|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
15.9.2010 22:09:35   
K_a_t_i
Čer,
čist na hiter, sem tko zje*** dons kot že doooooooolgo ne (moj se vlači po nekih športih, seminarjih in žurih - poleg službe seveda, tko da sem že 2 dni sama z obema user posted image ). Pa GAšper mi ne pomaga - zdaj čez dan bolj malo spi, ves čas bi jedel, zvečer je veselica za zaspat!!! (ta je nova - kar ni in ni sit), ponoči pa zbujanje na 3 ure user posted image .

Milena222- komot ga daš plavat, ne samo nogice.

Gromska - opcije anonimen ni več - razen na spolnosti, se mi zdi.

Lunanai8 - super za športni del! Me zanima kaj bo meni rekla pediatrinja - imamo v torek pregled. A si ji ti razložila, da športni del ni tak "klasičen" ampak uni z luknjo pod ritjo?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 23:43:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.9.2010 8:58:28   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala od 22:30-1:30 ter od 4:00 do 5:30...
Najprej je mini jedel, sem ravno zaspala, me zbudi DEC!!!!, če lahko da Žigu sirup, ker kašlja in nisem več mogla nazaj zaspat... Ob 4h sem budna kot čuk pogledala minija in je bil čist odkrit - ga pokrijem in se zbudi user posted image . Ok, ga podojim, nima dost... Ga dam nazaj, do 4h se naje. Ob 5:30 mini spet lačen. V napol spanju ga gostim do 6:30. Ob 7h je pa itak treba že vstat.
Pa vso noč sem imela čist suho grlo, komaj sem dihala, ni čudno, da je en otrok skoz kašljal in drugi jedel/pil. Sem odkrila vzrok - kurt so začel!!! Zdej mam vse odprto, radiatorji so valjda zaprti, samo v teh starih blokih je tok cevi speljanih po stanovanju. da maš savno tud če nočiš user posted image .

Skratka, dons sem user posted image user posted image user posted image .

Aha, jutro user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.9.2010 8:58:55   
ninast1
Dobro jutro punce.
Se vam že dolgo nisem javila (od 24.08.), ker sem pridno študirala. Se je splačalo, sem naredilaaaaaaaaaaaaaa. In to zadnji izpit!!!

Takrat sem spraševala o obračanju in ste mi odgovorile naj ne skrbim, ker se moj mali ne obrača. No včeraj se je prvič začel zvijati in se poskušal prevaliti ampak mu ni uspelo. Danes bova nadaljevala, pa upam da nama kmalu rata.

V soboto gremo na zaslužen dopust. Če ima katera kakšno idejo ali kontakt bi prosila, da mi ga pošlje na ZS.

Pa še nekaj - moj malček se tako močno slini, da zamenjava več kot 5 slinčkov na dan. Kje se da kupiti dobre slinčke?
Uživajte in lep dan:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.9.2010 9:38:42   
ozzi
Dobro jutro!

Danes pa res je dobor jutro smo spali od 20,30-7.15. Pa brez hranjenja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, se mi je moral sin ko odolžit, ker je včeraj podnevi bil ves čas buden. Je spal samo eno uro dopoldan.
Tako, da zdaj viodim kako je tistim mamam lepo, ki jih dojenčki spijo cele noči. No saj sem se zbujala, ker mi je blo čudno, da tako dolgo spi, pa preoblačila sem se, ker je mleko curelo in curelo. Potem sem si šla pa kar na črpalko sčrpat ven, ker nisem več mogla roke dvignit.
Zanima me kako tiste, ki si črpate mleko potem to ponudite otroku. A kaj pogrejete al kar tako mrzlo mleko daste?
lunanai8- hvala za pomoč vendar žal nisem iz lj. No, saj to me ravno bega, da kupim sling pa potem mali ne bo hotel bit noter. Ne vem še.

naš fant bo čez teden dni star 4 mesece pa se tudi še ne obrača s hrbta na trebuh sam. Se zvija na bok ampak, da bi se obrnil mu še ne potegne.
user posted image
No, zdaj pa gremo čakat sonce.

(odgovor članu ninast1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.9.2010 9:59:45   
deveta
Dobro jutro!
ninast1: čestitam za izpiteuser posted image user posted image user posted image user posted image . O slinčkih so pa punce že neki govorile kakšno stran nazaj. Se ne spomnem odgovorov, kerjaz na srečo ne potrebujem novih (mam podedovane od svojih bratrančkov dvojčkov in sicer celo škatlouser posted image )

K_a_t_i: joj kati ti prav nič ne zavidamuser posted image . Sem bila kot študent eno leto privat v enem takem bloku in sem celo zimo kašljala zaradi presušene sluznice. Pa smo dajali na radjator mokre krpe in vse poskušali, pa ni nič pomagalo. Saj pri nas je tudi bolj suh zrak, ko začnemo kurit, ma tako hudo pa ni. Če pa vidim, da je zrak suh, dam sušit perilo kar na stojalo v dnevno sobo, pa je malo boljšeuser posted image user posted image .
V teh blokih pa jih res ne razumem, vroče je kot hudič, pa čeprav skoraj vse radjatorje ugasneš (in občasno še kakšno okno odreš). Pol pa se o nekem varčevanju z energijo grejouser posted image .

