|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 23:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
6.6.2010 23:30:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ne morem verjet.. saj lepo poje, ampak stara je 7 let.. kako bodo sedaj zgledale vse obveznosti, ki sledijo.. intervijuji.. ni dorasla temu.. po mojem mnjenju..

Se strinjam. Upam samo, da se ne ponovi zgodba kakšnega ameriškega talenta.

Neposredna povezava do sporočila: 2652
6.6.2010 23:33:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

zakaj pa ne? 

moj provider ne dovoljuje tovrstnih klicev ... škoda.

Jaz sem res bolj za Majo navijala - je polnoletna, s fantastičnim vokalom, zgleda dobro - v bistvu je idealen "material" za novo zvezdo.

Za malo Lino se pa kar malce bojim, da ne bo dorasla situaciji ... ampak ok, pustimo se presenetiti user posted image

grem u mižule, nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
6.6.2010 23:34:39   
neboglasnica
Berem komentarje na MON-u, se kar lepo skladajo z našimi mnenji. No ja, starši že vedo.

Bejbe, imejte se lepo, se grem posvečat možeku, ki je končno pribremzal iz Kopra.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 7:15:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 7:57:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:00:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.6.2010 8:18:38   
neboglasnica
Moja Ana in Lara (24 julij) vse najboljše, dekleti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa usekalo v lopatici, sploh ne morem kihniti, globoko vdihniti, dvigniti roke... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.6.2010 8:21:58   
neboglasnica
Lan user posted image user posted image user posted image user posted image

Tims: si uživala včeraj zvečer?

Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:24:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:33:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.6.2010 8:41:14   
tims
Dobro jutro.

No, meni niti ni. Sem žalostna, ker gr Tim danes na kmetijo s šolo za štiri dni. In komaj zadržujem solze tuki v pisarn. Sem najprej mislila, da bi ga jest pospremila na avtobus, pa mislim, da to sploh ne bi bilo pametno, ker se ne bi mogla zadržat in bi začela jokat. Ne vem, če bi bilo pametno, da me mali vidi tulit.

Drugače pa nič novega. Čez vikend smp užival na sončku, mal smo bili na obiskih, včeraj sem pakirala za Tima... Skratka, lep vikend.

Flower, ja ti ubožček maliuser posted image . Tole si pa verjetno niti v sanjah nisi predstavljala. Pa kakšna lička. Joj, resnično upam, da se mu stanje izboljša. Pri našem Timu je kar nekaj časa trajalo, da se mu je stanje na koži umirilo in spravilo v normalno stanje. Se pa Timu zdaj nikjer nič več ne pozna. Se mu je koža lepo obnovila.

Almera, super da ste uživali. Ojoj, jest bi zmrznla pri 10C, ampak otroc so pa res face.Si pa kr predstavljam Bora, kako te je postopoma pripravljal na svoje namakanjeuser posted image . Naš je tud v soboto pri prijatlih hotla v bazen. Sem jo komi zadrževala, da ni šla notr. Je bila voda premrzla, pa še v senci smo bili.

Neboglasnica user posted image  za praznovanje Aninega roj. dne in čestitke ob vajini obletniciuser posted image user posted image .

Talenti, hmmmm, sem kr razočarana. Se strinjam s tem, da Lina ni primerna za zmagovalko. Absolutno premajhna.

Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.6.2010 8:51:23   
Majuska
Jutro,

mi smo imeli silno kratko noč ... itak sem šla pozno spat zaradi talentov, mali se je proti jutru non stop zbujal, okoli 4.30 se je odločil, da pride na najino posteljo rogovilit.

V službi pa jasno vsi o talentih razpredajo in večina se jih strinja, da je Lina premajhna za zmagovalko.

Pa še malo razvajanja ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:54:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:57:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:59:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.6.2010 9:03:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

sem vam pozabila povedat, da je user posted image v petek gospo v varstvu vprašal, če bo kaj odračunala ko bo šla na dopust, no mi je sploh žal da sva govorial o tem, ker imam zej ful slab občutek. Skratka rekla mu je kao da ne, in pol da je neki mutila da bo 10 € manj, se pravi 280€, da je to privat varstvo in da je pri njej tako.

Upam da ni kaj zamerila, oz je reku dragi da ji je na koncu reku brez zamere, sam danes zjutraj se mi je zdela čist drugačna, sej če se bo do LAre drugače obnašala se bo itak videlo zjutraj ,če ne bi hotela k njej.

