|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.9.2010 9:29:48   
ozzi
lunai8-všeč mi je ta babasling. še vedno sem v dilemi ali naj kupim sling ali kengurujček, glede na to da je moj fant že krepko čez 7 kg in 66 cm dolg. Ne vem še koliko časa bi zdržal v slingu. So pa te stvari kar drage tako, da oboje si ne morem privoščiti. Žal pa nima v bližini mene nobeden, da bi ga preikusila.

Kako si ga pa naročila? A preko interneta?

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
14.9.2010 9:31:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

kdaj se v avtu lahko obrne lupinca naprej - da otrok gleda naprej ne nazaj.... mojmu gre naslonjalo že poru v napoto, ker je nazaj obrnjen in ga kr naprej brca k ma tok dolge noge user posted image

NIKOLI!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
14.9.2010 12:59:20   
Barbara_L
Ozzi, jaz prodajam babasling, če te zanima. Je pa rdeče barve.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
14.9.2010 13:08:07   
Mubi
sm pogledala, jest mam bebasling. ful dobr pa praktičn user posted image user posted image sm prejle končno najdla navodila in vseh 7položajev kako se ga lahko nosi, tko da ga bom zdej še z večjim veseljem uporabljala. se mi zdi da je mali bolj sproščen in svoboden v njemu kot pa v kengurujčku...

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
14.9.2010 13:47:18   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
KEngurujček - je katera dete že obrnila naprej?

Mi smo to 1x na morju naredili, ker drugače ni hotela biti. Je pa res, da glavo že čisto stabilno drži. Sicer nam e pa pediatrinja zaenkrat kengurujčka še odsvetovala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
14.9.2010 14:00:21   
Meemee
Aja, z GH bom jaz počakala do 6. meseca.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
14.9.2010 15:49:42   
julka8
živjo!

da se malo javim spet, ko mali ravno spi user posted image
včeraj sem spet mela en izpit, upejmo da bouser posted image drugač pa nič kaj posebno novega, uvajamo GH, sedaj še hruška, potem pa ali banana ali pa breskev.. pa mogoče tut kakšna večerna žitna kašica mal po žlički..

no pa da še malo pokomentiram...

kengurujček - smo ga zaenkrat bolj malo uporabljali, mu je bilo pa kar všeč

mubi - lupinica se ne obrača v smer vožnje! pol se kupi avtosedež ko je dojenček že tolko star in razvit, tist sedež je pa tam nekje do 3 let in pol. do takrat pa lupinca. mi smo jo mogl tut menjat k jo je pr 3 mescih prerasel, smo jo kupl v kompletu z vozičkom, no pa je bolj med manjimi lupincami...

aninchy - kašice k jih tko nardiš (sadje, zelenjava...) al pa k jih kupš so lahk v hladilniku ene 2 dni, več pa baje rajš ne.. (tut pediater tko reku) js mu nardim pa recimo dans poje, ostank pa še jutr.

aaa, budnica user posted image user posted image
lep dan

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
14.9.2010 15:59:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

kašice k jih tko nardiš (sadje, zelenjava...) al pa k jih kupš so lahk v hladilniku ene 2 dni, več pa baje rajš ne.. (tut pediater tko reku) js mu nardim pa recimo dans poje, ostank pa še jutr.

user posted image
Meni pa na kraj pameti ne pade, da bi pojedla sadno kašo, ki sem jo naredila včeraj. Niti takšno, ki je stala v hladilniku par ur ne... To ja vse oksidira user posted image
Zdaj druga je neka kuhana zelenjava (ajde, rečmo) ali pa kupljen lonček. Samo da si pa zamislim, da banana in jabolko stučkana stojita 2 dni v hladilniku in to potem dam dojenčku... Ne, hvala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.9.2010 16:00:12 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
14.9.2010 16:57:32   
julka8
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: julka8

kašice k jih tko nardiš (sadje, zelenjava...) al pa k jih kupš so lahk v hladilniku ene 2 dni, več pa baje rajš ne.. (tut pediater tko reku) js mu nardim pa recimo dans poje, ostank pa še jutr.

user posted image
Meni pa na kraj pameti ne pade, da bi pojedla sadno kašo, ki sem jo naredila včeraj. Niti takšno, ki je stala v hladilniku par ur ne... To ja vse oksidira user posted image
Zdaj druga je neka kuhana zelenjava (ajde, rečmo) ali pa kupljen lonček. Samo da si pa zamislim, da banana in jabolko stučkana stojita 2 dni v hladilniku in to potem dam dojenčku... Ne, hvala.

ja sej je zaprta v posodici.. nevem no, se ne spoznam spet tolk..sam je tut pediater reku da je ok pa tut js sm prej probala pa mi je blo čist v redu. no sej ljudje smo si različni...user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.9.2010 17:01:37   
Melia
zdravo

samo na hitrci pozdravim, ker je taaaak lepo vreme, da smo od jutra že zunaj....kar v pižami sem danes pila kavico na terasi....uffff, je bilo fajn!!!

uživajte! gremo spet na sončka!!!

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
14.9.2010 17:47:29   
Angel_Tian
Pozdravljene
po nekajdnevnem premoru vas moram malo prebrati user posted image

sabri - če še nisi našla plastificiranih, jih imajo v Leclerku pakirane po 7 kosov za mali denar user posted image user posted image Sem jih včeraj kupila.