Nočno zbujanje: se pridružujem v klub pogostejšega zbujanja

M_o_i: mislim, da si mi ti svetovala mazanje z oljem na mokro kožo. Super, koža je občutno manj suha. Hvala.

Pa lep dan vam želim, čav čav

(odgovor članu ninast1)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.9.2010 12:47:30   
Melia
pozdravljene

Mark ravno malo počiva pa imam malo časa da pišem. kak ste kaj? mi smo vredu.

razen to vreme mi gre na živce....zjutraj je bil taaaak lep sonček zdaj pa se oblači....pa sem dala perilo ven sušit, pa zgleda ga bom mogla prej pobrat preden bo suhouser posted image  eh, ta dež!

sem vidla da je bilo nekaj govora o obračanju....Mark bo čez en teden star 4 mesece in se tud ne obrača iz hrbta na trebuh...vsaj zaenkrat ne. se pa obre iz hrbta na bok in kar rad leži in spi na boku. na trebuščku pa niti ne zdrži preveč dolgo tudi če ga jaz dam tako. pa se ne sekiram, bo že ko bo. vse ob svojem času.user posted image

mene pa nekaj zanima: kako zaspijo zvečer vaši otroci? Mark večinoma zaspi ko je, torej ob ziziki. če pa še ne zaspi ko se naje, pa je še malo gor in potem ga je treba kakšnih 5 minut nosit da zaspi. no, ene trikrat nam je ratalo, da sva ga z mojim dala v posteljico in je zaspal sam.....malo se je pogovarjal pa igral z rokicami in je po kakih 20 minutah sam zaspal. no, ampak to se je res zgodilo samo trikrat...drugače pa zaspi na ziziki ali pa se malo nosi (ampak to je redko). to pa sprašujem zato, ker kako bo, ko se več ne bo dojil....bo povečerjal in potem ne bo znal sam zaspat. zdaj je tak verjetno še premali, da bi se vedno sam znal uspavat. drugače pa pridno spi celo noč in s spanjem nimamo problema. pa me zanimajo vaše izkušnje. in izkušnje tistih, ki imate starejše otroke....sami zaspijo??? jaz si želim, da ko bo malo starejši, da po večerji preberem pravljico, vgasnemo luč in počasi zaspi. sanje??? upam, da bo tako. da ne bo nekega joka in stoka. včasih že ampak ne pa vsak dan. torej...vaše izkušnje, mnenje???

pa lep dan vam želim, čeprav bo se verjetno vlil dež...user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.9.2010 13:09:59   
deveta
Melia: jaz se tudi sprašujem kako bo ko se ne bo več dojilauser posted image . Me je kar malo strah, predvsem ponoči je tako lepo, ko jo samo na joško priklopiš in spiš naprejuser posted image . Pri nas je trenutno tako: zvečer imamo nekakšno rutino. Jo preoblečem in umijem (predvsem rokice in malo po teleščku (kopamo se dopoldne)). Potem jo vzamem v roke in začnem pet uspavanko. Med tem časom se počasi vleževa na posteljo in sledi dojenje. Če ob tem času še ne zapira učk (na joški že dolgo noče več zaspat) se še malo potiho pogovarjava ob zelo švoh lučki. Če še vedno ni dovolj zaspana jo dvignem, in greva še malo po hiši in še kakšno uspavanko zapojem. Nato pa jo položim v posteljico in počasi zaspi. Včasih jo moram it še malo zazibat, če se preveč predrami in začne jokat. Jo pa dam v posteljico zmeraj budno. Na začetku je kar precej jokala, zdaj pa vedno manj. Včasih je celo tako zaspana, da joče v rokah, ko jo pa dol položim v posteljico kar zaspi. Na začetku, sem jo dajala v posteljico, ko je že skoraj spala, pol pa sem jo začela dajat vedno bolj budno. Tudi čez dan je tako. Ko vidim, da je postala zaspana (postane zelo sitna) jo dam v posteljico in zaspi. Upam, da bo tako tudi ostalo. Smo pa mogli nekaj naredit, ker je bilo s spanjem na začetku zelo hudo in ni spala do 11 zvečer (sam jok in stok, ali leže ali vrokah). Zato smo šli v to, da smo jo malo pustili jokat in se privajala svoje posteljice. Zdaj se okoli 19 ali malo čez, začneva odpravljat spat in ob 20 ponavadi že spi. Vstajava pa okoli 8 zjutraj. Se pa ponoči še vedno zbuja ta jest okoli 1 in pol ob 5. Vendap poje in spi naprej.

