|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
12.9.2010 11:16:45   
farina
hej punce, jaz še kar vztraham na GH, za zdaj rižek,korenček, bučke,jabolko kot dodatek, pa nesladkani sadni sokovi, pa čaj.drgač pa mi naša več ne popije tolk mleka, sam pri gh, pa tud ne vem če ima dovolj...

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.9.2010 12:28:35   
Melia
hei, hei

pa so po dolgem času spet malo javim....saj berem še kolk tolk redno, ampak ni časa za pisanje

no, pa da malo povem našo situacijo na kratko....spimo še kar vedno celo noč (to pomeni od 21h-6 ali 7 zjutraj, pa jemo, pa še spimo vsaj do pol devetih). user posted image  tak da mami in ati se super naspita.user posted image  le naj tak ostane. 

mi smo stari 3,5 mesce in se samo še dojima. še čajeka ne pijemo pa nič. kaj jaz vem....če pa tako lepo pridobiva na teži, pa krčev tudi ni imel in jih niti zdaj nima tak da mislim da mu kar paše. mama je vse in očitno se je tamali navadil. res pa je da zeloooo prdi....a vaši tudi? in to tako smrdi. jojmeneuser posted image

glede vozičkanja....kakor kdaj....enkrat mu paše in kar zaspi, spet drugič nekaj sitnari in krili z rokami kot da bi hotel ven poletet...imamo pa še kar košaro....še ne upam dat športnega dela, čeprav glavico lepo drži in lepo sedi že na meni,....seveda z oporo.

naj vam povem da smo včeraj imeli piknik....kr tak....familija pa kolegi in je bilo okoli 70 ljudi....in potem me je ena pametna teta učila kdaj je moj otrok lačen in zaspan....mislim haloooo???? otroka je prvič videla in je bila pametna, da ker si prstke v usta tišči da pa je lačen....ja, seveda sem rekla....najboljše da je kar cel dan priklopljen na zizo...pa me je samo gledala....menda ja vem kdaj je lačen....prstke pa ima res po ustih ker očitno spoznava samega sebe pa malo ga bojo verjetno zobki začeli mantrat in dude nima....tak da ni bil lačen...ona pa mi je pametovala....sem bla tak jezna.,...user posted image ....pa potem joooooj, kak se joka....ja seveda če cela žlahta v njega rine in ga gnjavi....buci, buci.....pa glasno je blo.....ne vem no....kaj folk misli da otrok star 3,5 mesce komaj čaka da ga vlačijo....in potem ona meni, da sploh ni navajen na ljudi in da to ni dobro...bla bla bla....jaz pa njej, da je navajen ampak ne na 70 ljudi ki so glasni, se derejo, smejijo...saj vseste kak to zgleda....ne vem , no, pa mi povejte kako je kaj pri vas....se pustijo kr vsem vlačit......moj je pri vseh domačih rad, pa tudi pri kom novem, samo da ni neke pretirane gužve....eh, skratka ta teta me je tak razkurla da še danes piham od jeze.user posted image  pa skoz je nekaj pametovala....sama pa ima enga sina, ki je pri 32 letih razcartan in mora revček hodit z mamico na dopust. svašta! vnukov pa itak še nima! eh!!!! dosti o tem!!!

joooj, sem se razpisala, bom raje končala, da še ne povem kake sočne! user posted image

lepo nedeljo vam želim. pri nas malo kuka sonček in smo kar veni! uživajte!!!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.9.2010 13:56:00   
Aninchy
Melia - vdiiiiih..... in izdiiiiih..... pa vdiiiiih.... in izdiiiih.... user posted image user posted image user posted image Dobr vem, kako je, jst mam tud še v vsakdanjem življenju kr preveč takih, ki mi neki pametujejo (npr.taščauser posted image ), k pa prideš kam so pa itak vsi kr najbolj pametni in vsi vse boljš vejo o naših otrocih kot me, ki smo jim mame in smo 24/7 z njimi.user posted image Bog ne daj da se pa otrok jokat začne, takrat smo pa itak najslabši starši user posted image user posted image
Ma nima veze, važn da me vemo, kako stvari stojijo, pač tisti trenutek se mal za jezik ugriznemo, ker itak vemo, da bo boljše ko pridemo domov...user posted image

