Aninchy
|
A buuuuuu! Da vas mal prestrašim, ko sem že ravno vstala od mrtvih... Evo, današnje vreme me je prav prisililo v čistilno akcijo. HB je mali pridno ajal, tak da me ni motil vmes, no, zdej pa še kr spi, tak da mam še kako minuto za vas in za čokolado. slikanje kolkov - hmm... men se zdi, da nismo mi nič meli datuma za kasneje.... So nam rekli v P, da so 1A in je pri tem ostalo... no, če sem pa imela slučajno kak datum pa pojma ne vem Punce, ki ste rodile v CE... Kak je s tem??? riževa kašica - neki mi povejte... jo daste na žlico al po flaši? osebna - mi še nimamo, ni nobene potrebe po njej... sem pa vprašala, kok dolgo je lahko otrok brez osebne, pa so mi rekli, da do 18. leta! - no, če je pač ne rabiš za kaj urejat in to... ampak baje velja rojstni list namest osebne... moški in bolezen - moj je staknu neko virozo in je že 3 dni takooooo bogiiiii da joj!! Je pa res, da zelo malokrat zboli in ko ga dotolče, ga ornk. tak da mam dva otroka zdej mua - naš je prej fuuuuul jedu, ampak res ful! že pri dveh mescih je jedu po 150 in ponoči celo 180. No, pa se mu je tud kr naenkrat ustavlo, zdej je neki časa jedu skos po 120, no, zdej pa že kak teden al dva po 150... ahh kaj čmo, važn da se normalno razvija naprej zelenjava - ma mi mamo vse doma na vrtu, ampak vseen zlo dobr operem, kot bi v trgovini kupla... Itak mu pa do zdej še nič nisem dala, razen mal korenčka, ki ga je itak ven plunu, čeprav je bil kuhan, in pa riževo kašico je vsak večer... j.b. - nočem pametarit, ampak a ni bolje, da se zelenjava in sadje ne mešata med sabo? Jst sm mu hotla dat mal kornčka v riževo kašico, pa so mi še to odsvetovali, ker je riž sladek, korenček pa saj veste.... (jst ne vem, ker ga ne jem ) Naš tmal pa prime žlico in si jo da v usta! In to celo prav obrnjeno! Vedno, ko mu dam kašico na žlico, morva met dve žlički, da imam eno jst in eno on... In potem njegova ni zanimiva in vzame mojo, jst pa njegovo in ga naprej hranim... in potem je spet moja boljša in jst vzamem njegovo itd. itd. No, evo, čokolade ni več , tmal se pa tud počas prebuja, tak da šiblem.... Pa čim manj mokrih kleti in stanovanj vam želim