Vidim, da lovite zadnji lep dan in da ste malo to goruser posted image user posted image . Jaz pa spet jem kosilo za računalnikomuser posted image .

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.9.2010 13:47:02   
m_o_i
evo, danes sem kupla 7 plastificiranih slinckov za slabe 4 evre v DMu- take iste imajo tudi v Sparu, samo so malo drazji, v BC pa so se drazjiuser posted image  no, to je nas drugi komplet; enega ze koristimo in so dooosti boljsi kot tisti, ki jih moram zavezat zadaj. mulc ma mal fejstuser posted image  sirok vratek in so tile kot narejeni za njegauser posted image  pri nas se je pa papcat zacelo tak grdo, da porabim za vsako flasko enega in je cisto moker...

deveta supeeeer. vem kak je met tiste luske na nogeuser posted image  pa nasploh obcutek, da mas po celem telesu prhljajuser posted image

mi zaspimo po izpraznjeni flaski; samo polozim ga, vcasih se stisnem k njemu čelo na čelo (ze skoz mu pase, da glavico nekam prisloni), ce je v fazi prdanja mu dam roko pod ritko, da nogice v luft strlijo in zaspiva. se pravljice mu nimam casa povedatuser posted image  ko pa zacne ornk kinkat, se pa v kinderpet prestavimo in to je to...

K_a_t_i  user posted image  sej bo...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.9.2010 13:47:14   
Angel_Tian
Ja farina, lahko bi se vse tri dobile. Oziroma vseh 6. Ne vem pa, če bi to pri meni kaj pomagalo z vzdevki, po moje bi vaju samo še bolj zamenjevala user posted image user posted image Že tak imam večno težave z imeni, obraze si prej zapomnim user posted image

Ja glede Leklerka sva se pa z mojim tudi že večkrat prepričala, da se splača po velike nakupe it tja. Je največja izbira pa še na kartico se zna kar lep znesek nabrat.

sabri - čatežke so za male res super ja. Pravzaprav se za vsakega nekaj najde. Zakaj pa male nisi namočila v vodo, je ja fino topla tam pri gusarski ladji ali pa v onem prvem bazenu. Ali ste vi slučajno bili zunaj?

deveta - slinjenje je res različno od otroka do otroka. Naš Tian se recimo nikoli ni slinil, tudi, ko so zobki začeli poganjat ne. Je pa prvi zobek že pri štirih mesecih dobil. Lina pa je zdaj kar pridni polžek. Tudi prste veliko veliko raje tišči v usta kot je to počel Tian user posted image
Kaj čemo, tudi to obdobje se bo enkrat končalo ane.

milena - iiiiiiii, lepo, tebe pa že lep čas nisem "srečala". Seveda lahko malega v termah že v vodo namakaš. Doma ga potem le fino umij (saj vsi vemo, da otročki radi v vodo lulajo). Pa uživajte dopust.

kati - joj joj, upam, da si uspete spet navlažit grla. Mi imamo itak celo leto take težave v tem mansardnem stanovanju - čisto preveč suh zrak in zato ponoči vsi pridno pijemo user posted image Zdaj bo dež, ti želim, da se uspete lepo naspat.

ozzi - izčrpano mleko se prav tako pogreje. Ne iz hladilnika dajat.

Za slinge je ena firma, kjer si jih lahko izposodiš. Za en teden je 6 € in če ti ne ustreza, pošlješ nazaj. Pa jih lahko na tak način testiraš.
Evo še link     http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=slovarcek

melia - da še tebi na kratko odgovorim. Lino najprej skopam, potem se lepo naje, nato pa jo malo ponosim in pocartam. Tako mi zdaj lepo v rokah zaspi in tudi hitro.
Tian pa zaspi med branjem pravljice ali pa ob gledanju tv-ja user posted image

Takole, več ne utegnem, me Lina zahteva. Pridne bodite in naj vas za konec še lepo pozdravim, če sem že začela kar brez pozdrava komentirat vaše poste user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.9.2010 14:02:35   
nusi
obračanje na trebuh - naš se je že začel sam obračati, včasih tut v spanju, bo pa 20. star 4 mesece, prebrala sem, da je med 4. in 5. mesecem obračanje na bok in potem v 5. mesecu počas na trebuh, tko da ni nobenih razlogov za preplah user posted image

