|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
20.9.2010 13:32:50   
Barbara_L
Joj, mi imamo tudi majskega. Pri prehrani pa je takole: dopoldne dobi en obrok sadja zmešanega s kašico riž-koruza, zvečer pa samo kašico in še 150 ml AM, zgoščenega s kašico. Ful spi in se zbudi le enkrat na noč, sem prov vesela. Ne vem, kako bi pri svojih 9 kg zdržal na samem mleku...

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.9.2010 16:11:39   
sonček88
deveta žal za ta tvoj problem, ti nevem pomagati..://
Hehe ja ja ga ni skoraj nič dela od 6 do 19...ma bo že:PP
V Izoli, na srečo smo jo obnesli uredu...v Borštu trte so tudi ok!! Kaj pa pri vas ?? Kako je blo??
Matija zadnje noči, se kar zbuja,,se joka in joka,,,pa nevem kaj mu je..:(((tko da moje noči, so pestre..

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.9.2010 20:19:12   
deveta
Eno tehnično vprašanje!

zakaj samo jaz nimam spodaj tistih ikon (albumi, ZS...)
sem hotla album naredit, pa ne vem kako do njega prit.

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.9.2010 20:55:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Eno tehnično vprašanje!

zakaj samo jaz nimam spodaj tistih ikon (albumi, ZS...)
sem hotla album naredit, pa ne vem kako do njega prit.

Sej jih maš user posted image . Samo vidimo jih mi, ki lahko pokukamo v tvoja album, ti pošljemo ZS,.. Sama sebi najbrž ne boš pošiljala sporočil. Ti si profil urediš zgoraj levo pod "MOJA RINGARAJA".

Sonček88, men se zdi, da se naši majčki jezijo, ker so spoznali, da lahko ležijo še kako drugače kot na hrbtu pa ne morejo priti do želenega položaja. Pol pa tulijo,...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.9.2010 21:05:11   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tole me pa zanima - glede na to, da so spet "pohitrili" uvajanje GH, kako to, da ti je svetovala počakati še 1 mesec? Jaz sem sicer dala riževo kašico čisto tko - po kmečki logiki - ker je pač najbolj podobna materimu mleku (pač adaptirano mleko itak že od rojstva pijejo dojenčki, rižek je pa prva hrana, ki jo lahko ješ pri kakršnikoli dieti povezani s prebavili) in se mi je zdelo, da bo tko najmanj narobe.
Bom ju3 vprašala kaj moja meni pa da vidmo.
Sej res - a ti je svetovala, da daš čez dan, ali zvečer? Ker tudi jaz sicer samo dojim.

K_a_t_i, v zloženki o prehrani dojenčka, ki mi jo je dala pediatrinja, predlagajo dodajanje GH po 6. mesecu, patronažna sestra pa mi je rekla, naj jo po 4. mesecu pokličem, da se bova dogovorili o dodajanju. Zato sem vprašala pediatrinjo, če mu lahko kaj dam. Niti mi ni nič razlagala, zakaj ne, odgovorila mi je samo, da bomo počakali še en mesec, da se z GH (sadje, zelenjava) začne po 5. user posted image Da pa lahko dam riževo kašico. Lahko jo vmešam tudi v mleko, ko mu bom dodala. Je pa rekla, da če imam občutek, da nimam dovolj mleka (ker mali hoče non stop jest), naj mu, ko se mi to zdi, dam po tem, ko spije iz obeh jošk, še AM. In to je največkrat popoldne, zvečer. Zjutraj ga imam (se mi zdi) dovolj. Je pa rekla, da če bo po obeh joškah spil več kot 30 ml AM, je bil še lačen. Če bo spil 20 ali manj, ni bil lačen. Tako da jaz mu za enkrat dam zvečer, da se fajn naje. Če pa se bo izkazalo, da je tudi podnevi lačen, mu bom pa še kakšen obrok dodala. Kaj pa čem. user posted image Sporoči prosim, kaj bo pediatrinja jutri rekla tebi.

Smo pa imeli kljub temu dodajanju akcijo ponoči. Zaspal je ob 20h, se zbudil ob 1h - sva jedla, pa ob 1:30, sem ga zibala, da je zaspal nazaj, pa ob 3:30h - jedel, pa ob 4h sem ga uspavala, pa ob 5h uspavala. vstali smo ob 7:40. KATASTROFA. Lačen pa tokrat ziher ni bil - sem pred spanjem dodala. Ne vem več, kaj naj. user posted image Po vseh poskusih mislim, da je možno samo še to, da mu rastejo zobje. Sesuta sem.

Grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.9.2010 22:41:56   
deveta
K_a_t_i: hvala, joj sem tak štor s temi računalnikiuser posted image . Bomo vidli če mi bo kaj ratalo uštimat

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.9.2010 23:03:59   
nincy29
dober večer..
me še poznate??nisem že celo večnost pisala..jah bolj se bo treba potrudil,sem mal lena postala za forum.user posted image
pa da povem kaj je novega.
mi rastemo zelo pridno.imamo cca 7300g in cca 66 cm.od 4 meseca poleg dojenja pridno dodajamo kašice,ampak še vedno najraje imamo dojenje ker tam bl hitro tečeuser posted image user posted image .obračanje itd.naš se točno od 4 mesca obrača na trebušček.ko je pogruntu kako to naredi je prve dni non stop samo to delu.sedenje nam tudi že kar gre.še mal nam manka da bomo čist pridno sedeliuser posted image user posted image mi smo tut že v bazenu bili..rezultat..odkar smo se v bazenu kopali in mali je pogruntal kako lahko se fajno brca se moramo kopat v veliki kadi in ne več v njegovi ker tista je premala za delat take vragolijeuser posted image .aja pa tisti fredov obroč mu prav nič všeč ni bil.drgač je mali fuul name navezan.ga nemorem nobeni tašči oz moji mami pustit pa jaz po kakih opravkih alpa kaj takega it.ko me mali 2 minuti ne vidi se začne dret in hoče svojo mamico.hvala bogu je vsaj z atijem rad in si tisti čas vsaj malo jaz odahnem.spanje ponoči..smo že zelo lepo spali ponoči,zdej cca 1,5 mesca ga pa mal sračkamo,se zbudimo cca 3x na noč ampak ne zaradi lakote,spijemo malčk vode mal postokamo in spimo naprej.,
ampak sem tudi opazla da tisti dan ko si ful z rokico masira dlesni pa se ful slini slabše spimo ponoči tako da sumim da je ti posledica zobkov.kaj naj še povem..živi smo kot poper..non stop se premika..ampak res non stopuser posted image user posted image dobrovoljčki smo sto na uro,ok kak dan imamo pač slab dan..vse razumljivo.

eh grem spat ker mali je danes nekaj slab...bruhamo,driskamo..

nočko

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.9.2010 23:20:06   
deveta
Eko, se mi zdi, da mi je ratalonaredit albumuser posted image user posted image .

Zdaj pa grem tudi jaz spat, me je kar groza, ko sem vidla kolko je ura.

Nočko

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.9.2010 0:31:42   
kanarka
Deveta...jaz sem imela enake težave. Potem, ko sem si umila, sem samo namazala z npr. hladilnim mazilom ali maslom in je že pri naslednjem k... bilo boljše. Je pa tudi neko mazilo...ne vem imena, ki baje pomaga. Poskusi uporabiti čimbolj mastno zadevo. Svečka iz masla je super.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.9.2010 9:00:24   
ozzi
pozdravljene majčice1

Sem šele zdaj opazila, da manjkajo naši podatki na seznamu.
Evo:
rojstvo:26.5.2010 Timon
ob rojstvu:3360g, 53 cm
1. posvetovalnica:4770g, 58 cm
2. posvetovalnica: 5990g, 61 cm
3. posvetovalnica: 7070 g, 66 cm

Tako.
zanima me kako oblačite vaše dojenčke za sprehode? Ali jim že oblačite hlačne nogavice ali ne? Se mi moj kar smili, če mu jih oblečem, ker mam občutek, da ga stiskajo ampak je tako mrzlo zunaj, da se bojim, da bi se prehladil.
kaj jim vi oblečete?

lp

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.9.2010 10:46:22   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

zanima me kako oblačite vaše dojenčke za sprehode? Ali jim že oblačite hlačne nogavice ali ne?

