|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
24.9.2010 13:42:57   
farina
oj punce,lepo vas pozdravljam, posebej AT, da me ne bo pozabla;) ali zamenjalauser posted image , vse vas lepo pozdravlja tudi Fiška,sam nima časa prit gor, njena tamala, je že prav deklič,mah ti malecki, rastejo ko gobe..
zdaj pa eno vprašanje, naša miš mala,čudn kaka, tako tekočo blato, po moje zarad gh,ampak se vseen bojim da ni zaradi ćesa dugega,naj pokličem pediatra in vprašam?
čao.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.9.2010 14:23:54   
Angel_Tian
farina - lp tudi tebi user posted image in naši fiški seveda tudi. Sem zadnje dni precej mislila na njo in kaj se z njo dogaja, da se nam nič ne javi. Pa sem si rekla, da mnda ja ne dela spet preveč, rožic zdajle verjetno tudi ne sadi... No, samo da sta punci ok.

Hmm, kako dolgo imate pa že čudn kakec? Če je komaj en dan, ni panike po moje. Je lahko kriva GH.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.9.2010 16:04:32   
barvar
Helou babike. Kosilo je kuhano, čakam mojega da pride iz službe. Maj spi že dve uri in je pravi dolgčas user posted image .
Glede kakca pa tako, naš ima precej tršega (oz.bolj gostega) odkar jema GH. Prej pa je imel skozi čisto tekočega. Sem mu dala danes banano,pa mu ni bila všeč user posted image .Brez problema pa poje korenje,bučke, jabolko,... In to vse neslano oz.nesladkano. Očitno ne bo sladkosneden po meniuser posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte in šibajte še kaj na sonce, dokler še je...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.9.2010 17:11:51   
farina
glede kakeca,je pa pri nas zdaj 3 dni bolj tekoč, ko jemo gh, kot prej ko nismo, oziramo smo sam manj.tak da ne vem 100%.a je od gh al os česa drugega?
AT, bo treba prit v mb, da boš vidla fiško,namreč z vesno se na veliko zabavata in vozičkata naokrog.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.9.2010 17:47:56   
Anonimen
Hej punceuser posted image

ozzi: pri nas je prvo slikanje kolkov v P (Trbovlje), pa ti tam povejo kdaj prideš naslednjič (pa tudi, če so 1A!), mi smo šli potem pri treh mesecih, zdaj pa imamo pri petih spet (se prejšnjič ni videlo ene glavice na kolkih, ali kajuser posted image So bili pa spet 1A).

Osebno že imamo, smo šli že začetek julija na morje, pa smo se mogli it slikat. Kok je mali čuden na sliki, groza, ko en jokozuma...

Kakec imamo kar precej trd, se vidi, da imamo 3 obroke GH na dan. Vmes se pa zizamouser posted image

Midva sva spet sama, mali spi, zdajle ga bom vrgla pokonci, drugače ponoči ne bo spanja. Ima pa novo glupo foro, in sicer, 10 minut preden gre spat se dere ko živaluser posted image In to tooook zaspan, da ma včasih že kar zaprte oke, ampak dere se pa vseeno. No, in potem kar mrkne. Kar nekaj...

Lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 24.9.2010 17:48:36 >

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.9.2010 18:24:28   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
Ima pa moj dragi že nekaj dni še eno težavo. Ga boli v spodnjem delu trebuha. V ponedeljek ima UZ, ker mu zdravnica ni mogla postaviti diagnoze. Na vodi se ni nič videlo, da bi bilo kaj narobe. No in moj zdaj že napol umira - saj veste, moški pač user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
25.9.2010 10:21:35   
m_o_i
bro jutro user posted image
hm...sej ne panicarim prav nic, zanima me pa vseeno: je se kter majcek/majcica, ki mu flaska ne odgovarja vec oz. mleko!? se en mesec ni, odkar sem mulca dajala spat lacnegauser posted image , ker je kr naenkrat rabu vec mleka(meni se pa sanjalo ni, zakaj se tak dereuser posted image ). no, zdaj pa KOMAJ spravi v sebe po 100 mililitrov(to je maksimum; rajsi spije 30, 50) cez dan, opoldanskih in vecernih 230 ml pa je zamenjal za nekih bornih 130...
cez dan seveda jeva kasice in takrat mi je jasno, da spije manj-ampak opoldan in zvecer pred spanjem pa je samo na mleku...
tak da sva prisla iz dnevne kolicine skoraj 1000 ml na 600user posted image
sem pa testirala: ko je spil samo 30 ml mleka in nikakor ne vec, sem ga posadila v lezalnik in mu dala sadno kasico-to je pa zmazal!!
ne vem  no, mam obcutek, kot da se mu ne da vec vlectuser posted image  bom sla v nabavo cucljev za 6m+, ker tam malo bolj tece...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
25.9.2010 10:29:32   
sonček88
Dobro jutro mamice!!!
Mi smo prav žalostni, ki spet dežuje...na srečo pri nas v Izoli ni bilo nič poplav..

Zelenjava - ste slišale, za zelenjavo ki je bila poplavljena, da vsebuje poleg veliko bakterjev tudi možnost okužbe s salmonelo???
Je treba pazit, ko kupujete zelenjavo. Najbolje pa je, da poznaš kmeta..;))
Ni prav, glih zdej, ki počasi počasi, lahko začnemo uvajati GH se to dogaja...ni sreče:PPP

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
25.9.2010 11:14:34   
deveta
Dobro jutro!

m_o_i: nič panike, Elias je pravi decuser posted image user posted image . Kaj bo mleko, ko pa je prava hrana boljša. Jaz sem se prav čudila, kako lahko toliko poje, pa njegov želodček je bil kar fanj raztegnjenuser posted image user posted image . Važno, da ti mulc je pravo hrano. Raje to kot pa obratnouser posted image user posted image .

Jaz sem ji danes dala drugič nekaj žličk korenčkovega soka (nariban srov korenček in stisnjen sok), pa me samo čudno gleda in ni vedla a naj požre ali pljune ven. Ma je smešna. Pa ji ne bom več tega dajala, ker je prav nagnusno (sem tudi jaz probala). Bom korenček rajši skuhala. Jabolko pa bom dala srovo (verjetno že jutri ali pojutršnjem). Ma samo par žličk za začetek. Sem se odločila, da se bova ta mesec samo privajali na hrano in okuse, malo kasneje pa nadomestili obrokuser posted image .

Ja, zelenjava je itak kar oporečna, ampak to zmeraj ne samo zdaj. Zato je pomembno tako sadje kot zelenjavo temeljito umitiuser posted image . Navsezadnje pa bomo zelenjavo itak kuhale (srov korenček je itak grozno slabuser posted image ). če imamo kaj doma na vrtu je itak plus, ma te sreče nimamo/jo vsi. Ma smo zrasli mi, bodo tudi naši majčkiuser posted image .

lep dan želim, klub slabemu vremenu

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
25.9.2010 12:56:34   
j.b.
Živjo punce, sm zjutrej napisala cel post, pol je pa štroma zmankal grrruser posted image user posted image user posted image

No, uglavnemuser posted image

Naš korenjak že tri noči spi kot top celo noč (učeri ga tut dihat nism slišala). Mogoče je to posledica boljše večerje, ker je te tri večere dobil riževo kašico 50 ml + joško. Se je napokal kot taprav dec, in tako spal celo nočuser posted image user posted image user posted image . Bravo gh!user posted image

Do dans sem mu dajala surovo jabolko, danes sem mu pa zribala še mičkeno surovega korenčka notr. Fuuuuuj kolk je blo to zanič!!! Sm najprej sama pokusla - fuj, dam Maticu, je skor bruhal!!! Čist malo sva pojedla, jutri pa bom korenčka raje skuhala, kot ti devetauser posted image