Povejte mi, je v redu, če dam kuhan korenček v sokovnik, pa potem ta sok v hladnilnik in ga potem po malem ven vzemam in mešam z mičken prekuhane vode?? Rada bi kr tak majčken mu dala, ravn tolk, da se bo počasi začel na okus navajat... Se mi zdi brezveze, da bi vsak dan posebej kuhala korenček samo za tisto eno žličko, ki jo bo od začetka itak ven pljunu?? Bi pa mela ta sok v hladilniku ene 2 dni... Bi šlo?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.9.2010 20:18:54   
farina
aninchx jaz mislim da ni nič narobe glede soka,sam da ni predolgo v hladilniku,pa pol pač mal segreješ ce bo prevec hladno

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.9.2010 20:25:48   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

K_a_t_i - ti imaš tudi Bugabooja, če se ne motim? Kdaj boš Gašperja dala v športni del? Sej košara je ful velika, ampak moj je že kar tečen, ker nič ven ne vidi...

Imam iste težave kot ti - tako tiste z nočnim zbujanjem, kot tele s športnim delom... Gašper še nima niti 4h mesecev, tko da za športni del se mi zdi še premalo "močan". Sem pa ravno danes rekla, da ga moramo sestavit in probat, kako sploh paše tamal not. Tako da - težko odgovorim... Kdaj si ti mislila? Ima pa Gašper že okrog 7,3kg, tko da - s tega vidika ga najbrž ni za primerjat s povprečnim 3-4 mesečnikom. Včeraj smo bili v ZOOju in sem ga imela kar v lupinci, obrnjenega naprej - in je užival. Tako da verjetno bom to prakticirala kak mesec, potem pa športni del. Če pa grem ven tako, da vem, da bo spal, potem pa itak košara in je.

grem brat dalje... danes smo se potepali in sem v "zaostanku" :)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
12.9.2010 20:43:10   
deveta
Dober večer!

se pozna da je nedelja in smo malo manj aktivne tu goruser posted image

Aninchy: tvoj Martin ima komaj 3 mesece. Počakaj še vsaj dva tedna preden mu daš kaj. (Seveda je to samo moje mnenje, ti ga itak najbolje poznaš). In omenjala si da je imel kar močne krčke. Krčki pa so znak slabo razvitega črevesja. Tako, da če so se krčki umirili, mu daj vsaj še malo časa. Saj tudi jaz komaj čakam, da bi ji kaj dala, samo bom počakala vsaj do 4 meseca (sem pa riževo kašico že kupila in iz dneva v dan odlašam in čakam, da bo res vsaj 4 meseceuser posted image user posted image ) . Ji pa dam košček korenčka v roko, da se igra z njim user posted image . Sicer ga prime, ma ga do sedaj še ni dala v usta, je pa ne silim in jutri ji ga bom dala spet, bomo vidli če bo tokrat šel v ustauser posted image . Me pa ne skrbi, če je srov saj nam svetujejo naj začnemo s srovo zelenjavo. Seveda je korenček dovolj velik, da ga ne more pogoltnit, ga pa lepo prime.
Sicer pa ni nič narobe če sok spraviš v hladilnik, pokvaru se ne bo. Je pa res, da ga boš morala pogret in to pomeni da bo dvakrat toplotno obdelan, kar pa ni vredu. Je škoda, ker se preveč koristnega izgublja. Za otroke (pa tudi za nasuser posted image ) je pa itak bolje da imajo zmeraj sveže pripravljen obrok.
Mi je pa všeč tvoj način razmišlajanja. Če si ga dala v sedeči položaj ker vidiš da mu tako paše naj sediuser posted image . Vem da se marsikdo s tem ne strinja, ampak mama že veuser posted image user posted image . Seveda ne gre pretiravat, malo sedenja pa mu ne more škodituser posted image

Sem pa staknila en tak prehlad, da se počutim kot da me je vlak povozuuser posted image . Bom šla verjetno že kar kmalu spat in upam da bo jutri boljše. Imejte se lepo in jutri kaj pišite da bom mela kaj bratuser posted image user posted image , ker me je poleg drugega še križ zgrabu in bomo kakšen grog okoli hiše izpustili. Joj da bi vsaj v vozičku bla tihi in je ne bi blo trba nosit okoli. Ma kaj hočemo, tole je šele začetek skrbiuser posted image .

