tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Pri naši indukcijski bo pa še cel hec.... Gorenje pravi, da to ne bo pod garancijo, ker je mehanska poškodba, zavarovalnica pa pravi, da to ni mehanska poškodba, da je to tovarniška napaka. WTF? Sicer dotične plošče še nihče ni videl, le po mojih besedah....na zavarovalnici mi je sicer rekla, da naj počakam zdaj na servis, da pride in pogleda, namesti novo in se slišiva. Če ne bo garancija, bo pač zavarovalnica...samo vseeno...bova morali lagati, da mi je nekaj gor padlo...očitno. Pa to ni res ej. Zavarovano na stotih koncih, na koncu pa bom sama plačala?? O, NE, ne bom! Ojoj, ja sej, vedno je na koncu tko. Tok enih garancij in vsega, pol ti pa nikjer nič ne upoštevajo. Ne se dat Neboglasnica, hvala za tolažbo. Ma, sej vem, da bo užival in da se bo imel ful lepo, ... Ma, mal me je zmotila reakcija učiteljice, ko sem ji povedala, da če bi imel Tim napad astme, da mu bo mogla pač dat zdravilo, pa kako to poteka... Mislim, da se je kr ustrašla. In tega je zdej mene strah, da mu ne bojo znale pomagat, če pride do česa. Ne vem no, men je ful čudn, da grejo na tak izlet za tok časa, tok otrok in nikjer nobenega vsaj mal usposobljenga človeka. Al sem pa mal razvajena še iz vrtca. Tam so vedno imel eno medicinsko sestro s sabo. Kar se pa obiska tiče... Hmmm, če me dober plačaš, pa pridem pospravt. Cena se obračuna v bigmekih
|