Riž in koruza sta za začetek najbolj primerni žitarici, zato me zanima kako boste malčkom dajale koruzo? Al koruzne kosmiče zmučkane v mleku, al gres al ... ? Predlogi? Kako zrihtaš gres? Skuhaš v vodi, in potem dodaš mal AD, oz materniga mleka? Al kr u mleku skuhaš? (ker AD nesmeš zalit s prevročo vodo, za materino mleko pa nevem)

lp

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
25.9.2010 16:10:02   
Aninchy
A buuuuuu! user posted image user posted image

Da vas mal prestrašim, ko sem že ravno vstala od mrtvih...user posted image

Evo, današnje vreme me je prav prisililo v čistilno akcijo. HB je mali pridno ajal, tak da me ni motil vmes, no, zdej pa še kr spi, tak da mam še kako minuto za vas in za čokolado.user posted image

slikanje kolkov -
hmm... men se zdi, da nismo mi nič meli datuma za kasneje....user posted image So nam rekli v P, da so 1A in je pri tem ostalo... no, če sem pa imela slučajno kak datum pa pojma ne vemuser posted image user posted image Punce, ki ste rodile v CE... Kak je s tem???

riževa kašica - neki mi povejte... jo daste na žlico al po flaši?

osebna - mi še nimamo, ni nobene potrebe po njej... sem pa vprašala, kok dolgo je lahko otrok brez osebne, pa so mi rekli, da do 18. leta! - no, če je pač ne rabiš za kaj urejat in to... ampak baje velja rojstni list namest osebne...

moški in bolezen - moj je staknu neko virozo in je že 3 dni takooooo bogiiiii da joj!! user posted image Je pa res, da zelo malokrat zboli in ko ga dotolče, ga ornk.user posted image tak da mam dva otroka zdejuser posted image

muauser posted image -
naš je prej fuuuuul jedu, ampak res ful! že pri dveh mescih je jedu po 150 in ponoči celo 180. No, pa se mu je tud kr naenkrat ustavlo, zdej je neki časa jedu skos po 120, no, zdej pa že kak teden al dva po 150... ahh kaj čmo, važn da se normalno razvija naprejuser posted image

zelenjava - ma mi mamo vse doma na vrtu, ampak vseen zlo dobr operem, kot bi v trgovini kupla... Itak mu pa do zdej še nič nisem dala, razen mal korenčka, ki ga je itak ven plunu, čeprav je bil kuhan, in pa riževo kašico je vsak večer...

j.b. - nočem pametarit, ampak a ni bolje, da se zelenjava in sadje ne mešata med sabo?user posted image Jst sm mu hotla dat mal kornčka v riževo kašico, pa so mi še to odsvetovali, ker je riž sladek, korenček pa saj veste.... (jst ne vem, ker ga ne jemuser posted image )

Naš tmal pa prime žlico in si jo da v usta!user posted image In to celo prav obrnjeno!user posted image Vedno, ko mu dam kašico na žlico, morva met dve žlički, da imam eno jst in eno on... In potem njegova ni zanimiva in vzame mojo, jst pa njegovo in ga naprej hranim... in potem je spet moja boljša in jst vzamem njegovo itd. itd. user posted image

No, evo, čokolade ni večuser posted image , tmal se pa tud počas prebuja, tak da šiblem....user posted image

Pa čim manj mokrih kleti in stanovanj vam želimuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
25.9.2010 16:12:07   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.
Riž in koruza sta za začetek najbolj primerni žitarici, zato me zanima kako boste malčkom dajale koruzo?

Jst mu je posebi ne bom dajala, je ena riževa kašica s koruzo, tak da bo tisto dobiluser posted image Zaenkrat mam samo riž, počas bom pa še nabavila onga s koruzo in tistga z malino, pa da vidmo, če mu bo všeč. Majo pa res ful veliko izbiro v DMu, kr nism mogla verjet, da sploh obstaja tok različnih kašicuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
25.9.2010 17:16:58   
Angel_Tian
Pozdravljene v tem dežju
prebrala sem vas, komentirati pa nimam časa. Sem prejle malo zadremuckala zraven Line, zdaj počasi bomo pa mogli it po Tiana, ki je na rojstnem dnevu. In bomo še mi starši dobili prigrizek in torto user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite punce

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
25.9.2010 17:22:12   
j.b.
Aninchy, ja sej je blo tut men čudno da se sadje in zelenjava mešata skpuser posted image , ampak meni je patronažna rekla, nej najprej jabolko, in čez nekaj dni pa nej probam dodat žličko naribanega korenčka ...user posted image No, vsej jest sm jo tak razumelauser posted image Zdej vidm, da našmu to ne gre, sem se odločila da bom ta mesec najprej mu dajala posamično različne zadeve, naslednji mesec pa bom kombinirala med sabo.

