metuljcek321
|
Hej! Sem se zjokala, dala vsaj delno iz sebe, tko da gremo dalje. nisem delala testa (too soon), začela sem krvavet na polno Hvala za spodbudne besede, upam, da mala miss kmalu dobi sopingvinčka. Zaenkrat pa velja: "Mi trije smo najboljši par." nanka, čestitke za nagrado - Tjaša ni kar tako, odlično Busy days, same lepe novičke ... drž se, mami demonstracije - OMG, strgalo se jim je, prav zares. Kam gre ta svet? ZOO meeting ... jaz sem misnla dons pišit, pa nekam čudno zgleda so far ... upam, da se kaj izboljša vreme, I really hope so. Almera, divji tempo imaš - 4 ure tkole v akciji na zraku. Boš vidla, otroček bo kar padel ven, k boš tko fit. Kako hrbet? Boljše? populis, je malečki nehalo tečt iz nosa? Je bolje? Umpa, r u any better? Berem, da ima Luka zelo izrazita obdobja - enkrat tako, drugič tako. Ful ekstremov se je že nanizalo pri njem, a ne? Enkrat ima v posteljico s piškotkom ipd. - naša je zadnjič hotla na vsak način piškotek sabo - ok, ji ga dam v roko, ga stisne k sebi, jo gre moj pokrit, reče: "Lahko noč, Anja," ona pa s tistim najbolj nežnim glaskom na sveetu: "Pa, pa ati, moj, moj piškotek " No, takoj zatem je mrknila, piškotek je šel pa v moja usta luštna štorija - danes se sredi noči prebudi iz sanj - je nekaj divje komentirala, se da na vse 4, pravi: "Kje pa je dudi?" in začne iskat naokoli, zaslišiva, kako jo najde in hopa, cupa v usta, zamrmra še: "Bager je biuuuuu" & koma strica Toma ... je luštna s tem "pa" - zdaj so vsa vprašanja opremljena s: "Kje PA je ...?" flower, ma ne, nooooo, kaj dogaja s kožo? Držim pesti, da kar naenkrat izgine in odide 4 ever. Uživajte na nastopu, naj bo nepozaben dogodek. zimska, mali je natančen, to je to. In imaš čisto prav, res so naši julijčki zdaj v fazi, k kombinirajo stvari tako kot so si zamislili, to je čist res. Mora bit njihov red. Deko dol s kavčka, pa povštrček zrafen, punčko pokrit, Anja mal nina-nana zraven, popedenat žogice, da so uštimane, magnetki so tud pri nas zakon - jih premika po pomivalcu sem in tja, ... mojček, ti se samo usedi, razmisli, napiši pluse, minuse, pretehtaj, kako bo v bližnji in daljni prihodnosti (kolikor se pač da) in opala v akcijo. Vem, da si človek akcije in odločna ženska, ki točno ve, kaj hoče, tko ad sem prepričana, da ti bo uspelo, kar si si zamislila. Le pogumno, me smo s teboj, te podpiramo, stojimo za tabo Če karkoli rabiš, veš, kam se lahko obrneš - smo tukaj, always. 3jemi, kako sta z možekom? Any better? rebeca, fajn fotkice vajinih vrtičkarjev. Upam, da danes uspešno rečeta: "Jaaaaaa." Which reminds me: jaz moram tud poklicat in jo naročit za zobarja. Majuška, Jake Gyllenhaal big time, torej - ja, meni se zdi, da bo ta film very, very nice. KLIKNI Aha, bla je blaznooooo znana in popularna igrica. neboglasnica, kdaj imate obhajilo? Lep dogodek. Malca ... adijos, pupe moje! Till later.