![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 8:41:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Daaaan! Moji otroci čisto preveč resno jemljejo rek Rana ura zlata ura. moj mali tut GR, ful lepe fotke
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 9:11:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska GR, ful lepe fotke Hvala hvala... . Čeprav sem full razočarana nad nekim kao full dobrim sony-ijevim, ker dela full zamegljene fotke. Ne vem kaj mu je. Odkar je bil na popravilu, je sam šit. No ja, ogromno fotk sme morala zbrisati, ampak vsaj mali Canon me ni izveneril. In ker imava z danes obletnico poroke, še malce razvajanja za vas...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 9:16:35
|
|
|
|
Majuska
|
Opala, še obletnica?? Čestitam!! In naj pade danes veliko jagod v košarico ...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 9:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 9:54:40
|
|
|
|
nanka
|
JUTRO, Neboglasnica čestitke za obletnico in Ani za rojstni dan. Krasne fotke, Ana je že prava punca, šolarka ni kaj. Torta je videti slastna. No zdaj vidite zakaj sem vesela da imajo moji otroci RD med počitnicami, sem parkarta pripravila otroško praznovanje, ni šans da še kdaj ponovim. Sem bolj zmatrana kot da bi zidali. Kuhinja kliče. Flower za Lana, v veliko primerih otrok te alergije preraste, samo res se drži diete, pa nekaj časa bo trajalo da se Lan navadi na nove okuse. ( jagode, paradižnik, oreščki, kakav so itak med najbolj argenimi snovmi, pa cedevito tudi omeji na minimum, ker meni so jo pri moji alergiji prepovedali)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 10:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 11:05:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 11:20:29
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, čestitke za obletnico, , lepe slikce! sem skoraj pozabila na referendum, greva sedaj s Tianom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 11:30:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 11:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 12:25:16
|
|
|
|
Majuska
|
No tkole, juhico smo pojedli, fanta zdajle že spita ... danes nameravamo krstiti naš mali žar, bomo kar na balkonu malce pekli in bo fajn vikend kosilo Brez pšenice - moj tudi nekaj časa ni smel pšenice (in kravjega mleka), pa se je čez čas navadil. Pekla sva kruh iz drugih žitaric, večkrat sva mešala pirino, ovseno in riževo moko ... saj se da. Navadne testenine sva črtala, namesto njih jedla riž ali krompir. Čez čas najdeš stvari, ki se jih da ponucati.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 12:37:52
|
|
|
|
3jeMi
|
haha, spustil mi je We are sorry... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska smo pa mislile nate, da veš o hvala ... spet me ni bilo na miting ... , da ste uživale... mi smo odvijugali na Rakitno, lušno tam gori... IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica , pa kaj ljudje niso pismeni??? Napišeš na vabilo IME otroka, zdaj imam tu cele familije. Se javim kasneje. Pardon izbruhu, ampak drugače me bo razneslo. ojoj.. ... bljak... samo folk pa res ne ve kaj bi sam s sabo... ... ah, dejmo kar pri telih obviset... Ti-ti-ti! Zakaj pa nisi še NAS povabila? to sem ji tudi jaz hotela napisat, pa si nisem upala... p.s. samo imamo še boljše šanse... neboglasnica, a lahko Lovro PRIDE(mo) na Stašev RD? pridna Sara... ... lušne fotke... in čestitke za obletnico... populis... aha, potem je vaš ata tak ko naš... na hitro en krog... glede opreme ti pa ne znam pomagat, ker sem čisto ven iz motorizma, večino mojih punc motoristk je pa tudi za ndč prekinilo motoristično kariero, zdaj furajo štirikolesnike na nožni pogon ... imam pa tudi jaz nekaj robe za prodat IZVIRNO SPOROČILO: zimska Danes imamo pa namen v ARBURETUM it, če bo še kdo tam... Kje pa so sploh una najboljša igrala v arboretumu? jaz bi tudi šla, pa ne vem, če bo dec za to... ipak je danes motogp na sporedu... tuhtam, če bi šla kar sama dva... igrala so pa naravnost, pa desno... ne moreš zgrešit, saj ti bo Lan pokazal almera... Bor in Soča... samo tole rano ustajanje je pa mal tu mač... naš tudi že tako zgodaj vstaja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 12:46:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 12:50:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower neboglasnica lepe slike! In čestitke za obletnico poroke! Bosta kaj praznovala? Ne, imava dosti praznovanj. Sicer pa leta naredijo svoje. Jaz si namreč želim samo kako urco miru. Hvala za čestitke... zdaj pa malega uspavat, nato pa via Logatec!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 13:01:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 13:02:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 14:16:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: flower neboglasnica lepe slike! In čestitke za obletnico poroke! Bosta kaj praznovala? Ne, imava dosti praznovanj. Sicer pa leta naredijo svoje. Jaz si namreč želim samo kako urco miru. Hvala za čestitke... zdaj pa malega uspavat, nato pa via Logatec! o, jaz te pa kličem, bi morala zamenjati vrstni red in prej pogledat na RR meni je sedaj tako pasalo eno urco miru - sem kar malo zaspala in še vedno je tišina....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 14:43:08
|
|
|
|
glugluglu
|
flower, pri nas v vrtcu je pa že normalno stalno posebej jedilnik za tiste, ki so alergični na kravje mleko in jajca, sem mislilam, da je to sedaj že praksa povsod? Samo to ti tudi še čisto ne bi pomagalo, ampak malo pa že.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 15:00:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kolk je pa tale sosedov pes nor??? Samo na balkon stopim in laja k zmešan. Sem šla še perilo obesti, sem prepričana, da bo do veečra suho, ker res pripeka. Auaaaa...vroče...nikoli nam ni prav....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 18:13:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 19:11:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 19:17:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 19:30:52
|
|
|
|
3jeMi
|
...razumem flower, da želi biti v začetku zelo stroga z dieto, tudi jaz bi bila... zato je prav, da se odločiš samam kako boš v štartu, potem pa ko bo stvar bolj jasna, pa se boš verjetno lažje zmenila z organizatorjem prehrane (načeloma naj bi bil to živilski tehnolog - itak pa za kakšen koristen nasvet se pa obrni tudi nanj), da se za Lana pripravi primerna prehrana, saj verjetno ni edini v vrtcu, ki potrebuje dieto... drugače pa, ti kar vzemi tistih 10 ojrov, to je verjetno vsaj 5 sojinih jogurtov... drugače pa... mi smo zavili na Zbilje... mater je žgalu, samo mali je pa užival, tobogan gor dol, sem tja... jesti ni bilo časa... spoznal je še enega malo starejšega Lovra, ma, sta uživala ... zdaj pa je že v deželi nina-nana... jaz malo spremljam frise zagrizenih politikov in čakam na talente... ne vem, a me samo lulat tišči, ampak na mehurčku imam en tak čuden občutek, da bo Lina zmagala... čeprav res nimam nekega favorita, res ne... ma vsi so ok
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 6.6.2010 19:31:44 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 19:39:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.6.2010 19:42:03
|
|
|
|
3jeMi
|
ok, vse mi je jasno... ... ti pošljem ZS...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.