|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
17.9.2010 17:48:53   
sabri
Oj oj, pri nas pa gh še ne gre, sa se nič ne mudi, ampak kolikor je nas gledala, ko smo jedli, sem mislila, da bi ona tuid, pa tako ven pljune, vse od babane, jabolka, riževe kašice...Danes jeponoči ful bruhala, pa ne vem, če ni od riževe kašice, ker je včeraj naredila celo kak požirek, kaj pa vem. Bom kar počakala še z gh.
Obrača se ne še, jo imam pa zdaj v naročju, pa me ščipa v roke, tako da bom kasneje nadaljevala.

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
18.9.2010 10:38:22   
sonček88
Zdravo punceeee...mene pa ni bilo, že en čas ;o))))
Pač smo imeli Krst, moj roj dan, kolegica rodila, doma nekaj popravljali...in tej dnevi tko hitro bežijo..da sem se danes spomnila na moje punce..:PPP

Naš Matija, pa kar dviga glavo...recimo ko je v stolčku na 45° ima dvignjeno glavo non stop:Pprav lepo ga je videt:P hehe

Spanje ponoči... do 3 tedne nazaj, je Matija prespal celo noč...zdej pa se zbuja...joka in joka...mu probam dati dudo, ničč...mu dam čaj..ničč...potem mu dam mleko ... naredi 3 - 4 žljuke in zaspi...buuu ne razumem:////
Ma bo že boljše...
Jaz komaj čakam, da mu bom lahko začela dajati GH ker mleko tako težko požira, jaz nevem, kot da ima trne...://
Jaz pa sem nora na mlečne izdelke, bi lahko živela samo od tega...mogoče, pa se jih je naveličal že v trebuhu;o))) hehe

deveta   Ma ciaoooooo**** Kako si kaj?? Kako kaj mala Veronika?? Se je začela slinit?:P Moj se prav na veliko:P
Drugače, je vse ok??

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
18.9.2010 11:05:08   
bubolin
En res deževen pozdrav še od mene.
Kako kaj? Noo pri nas ščije kot pri norcih že celo noč in jutro user posted image Smo kar spali do 10.30 user posted image Gremo h tašči ta kosilo, tako da ne bo treba nič kuhat.

Punce, dajte mi povedat, tiste ki uporabljate riževe kašiče - koliko časa po odprtju jo je potrebno porabiti user posted image user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
18.9.2010 12:52:12   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin
Punce, dajte mi povedat, tiste ki uporabljate riževe kašiče - koliko časa po odprtju jo je potrebno porabiti user posted image user posted image

Bom kr pogledla.....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
18.9.2010 12:53:04   
Aninchy
Porabite v 3 - 4 tednih po odprtju.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
18.9.2010 19:12:19   
Anonimen
Spet sem vas malo zanemarilauser posted image user posted image

Zrihtala sem vse izpite!!user posted image user posted image Tako, da sedaj uživam z malim na polnouser posted image user posted image Danes je sicer en tečen dan v ****, ampak bo jutri boljše. Upam, da se bomo danes kaj bolj naspali, ker je tamal včeraj začel smrkat, kihat, kašljat in je imel celo noč zabit nosek, tako, da smo ga samo pucali in nič spaliuser posted image

Imamo že 2 zobka (spodnja) - prvega je dobil pred petimi dnevi, drugega pa pred tremi. Preden je dobil prvega se mi je mešalo ponoči, ker se je zbujal na pol ure, no, za drugega pa sploh vedela nisemuser posted image

Gosta hrana mu gre fuuul v rituser posted image user posted image Res je priden za papcat. Jemo pa sadje, zelenjavco, riževe kašice, krompirček dobi pa jutri prvič.

Bodite pridne in pridem kmalu na javljanje, zdaj imam časuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.9.2010 19:16:10   
nusi
aprilčica - mi smo se z nosom borili 3 al clo 4 tedne, zdej smo situacijo rešili user posted image , smo pa kr resno pristopli, med vsakim previjanjem pucat nosek s svaljki vate namočenimi v fiziološko in 2x na dan po 5 ml v nos in ven pozaugat s pumpico - grozno, ampak druge ni blo

kako je pa zgledalo ko so zobki rasli, a je mel že dolg bele bulce na dlesni al je šlo na hitro?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
18.9.2010 19:28:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

aprilčica - mi smo se z nosom borili 3 al clo 4 tedne, zdej smo situacijo rešili user posted image , smo pa kr resno pristopli, med vsakim previjanjem pucat nosek s svaljki vate namočenimi v fiziološko in 2x na dan po 5 ml v nos in ven pozaugat s pumpico - grozno, ampak druge ni blo

kako je pa zgledalo ko so zobki rasli, a je mel že dolg bele bulce na dlesni al je šlo na hitro?