Ma, tole je pa res čudno. Najprej je imela bolniško, ker je bila operirana, ni nič odbila; zdaj pa še dopust in spet nič. user posted image Takole se pa služi, ni kaj.. Nič se ne sekiraj, prav je, da sta vprašala in dvomim, da se bo kaj nad Laro držala, ponavadi se normalni ljudje ne znašajo nad otroki, samo nad starši. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 9:04:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.6.2010 9:05:08   
3jeMi
jutro!

a mi bo uspel al ne... že od 7.40 tapkam tale post... najprej mati moja, potem pa cunje obesit in našopat pulz na ene 220, ker se je mulc z vrati igral in sam slišim klik od kljuke in vrata se ne odprejo več... aaaaa, Lovro odpri... mu potrkam in on meni nazaj, pa se reži poleg... minutko nazaj sem razmišljala, da bi morala imet mobitel s sabo... še enkrat potrkam, rečem Lovro, daj kljukico nazvgor in klik, porinem vrata... mater, sem se oddahnila... lump me pa gleda... je takoj vedel, da ni bilo prav user posted image ... no, zdaj sem not user posted image

user posted image  no, moj mehurček ni zatail... user posted image ... peli so že vsi ok, samo na popu imajo že skoz težave s tehniko, že v polfinalu mi je vse kr neki zvenel... al' imamo pa mi eno (novo) fuč TV... jah, kaj, zdaj je vse na starših koliko daleč bodo zadevo spustili, se pa bojim, da je punčka že preveč navajena pohval, da bi jo kakšna kritika čisto dotolkla... user posted image ... ne resno, ko smo šli volit mi je ena znanka rekla, da je že do zdaj tamala pokasirala 80% telefonskih klicev... meni sta bili všeč Sanja in Maja, Alen še nekako, plesne skupine se mi za take šove sploh ne dopadejo, jodlarca Tina je pa itak faca... kdor ne jodla ni slovenc... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ok, vse mi je jasno... user posted image ... ti pošljem ZS...

????

ne slišim prvič, da za organizacijo prehrane skrbijo kuharice... v Ivančni gorici je do nedavnega jedilnik delala kar ravnateljica... user posted image

Moja Ana in Lara (24 julij) vse najboljše, dekleti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa usekalo v lopatici, sploh ne morem kihniti, globoko vdihniti, dvigniti roke... user posted image

VSEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE, PUNCI!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , ja pišuka poldi, ti boš pa bolniško čist do full izkoristila user posted image

flower... user posted image , bogi revež... sem klicala sestro, se ne javi, me bo pa zagotovo poklicala nazaj...

nič, grem pripravit za kosilo, kavo ne vem, če rabim še eno, potem pa skočiva za kako urco ven...

Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.6.2010 9:06:00   
tims

GR Ana vse najboljše za rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

24.julij Lara, vse najboljše tudi tebi za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Si bom tole sposodilauser posted imageTudi od mene obema vse najboljšeuser posted image .

Populis, ne no. Pa menda ne bo surle potegnila zarad enga vprašanja. Če bo pa tko, mi pa res ni jasn, kam gre ta svet. Upam da Lara ne bo čutila. Sej pa otrok v nobenem primeru ni nič kriv.

Neposredna povezava do sporočila: 2670
7.6.2010 9:06:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

No, meni niti ni. Sem žalostna, ker gr Tim danes na kmetijo s šolo za štiri dni. In komaj zadržujem solze tuki v pisarn. Sem najprej mislila, da bi ga jest pospremila na avtobus, pa mislim, da to sploh ne bi bilo pametno, ker se ne bi mogla zadržat in bi začela jokat. Ne vem, če bi bilo pametno, da me mali vidi tulit.

Nič mu ne bo hudega, boš videla. Kot bi mignil bo nazaj. Pridite kaj k nam ta teden, da se vsaj za kakšno popoldne zamotiš. user posted image

P.S.: Imam za likat, pospravljat.. user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 9:07:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2672
7.6.2010 9:07:30   
3jeMi

sem vam pozabila povedat, da je user posted image v petek gospo v varstvu vprašal, če bo kaj odračunala ko bo šla na dopust, no mi je sploh žal da sva govorial o tem, ker imam zej ful slab občutek. Skratka rekla mu je kao da ne, in pol da je neki mutila da bo 10 € manj, se pravi 280€, da je to privat varstvo in da je pri njej tako.

Upam da ni kaj zamerila, oz je reku dragi da ji je na koncu reku brez zamere, sam danes zjutraj se mi je zdela čist drugačna, sej če se bo do LAre drugače obnašala se bo itak videlo zjutraj ,če ne bi hotela k njej.

Ma, tole je pa res čudno. Najprej je imela bolniško, ker je bila operirana, ni nič odbila; zdaj pa še dopust in spet nič. user posted image Takole se pa služi, ni kaj.. Nič se ne sekiraj, prav je, da sta vprašala in dvomim, da se bo kaj nad Laro držala, ponavadi se normalni ljudje ne znašajo nad otroki, samo nad starši. user posted image

se podpišem, je pa res hecna... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2673
7.6.2010 9:09:28   
3jeMi
rebeca... user posted image  za Tariqa in user posted image za Irayo... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 9:11:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.