Lahko noč

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
12.9.2010 20:59:31   
m_o_i
na GH greva jutri user posted image  moram se zdaj zvecer, ko je mir, preucit tisto izdajo revije mami, kjer so recepti za prve kasice-ma nasploh je super zadeva z naslovom Otroska kuharicauser posted image

v kosarah se mate deco!? evo, jaz pa ze dva dni gledam, kak se mi mulc dviguje-in iz vozicka(pa sva ze na prvi stopnji dvignjenega naslonjala lep cas in vidi ven) in iz gugalnika in na postelji.
na previjalni je pa pogruntal, kak se z nogicami nazaj pozene; kot da hoce narest most in se odrineuser posted image
nadalje ugotavljam, da je konec mojih mirnih kofetkanj, ko sem vozicek postavla pod drevo in je mulc obcudoval listje; v vsaki roki ima ropotuljico, nad glavo mu visi boga pa pol-njemu ne paseuser posted image  vse do momenta, ko ga ven vzamem in mi gleda cez ramo, al pa samo sedi na nogah...

ah ja...mi je pa smesno, ko se spomnim 4 mesece nazaj, kak s(m)o ga meli za nebogljenegauser posted image  tista tini mini dvokilska struca user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
12.9.2010 23:00:07   
bubolin
Pozdravljene.

Noo mi smo iz mini dopusta. Bilo odlično. Bili smo v Gorah nad Hrastnikom pri prijateljici na vikendu in smo se pustili razvajati user posted image user posted image Mamici ni bilo treba pospravljati in kuhati, ampak je samo uživala v miru in naravi user posted image user posted image Uffff je pasalo user posted image

Sedaj pa sva z Markom ostala pri babici v Lj, očka pa bo zdaj nekaj časa delal cele dneve, tako da sva rajši ostala še malo pri babici - doma bi bila itak cele dneve sama user posted image

Jutri zjutraj se dobim s kolegico na kavici - tudi mamica, tako da bova malo počebljale, potem grem pa še malo v šoping.

Drugače pa se mi je mleko poboljšalo (količinsko), sem imela malo krize - saj sem že pisala, da sem mu morala malo dodajati - no ja, dodajala sem mu samo en dan, sedaj je dojenje zopet lepo steklo user posted image Mami čist srečna user posted image

Kakšen cucelj mora biti na flaški, če mu mleko zgostiš z riževo kašico, npr. Avent??? Imam namen počasi mu zvečer malo zgostiti, upam da se bo bolje napapcal in kej več spal.

Tako, toliko od mene danes. Zdej pa počasi panča panča.

Nočko

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.9.2010 23:24:24   
Lunanai8
K_a_t_i, jao, ti naši dojenci. user posted image Moj mali je ravno včeraj dopolnil 4 mesece, glavo že čisto drži pokonci, ima pa tudi že krepko preko 7 kg... Tako, da smo tudi ravno te dni razmišljali, da bi sprobali športni del. Tudi jaz sem pomislila na lupinico, ampak nimam niti adapterjev za ogrodje, jih namerno nisem kupila, da mladiča ne bi vozila preveč v lupinici (ker kao ni zdravo?!). Zdaj pa ne vem, če jih ne bi vseeno nabavila, ker bi mi verjetno kar olajšali te dneve do 6-ih mesecev, ko se lahko malega da sedet. Ne vem, kaj naj. Ampak do 6. meseca zagotovo ne bom čakala, verjetno ga bom jaz tudi čez kak mesec že kar dala sedet. V sredo imamo pregled pri pediatru, pa bom vprašala, če ga lahko že damo v športni del.
Kar se pa nočnega spanja tiče - ne vem več, kaj naj, zato danes poskušam še eno zadevo - večjo posteljo. Do zdaj je spal v posteljici Stokke mini, ki mu je bila res že tesna. Sumim, da se je zbudil vsakič, ko je krilil z rokami, se premikal in butnil v stranico. No, upam, da je bilo to to in da bo danes ponoči boljše, ko smo mu posteljo razširili. user posted image Javim, če bo kaj drugače.

