|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
22.9.2010 9:33:56   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

kati - uuuuuuuuu, pravi mali možek tale tvoj Gašper user posted image user posted image Kako pa to, da je zdaj komaj prič bil cepljen?

Ko je bil star 3m, smo bili na morju pa potem čez 14 dni spet pa še enkrat bi morali it pa smo si premislili. Pol je bil pa mesec naokoli user posted image .

Danes smo se naspali user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.9.2010 10:26:48   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zakon! user posted image Mi smo tudi po cepljenju imeli 8-urni spanec ponoči (kljub zobkom). Me včasih prime, da bi ga vsak dan na cepljenje peljala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.9.2010 13:12:51   
m_o_i
br danuser posted image

danes sva bla v posvetovalnici-pri zdravnici je bil snel kurs(samo poslusanje srcka, pregled ust, uses), tak da nisem mela casa povedat-ma niti vprasala ni tistega standardnega, ce se jemo ADC-da ni alergicen na KM. samo vpisala je, da je povecana doza Primotrena, pogledala izvid iz SG, ko sva sla na kontrolo zard ledvick in drugo cepljenje. zajokal je, ko ga je picla, potem se ji je pa smejal v glavouser posted image  no, zdaj ze postaja siten-tak jokal pa se ni! bog ne daj lezat, bi jedu in ne bi jedu, bi prdal ne bi prdaluser posted image  

dopoldan(cepljen je bil ob pol osmih) sva sla na posto odpret hrckovo hranilno knjizico(prav knjizico dobis, tak ko v starih casihuser posted image  in hranilnik), se sla slikat za osebno (ze mate to narejeno!?), sla na UE narocit osebno-ma cist je bil priden. zdaj pa ga nekaj spreletava-no, je ze zaspal, ampak eno uro je bla pa veselica z glasno glasbo pri nas doma user posted image

ajaaaaaaaaaa, ga je zdravnica za roke dvigovala proti sebi in sem rekla,da se se ne obrne na trebuscek...pa pravi: sej je sele 4 mesece star, ne smemo pricakovat prevec od njegauser posted image  OK, bo ze drzalouser posted image  drugje pa slisis/beres, da bi se pri tej starosti ze naj prevalil na busija...pa bodi pameten hihi

no, vceraj se mu je pa (sicer najverjetneje cist slucajno) uspelo zvalit iz trebuscka na hrbet; rokica je bla ful zvita pod njim, se mu je pa strasno kul zdelouser posted image  to sem omenla zdravnici in je potrdila, da se je to slucajno zgodilo.

tezki smo ze 6.5xx(mati si ni zapomnila zadnjih dveh cifer, vpisala pa mi tudi ni na kartoncek; je pa zelo blizu 6.600 g) user posted image user posted image user posted image , izmerla ga ni...
naslednja posvetovalnica je 08.12. (sele?!)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.9.2010 13:19:43   
katy83
dan

ma kaj se to dogaja z našim fantom, da se ponoči okoli 3-eh zbudi, pa se meni, igra, ni lačen, ne bi spal Sem ga  k sebi vzela, pa sva se 1 uro "pričkala", da je noč, pa mora spat, on pa meni roke v usta tiši, pa binca me, pa se smeji. No in po 1 uri teh bojev se mami razjezi, ga nese v njegovo posteljo in zaspi v sekundi dvajset. Kdo bi jih razumel?

no, včeraj sem še kar nekaj delala za diplomo, pa sem mentorju pa somentorci pisala, pa mi je danes mentor odpisal, da naj pridem na govorilne še preden gre T v vojsko.

aja, saj ste verjetno na fb videle, no pa še vseeno. UZ za Timoteja smo prestali, na izvidih ne piše nič kar bi bilo slabo, pa btw naš fant je zdržal celih 5 ur brez hrane in se ni nič jokal. Jaz pa sem se tak bala.