Jaz mu tudi spiram nosek s fiziološko in potem s pumpico ven. Upam, da se bo pocajtal, imava v torek 4. posvetovalnico s cepljenjem, pa se bojim, da ga bomo prestaviliuser posted image Belo pikico je imel pa isti dan popoldne, zvečer pa je dobil zobek, pri drugem nisem pa nič videla, je kar prišeluser posted image

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.9.2010 19:50:45   
barvar
Čer. Mi že spimo. Pri nas je zadnje dni tudi žurka ponoči. So zobki na pohodu. Pikice se vidijo, pa vročine ima malo zadnja dva dni, pa tečen za znoret. Ponoči se pa kar naprej zbuja. Upam, da bo čimprej kaj iz tega, da se naspimo user posted image .
Tudi Maju gre vse kar je na žlico v rito. Je tako navdušen, da začne kar cvilit in mahat z rokicami ko vidi skodelico in žličko user posted image (tudi takrat ko ni za njega).
Grem pod tuš, pol vas pridem pa še kaj pogledat.
Aja, Gromska hvala. Bomo kaj zašili user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
18.9.2010 22:33:52   
nusi
Ja vidim, da vlada zatišje user posted image .
Pol pa nč, grem še jaz, pa lahko noč al pa dobro jutro, odvisno kdaj boste brale user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
19.9.2010 9:10:44   
deveta
Dobro jutro!

čeprav ne vem, koliko je dobro, glede na vremenske razmere. Upam, da vas ta povodenj ni preveč prizadelauser posted image .
Je bilo pa kar hudo čez okno pogledat zjutrajuser posted image , sicer, na srečo, poplave ni, ker smo na hrbu.

Smo pa drugače v redu, le zgodaj smo vstali in se že počasi odpravljamo na dopoldanski počitek.

Pa še nasvet za zamašene noske: pol operil kapljic, pol fiziološke raztopine. Mi je v petek patronažna to povedala (ona je svojim tudi tako delala). Imam patronažno kar skozi pri roki, ker hodi k noni od moža noge previjatuser posted image . In je rekla, da čeprav piše gor za otroke od 1 leta naprej, jim baje, če so v bolnici, kar nerazredčeno not našpricajouser posted image in to pošteno našpricajo in ne samo eno kapljico kot bi jim najbrž dale me. Tako, da če je situacija huda lahko poskusite, jaz še nisem, ker ni blo še potrebno (na srečo), tudi pumpice nisem še uporabla in se kar bojim kako bo to potekalo, ko bo potrebno. Pa saj ni tako hudo, a ne?

Pa čim manj dežje nam želim za danes

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
19.9.2010 9:32:26   
bubolin
Pozdravljene.

Tudi jaz upam, da ste ok in, da vas niso prizadele poplave user posted image Pri nas je vse ok. Ni pa prijetno brati novice in gledati slike kaj se je nekaterim zgodilo user posted image
Na današnji dan pred enim letom sva z dragim zagledala plusek in postala najsrečnejše osebe na svetu user posted image user posted image
Sedaj pa je moj Mark star že 3 mesece in pol - jooooj kako gre hitro.

Mojedva fanta še smrčita, ko se zbudita gremo pa k babici na kosilo, tako da spet ne bo treba kuhati user posted image

Danes smo tudi kar u redu spali - od 21.00 do 3.45, potem pa do 7.15, zdej pa bomo vidli kdaj se bo gospodič spomnil vstati user posted image

Me pa še nekaj zanima: Mene že ene tri tedne levo koleno zelooo boli. A ima še katera probleme s tem user posted image user posted image Ne vem kaj bi lahko bilo, od česa user posted image user posted image

Lep dan vsem in upajmo na čim manj dežja

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
19.9.2010 9:55:07   
Aninchy
Bej dan!user posted image

No, tud nas na srečo ni zalil, držim pestke, da tud nobene od vas... tiste, k pa je, pa upam, da ni pretirane škode....user posted image user posted image user posted image