spanje - naš zaspi tut sam, včasih pa med dojenjem, kako bo zgledal večerni ritual, ko ne bo dojenja ne vem, ampak neki bomo že izuml user posted image . umivanje, večerja, pravljica, mal božanja...pa bo že šlo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.9.2010 17:12:53   
milena2222
Ojla punce!
Hvala za pomoc,ga bom pa pol res malo namocila v bazen.Sam zdej studiram,a pol moram kake posebne plenice nabavit al kako to pol zgleda?
obracanje-nas se ze lep cas sicer obraca iz hrbta na trebuh obratno mu pa ne gre.a vasi otrocicki se pa s trebuscka na hrbet ze obracajo?in pol je problem ko se ponoci obrne na trebuh in mu vec ne pase,pa zacne sitnarit,ga pa jaz na hitro obrnem na hrbet in je ze vse o.k.
spanje zvecer-smo imeli tezave,ker kr naenkrat ni bil vec ful zaspan zvecer ( prej je kr na zizi al pa pol na flaski zaspal).No in zdej smo odkrili eno igraco,rece se ji kalejdoskop od tomy,smo jo namontirali na posteljico,malega ko se naje, polozim v posteljico,gleda to zadevo kake 15 minut in lepo zaspi....skratka,pri nas ta zadeva ucinkuje....
moi-ne morem vrjet,da se nisem spomnila na dm,ker imamo isto tezavo...sem jih zdej v pikapolonici dobila,sam sem se morala zato 2x peljat v prevalje,ker jih enkrat niso imeli na zalogi ( DM pa pred vrati...)
AT-racunalnik imam v okvari...ugotavljam pa da nas je ful malo "ta starih"ostalo na tem forumu.Kje pa so ostale???
Mene pa zanima,koliko vam deca spijo cez dan?Jaz ugotavljam,da nas sploh ne spi vec cez dan.Recimo da spi cca 2 uri,vec pa ziher ne.Tk da cez dan sploh ne morem kaj naredit!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.9.2010 19:50:51   
Meemee
Ojla.
Plenice za v bazen kupiš v DMju. user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.9.2010 21:51:54   
Aninchy
Helou!

No, pa da se še jst malo javim...user posted image

spanje - naš zaspi na najini postelji ponavadi, zdaj zadnje dni pa že uvajam kar njegovo posteljico, da ga še budnega not položim. Ampak to šele takrat, ko je zareeees utrujen, drugače kar neki jamra in posledično potem spet pride v taveliko postlo...user posted image Mi pa nikoli ne zaspi ob hranjenjuuser posted image
Pa ko ste spraševale za kasneje.... otroci še itak velikokrat večerjajo mleko iz flaše potem.... moja kolegica da sina v posteljico in ga kar notri nahrani, da zraven zaspi, ko se naje... fino je tudi, ker pri taki starosti že ne rabiš več kupčka podirat, ker jst ga morm še vseen dvignat, četud spiuser posted image A ve še vse podirate kupčka??

bazen - naš takoooo uživa med kopanjem, da mislim, da si bomo tud mi privoščili malo plavanja...user posted image Sem dobila kopalne pleničke v dar in jih bo itak treba porabit user posted image user posted image

obračanje - no, naš se je mal pred dopolnjenim tretjim meseci obrnil... najprej iz trebuha na hrbet, čez dva dni pa še iz hrbta na trebuhuser posted image Čeprav prakticira bolj iz hrbta na trenuh, za nazaj pa nekak ne ve, kok bi...user posted image

kengurujček - O MOJ BOG, kok lahko ene to uporabljate??user posted image Enkrat sem že probala in sem imela otroka obrnjenega proti sebi in mu ni  bilo všeč, je kr jokal....user posted image Danes pa sm probala ga med obrnjenega naprej, pa mu je bilo nekak všeč, ampak MOJEMU HRBTU PA NI BLO!!user posted image user posted image Pa ne vprašajte, kok je čudno zgledal, ko sem ga potem ven vlekla iz tistga šmorna?!? Uhh, prvić, zadnjič in nikad više!user posted image Ni to za mene, bom rajši kr vozičkala....user posted image

slinčki - a mogoče ve, a je Nina + Martin kaka nova firma v BC al kaj?? Tak kot npr. Katja&Alenuser posted image Ker jst sm Nina in moj mali Martin in je moja mami skor umrla, ko je zagledla komplet teh slinčkov!user posted image Jst pa tudi potem, ko jih je prinesla sem!user posted image Bili so pa vsi samo s temi dvemi imeni, tako da mi zdaj ni nič jasno....user posted image

Mi smo meli včeraj posvetovalnico.... so mi rekli, da ni problema, če sedi, če mu tako paše, mora le bit ob opori user posted image Tudi pri športnem delu LAHKO imamo dvignjen sedež, vendar pač ne na 90°, ampak nekje na polovici, torej 45°user posted image Aja pa prvo pikico je dobil... stranski učinek: cel dan in tudi ponoči ni hotel skor nič jest!! Se je kteri to naredil?? Pojedel je okrog 60ml, ampak še vseeno na 3 ure...user posted image In pa malo ga ja šraufalo danes, večjih problemov pa ni blo.user posted image No, danes je pa že lepo normalno jedel....