A_T, ma veš da sem se že navadla na to njegovo. Primem njega in coto zraven. user posted image Mi pa gre na živce, ko ga lepo oblečem, ko kam gremo in še ga prav v lupinico ne dam in je že pobruhan. user posted image Ma, bo že boljše. Saj ko je gh ne bruha toliko, ampak ne morem mu non stop gh dajat. Migec je pa full, ja. Zadnje čase ga zanimajo kabli, radio in tv. user posted image

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.9.2010 13:59:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zakon! user posted image Mi smo tudi po cepljenju imeli 8-urni spanec ponoči (kljub zobkom). Me včasih prime, da bi ga vsak dan na cepljenje peljala user posted image

user posted image a da je kratkotrajno?! user posted image

moi - obrati so od 5-7 mesca - tko da - se ne mudi user posted image

katy83 - če te kej potolaži - tudi naš je pobruhan vedno preden ga v lupinco vtaknem. Zgleda je tak blesav položaj. Sicer ne poliva, razen po 1. in zdaj tudi 2. dozi rotateq-a pa po vsakem obroku.

Evo, nabavla huggiske (akcija v šparu) za naslednje 2 meseca user posted image . Zdej si pa kuham veeeeelik pisker kurje-zelenjavne juhe. Mi je tko fino, jo dam v skrinjo po porcijih za 1 in potem, če se preveč zaklepetam zjutraj samo iz zmrzovalnika vzamem, 5 minut in imam kosilce.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.9.2010 19:44:51   
ozzi
pozdravljene majčice1

A ste že vse imele UZ kolkov? Kako to zgleda? Mi smo že pri prvem pregledu poslali napotnico pa še nismo dobili datuma? Ampak zdaj bi pa že morali, kn? Bomo pa v nedeljo dopolnili 4 mesece.

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.9.2010 19:51:31   
nusi
čer user posted image

Potrebujem vašo pomoč.
Moj mali je neki zaprt user posted image , najprej je en teden kakal samo na 2 dni, prej pa parkrat na dan, potem pa 3 dni sploh nič in pol sem mu dala sladke kamilce, pa bibo palčko v ritko, pa telovadit z nogami in nč ni pomagal, no pol je 4 dan 4x kakal (rumeno in sluzasto, brez unih belih delčkov, ki jih ponavadi), zdej pa bo jutri spet 3. dan brez kakanja. Je samo dojen in vem, da je to kao ok, sam ga vidm, da mu ni dobr, se matra, tut velik manj je, ker je tko poln.
kaj bi lahko pomagal, svečke se mi pa ne zdijo dolgotrajna rešitev zato jih ne uporabljam. Baje je Donat ok. A to je neka normalna faza ki mine al kako?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.9.2010 19:53:08   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

pozdravljene majčice1

A ste že vse imele UZ kolkov? Kako to zgleda? Mi smo že pri prvem pregledu poslali napotnico pa še nismo dobili datuma? Ampak zdaj bi pa že morali, kn? Bomo pa v nedeljo dopolnili 4 mesece.

lp

tamalčka dajo med dve blazinici na en bok, pa s sondo drsijo po koži tam k je kok, pol še na drugo stran, pol pa ga dajo na trebuščka in sam z rokami potipajo. Traja sam par minut, pa nč ne matrajo otročka. Edin kako dudo mej s sabo, da bo čim bolj pri miru user posted image

Pr nas nč ne pošiljaš napotnice ampak pokličes in se naročiš, napotnco pa sabo prineseš, mogoče pa mal poklič.

< Sporočilo je popravil nusi -- 22.9.2010 19:55:09 >

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.9.2010 20:11:19   
K_a_t_i
Pri nas pa ponovnega UZ kolokov sploh ni, če je bilo v porodnišnici 1A (in če se zdi pediatrinji ok).

Danes bo spet ena luštna noč, se mi zdi user posted image . Že kar slišim po uspavanju (včeraj je samo malo godel, danes spet tuljenje...).

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
22.9.2010 20:11:44   
mamicaaa
Pri nas se sploh ni treba naročat na UZ kolkov, te naročijo kar v porodnišnici ob odhodu domov, pa tudi napotnice ne rabiš met.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.9.2010 21:07:40   
deveta
Pri nas tudi nič ne naročajo. Sem kar en dan dobila domov pismo iz Valdoltre (tja hodimo če smo iz obale). Napotnica pa je bila že pri njih, ko smo prišli. Mislim, da pri nas to zrihtajo po prvi posvetovalnici, ko dobi zdravnika. Je pa pri nas pregled za vse dojenčke in to pri starosti 3 mesecev.
Kako so te stvari različne, pa slovenija tako majhnauser posted image . Sem mislila, da je zdravstvo državno, ne pa regionalno organiziranouser posted image user posted image
NI pa nič hudeha (kot je rekla nusi). Naša pa se je itak drla kor sraka in sem jo mogla kar trdo držat, ker ni bla niti za trenutek pri miru.user posted image