Mi smo meli pa danes eno mal bolj burno noč... kr naprej se je zbujal, tud če sm ga dala k men spat, se je zbudil, kar je zeloooo čudno!user posted image Pa še ati ga je mal "bolj" zafeštal, tak da je drnjohal k en user posted image user posted image

no, bom pol naprej, mali se je že zbuduu

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
19.9.2010 12:05:22   
nusi
živjo
mi smo šli danes ven v športnem delu, tamali je ful užival user posted image . Glede operila sem pa tut js že slišala, da ni panike če se ga da občsno, če je nosek res zabasan, baje najprej s fiziološko, pol pa še operil čez.
Mi gremo tut na kosilo k tašči in tastu user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
19.9.2010 12:16:20   
Anonimen
Mi tudi šibamo na kosilo k babici in dedkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
19.9.2010 20:21:48   
nusi
dober večer user posted image

mi smo prišli iz obiskov in sprehodov, žiga že spančka, midva pa Seven gledava na popu. HB bo jutr spet lep dan in se bomo lahko potikali naokrog.  Za enkrat je to vse user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
19.9.2010 20:54:38   
Lunanai8
Lunanai8 - super za športni del! Me zanima kaj bo meni rekla pediatrinja - imamo v torek pregled. A si ji ti razložila, da športni del ni tak "klasičen" ampak uni z luknjo pod ritjo?

Sem razložila, pa je rekla, da je ok. user posted image Upam, da ste vi že boljše (suh zrak), da mladiči spijo, pa da je tvoj dragi več doma user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
19.9.2010 21:18:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Lunanai8 - super za športni del! Me zanima kaj bo meni rekla pediatrinja - imamo v torek pregled. A si ji ti razložila, da športni del ni tak "klasičen" ampak uni z luknjo pod ritjo?

Sem razložila, pa je rekla, da je ok. user posted image Upam, da ste vi že boljše (suh zrak), da mladiči spijo, pa da je tvoj dragi več doma user posted image

Čeeeeeeeeeeer.
Evo - včeraj smo tudi mi mulčka prestavili v športni del. Ne vem zakaj sem mislila, da sploh ne bo ok user posted image V bistvu ima samo nogice malo gor, sicer pa je raven. Zaenkrat mu je všeč, 3krat od 3krat user posted image je tudi že zaspal noter.

2 dni nazaj smo tudi poskusili z riževo kašico, je namreč mali jedel na ... hm... kr naprej!!! Pa zvečer se je drl, ponoči skoz zbujal... Pa to ne morš verjet - 3 dni imamo že isti slinček! Tamal je kot bi se rodil z žlico user posted image . A ima katera kej pojma koliko lahko sploh pojejo riževe kašice? Jst sem mu danes naredila 1žlica rižolina (tisti, ki ima mleko noter) + kake 40ml vode in je zmazal. Itak bi on še, samo mu nisem upala dat.

Sicer nič posebno novega. Danes smo bili vsi veseli, da je končno posijalo sonce in smo takoj šli na en dooolg sprehod. Žiga s poganjalcem, GAšper v vozičku. Mislim, da smo naredili nekje med 5 in 6km. Dober za našegi 3,5 letnika, ne?

Aha, mogoče smo odkrili, zakaj Gašper ni mogel zdej par dni zaspat, oz. zakaj se je po 5ih minutah zbujal - mulo hoče po tanovem spati na levem boku (prej se je skoz obračal na desnega ali pa je spal na hrbtu) in to tko, da že skor na trebuhu spi - pa se je skoz prevračal nazaj na hrbet. Zdej smo ga podložili user posted image . Pa da vidmo.

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
19.9.2010 21:43:34   
Lunanai8
2 dni nazaj smo tudi poskusili z riževo kašico, je namreč mali jedel na ... hm... kr naprej!!! Pa zvečer se je drl, ponoči skoz zbujal... Pa to ne morš verjet - 3 dni imamo že isti slinček! Tamal je kot bi se rodil z žlico . A ima katera kej pojma koliko lahko sploh pojejo riževe kašice? Jst sem mu danes naredila 1žlica rižolina (tisti, ki ima mleko noter) + kake 40ml vode in je zmazal. Itak bi on še, samo mu nisem upala dat.

Jaz sem tudi mojemu začela dodajat-podobna situacija. Nonstop je hotel bit na joški, ponoči pa zbujanje na vsaki 2 uri. Zdaj ga čez dan sicer še vedno samo dojim, zvečer pa dobi obe joški, pa še flašo. Včeraj je spil pri meni, pa še 150 ml iz flaše (kolikor je pač bilo notri) user posted image Pa pravijo, da se dojenček ne more nažirat, da sam neha pit, ko ima dovolj... ne vem, moj je goltal, kot da že 3 dni ni jedel. user posted image Imamo pa zdaj mir ponoči-no, zbujamo se samo 1x-2x user posted image Ne vem pa, če je kakšna količinska omejitev?! Razmišljam, da bi mi tudi poskusili z riževo kašico - zadnjič mi je pediatrinja rekla, naj z GH počakam še en mesec, lahko pa mu dam riževo kašico.