Evo, mal sm se razpisala.... želim vam mirno noč in čim manj vstajanja ponoči!user posted image
Gud najt!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.9.2010 22:32:20   
m_o_i
spanje cez dan od 12h - 15h obvezno, ostalo so pa dremezi v vozicku al pa tudi doma in trajajo celih 20 minuser posted image  

hranjenje jaaaaaaaaaaaaaaaa sem jaz tudi opazla, da se kupcki ne podirajo vec tak,kot so se vcasihuser posted image -jaz pa mulca matrala in ga masirala po hrbtu, da bi sel toncek baloncek venuser posted image  dete pa protestiralo, ker sem mu flasko jemala. tak da tudi mi ze zaspimo s flasko v ustih; ce se zacne zvijat in glavo divje obracat levo-desno, potem ga dvignem in ponavadi gre toncek baloncek ven, drugace pa nic vec! jooooj, hranjenje postaja vsak dan lazje-kako olajsanje je to za meneuser posted image  
aja, pa danes sva jedla kasice-sem vzela dve zlicki mladega korencka in dve zlicki breskve z marakujo. pa sem dala najprej korencek-sem pa jaz tudi zlico v usta nosla, ker me je gledal-pa sej me vedno, pri mleku tudi-in delala mmmmmm. mulc je pogoltnu! no, potem pa isti postopek se z breskvijo-in sva VSE zmazala. jaz sem pojedla lih tolko, kolko se je na vrh zlicke prijelo, ko sem jo pomakala v kasice.

obracanje pri nas se ni nic. enkrat se mu je res posreclo na previjalni obrnit na busija, ko sem ga obracala na bok med oblacenjem. drugace se pa trudi ko je na boku; zgornji del ze lepo obrne, mu pa dela tezave ritauser posted image  tista je pa se pretezka za okol obrnit ocitno. ampak bo ze!

sportni del vozicka uporabljam itak ze od rojstva; tisto najnizje je blo dvignjeno kakih 5 cm, kar nam je fino prav prislo zaradi refluksa, na naslednji visini ga pa ze tudi kak mesec vozim. sej sem pisala, da bi itak najrajsi ven seluser posted image  se je zacel obesat na visece igracke in se gor vlectuser posted image

ozzi izcrpano mleko pogrej EDINO IN SAMO s toplo vodo- ne na stedilniku, se manj v mikrovalovki!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.9.2010 22:35:58   
deveta
oj, samo na hitro pol pa tudi jaz spat. Se je ravno dež ulil pri nas in grem kapljice poslušat v posteljo. OO, kako imam to radauser posted image .

Podiranje kupčka: jaz ji že od rojstva nisem zvčer in poniči podirala kupčka, da je nisem preveč predramla.

Joj Aninchy lepo je rečt, da ga po flaški nahraniš, ko nehaš dojit, samo kaj ko naša ne mara flaškeuser posted image . Upam, da jo bo takrat sprejela. Sem pa vesela, da ti niso težili za dvignjen sedežuser posted image . Sem rekla, da mi je všeč ker ne kompliciraš preveč s temi priporočiliuser posted image . Nina + Martin, superuser posted image imam občutek da si kar nekaj teh slinčkov kupilauser posted image user posted image user posted image

Pa lahko noč

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.9.2010 23:09:28   
bubolin
Ojlaaa.

Se spet javim po dolgem času. Sem bila zadnje dni kar leteča in nisem nič kaj net uporabljala. Nooo, saj zdaj bodo slabi dnevi (je kar veliko dežja napovedanega, kakor sem slišala), pa bom lahko not prnesla user posted image

Konec drugega tedna gremo za en teden v Rogaško Slatino v toplice, pa me zanima tiste ki ste s tamalimi že bile v toplicah, koliko je bila kej temperatura vode in pa koliko časa ste bile v baznu s tamalimi user posted image user posted image Moj je star 3 mesece in pol.

Obračanje - naš se še nič ne obrača.

Kengurujček - ne uporabljamo.

Men tud ni jasno, kako se bomo zvečer uspavali ko ne bo več dojenja, ker sedaj se zrihtava v pižamco, greva v veliko posteljo papat, zaspi na joški, potem pa ko že trdno spi ga samo prenesem v svojo posteljico, in je to to.

Nočno zbujanje - hmmm??? Kakor kdaj. Ponavadi pa ob 20.30 že spimo, prvo zbujanje nekje okol 3-4, potem pa okol 7-ih. Vstanemo pa nekje okol devete ure.

Spanje čez dan - zelo različno. Ponavadi par krajših kitic, takih za 15 minut.

Podiranje kupčka - jaz mu ponoči nikoli nisem, da ga nisem zbujala, pa je vse ok. Čez dan pa še lepo podirava.