Nočko vsem

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.9.2010 22:25:03   
m_o_i
naju je pediatrinja na prvi posvetovalnici narocila za UZ kolkov kr za naslednji dan. brez napotnice in tega; samo uro je povedala...
v P so bli kolki BP in nisem pricakovala, da bo se kaka "kontrola"-ker sem pac brala tu gor, da ce je takoj OK in ni potrebno siroko povijanje, da ni ponovnega pregleda.
ja, res zanimivo, kak je od kraja do kraja razlicno!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.9.2010 9:03:23   
jolcica
Dobro jutro majčice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem ja poo dolgem času se oglašam sm naš mali tko čudno hodi spat sm ga navadla ob pol enajstih da zaspi pa se tm ob 4ih ponoči zbudi... no skratka včeri je šel mal pred 22uro spat in še kr vedno spi , tko da sm se naspala in šla mal novice prebrat na net pa sm rekla moram it vas vsaj malo pozdravt k pol bogve kdaj bom lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka načeloma je priden je pa tudi zelo tegoten najrajši pa papca stoje da ga mamica nos....pravjo da je čist men podoben tkole sj zunanjo pa je po očiju....eto letim dol slišim da se je zbudil torej je spal polnih 11 urc bravo mali user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.9.2010 9:47:58   
barvar
Jutro!
Pri nas dobiš datum za UZ že v porodnišnici. Napotnico pa ti dajo pri prvi posvetovalnici.
Za nama je ubijalska noč. Maj ima zabasan nosek in sva ponoči vsaj5x vstala, na koncu pa zaspala na kavču in je cel čas nekaj cendral, tako da sem kot cunja.
Zdaj spet spi, jaz pa se v miru malo dol vsedem, delat se mi nič ne da user posted image .
Lep dan vsem skupaj in izkoristite sonček, ker bo čez vikend baje spet dež user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.9.2010 10:28:26   
j.b.
Živjo punce, že dolgo se nism javila, mi je crknu računalnik, zdej imam pa nekega nadomestnega (starega 10 letuser posted image  od brata), tolk da za silo lahko kej nardim. Južno kuham, dans bo smukavc in ocvirkovca, mmmmuser posted image  Nč čudnga de mamo dost mleka, ko pa mami tak dobro jeuser posted image

No,  dni nazaj, ko je bil Matic star točno 4 mesece, me zjutraj pokliče babca, in se najavi za obisk. Pa pride, pa mi pove nekaj zadev od GH, in je rekla da nej kar začnem devat. No, pa ker je vidla, da sem imela jabolka tam na pultu, mi je rekla da mu lahko kar skupaj prvič malo dava. In res, jabolko sem prerezala na pol, in je babca malo z žličko postrgala, in dala Maticu u usta. Kar surovo. Neki se je kremžu, in na koncu le pogoltnu. Učeri 2 kavni žlički jabolka, danes 3, jutri 4, naslednji dan pa mu moram u jabolčno kašo naribat za 1 žličko surovega korenja in mu dat, in tako naprej.
No, sestra u posvetovalnici mi je pa rekla da naj začnem dajat GH ob 5,5 meseca. Ne, da je to zdravstvo različno v regijah, tudi v istem ZD se ne morjo zmenit med sabo, da bi enako svetovaliuser posted image user posted image user posted image

Aja, pa ker se je zbujal 2x na noč, mi je babca rekla naj zvečer kar dam riževo kašico. In res, prvi večer je bolj pljuval ven kot ne, včeraj pa je že zmazal 50 ml. Je ugotovil da je okusno. Točno tako kot k_a_t_i, tudi mene zanima koliko se sploh lahko da??? Pa da se še pohvalim, po tako obilnem obroku (seveda je dobil tudi joško), je prespal v kosu celih 9 uruser posted image user posted image  Bravo riževa kašicauser posted image

Ker je imel skoz mrzle nogice, sem mu dans dala gor copatke iz volne, in je tak cukrček z njimi, pa še prijetno tople nogice imauser posted image

Aja, pa še glede UZ kolkov, mi smo imeli pri 3 m (postojna), moja sestrična pa ima datum, ko bo mali star 6 m (kranj)??? Zanimivo ...

nusi, žal ti neznam pomagat glede zaprtja, mamo pokakano vsako drugo pleničko. Kaj pa če ti ješ kaj takega ki zapira? In se prenese na tamalga.