Lahko noč!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.9.2010 23:27:28   
nusi
bubolin- sem vesela zate, da so se mlečne zadeve uredile user posted image

mi  se pa še kar borimo z zamašenim noskom, sicer točimo notr fiziološko, pa čistimo z vato in sesamo s pumpico, ampak še nismo na cilju, se mi zdi, da ma zabasanga bolj tko gor, ne tm k lahko kej vn potegneš user posted image

no, bo že, po včerajšnji driski s krvavimi nitkami ni dons nč kakal, šele prej zvečer, po pričakovanjih zeleno in sluzasto, jutr bo pa pomoje že ok, ugotavljam da ma kr precej občutljiv črevešček, tko da o GH sploh ne razmišljam.

voziček - se še gužvamo v košari, ko bo dopolnil 4 mesece bomo probal športni del, seveda v ležečem položaju, sej sm že probala pa je ful jokal, prov bal se je, verjetno ker ni tko zaprto kot košara.

< Sporočilo je popravil nusi -- 12.9.2010 23:29:39 >

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.9.2010 7:22:10   
julka8
dobro jutro! in ena user posted image za vse! user posted image

mali še spi, zato se mam čas mal javit in prebrat tu gor user posted image drugač gremo pa dans v lj - mam spet en izpit, pa še razne druge opravke, upam da bo.. in komi čakam da pridm domu iz tolkih opravkov, to me zmeri živcira, ko je dan čist zabasanuser posted image mali gre zraven, pa njegova teta tut, bo mal varuška pa še itak ma tut ene opravke.

no mi smo tut počas začel z GH, jabolko je že probal, mu je bil tak tak, ne blo ravn okusno - tut men neuser posted image user posted image , včer smo pa pol še hruško in mu je bla fajnuser posted image user posted image mislm da mu gre vsak dan bolš in da vsa dan bol zna kako jest z žličkeuser posted image user posted image no mi mamo pa glede uvajanja navodila še po "starem" - prekuhano, brez olupkov, spasirano.. brez glutena do 6.meseca,... počas, pa bo.. sej u bistvu gre kr hitr, k teh živil res ni tolk velik za začetek.. user posted image

športni del - mi bomo tut mogl ga dat ke, a ma še kera jane slalom pro voziček? nevem točn kolk ma naklona, ne neki velik se mi zdi... košara mu je pa že kr mala.. sam čakamo še tisto zimsko vrečo za športni del za pol mal kasnej, jo bomo dobil od ene znanke. nekak se ne mormo spravt da bi mu naštimal na vozičk športni deluser posted image user posted image user posted image ma bo treba kmal!

no zdle se pa mali počas zbuja, grem, lep dan user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.9.2010 8:27:23   
K_a_t_i
Jutro!

Lunanai8 - to z lupinco je pomojem govora za novorojenčke, ne pa za 7 kilske kerlc user posted image . Men se zdi, da je vseeno bolje ga dat v lupinco kot že zdej v športni del. Me pa sila zanima kaj bo rekel tvoj pediater. Ne pozabi povedati, da voziček nima ravnega dna (se pa da v ležeč položaj).

Spanje - pri nas sigurno ni kriva premala postelja, ker ima 140×70 placa user posted image . Je pa danes bilo prvo bujenje ob 3h, tko da sem vesela user posted image . Se mi pa tudi zdi, da je zdej že 3 dni bolj toplo, kot je bilo vmes. Kwa pa vem... Nisem dost pametna.