Glede koruze, sm mislna v taki "bolj domači" obliki, a jo boste še kk drgač dajale al samo tiste ta pripravljene kašice?

Je bil naš tak sitkan cel popovdne, pa sm ga popokala u kengurujčka in sva šla ven v to mglo grdo za švoh urco... Uglavnem zdej se že nekej cajta zadovoljno SAM igra pod lokom. Nemoreš de verjameš kaj dela frišn zrakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
25.9.2010 20:06:09   
m_o_i
koruzo mu jaz dajem v obliki kasice (DMova miksunga krompirja in koruze)
pa mesam sadje in zelenjavo; kar se mi zazdi, mu pa dam...

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
25.9.2010 22:21:39   
deveta
j.b.: glede prekuhavanja mleka je tako, da mleko lahko prekuhaš, pa tudi adaptirano mleko lahko daš v vročo vodo. Štos je v tem, ker so določeni vitamini termično neobstojni in bi jih tako uničili. Ker pa je to edina hrana, ki jo dojenček dobi, je količina vitaminov taka, da ustreza njegovim potrebam. Zato ni priporočeno mleka izpostavljat previsokim temperaturam in ne zaradi kakega drugega posebnega razloga.

zdaj pa šibam spat, lahko noč tudi vamuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
25.9.2010 22:35:49   
nusi
čer user posted image

sam da mal tele prehranjevalne navade pokomentiram: naš se mi zdi, tut neki manj je zadnje cajte, najprej sem to pripisala zaprtju, zdej pa ne vem če jo to krivo, ker se prebava počas ureja. Nimam točnega nadzora nad količino, ker dojim, ampak dlje zdrži brez hrane, pa tut prov hitro zaključi z dojenjem. Kaj pa vem, lahko pa da je večji in hitrejši user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
25.9.2010 22:57:07   
K_a_t_i
Čer.
Na brzino, se mi oči kar zapirajo...
Riževa kašica - striktno po žlički.
Danes sem mu prvič dala malo jabolka (sem ga kar z vilico stlačila - so bili sicer mini koščki, ampak mali je jedel kot velik). Če mu je bila všeč? Jah, glede na to, da potem sploh ni hotel joške zagrabit mislim, da bomo nekje tam kot moi user posted image .
Mešanje sadja in zelenjave - korenček in jabolko gresta krasno skupaj. Malo poglejte po sokovih kaj noter zmešajo. V bistvu jabolko v korenju, da omili okus. Tudi h rdeči pesi se verjetno kaj vmeša user posted image
Še tole glede korenja - ko sem bila jaz majhna, sem šla na vrt, zruvala po 10 korenjev, oprala, sedla na kavč, vzela Mikijeve zabavnike, brala in zraven grickala korenček. Še zdej mi je NJAMI! Samo vrta s korenčkom in Mikijevih zabavnikov nimam več...

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
25.9.2010 23:17:16   
m_o_i
heh, K_a_t_i prav skrbno si si pripravljala korencekuser posted image  jaz sem ga v hlace obrisala, tocno tak kouser posted image ti vzela mikijeve zabavnike in sla v hisico na drevesu. eno leto se spomnim, da sva s sestricno omi pozobali VES korencek z vrtauser posted image  ce pa je blo tak lustno jest tiste male, sladke, zacinjene z malo zemljeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.9.2010 9:33:36   
deveta
ojla!