Zdej pa greva malo u kengurujčka in veeeeen, da se malo zmatrava. Fejst bodite, pa upam da bom imela kej za brat kasnejeuser posted image  Pa-pa

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.9.2010 11:22:31   
deveta
dober dan!

Tudi jaz jem kosilo (spet za računalnikom) mala pa se pod igralnim lokom igra.
j.b.:Me pa zanima kaj boš jedla za kosilo, ko je že tako dobrouser posted image user posted image user posted image (saj jaz ne razumem kaj je tisto kar si napisalauser posted image user posted image user posted image ). A bi prevedla v slovenščinouser posted image . Aja, jaz pa jem bobićeuser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.9.2010 11:27:42   
deveta
j.b.:o vsaj še tebi so rekli, da začni dajat srovo zelenjavo. Sem mislila, da so samo pri nas taki pogledi na prehranjevanjeuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.9.2010 12:28:06   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

j.b.:Me pa zanima kaj boš jedla za kosilo, ko je že tako dobrouser posted image user posted image user posted image (saj jaz ne razumem kaj je tisto kar si napisalauser posted image user posted image user posted image ). A bi prevedla v slovenščinouser posted image . Aja, jaz pa jem bobićeuser posted image

smukavc, to so zeljni listi narezani na trakove in skuhani. Nato se doda notr krompir, ocvirke in česenj. Na podoben način kot jota, le ful boljšuser posted image

Kaj so pa bobići?user posted image user posted image user posted image Oh nevedniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.9.2010 13:42:28   
K_a_t_i
Men se zdi, da sem prešaltala na madžarski RR - punce se nekaj o hrani menijo pa nimam pojma kwa jejo... user posted image
Moj jedilnik je bolj razumljiv (itak tud za računalnikom) - žrebičkov zrezek, paradižnikova solata in kos kruha (danes se mi ni dal priloge pacat).
Gašpi spi... Upam, da še nekaj časa, ker bi šla še jaz :P

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.9.2010 14:34:46   
deveta
Boboći pa so mineštra s koruzo. Bolj podrobno: fižol, koruza, korenček, krompirček, malo zelene in česenčka. Pa še kaj daš lahko not če ti paše. V prave isterske bobiće, pa mora obvezno še prašič stopit (tako pravijo domačiniuser posted image user posted image ), torej še kak kos reberc ali kaj podobnega. user posted image user posted image

K_a_t_i: Se mi je pa tako zaluštala paradižnikova solata, da bo kmalu tudi na mojem jedilniku (samo k mami na vrt moram it na obiskuser posted image user posted image user posted image ). Verjetno bo že jutri, ker me je danes povabla če grem z njo, ker ima ene sadike od špinače za posadit.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.9.2010 14:36:32   
deveta
j.b.: bom tudi jaz probala to naredit enkrat pozimi, ko bo zelje "zdrelo".user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.9.2010 9:46:05   
mamicaaa
Dobro jutro.
Moji pikici se ful lušči koža še posebej po zgornjem delu trupa in po rokicah. Sem že zamenjala milo pa je zdaj še slabše, mažem jo pa vsako jutro in vsak večer z mandljevim oljem tako kot mi je svetovala pediatrinja. Kljub temu se stanje ne izboljša. Po moje je to luščenje nič ne moti, ker je vedno dobre volje in razigrana, ampak meni že gre rahlo na živce.
Ima katera mogoče kakšen nasvet kak bi se lahko rešle tega luščenja? Bi lahko bla kaka alergija? Pijema Aptamil AR, poskušava pa že tudi gosto hrano.

lep pozdrav

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.9.2010 9:54:55   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

j.b.: bom tudi jaz probala to naredit enkrat pozimi, ko bo zelje "zdrelo".user posted image