Zdej pa tudi jaz šibam v posteljo. Upam, da čimprej začne tud tuki deževati (oblačno je itak že), ker tudi jaz rada zaspim ko poslušam kapljice, kot ti deveta user posted image

Nočkooo

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.9.2010 9:02:22   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Nina + Martin, superuser posted image imam občutek da si kar nekaj teh slinčkov kupilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image 5 jih je skupaj v kompletu... Ampak sigurno bom še kak komplet kupla, ker 5 jih itak nimam dost... za začetek pa je.user posted image Morm še kupit tiste "I love daddy" ker je moj zdej mal izpadu iz igre user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
ozzi izcrpano mleko pogrej EDINO IN SAMO s toplo vodo- ne na stedilniku, se manj v mikrovalovki!!

Al pa če imaš grelnik.... potem je lažje....user posted image Pa itak moraš vmes mal mešat, da ni ne enem delu vroče, na drugem pa hladno, najboljše je kr z žlico zmešat...user posted image

Zdej pa POZOR, POZOOOOR!! user posted image

Malemu zdej dajem tak po malem riževo kašico... jo nardim prbl. 30ml, pa mu dam po žlički, kar pa ostane pa kr v mlek zmešam. In mu dam zvečer, pa itak ven pluva tak ko zmeri. Pa probam za foro in dam v flašo in mulo vse poje!! Tak da očitno mu samo žlica ni bila všeč, hrana pa je bla vredu. user posted image No in potem je zaspal (brez mleka) ob 20h in se zbudil ob 7h!!!!user posted image user posted image user posted image Madoniš, če samo 30ml kašice tole nardi, kok bo šele spal, ko je bo več dobivaluser posted image user posted image user posted image

Joj, zdej pa morm že res počas seznamček urdit, se je tok nabralo... ma sej dons bo dež, bom pol ko bo tamal spal..

Aja, spanje - naš zjutri ko se zbudi, bedi točno uro in pol in potem zaspi za kako urco, mogoče dve, če ima miruser posted image Potem pa kr bedi... največkrat zaspi v vozičku, ampak to za kake pol urce maksimalno, ker takoj ko se ustavim se zbudiuser posted image Pa vozičkava skupi s kolegico, ki ma malega 10m starga in on že kr fajn ropoče zravn, tak da naš nima velik miruuser posted image Če sva pa doma, pa tudi potegne za kako urco al pa mogoče dve.... ni pa nič po pravilih, vsak dan malo drugačeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.9.2010 11:04:38   
m_aja
hei hei

da se vam malo javim po dolgem času. Alea ima svoje težavno obdobje in je le redko sama na tleh in se igra ne vem kaj ji je. drugače spi pri nama čeprav je dobra dva mesca spala že v svoji posteljci.

kengurujček- jaz ga uporabljam ampak res ko je sila ker si mala drgne bradico pa me vse rdečo.

dojima se še vedno, čeprev mi je gospodična z dlesnijo pregriznila levo bradavico in mam vedno večjo odprtino ampak mora dete jest jaz pač potrpim

GH- jedla je že kašico z rižem in breskvijo vse pojedla, korenček pa jabolko ji ni bla dobra tak da tega ni jedla je pa pojedla včeri kašico od jabolke in banane moram ji davat ker ko mi jemo gospa hoče z nami in kr odpira usta ko nas gleda

za seznam -  posvetovalnico sma meli 31.8 in mala meri 6200 g in 60,5 cm sej ne vem mogoče sem že napisala ampak se res ne spomnim

aja pa na žalost že ma 3 mesec opornice za kolki ampak upam da bo zdaj 24 dala to dol

eto to je od mene vse uzivajte s svojimi navihančki čaooo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.9.2010 13:47:58   
farina
ojla.punce mi smo še kar na gh,še kar vztrajam,dans sma probali zbreskevo riževo kašico je pojedla 60mll,včeri p sma začeli s pire krompirčkom,pa je bilo tak tak,bomo dans videli,
glede obračanja,naša se obrne iz trebuha na bok,pol pa se hoče iz boka nazaj,pa ji še ne rata, opazla pa sem, da glavo drži full nazaj,saj je radovedna pa vedn gleda še nazaj,sam po moje je dobr da to omenim pediatrinji.
zdaj sem si zadlaa z vikend, vse oprat, sčisitit, ker mi dans tako ni, se počutim ko neka cunja,na vas vreme tud tako vpliva?ajaa pa komi čakam,dans pop, zvečer, grema s kolegico v šoping, pa pol na kak koktajluser posted image kolk si ve kaj privoščite take večere,samo zase?

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.9.2010 14:10:00   
Aninchy

user posted image

drim (ŽIGA)
Rojstvo: 20.4. - 2600 g, 45 cm
1.posv.: 19.5. - 3480 g, 50 cm
2.posv.: 21.6. - 4600 g, 54 cm
3.posv.: 4.8. - 5800 g, 60 cm

julka8 (MIHA)
Rojstvo: 25.4. - 2940 g, 48 cm
1. posv.: - 3760 g, 53 cm
2. posv.: - 4990 g, 54 cm
3. posv.: 5.8. - 6450 g, 60,5 cm
4. posv.: 6.9. - 7120 g, 64,7 cm

milena2222 (OŽBEJ)
Rojstvo: 2.5. - 3240 g, 49 cm
1.posv.: 31.5. - 3860 g, 53 cm
tehtanje: 29.6. - 4570 g, 57 cm
2.posv.: 20.8. - ?