KEngurujček - je katera dete že obrnila naprej?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.9.2010 9:05:46   
bubolin
Jutroooo.

Mi smo danes tudi kar ok spali - 2.20, 4.45 in 8.10, tako da kar ok.

Kar se vozičkov tiče - mi imamo Implast Bolder 3 pa imamo zaenkrat kar še košaro - po moje da kakšen mesec ali malo več bo še šlo.
Moj Mark se pa ful ne mara vozit v lupinici tako da mi je zdaj vseeno da nimam adaptarjev za na voziček (jih baje ni mogoče dobiti za MC lupinico za na ta voziček), na začetku sem se pa fuul sekirala zarad tega. Pa je moj mali zadevo rešil user posted image

GH bom pa jaz začela šele po dopolnjenem 4. mesecu.

Vreme danes pri nas, zaenkrat ne kaže prav nič dobro. Upam, da se poboljša in da bo sonček.

Nič zdaj se moram pa počas zrihtat za na kavico, ve pa lepo čvekajte da bom imela pol kaj za prebrat user posted image

paa paaa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.9.2010 9:10:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

KEngurujček - je katera dete že obrnila naprej?

user posted image zdej sem prebrala, da naj bi bil h meni obrnjen DO 4,5kg... Naš ma pa še skor 3 zraven... Sej ni čuden, da je bil nazadnje tak jok user posted image . No, sej kengurujček uporabljam samo da skočim po starejšega v vrtec.

GH - tudi mi bomo počakali do 4m.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
13.9.2010 9:36:06   
ozzi
k_a_t_i_- vidim, da imamo blizu rojene naše fantke. Moj je rojen 26.5. in ima 7070 g. Mi je pa zadnjič pediatrinja svetovala naj še počakam s kengurujčkom zaradi glavice in športnim delom vozička. Tako, da za zdaj bom ga še malo probala zadržat v košari. Se mi pa zadnje dneve med držanjem kar dviguje in hoče sedet. tzako, da nošenje v ležečem položaju sploh več ne pride v poštev.

glede GH pa bom še počakala, ker mislim, da je materino mleko najboljša hrana. Vsaj dokler imam mleka in pridno dobiva na teži. Čeprav se mi zdi, da bi on že kar poskusil kaj novega- no vsaj tako mi zgleda, ko jaz jem kar gleda.

Se pa močno močno slini in roki sta vedno v ustih- zobki pa od nikoder.

No, zanima me kakšen kengurujček imaš ti k_a_t_i?

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
13.9.2010 10:46:52   
deveta
Dobro jutro!

Kevgorujček in športni del vozička: jaz jo imam v kengorujčku od kar drži glavo gor. to je od 3 mesecev naprej. (seveda zalo malo časa) Zdaj pa že kak teden je obrnjena tudi naprej in da povem: to je edini položaj ko ne joka!!!!! Torej ali jok in histerija (tako hudo da se mala začne dušit) ali pa kengorujček obrnjena naprej. Pa še zaspi mi notuser posted image . Jo pa imam tako največ eno uro, ker se vseeno bojim, da ne bo preveč (je pa na tleh pod lokom pridna in tudi v stolčku). Moji kolegici pa je pediatrinja rekla, da če je otrok priden naj se ne sekira. Tako da je ona imela svojo punco od 4 mescev dalje, skoraj ves buden čas v kengorujčkuuser posted image . In druga kolegica je imela svojega malega (saj sem že pisala o tem) v športnem delu od rojstva. Naklon je bil minimalen (ni bilo popolnoma ravno dno) in pri 4 mesecih ga je že dvignila v napol sede. Ga pa ni dala v košaro, ker je bila s plišem obložena in on je bil rojen julija in je bilo prevroče. Zdaj ima korenjak 14 mesecev in mu nič ne manjka. Če so otroci v košarah pridni in jim paše naj bo tako, če pa ne gre, pač ne gre in mame iščemo alternativo.
Tako da so najini sprehodi omejeni na 1 uro in še par kratkih sprehodov na rokahuser posted image . Čakam, da malo pozabi na voziček in čez kak teden ali dva jo bom spet dala not (v pol sedeč položaj) in upam, da ga bo sprejela in ne bo več histerije.
Moje mnenje je, da so ta priporočila taka, da pretiravajo (do 6 mesecev ležeče) ker mame rade prehitevamouser posted image user posted image . Ampak prehitevamo zato ker sledimo željam otrok. In če bi priporočali ležanje do 4 mesecev, bi mame že pri treh mesecih dajale otroke sedet. Je pa res, da če je malček večji del dneva v vozičku, le prav da je bolj ležeč. To da bi večino dneva presedel, pa mi je ja logično, da se ne bi strinala s tem.