Ma neeee, za smukavc morajo bit frišni listi narezani in skuhani, direkt z njive user posted image

mamicaa, kaj pa ribje mazilo? Meni ga je babca svetovala na začetku, kot novorojenčku ko se je luščil.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.9.2010 10:03:57   
Angel_Tian
Jutro punce,

kafe in zajtrk že za mano. Lina malo spi, ker se je mogla hitro zbudit, da se je lahko pokakala in najedla user posted image user posted image Moj pa sitnari, da naj pridem k njemu ležat. Je namreč iz nočne in se še kar ni spravil spat. Pa glih se mi lubi poležavat ja user posted image
Ima pa moj dragi že nekaj dni še eno težavo. Ga boli v spodnjem delu trebuha. V ponedeljek ima UZ, ker mu zdravnica ni mogla postaviti diagnoze. Na vodi se ni nič videlo, da bi bilo kaj narobe. No in moj zdaj že napol umira - saj veste, moški pač user posted image

moi - mi smo osebno delali nekje pri enem mescu Linine starosti. So pa zdaj spremenili veljavnost osebne. Zdaj je samo 3 leta, ko smo jo pa Tianu dali delat, pa je bilo za 5 let. Banda jedna, samo da služijo.

user posted image user posted image user posted image Eliasu za pridno rast. Pa tebi tudi, da ga tako pridno hraniš user posted image

katy
- no fino, da sta lepo zdržala UZ in da je vse ok. Saj Lina tudi še vedno gor meče. Sicer ne velike količine, ampak je dovolj, da jo je treba preoblačit ali pa pač slinček menjavat. Vsega tega in tudi toliko slinjenja pri Tianu nismo imeli. Zato pa imamo zdaj več spanja user posted image user posted image user posted image

Mali bo štromar user posted image user posted image user posted image

ozzi - kontrola kolkov je običajno pri treh mesecih. Ti imaš široko povijanje ali kako? Ne razumem, kak prvi pregled si imela. Mi imamo namreč samo pregled v P, preden greš z otrokom domov in tam ti na izvid napišejo, kdaj je kontrola. Brez kakšnega pošiljanja napotnic ali klicarjenja.

nusi - če je samo dojen, ni panike, če nekaj dni ne kaka. Te pa čisto razumem, da ga težko takega napetega gledaš. Jaz sem zato Lini začela dajat AM - zvečer eno porcijo pač. In zdaj lepo vsak dan kaka user posted image Preden sem ta dodatek uvedla je bila pa en teden brez kakanja. Donat se baje lahko nekaj da ja, ampak jaz kaj takega nisem nikoli prakticirala.

kati - upam, da si se naspala.

j.b. - kaj pa je to smukavc in ocvirkovka? Prvič slišim, ampak če so ocvirki omenjeni, je sigurno njamsi user posted image user posted image

Hja, o zdravstvu je škoda zgubljat besede ja. Tako kot o vsem "državnem" user posted image Moi se bo sigurno tudi strinjala user posted image

Ahaaaaaaaa, sem že prišla do posta z odgovorom user posted image

Grem malo po gospodinjskih opravilih, ker se mi zdi, da je pralni stroj utihnil. Lep dan vam želim...

Aja, samo še nekaj. Tian gre jutri na rojstni dan k enemu sošolcu (v vrtcu niso sošolci, ampak kaj so?). Je fanatik za Spidermana. In seveda sem po svoji navadi vprašala njegovo mamo, kaj naj mu kupim, da potrebuje in da ne bo dvojnega imel. Pa je rekla za kako spodno ali kratko majčko s tem motivom. A da vidiš ti user posted image Takrat, ko ne rabim, je tega povsod polno. Zdaj pa nikjer ničesar. Celo mesto sem včeraj preiskala, na koncu sem pa v Bistrco pristala in kupila kapo in rokavice. Ni se mi dalo še v MB vozit in tam iskat, presneta darila no user posted image (uh, sem si dala mal duška hehe).

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.9.2010 12:27:59   
deveta
Dobro jutro!

j.b.: ja sem razumelauser posted image , ma mi smo sadike komaj v zemljo dali pred kakim tednomuser posted image user posted image . Pri nas to itak celo zimo na njivi raste in gremo po potrebi iskatuser posted image user posted image .

mamicaaa: res ne vem, kaj bi lahko bilo. Verjetno je kaka prehodna stvar, pa se koža kaj obnavlja. Alergija pa po moje ni. Ponavadi se alergija kaže na drugačne načine.user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.