Da se vam pridružim. Tudi jaz sem noni jedla korenček z vrta, to je blo veselje. Le da jaz nisem nič brala zraven, ker sem se s polži igralauser posted image user posted image . To je bla ena super igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še nona je bila vesela, ker sem ji vse polže polovila iz vrta. Ko je bilo pa počitnic konec sem jih mogla it spustit na en travnik v bližini, pa mi ni bilo všeč. Nona pa nikakor ni razumela, da bi jih raje na njen vrt dala, da jih bom spet, ko spet k njej pridemuser posted image user posted image user posted image .
Zato sem mislila, da je tudi sok od korenčka dober, ko sem ga mali dajala. Pol pa poskusim in mi skoraj želodec obrneuser posted image .
Mešanje: mogoče pa bo v kombinaciji z jabolkom malo boljši, bomo poskusli čez kakšen dan. Jaz bom tudi mešala mes sabo. In kot pravite je korenček pogosta sestavina sokov. Tudi v riževo kašico bom dajala sok od sadja in zelenjave. Navsezadnje je sadje dodano tudi v pripravljenih kašicah. Jaz pa bom raje sveže dodala. Riževa kašica se itak lahko z vodo naredi ali pa pol vode pol mleka, in namesto da dodam vodo, bom pač dodala sokec od jabolka, kasneje pa od pomaranče. Mamamija kolko receptov si bomo povedale kmaluuser posted image user posted image user posted image .

danes naj bi bilo vreme za odtenek boljše, zato šibam kaj naredit, da bomo lahko šle pol ven
čavčav

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.9.2010 16:00:15   
sabri
Oj oj, vas berem, kako vam pridno jedo tele kašice, naša pa ni šans, zvečer poskušam pa se kar strese, pa sem probala ene tri varjante, pa noče. Sadje pa zelenjavo dopoldan pa kar gre. NIč jasno.
Kati: isto kot jaz, ampak imam še vedno in koren iz vrta in mikijeve zabavnike, lahko pridešuser posted image . Samo polžev pa nisem marala, deveta, jih je oče napikal na palčke ponavadiuser posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.9.2010 16:05:08   
sonček88
Aninchy  jaa to je zelo fajn da imate doma zelenjavo:PP Nerabiš niti najboljšega soseda:P hehe
Mi tudi imamo nekaj..ampak na žalost več ali manj je šlo vse v nič...

Kaj ti dajaš že riževo kašico tvojemu??? Moj ima 4 mesece pa nekaj dni..lahko bi mu tudi jaz dala kej zvečir da se naje???
čudno vprašanje, ampak pač, se ne razumem še v GH in kako in kdaj:PPP

***MATIJA***

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.9.2010 16:18:20   
sonček88
Mamice ... kaj dajate za papčkat vašim majčkom???
Do zdej sem mu dala sokec, ker ga še malce napenja...

***MATIJA***

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.9.2010 17:37:14   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Aninchy, ja sej je blo tut men čudno da se sadje in zelenjava mešata skpuser posted image , ampak meni je patronažna rekla, nej najprej jabolko, in čez nekaj dni pa nej probam dodat žličko naribanega korenčka ...user posted image No, vsej jest sm jo tak razumelauser posted image Zdej vidm, da našmu to ne gre, sem se odločila da bom ta mesec najprej mu dajala posamično različne zadeve, naslednji mesec pa bom kombinirala med sabo.

Zakaj pa se zelenjava in sadje ne bi mešala? user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.9.2010 17:39:21   
nusi
Živjo.

Mi smo iz sprehoda in sm tko besna, da se bom zdej tuki mal razpištolila user posted image user posted image user posted image
Namreč, ko so stali pri semaforju je mimo pripeljal en idiot in zapeljal čisto ob pločnik, v največjo lužo in zalil voziček in to tko, da je mokra deka, ovčka, streha... vse kar je možno, HB je bil žigec v naročju, dragč bi tisto svinarijo dobil v glavo user posted image user posted image user posted image .
Mislm, kako je lahko kdorkoli tko neobziren, že pešca ne greš zalit, kaj šele voziček, v lužo pa si lahko zapeljal samo če si prav zavil proti pločniku, ker je ne blo na sred ceste.
No, tko da vozičke čimdl stran od ceste

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.