Joj, sem se spet razpisalauser posted image user posted image user posted image . Prav ne znam stvari povedat bolj na kratkouser posted image user posted image

Pa lep dan želim vsem, pri nas je sonček že od jutra in niti oblačka ni na nebu. In uživajte na sprehodih in vozičkanju vsaj tiste ki si to lahko privoščiteuser posted image .

Čav čav

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
13.9.2010 10:52:21   
j.b.
Kengurujček - jaz mam Babybjörn in je ful uredu, ful zadovoljna. Tamal zmeri zaspi notr. Hodiva na približno enourne sprehode (ker raje grem po gmani in po travnikih kot pa po cesti z vozičkom, pa še za mamino rito je to boljeuser posted image ) Sem ga dvakrat že obrnila naokol, da je gledal naprej (za polurno probo) in mu je tut ful pasalo, videl je naokoli, drugič je celo naslonil  glavo nazaj in spet zaspaluser posted image Edino oslinil mi je spredaj vse, moram drugič namontirat slinčekuser posted image Bučo pa naš mulc itak drži močno že kar dolgo, je že pri dveh tednih dvigoval glavo, ko smo podrali kupčkauser posted image user posted image

Sem ga pa tudi že dala v športni del, imam chiccota, in se poleže skoraj do ravnega. Mu je kar všečuser posted image Čeprav, kot sem omenila zgoraj, nama bolj paše kengurujček za sprehode.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
13.9.2010 11:51:06   
mamicaaa
Pozdravljene.

Bubolin- glede Aventovega cuclja je tako, da obstaja cucelj, ki ima 3 različne pretoke, uporaben kao od 3+, čeprav ga jaz uporabljam že od prvega meseca. Moja tamala pije namreč Aptamil AR, ki je ful gost in je na ostale Aventove cuclje ful slabo teklo in se je prehitro utrudla.

Julka8_ jaz mam tudi Jane slalom pro in že uporabljam športni del, čeprav se je tud meni zdel ful velik, mala je pa ful zadovoljna. Tudi, ko naklon čisto spustim, ni v popolnoma ležečem položaju. Ampak je kar ok, čeprav me malo moti to, da je zdaj ne vidim, ker je obrnjena naprej. Ma saj se bomo že navadli.

lp

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
13.9.2010 13:35:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

No, zanima me kakšen kengurujček imaš ti k_a_t_i?

Babybjorn active. Sem ful zadovoljna, ker mam tamalega takoj noter. Pa dodatno ojačanje za moj križ ima user posted image . Samo vseeno - na neke dooolge ture ne bi jaz to imela (se mi zdi, da bi me vseeno vse bolelo).

http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Active/

Bom ga jaz tudi danes naprej obrnila, pa da vidimo! Sej dete je zadovoljno tudi če mene zija, problem je, ko rata zaspan. Potem je pa jok. In tko je tako v košari, kot v kengurujčku, lupinci in v naročju... Samo po malo asistence in po malo joka pa mrkne user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.9.2010 13:41:45 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
13.9.2010 14:23:18   
emibu
Heeeej evo še mene mal po stotih letih...