Jaz sem mu že oblekla žabice. Včeraj sicer ne, ker je bilo kar toplo, ampak ko je bilo par dni res mrzlo, sem mu dala gor bodi z dolgimi rokavi, žabice, toplejše hlače in jakno s kapuco (trenirka stil). Razmišljam pa že tudi o copatih in kapi user posted image Sem na sprehodu opazila, da imajo otročki v vozičkih že kape gor.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.9.2010 11:12:22   
barvar
Da vas na hitro pozdravim. Pišem namreč z Majem v naročju, je taka tečka zadnje dni user posted image . Midva že uvajama GH, sva ravno pojedla korenček. Je čisto navdušen tako nad zelenjavo, kot sadjem (dopoldan), proti večeru pa dobi riževo kašico, pred spanjem pa se še dojiva.
Zdaj pa šibama na sprehod,ker je tako lep dan, da bi ga bilo škoda zamudit. Uživajte user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.9.2010 11:24:41   
farina
ojla
da se mal javim, dans bili na pregledu,vse je okej, tudi mala zdrava in vesela,dobila drugo cepljenje,upam da bo minlo brez vročine
za seznam
4.posvetovalnica;velika 65 cm, tezka 5880,

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.9.2010 13:45:20   
Angel_Tian
Pozdravljene,
še posebej pozdravljam mojo farino in barvarko user posted image user posted image

prebrala sem vas, komentirat pa nimam časa. Vse ste kolker tolk ok in to je važno. Naše male se je nek rahel kašelj lotil, upam, da ni od Tiana, ker se mi zdi, da tudi njega nekaj daje user posted image Bo zabavno to zbolevanje po vrtcih spet user posted image

Lepo preživite tudi ta sončen dan...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.9.2010 13:54:32   
katy83
po dolgem času lep pozdrav.

Čas mi tako leti, da groza. Grem malo na forum, pa mine 1 ura.   no, pa še k diplomi se počasi spravljam, pa da ne govorim o tem kako naš fant že veselo plazi in se kotali...si je kar prisvojil tla v dnevni.
Skratka, star je že 6 mesecev, pridno uvajamo gh, po nasvetu patronažne počasi dajemo enako hrano kot jo midva jeva, pač malo prilagojeno.

na morju smo se imeli super, malo nam je vreme nagajalo, tak da se nismo kaj dosti kopali, riti pa smo le namočli.

danes ima Timotej uz želodčka, ker se njegovo bruhanje kljub gh ni umirilo, pa da vidimo kaj bodo rekli. Malo me je edino strah, ker mora bit 4 ure tešč, kar je pri nas skoraj misija nemogoče.  no, ampak glede na to, da je danes dobil pravo kosilo (puranji mesek+riž+ zelenjava) upam da bo šlo skozi.

brala vas še nisem za nazaj, upam, da ste vsi ok, če ne pa pikepoke za vse bolančke in težavice.
lp

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.9.2010 14:19:41   
Anonimen
Ojuser posted image

Spali smo spet za en k... Ne vem, a je kak zob spet na pohodu, ali pa samo prodaja svojo tečnobo, no in danes smo dobili drugo pikico in bili v četrti posvetovalnici, mere pa so našemu hudičku primerne, in sicer: 4. posvetovalnica:
6660g in 66cmuser posted image user posted image user posted image

Zdaj spi kot klada, jaz imam pa malo časa za kavico. Se beremo in pišemo.

Papa

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.9.2010 14:30:32   
K_a_t_i
Hej,

posvetovalnica za nami, pri 4m ima Gašper 7.560kg, 65,5cm in 41cm og. Dobil je prvo pikico, pojedel capivo za rota, potem pa zaspal kot top.
GH - svetovano naj začneva uvajat, športni del vozička požegnan.

Žabe - mu oblečem zjutraj, preden je sonček, slečem, ko se sonček pokaže. Ampak ni pokrit. Če ga pokrijem, potem je brez žabic.

Tok za zdele. lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.9.2010 14:49:32   
Lunanai8
Jaz pa samo javljam, da smo odkrili vzrok našega nočnega zbujanja, joka ter želje po neprestanem sesanju. Prvi zobek je tu. Špičko že čutim s prstom, tako da bo verjetno vsak čas tudi zobek zunaj. No, vsaj vem, zakaj je tečen za znoret. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.9.2010 15:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Jaz pa samo javljam, da smo odkrili vzrok našega nočnega zbujanja, joka ter želje po neprestanem sesanju. Prvi zobek je tu. Špičko že čutim s prstom, tako da bo verjetno vsak čas tudi zobek zunaj. No, vsaj vem, zakaj je tečen za znoret. user posted image

Hehheuser posted image Bravo, no zdaj pa bo v roku enega tedna prikukal še drugiuser posted image So meni tudi punce tako rekle, jim nisem verjela, pa je čez 2 dni res prišel še drugi.

