san
|
pozdravljene! meni kar ne uspe komentirat, že preberem vas težko, ponavadi z večdnevnimi premori, pa četudi ne pišete več toliko. a_t moj drugi je imel ves mesec vročino (tudi do 40), je bil prav bogi, ko so mu zobki šli ven, jih je pa potem dobil v roku enega tedna kar 7! držim pesti, da ji hitro ven pokuka zobek in se končno spočijeta obe. tudi tvojmu možku naj cista ne nagaja preveč. zobki pa tudi nam kratijo spanec zadnji teden, dva. sicer ni krize, se pa zbudi 2 krat na noč in mal potarna, kar prej ni. se mu spodnji enici že prav lepo vidi pod dlesnijo in ima vse otečeno, pa tudi čuti se ju, ampak prodret pa nočeta skozi. hrana, midva sva poskusila kar z jabolkom, pa je prvi dan poskusil in pojedel 4 žličke, drugi dan pa sploh ni bil zainteresiran, pa mu potem nisem silila. sem razmišljala o kašici, ki se z vodo naredi za zvečer, če bi mogoče bilo to zbujanje v povezavi z lakoto, pa se še nisem do trgovine spravila... sicer mi drugače ne zgleda nič lačen, tudi zelo lepo raste, napreduje, tko da mu verjetno še ne manjka hrana, je pa res, da se veliko manj doji kot prej in tudi krajši čas. živepo, si pa pridna ! upam, da je tvoj dragi ok, si ne predstavljam kakšen šok je moral bit za vse. mene kar zvije že samo, da pomislim... kapa, mi je sploh nimamo. mu pa vedno oblečem poloverček s kapuco in mu dam kapuco gor, če se mi zdi - ponavadi zjurtaj ali pa zvečer, če smo zunaj. oblečen je pa za ven v žabice, tanjše hlačke, copatke na nogicah, gor ima pa bod s kratkimi in čez majčko z dolgimi in pulover/jopico s kapuco. če je vroče čez dan ga slečem, drugače ne. kadar v vozičku zaspi ga pa kar pokrijem še s tanko dekico, če je pa sonček pa ne. sej če mu je prevroče ali pa če ga zebe kar lepo zaprostestira. smo pa tudi mi že uvedli športni del in mu bolj ustreza, mu ga rahlo dvignem u+in je čist zadovoljen. pa v vozku ima spodaj ovčko, je res fajn zadevca, mehko, pa še greje ali pa hladi, če je treba. pregled pri zdravniku.. joj, mi smo bili samo pri 1 mesecu in potem enkrat na uz, pol pa nič. ko bi moral bit cepljen so tavečji zbolel, zdej pa kar izmenično tavelki krehajo in sploh ne pridemo do zd. sicer ni imel noben vročine, pa vseeno, bi raje da so zdravi. ad3, d3, a vse dajete kapljice? a_t jst ga pa v gugalnik sploh ne upam več dat, ker je tko močn, da se je kar dvignil in skoraj prevrnil. se je en dan kar vsedel iz ležečega, seveda ga je potem vrglo na stran, ampak me je presenetil. drugače pa karavc še vedne ne mara preveč past. tam 5 minut in to je to. se pa že lepo zaigra z rokcami ali igračkami sam. pa tko se smešno nežno naglas smeji in izredno zgečkljiv je . anichy, luštn avatarček sedi pa tudi naš zelo rad, še posebej pri meni v naročju kakec, naš sedaj že od poletja kaka samo 1 krat na teden in takrat obilno, oranžno. prejšnji so vsi redno vsak dan, no ampak mislim, da ni neke panike, ker ga ne napenja. je pa res, da točno vem kdaj bo, ker pej ful pukca no, to je bilo na hitro lepo se imejte
|