tims
|
Čeeeer, je kje kakšna čvekica al se že vse grejete pri možekih? Jest sem kr sama doma (no, ja, maledva sta seveda z mano ), moj je šel na košarko, mene pa ubija želodec. Že od včeraj popoldne se mi zdi, da mi ga bo razgnal. Peče, tišči, boli,... sej ne vem točno kaj. Ampak je za znort. Dons sem mela v službi tako norijo, da sem mela komi čas dihat. Noro, res! Po moje je tud služba mal kriva za moj želodec. Sem pa zdele vse prebrala. No, sem si prejšnji teden rekla, da tud če ne bom vsega prebrala, ne bom pustila, da se zarad tega ne bi oglasila. Ker potem se zgodi to, da padem ven in se moje neoglašanje raztegne na pol leta . Metuljčica - v takih primerih, kot je tvoj, ostanem čisto brez besed, mi je pa reees hudo ko sem prebrala, da ni več malih pikic . Rebeca, super za uspešen pregled in lepe zobeke . Men to ogromno pomeni, ko mi zdravnica reče, da imata otroka zdrave in čiste zobke. Almera, a si ti bla zdej 16. na predstavi Do nazga? Imam v spominu, da si ti rekla, da greš z mami . Dej me poprav, če se motim. Zimska, , da bi bilo čim manj smrčanja . Sorry, ampak men je bilo kr smešno ko sem prebrala to stvojo taščo. Sej to se ti pa res mal sfrtajčka. Kar se pa Lana tiče in njegove higiene in reda.... hmmmm pri nas se je pri Timu na žalost vse to končalo. Razen postavljanja avtov po nekem njegovem sistemu. To pa kr znori, če jih jest pospravim in to ne tako, kot jih ima on. Tko da zdej to kr pustim, pa naj jih sam zloži kot mu paše. Sicer je še vedno tako, da si skoraj za vsakim grižljajem obriše usta, je pa zdej znatno boljš, kokr pa ko je bil mlajši. Nina je pa tudi ena taka gospodinjica. Pospravlja, pomiva, pometa.... Sem prepričana, da je z Lanom vse ok . Inigo - da le ne bi dolgo trajala tvoja žalost. Mojček tudi zate ogromen . Pa kaj se to hudika dogaja zadnje čase? Pri nas tud kar ni neke prave komunikacije . Včasih sem prav vesela če ga ni doma, al pa zvečer komaj čakam, da grem spat. Umpa, lepe slikice. In naj ti še jest izrečem dobrodošlico v klubu "ne vedno pridnih otrok" . Populis - a si probala z materino dušico? Pa trepljanje po hrbtu, da gre čim več sluzi ven. Men je P pokazala kako naj to delam, ko je enkrat imela tak kašelj, pa je kr pomagalo. Panatus pa je drugač za malo starejše otroke,ja. Jest se nisem upala naši dat. Sem ji pa enkrat samkrat dala Slezovga, pa je tud pomagal. Drugač pa zelo pomagajo še tople kopeli, piskri vrele vode po sobi, mokre brisače okol pojstle (pa čeprav ni kašelj suh), ob vzglavju pa ji tud naštimam v bobmažno krpico mal stisnjene materine dušice. Moram tud to povedat, da me je Timov P enkrat kar mal kregal, ko sem mu povedala,da sem mu dala sirup. Mi je rekel, da če zdravnik ne predpiše sirupa, nimam kaj dajat, ker lahko zapacaš pljuča in je potem pri pregledu lahko vse ok, čez nekaj časa pa useka ven. Tko da sem jest s temi sirupi kr mal skregana. Zobki - nam je tud pogledala leva spodnja trojka. Še desna pa smo konec. Do petk, seveda Hvala za info. o lulanju. Sama sem tud študirala o tem, da bi poleti, ko bo toplo, mal probale, pa bomo vidl, kako nam bo šlo. Ja, pa še to. Sem včeraj spisala prijavnico za Tima za kolonijo. Za deset dni bo šel . Že zdej mi je hudo, kaj šele bo. Ampak ker nimamo varstva, se je treba na vse možne načine znajdt. Je pa zaenkrat kar navdušen, tud zato, ker gre še nečakinja. Zdej grem pa na lubenico. Evo 3jeMi, da ne boš samo ti tista, ki si jo jedla
|