Spanje na boku - naš vedno pristane na hrbtu, pa če ga položim na levi ali desni bok, ali pa če ga podložim, nič ne pali. Vedno pristane na hrbtu. Vse zbrca.

k_a_t_i - BRAVO za športni del, super, da mali uživa. user posted image

Bodite lepo. Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
20.9.2010 8:27:04   
K_a_t_i
Pri nas je vse identično, kot si napisala :))))

IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

zadnjič mi je pediatrinja rekla, naj z GH počakam še en mesec, lahko pa mu dam riževo kašico.

Tole me pa zanima - glede na to, da so spet "pohitrili" uvajanje GH, kako to, da ti je svetovala počakati še 1 mesec? Jaz sem sicer dala riževo kašico čisto tko - po kmečki logiki - ker je pač najbolj podobna materimu mleku (pač adaptirano mleko itak že od rojstva pijejo dojenčki, rižek je pa prva hrana, ki jo lahko ješ pri kakršnikoli dieti povezani s prebavili) in se mi je zdelo, da bo tko najmanj narobe.
Bom ju3 vprašala kaj moja meni pa da vidmo.
Sej res - a ti je svetovala, da daš čez dan, ali zvečer? Ker tudi jaz sicer samo dojim.

Sicer pa se je Gašper danes zbudil ob 1:30 - jedel (zaspal ob 20:30), 3:15 (treba je bilo zamenjat bok...), 4:00 - jedel, 6:15 - jedel, 7:45 (duda + obrnit bok)... Zdej pa čakam, da se zbudi.
Mal velikrat se mi zdi,... Sicer sem navajena od prvega, samo prvi se je od rojstva zbujal, drl kot črednik, ni znal sam zaspat,... Tko da - tale je bil čist druga zgodba, ko je od 20h do 3-4h prespal. Zdej pa tole...user posted image

No ja, še vedno - če kera ve kolk riževe kašice lahko poje 4m otroček, naj javi user posted image . Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
20.9.2010 8:42:49   
Mubi
Živjo!
Se vam javljam, smo bili za vikend v toplicah.... Že kakšen mesec nazaj sem pisala o tem da bomo šli, in da komaj čakam, da bo mali plaval, pa vas je blo večinoma "proti" temu, nekatere ste se "zgražale" kako lahko dam 3mesece starega otroka v klor.... No, vam samo sporočam, da je v tistem svojem obročku/šlaufu tok užival in brcal kot še nikol! Mela sm ga v vodi tud po 20minut. Na koži nobene reakcije, driske ni imel. Edina reakcija med in po kopanju je bil nasmešek do ušes! user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
20.9.2010 9:19:58   
K_a_t_i
Mubi - v katerem obroču si ga mela? Mi smo ravno v soboto kupli freda, z namenom, da gremo v nedeljo v Čatežke. Pa nam nekako narava ni pustila user posted image . V katerih toplicah ste pa bili? In kolk je voda imela stopinj? Pa seveda super, da je Nejc užival! Sej, kako pa ne bi user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
20.9.2010 9:25:45   
Angel_Tian
No končno smo ga spet dočakali. Eno krasno sončno dobro jutro user posted image (čeprav topline neke pa ni več)

Tole deževje nam je vodo tako porjavelo, da sem si za kuhanje mogla it po vodo k mojim staršem. No, na parceli imamo tudi lepo čisto vodo, tu pa je po deževju stalno cela blatna. Še solate si ne moreš z njo oprat. In s pravo grozo sem tamaladva umivala user posted image

S Tianom sva Lini v soboto skuhala korenček in jabolko. Je nekaj malega pojedla, potem pa se je kremžit začela. Pa jo je junak brat rešil muk in kar on potem pojedel to kašico. Pa še eno porcijo sem mu potem mogla skuhat user posted image user posted image

nusi - saj, ko bo konec dojenja, bodo otroci tudi že bolj aktivni in se bodo bolj zmučili. Zaspati ob pravljici ne bi smel biti problem user posted image

milena - ne vem, kam so se "stare" majčice porazgubile. Sicer pa nobeni ne moremo zameriti, da se raje ukvarja s svojim otrokom, kot pa da sedi za računalnikom, ane user posted image

Meni Lina spi nekajkrat čez dan, vendar pa to niso dolgi spanci, ampak nekje pol ure do ure. Je pa budna tudi tako zelo pridna, da se ob njej lahko marsikaj postori. Se zna sama zamotit.

aninchy - Tian je še vedno najbolj srečen, če lahko pred spanjem v postelji še spije flaško čokolinoja user posted image

