Angel_Tian
|
No končno smo ga spet dočakali. Eno krasno sončno dobro jutro (čeprav topline neke pa ni več) Tole deževje nam je vodo tako porjavelo, da sem si za kuhanje mogla it po vodo k mojim staršem. No, na parceli imamo tudi lepo čisto vodo, tu pa je po deževju stalno cela blatna. Še solate si ne moreš z njo oprat. In s pravo grozo sem tamaladva umivala S Tianom sva Lini v soboto skuhala korenček in jabolko. Je nekaj malega pojedla, potem pa se je kremžit začela. Pa jo je junak brat rešil muk in kar on potem pojedel to kašico. Pa še eno porcijo sem mu potem mogla skuhat nusi - saj, ko bo konec dojenja, bodo otroci tudi že bolj aktivni in se bodo bolj zmučili. Zaspati ob pravljici ne bi smel biti problem milena - ne vem, kam so se "stare" majčice porazgubile. Sicer pa nobeni ne moremo zameriti, da se raje ukvarja s svojim otrokom, kot pa da sedi za računalnikom, ane Meni Lina spi nekajkrat čez dan, vendar pa to niso dolgi spanci, ampak nekje pol ure do ure. Je pa budna tudi tako zelo pridna, da se ob njej lahko marsikaj postori. Se zna sama zamotit. aninchy - Tian je še vedno najbolj srečen, če lahko pred spanjem v postelji še spije flaško čokolinoja Hmmm, z Lino bolj redko podirava kupčka, vsaj tako namensko ne več, kot smo to počeli na začetku. Ga pa itak sama slej ko prej podre, če se lepo naje. Če pa med hranjenjem zaspi, pa je ne zbujam, ampak jo dam lepo spat. Zakaj ga moraš ti še stalno dvigovat? obračanje - pri tem še Lina ni najbolj spretna. Ji je sicer dvakrat že uspelo, ampak nekak ne prakticira. Bo že še. kengurujček - evo, pri Lini sem ga uporabila samo enkrat, pri Tianu pa nonstop, ker ni maral vozička. Za hrbet so vozički sigurno bolj prijazni, ampak če se pa otroci nočejo vozičkat, je pa kengurujček super. Punce, vidim, da že kar pridno testirate kašice. Zanima me samo, če jih kupujete ali same delate? Uh, si moram eno kavo it privoščit, mi oči skup vleče Če me ne bo nazaj, sem v gospodinjskih opravilih. Ve pa lepo uživajte.