Aprilčica10 (BENJAMIN)
Rojstvo: 5.5. - 3800g, 52cm
1.posv.: 1.6. - 4110g, 56cm
2.posv.: 13.7. - 4990g, 59,5cm
3.posv.: 10.8. - 5480 g, 61,5 cm
4.posv.: 21.9. - ? + cepljenje

barvar (MAJ)

Rojstvo: 6.5. - 3140 g, 51 cm
1.posv.: 7.6. - 4270 g, 54,9 cm
2.posv.: 12.7. - 5360 g, 58 cm

3.posv.: 31.8. - 6690 g, 63 cm

farina (REBEKA)
Rojstvo: 7.5. - 3290 kg, 51, cm
1.posv.: 8.6. - 3745 kg, 52,5 cm
2.posv.: 13.7. - 4455 kg, 58 cm
3.posv.: 3.8. - 4880 kg, 60,5 cm

san (VORANC)
Rojstvo: 7.5. - 3370g, 51 cm
1.posv.: 12.6. - 5000 g, 60 cm.
2.posv.: 12.8. - 6210 g, 64 cm

alfa13 (MAJ)
Rojstvo: 7.5. - 3260 g, 49 cm
1. posv.: 7.6. - 4060 g, 53,3 cm
2. posv.: 5.7. - 4860 g, 55,8 cm
3. posv.: 9.8. - 5990 g, 59,5 cm
4. posv.: 13.9. - ?

klupko (ANEJ)
Rojstvo: 10.5. - 2830 g, 47 cm
1.posv.: 10.6. - 4050 g, 53 cm
2.posv.: 12.7. - 4960 g, 59 cm
3.posv.: 26.8. - 5880 g, 62,5 cm

m_aja (ALEA)
Rojstvo: 10.5. - 3260 g, 50 cm
1.posv.: 8.6. - 3875 g, 53 cm
2.posv.: 13.7. - 5130 g, 57 cm
3.posv.: 31.8. - 6200 g, 60,5 cm

m_o_i (ELIAS)
Rojstvo: 11.5. - 2070 g, 45 cm
1.posv.: 11.6. - 2805 g, 50 cm
tehtanje:08.7. - 4145 g, 54 cm
2.posv.: 18.8. - 5390 g, 59 cm, OG: 39 cm

petruscha (ALEKS)
Rojstvo: 11.5. - 3620 g, 52 cm
tehtanje:18.8. - 7730 g, 65 cm

mamicaaa (SARA)
Rojstvo: 11.5. - 3700 g, 48 cm
1.posv.: ?
2.posv.: ?
3.posv.: ? - 7310 g, 62,5 cm

sabri (ELLA)
Rojstvo: 12.5. - 3430 g, 51 cm
1.posv.: - 4050 g, 53,5 cm
2.posv.: - 4650 g, 56,5 cm
3.posv.: 30.8. - 6000 g, 63 cm

Angel_Tian (LINA)
Rojstvo: 16.5. - 3050 g, 47 cm
1.posv.: 21.6. - 4505 g, 55 cm
2.posv.: 19.7. - 5300 g, 60 cm
3.posv.: 30.8. - 6515 g, 63 cm

*ANA* (MAJ)
Rojstvo: 17.5. - 3780 g, 56 cm
1.posv.: - 4950 g, 57,5 cm
2.posv.: 8.9. - ?

nusi (ŽIGA)

Rojstvo: 20.5. - 3320 g, 53 cm
1.posv.: 17.6. - 4260 g, 56 cm
2.posv.: 20.7. - 5900 g, 59 cm
3.posv.: 9.9. - 7440 g, 64,3 cm, OG: 41 cm

sonček88 (MATIJA)
Rojstvo: 20.5. - 2785 g, 52 cm
1.posv.: 23.6. - 3400 g, 52 cm
2.posv.: 29.7. - 4320 g, 56 cm
3.posv.: 20.8. - 5159 g, 56,5 cm

kanarka (LINA)
Rojstvo: 21.5. - 3320 g, 48 cm

1.posv.: 21.6. - 4860 g, 57 cm

j.b. (MATIC)
Rojstvo: 21.5. -3520 g, 54 cm
1.posv.: 21.6. - 4690 g, 55,5 cm 
tehtanje:19.7. - 5450 g, 60 cm
2.posv.: 24.8. - 6360 g, 61 cm

K_a_t_i (GAŠPER)
Rojstvo: 22.5. - 3685 g, 52 cm
1. posv.: 22.6. - 4800 g, 56 cm
2. posv.: 26.7. - 6100 g, 60,5 cm