Kati: uuu, vi pa mate lepe mereuser posted image user posted image user posted image

Aja, pozabila sem vam povedat, dami je P rekla naj začnemo z gosto hrano (itak mi že fuul jemo, ampak sem se naredila kar neumno in ji nisem povedala). Najprej zelenjava (korenček, koleraba, cvetača, brokoli itd), potem sadje. Naj bi se pa vsako živilo uvajalo 3-4 dni, šele nato naj bi se mešalo.

Lp

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.9.2010 17:09:47   
K_a_t_i
gh - zmer me je zanimal, zakaj s to kolerabo tok siljo... al sam zato, da naštejejo več živil, al zato, ker to dfejansko res kdo je samostojnouser posted image

lunanai - bravo za zobatca user posted image . Men je p. napovedala, da jih še kak mesec ne bo. Pa da vidmo kok je šlogarce user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.9.2010 17:10:38 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.9.2010 17:47:55   
Anonimen

gh - zmer me je zanimal, zakaj s to kolerabo tok siljo... al sam zato, da naštejejo več živil, al zato, ker to dfejansko res kdo je samostojnouser posted image

Eh, midva je nisva jedla, pa sploh ne vem, če jo bova. Ravno zadnjič sem pogledala moj dojenčkov album (je bla mami pridna in je vse pisala not), pa sem meso jedla že pri 4ih mesecih. No, takrat so ble najnovejše raziskave bla bla bla... Jaz mislim, da naj vsaka dela po svojem občutku. Če vam paše dojit do šestega meseca - super!! Če vam paše dodajat GH že pri štirih mesecih - super!! Same najbolj vemo kaj našim sončkom pašeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.9.2010 21:21:45   
bubolin
Čeeeer.

Vas samo na hitro pozdravim, ker sem zmatrana za popiz***. Sva bila danes z mojim Markijem cel dan zunaj in šetkala, tako da samo še posteljaaaa.

Glede hranjenja, se strinjam z aprilčico, vsaka naj ravna po svojem občutku. Tako bo najbolje user posted image

Jutri dopoldan me čaka veliko pospravljanja, ker popoldan dobim obiske, v petek pa gremo za en teden v Rogaško v toplice. Jooooj komaj čakam.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.9.2010 21:42:51   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Hehheuser posted image Bravo, no zdaj pa bo v roku enega tedna prikukal še drugiuser posted image So meni tudi punce tako rekle, jim nisem verjela, pa je čez 2 dni res prišel še drugi.

user posted image Ne me hecat. Sem mislila, da bo zdaj vsaj nekaj časa mir, pa da se bomo lahko naspali. Da naberem energijo za drugi zobek. user posted image
Čeprav, saj ne vem, kaj je boljše - 2 naenkrat, al da se tole vleče par mesecev? No, saj verjetno se bo, glede na to, da mora 20 zob ven prit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.9.2010 21:47:26   
Lunanai8

lunanai - bravo za zobatca . Men je p. napovedala, da jih še kak mesec ne bo. Pa da vidmo kok je šlogarce

Ti lahko kar jaz pošlogam - glede na vaše razmere, napovedujem zobek v največ 2 tednih. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
22.9.2010 9:13:03   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce

sem pripravljena samo za kafe, ker sem bolj slabo spala. Je malo nekaj šraufalo user posted image Pri tej moji pikici nisem več navajena toliko se zbujat ponoči in tudi dlje kot za malo dojenja bedet. No ja, upam da se ji stanje po trebuščku danes poštima in bomo spet lepo smrčali.

Kako ste ve kaj, vas je to sončno vreme odvleklo kaj na daljše sprehode?

katy
- držim pesti, da bodo rezultati na UZ ok in da počasi nehate s tem bruhanjem. Bošček mali, ti pa tudi trpiš zraven. Sicer pa, če je drugače tak migec, po moje ne more kaj hudega bit user posted image

aprilčica - user posted image user posted image za pridno rast malega.

kati - uuuuuuuuu, pravi mali možek tale tvoj Gašper user posted image user posted image Kako pa to, da je zdaj komaj prič bil cepljen?

lunanai - user posted image user posted image za zobek. Naj bodo pa ostali manj "moteči".

bubolin
- uživajte dopust.

Evo, sem vas lepo uspela prebrat, zdaj pa kavaaaaa. Pa še vam jo častim user posted image user posted image (danes duplo dozo user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.