metuljcek321
|
'Čer! Drva laufajo sto na uro, imam mini break, potem šibnem še za kakšno urco zlagat. Anja je šla z nama eno turo iskat, smo poklepetali s sorodniki, popoldne sta se pa na obisk ustavila tast in tašča + bratranečk in sestrična - dinamičen dan, ni kaj. tims, tko vzorno in barvito se javnljaš - ene parkrat sem že misnla, da je moj post neboglasnica, fantastična verižica, tud jaz jo hočem imet. Claudia, see you soon, very soon za mami. Dan odprtih vrat, borba , Staševo nespanje Ampak kjuti je pa sto na uro - kakšna fajn fotkica spečega malčka! petra, čist prepozen odgovor, I know, but still: mislim, da je blo na med.over.net/starševski čvek že ene parkrat o tem & so padale krasne ideje. Upam, da si našla, kar si iskala. Drugič pa mal prej v akcijo, ker me, julijke, najdemo VSE. glugluglu, dogaja na polno, vidim, pridna si, k tkole fletno skrbiš za tvoje 3 najmlajše. Kako pa kaj možek? Še mesec in malo & you'll be together ilatic, moj bratranec ima pa danes maturantski ples - opala, je baje tko lep, da je hudo ... hi, hi, hi ... Majuška, kaj sta gledali v kinu? Kako sta se pa imela dečka pri vlakih? Naši se utrga vedno, k vidi vlak - in klele mimo nas jih gre ulala - potem pa govori, da gre v Nano (= Ljubljano) ali v Kopel (= Koper). K se peljeva iz vrtca, vidiva že od daleč progo & malečka govori: "Vlakli seu ... mogoce" - ker zmeraj ga pa pač ne moreva urajmat, sem jo nadrilala tale MOGOČE, pa kar pali so far Almera, prav čekirat sem šla, kolk ma naša pasta fluora & je 500 enot, tko da še štima. Zgornja meja, but still OK. Enjoy Bovec & all the lovely animals. V vrtec ga pa ne boš dala zaradi izpostavljenosti boleznim, a ne? Tukaj, k ga imaš, je skoz zdrav, kar bo ob malčku ful fino - k so punce spraševale, pa se mi zdi, da se spomnim razlog Kul za posteljo! hruškica, kje iščeš, kako veliko parcelo? Obala = very draga, aha, aha, aha. Žurer Lovro ... kje, kdaj? Poročaj, mami. KVaaaa????? Lara, pikica mala Kako pa se je zgodilo? Ti kaj veš, gr? Joj, me kar stisne, k pomislim nanjo. Umpa, kako si potem zrihtala glede cene knjige? Je blo najbrž NA ŽALOST tko kot si napisala - tisto slabšo varianto, ker si davčni zavezanec & te useka big time? Grrrrr ... sicer pa: next time'll be much, much better, čutim na vodi, resnično! Kako Luka today? Ajde, night, night, grem še mal na luft razmigat mišiče