Melia (MARK)
Rojstvo: 23.5. - 3180 g, 50 cm
1.posv.: ?
2.posv.: ?
3.posv.: 31.8. - 6270 g, 62,5 cm

deveta (VERONIKA)
Rojstvo: 25.5. - 3180 g, 50 cm
1. posv.: 23.6. - 4230 g, 52 cm

2.posv.: 5.8. - 5400 g, 60 cm
3.posv.: 6.9. 5900 g, 62 cm

Meemee (LIJA IZABELA)

Rojstvo: 27.5. - 2900 g, 49 cm
1.posv.: 29.6. - 3770 g, 54,5 cm
2.posv.: 27.7. - 4730 g, 56 cm
3.posv.: 8.9. - 6015 g, 59 cm, OG: 39 cm

biba88 (IRIS)
Rojstvo: 27.5. - 2710 g, 47 cm
1.posv.: 29.6. - 3625 g, 52 cm
2.posv.: 30.8. ?

Sapin (AJDA)
Rojstvo: 28.5. - 4050 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4900 g, 58 cm
2.posv.: 12.8. - 5900 g, 63 cm

Gromska (DAN)
Rojstvo: 28. 5. - 3990 g, 52 cm
1. posv.: 2. 7. - 4835 g, 55,4 cm
2. posv.: 29. 7. - 5720 g, 62 cm

Mubi (NEJC)
Rojstvo: 29.5. - 3320 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4860 g, 57,4 cm
2.posv.: 3.8. - 6130 g, 60,5 cm
3.posv.: 31.8. - 6720 g, 62,5 cm

kema (MATEJ)
Rojstvo: 2.6. - skoraj 4kg
1.posv.: 14.7. - ?
2.posv.: 2.9. - ? + cepljenje rota virus

bubolin (MARK)
Rojstvo: 3.6. - 3270 g, 51 cm
1.posv.: 30.6. - 3750 g, 55 cm
2.posv.: 4.8. - 4730 g, 60,3 cm
3.posv.: 3.9. - 5160 g, 63,2 cm
4.posv.: 4.10. - ?

BIS30 (ALJAŽ)
Rojstvo: 7.6. - 3295 g, 51 cm
1.posv.: 13.7. - 4350 g, 54 cm

jolcica (TJAŽ)
Rojstvo: 9.6. - 3390 g, 53 cm
1.posv.: 14.7. - 4690 g, 56,5 cm
2.posv.: ? - 5380 g, 61 cm
3.posv.: 13.9. - ?

Aninchy (MARTIN)

Rojstvo: 11.6. - 3870 g, 52 cm, OG: 37 cm
1.posv.: 14.7. - 4800 g, 58 cm, OG: 39 cm

tehtanje:16.8. - 5760 g, 62 cm
2.posv.: 15.9. - 6700 g, 64 cm, OG: 41,5 cm
3.posv.: 20.10. - ?

ozzi (?)
Rojstvo: ? - ? (PODATKE!!) user posted image
1.posv.: ? - ?
2.posv.: ? - ?
3.posv.: ? - 7070 g, 66 cm

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.9.2010 14:12:21   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ijooooooooooooooooooooooj!!!!!!!

Sm uredila seznam, pa mi ga ni prlimal user posted image user posted image user posted image

Zdej sm pa jezna, k sm se komi spravla k delu...user posted image user posted image

Nč ne bom pisala, k bi najraj komp nekam vrglauser posted image user posted image

Aja, jst si tu in tam privoščim kak večer, ampak po kake dve-tri urce za karte špilat pa čvekat....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.9.2010 14:13:26   
Aninchy
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEZNAM JE VSTAL OD MRTVIH!!!! user posted image user posted image user posted image

Sm že dobre voljeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
17.9.2010 14:23:43   
milena2222
Aninchy-user posted image user posted image user posted image za seznam,kk si pridna!
Ko bos pa novega delala,pa dodaj se nase podatke:
20.08. - 6220 gramov in 63 cm
Meemee-hvala,bom sla v nabavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
17.9.2010 16:52:53   
mamicaaa
Aninchy za seznam, vidim, da je moja Sara kar med ta težjimi . Po mami se je vrgla. Da ti povem še ostale podatke, ki manjkajo na seznamu;
11.5. OG 36,5
9.6.  4240 in 54cm, OG 38
13.7. 5570 IN 57cm, OG 40
7.9.   OG 43 (3. posv.)

Kar se obračanja tiče je pri nas bolj tak, zaenkrat se obrne samo na bok, s hrbta na trebuh se še ni obrnila tudi obratno še ne. Zdaj ko vidim kakšni akrobati so že vaši štirimesečniki, me je začelo malo skrbet.
Spanje- mi že od drugega meseca spimo celo noč, čez dan pa mogoče štirikrat po pol ure.
GH- nama kar gre, najraje ma sadne kašice tudi korenčkova ji je dobra, riževo pa kar ven pljune.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.