Hmmm, z Lino bolj redko podirava kupčka, vsaj tako namensko ne več, kot smo to počeli na začetku. Ga pa itak sama slej ko prej podre, če se lepo naje. Če pa med hranjenjem zaspi, pa je ne zbujam, ampak jo dam lepo spat. Zakaj ga moraš ti še stalno dvigovat?

obračanje - pri tem še Lina ni najbolj spretna. Ji je sicer dvakrat že uspelo, ampak nekak ne prakticira. Bo že še.

kengurujček - evo, pri Lini sem ga uporabila samo enkrat, pri Tianu pa nonstop, ker ni maral vozička. Za hrbet so vozički sigurno bolj prijazni, ampak če se pa otroci nočejo vozičkat, je pa kengurujček super.

Punce, vidim, da že kar pridno testirate kašice. Zanima me samo, če jih kupujete ali same delate?

Uh, si moram eno kavo it privoščit, mi oči skup vleče user posted image user posted image
Če me ne bo nazaj, sem v gospodinjskih opravilih. Ve pa lepo uživajte.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
20.9.2010 9:56:33   
Mubi
k_a_t_i ne vem ker obroč je, v BC kupljen tak rdeč k je mali ubistvu tko na kravcah položaj, pa brca. pojma nimam kok je mela voda stopinj, se niti nism poglablala v to, ker itak je blo ogromn malčkov, vn iz vode sm ga dala pa ko sm vidla da ga je začel zebit.... Aja bli smo v Čatežu ja za vikend, pa nas je učeri vreme nagnal domov, pa itak so zaprl bazene pa še ene dva dni bo zdej zaprt, k jim je kotlovnico zalil in morjo poštimat..... user posted image aja pa mora met plavalne pleničke! kupiš v dm-u al pa BC. 7€-12plenic če se ne motim

za riževo kašico k si sprašvala..... jest sm zdravnico uprašala zdej na pregledu kako je z gosto hrano in če lohka začnem kej probavat, pa je rekla, da nej mu nč ne dajem do dopolnjenega 6.meseca starosti, pol sm pa rekla, da sm mu riževo že dala, ker mi velik bruha, če mu pa to dam, mu pa vsaj notr ostane. Pa je rekla aja ja riževo, to pa ni panike, to pa kr dej. Tko da to lohka je brez problema. mu pa dam par žličk predn ga podojim. zvečer mu pa v mleko zmešam pa popije po flaški.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
20.9.2010 11:19:55   
deveta
dober dan!

Eno nujno vprašanje! Sem nazaj iskala (ker vem da se je o tem že govorilo), ma nisem našla, zato bi prosila, če mi svetujete. Pred kakimi 10 dnevi me je "napadel" hemoroid. Ma se mi ni zdelo prhudo. Ampak zdaj že kake 3 dni, pa me zaboli samo da školko vidim. Mi kar solze skoraj tečejo med... Kaj priporočate (ena med vami, se me spomnim katerauser posted image , dela v zdravstvu baje. Kaj naj naredim?) Je pa hemoroid notran (predvidevam), ker se na ven nič ne vidi. In da je stvar še lepša, jez hodim na WC vsaj dvakrat na danuser posted image , tako da je 2x na dan trpljenjeuser posted image . Pa še dojim, kar je verjetno tudi prav omenit. Torej HELP.

GH: nam so tudi priporočili pri 5 mesecih. To po šestem mesecu, se pri vseh priporočiloih in zloženkah, brošurah.... ni zaslediti več (povsod omenjajo MED 4 in 6 mesecev). Mi smo na faksu imeli celo eno predavanje (pri dietetiki), da je materino mleko tako zaščitno, da je pogostost alergij tam kjer predolgo izključno dojijo celo večja (neka raziskava pač). Ker alergija je preburna reakcija na neko snov in materino mleko tako ščiti organizem, da pol ta breburno odreagira. S tem, da je to bila le ena raziskava, ki pa ni nujno resnična, da vas ne bom strašila. Dojenje je itak vredu, samo do 6 mesecev IZKLJUČNO dojenje pa se zdi tudi meni malo preveč. Je pa tudi to odvisno od otroka, enim lahko zadošča in niso lačni, drugi pač rabijo dopolnilno hrano malo prej.

Sonček88: smo v reduuser posted image . Pa vi? Tvojega pa verjetno ni nič doma te dni a? Trgatev v polnem teku? Kako je bilo v Izoli, te dni? ste jo v redu odnesli?

Grem kaj za kosilo pripravit ker me rit boli na stolu sedetuser posted image
Pa lep sončen dan

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.