3jeMi
|
jutro! a mi bo uspel al ne... že od 7.40 tapkam tale post... najprej mati moja, potem pa cunje obesit in našopat pulz na ene 220, ker se je mulc z vrati igral in sam slišim klik od kljuke in vrata se ne odprejo več... aaaaa, Lovro odpri... mu potrkam in on meni nazaj, pa se reži poleg... minutko nazaj sem razmišljala, da bi morala imet mobitel s sabo... še enkrat potrkam, rečem Lovro, daj kljukico nazvgor in klik, porinem vrata... mater, sem se oddahnila... lump me pa gleda... je takoj vedel, da ni bilo prav ... no, zdaj sem not no, moj mehurček ni zatail... ... peli so že vsi ok, samo na popu imajo že skoz težave s tehniko, že v polfinalu mi je vse kr neki zvenel... al' imamo pa mi eno (novo) fuč TV... jah, kaj, zdaj je vse na starših koliko daleč bodo zadevo spustili, se pa bojim, da je punčka že preveč navajena pohval, da bi jo kakšna kritika čisto dotolkla... ... ne resno, ko smo šli volit mi je ena znanka rekla, da je že do zdaj tamala pokasirala 80% telefonskih klicev... meni sta bili všeč Sanja in Maja, Alen še nekako, plesne skupine se mi za take šove sploh ne dopadejo, jodlarca Tina je pa itak faca... kdor ne jodla ni slovenc... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ok, vse mi je jasno... ... ti pošljem ZS... ???? ne slišim prvič, da za organizacijo prehrane skrbijo kuharice... v Ivančni gorici je do nedavnega jedilnik delala kar ravnateljica... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Moja Ana in Lara (24 julij) vse najboljše, dekleti! Mene je pa usekalo v lopatici, sploh ne morem kihniti, globoko vdihniti, dvigniti roke... VSEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE, PUNCI! , ja pišuka poldi, ti boš pa bolniško čist do full izkoristila flower... , bogi revež... sem klicala sestro, se ne javi, me bo pa zagotovo poklicala nazaj... nič, grem pripravit za kosilo, kavo ne vem, če rabim še eno, potem pa skočiva za kako urco ven...
|