No mi glede cucla mamo že 3-ko ful doug ker se mi je matru in pol lačen zaspal na dvojki sm uprašala zdr. in je rekla dej 3.. OK
Pol košare tut že ful doug nimamo več ker se je mali dru not k da ga s kože dajam...
v kenguruje je orbnjen naprej ker je rekla pediatrinja da samo tako je dovolj varno za njegovo glavo sej ima zadi nas..
ZA GH je men svetovala tako če bi se otrok dojil počakat čimdlje ker pa je zalivanček sem mu že poskusla dat...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
13.9.2010 15:26:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

v kenguruje je orbnjen naprej ker je rekla pediatrinja da samo tako je dovolj varno za njegovo glavo sej ima zadi nas..

sej babybjorn ima do vrha glave naslonjalo, če otrok gleda h mami user posted image

Drgač pa pozdravljena! user posted image

Ok... a ma kera otroka že v športnem delu pa ima športni del uno varianto, ko je luknja pri riti in so noge v luftu??

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
13.9.2010 16:23:43   
deveta
Ojla!

Danes ponoči je kolegica rodila in njena 1,5 letna hčerka Sara je dobila sestrico Tinouser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
13.9.2010 23:18:37   
Lunanai8
Pozdravljene!

Moram povedat, da smo po dolgem času spet kar dober del noči spali. Od 20h do 2:30, hranjenje, pa potem do 6h, hranjenje in še do 7:30. user posted image
K_a_t_i, verjetno imaš prav - res je bolj toplo zadnje dni in mali to noč res ni imel mrzlih rokic in noska, pa je morda zato posledično tudi bolje spal. Bomo videli v nasledjih dneh, al je postelja, al je mraz. user posted image . Glede lupinice pa-itak, sej so že velki fantje. Sem bila v BC, adapterje dobijo čez par dni, mislim, da si jih bom kar privoščila.

Kenguru - jaz imam sling (Baba - http://www.babaslings.com/ ) in malega že kaki mesec nosim v tem, obrnjenega naprej. Res je, da ga tako nosim zelo redko, če greva na hitro v trgovino, pa zadnjič sem ga po Ikei nosila (pa ga vmes kar v slingu še podojila user posted image ), ampak dečko zelo uživa. Naš je tudi tečen in joka, ko je utrujen. Če ga dam v sling, zdrži malo dlje na rokah, oziroma mu "umetno podaljšam budnost". Zaspi pa ne notri.

GH - razmišljam, da bi počasi začela... bom v sredo pediatra vprašala, pa da vidimo, kakšen nasvet bo padel.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
14.9.2010 9:23:44   
Mubi
lunanai8 tud jest ga imam v slingu.... sicer je mal drgačn kt ta k si objavla povezavo.... kupljen je bil v babycentru.... pa sm jezna, ker sm izbubila un listek, kjer so bli nariani položaji in kako ga v kateri položaj položiš..... jih je blo ene 8 različnih.... tko da v bolj pokončen/sedeč polažaj ga še nism dajala, bom pa neki probala eksperimentirat, ker tud moj ful uživa v njemu.

aja pa zanima me še, kdaj se v avtu lahko obrne lupinca naprej - da otrok gleda naprej ne nazaj.... mojmu gre naslonjalo že poru v napoto, ker je nazaj obrnjen in ga kr naprej brca k ma tok dolge noge user posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
14.9.2010 9:25:27   
nusi
jutro user posted image

deveta - vse najboljše mali Tini user posted image

kengurujček - nimamo, mi nekak ne potegne, ker se mi zdi, da tko visi dojenček notri, v slingu pa občasno, ni pa nek veliki oboževalec.

športni del vozička - se še kar pripravljamo na veliki dogodek, prvič se nam je izjalovilo, ker se je bal user posted image

spanje - po novem se obrne na trebuh in spi tako, smo bli pa velik del noči na nogah, ker se je obrnil na trebuh in ni hotel odložiti glavice user posted image in pol je kr v sanjah mahal z njo naokol, pol se je pa jezil user posted image . No zjutraj je skužil čemu služi zakon gravitacije in jo lepo odložil postrani user posted image

vožnja v lupinici - kolkr jst vem se lupinica ne obrača v smer vožnje

< Sporočilo je popravil nusi -- 14.9.2010 9:26:27 >

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.