Pa srečala sem "sotrpinko" farino in njena dva korenjaka. Pa mamo ali taščo? user posted image user posted image user posted image Z urejeno frizuro user posted image Jaz še vedno nisem prišla do frizerja. Evo, še semle do vas ne uspem. Sva namreč z mojim bila pridna na parceli in sva na veliko zidala neko škarpo in stopnice user posted image

Kaj naj še povem, sem čisto iz "čvek ritma" padla user posted image
Nič za zdajle, ker me otroka želita user posted image user posted image

Lepo bodite punce in uživajte tele krasne sončne in tople dni.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
14.9.2010 18:19:33   
farina
AT. KJE SI TE MENE SREČALA?!si prepričana da sm bila jaz...čeprav srečale bi se lahk vseenuser posted image z ffrizuro ali brez

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
14.9.2010 19:51:21   
barvar
Ha,ha,...
A-T je mene srečala. Jo je zgleda taščina frizura tolko iz tira vrgla, da je vse pomešala user posted image user posted image user posted image . Torej, da ne bo dileme - moja tašča ima porihtano frizuro, jaz pa niti slučajno. Zato pa so gumice, da si lahko čop narediš user posted image .
In sem vidla, da moj mišek niti ni tako velik, ga Lina skoraj prekaša.
Ja, v Leclerc pa se splača it. Imajo polno potrebnih in nepotrebnih stvari po solidnih cenah. Tašča se je včeraj izkazala in Maju kupila polno vrečo cotk. Jaz pa sem jo kar naprej po zobeh vlačla, bom od zdaj bolj pridna user posted image .
Pa, da se še pohvalim - sem danes kuhala kompot in marmelado, Maj pa mi je pridno asistiral v ležalniku...
Pa lep večer!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
14.9.2010 21:37:22   
Angel_Tian
Ja user posted image user posted image user posted image barvarko sem srečala ja. Ne vem zakaj sem farina napisala user posted image Se opravičujem user posted image

OK, tista zgovorna tašča me je s tira zabrisala. Sploh, ko je omenila, da se lahko kar za ohcet zmenimo user posted image user posted image user posted image Pa tvoja frizura barvar je bila čisto super. Sploh, če svojo glavo zraven postavim user posted image user posted image
Maj pa je fini zaspanček ja. No, saj je Lina tudi zelo pridna - zato pa tak rasteta.

farina - saj tvojo številko še imam. Bom pa javila, ko bom spet šla v MB, da še tebe srečam. Potem pa upam, da se bom s pravim nickom hvalila user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
14.9.2010 22:00:39   
farina
ja no AT, saj je fajn videt da kdo na ringaraja tud o men misli,mogoče bo pa še barvar zraven prišla na drink,da ne boš imele dileme z imeniuser posted image
leclerc, je pa res super ja, mi vedn gremo tja po kake večje nakupe za tamalo,

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
14.9.2010 22:56:30   
sabri
Oj oj, nisem dosti brala, ker že komaj gledam, ful zaspana, samo da vas pozdravim. Za slinčke hvala, sem jih potem dobila v Interšparu, bom šla pa tudi v Leclerc pogledat, ker jih rabim še, naša bejba jih poslini noro, kar teče ji iz ust še vedno. Vsi pravijo zobi zobi, a jih ni od nikoder. Ta velika se je isto slinila od 3. meseca pa je dobila prvi zob pri 9 tako da...Smo bili malo na morju, morje premrzlo za kopat se in smo spokal domov pa šli v Čateške, sem bila prijetno presenečena, ker je super za tkole otročke pa to, včasih ni bilo no, kok se spomnim, čeprav tamale nisem namočila še. GH se začela se malo špilat z kašico zvečer pa okol poldneva sadje kuhano, vse gre po hitrem postopku ven, se pa tako kremži, d se kar strese zdraven, še ni za. Zdaj pa res nočko.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
14.9.2010 22:57:41   
sabri
Aja še to, ena je spraševala za Jane slalom voziček, jaz ga mam in jo imam v športne, delu že kak mesec, ker se čist poleže, pa fajn udoben je in širok.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
15.9.2010 13:18:00   
deveta
ojla!

slinjenje: na začetku se otroci slinijo (eni več drugi manj), ker dlesni delajo (tako se baja reče temu) in to ni z zobmi povezano. Eni se slinijo nenormalno prve mesece, prvi zobek pa dobijo lahko šele pri 10 mesecih. Tako so me podučiliuser posted image user posted image .

Sem pa zdaj v fazi ko vaše albume gledamuser posted image user posted image . Si moram tudi jaz kaj uštimat.

pa lep dan še naprej

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
15.9.2010 15:52:01   
milena2222
Ojla!
Se vedno nimam svojega racunalnika,zdej delam na racunalniku od user posted image pa se nekak ne znajdem na tipkovnici,ker je neka ful cudna.
V glavnem,da na hitro pokomentiram:
GH-se ne dajem,bom pocakala do dopolnjenega 5. meseca,pa se kak teden cez...Ceprav se mali zadnje case zbuja ponoci-prej je spal celo noc-pa bi lahk bil menda to tudi eden iz med znakov,da lahko zacnem z GH!?
slinjenje-grozno,na dan porabim po cca 5 slinckov.Sem jih sla nabavit v Pikapolonico,7 kom skupaj za cca 5 EUR,drugje so bili ful drazji.No v Baby centru so sicer eni cenejsi,sam tisti so nasemu premali,ima kr debel vratuser posted image
kengurujcek-uporabljamo,zelo zadovoljni,pediatrinja rekla,da lahko,ker ze drzi glavo pokonci in je tudi drugac ze fejst stabilen.Meni je super!

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
15.9.2010 15:54:39   
milena2222
Ups,prehitro stisnila enter,hihi
sportni del- ze uporabljamo,ni slo drugace,kosara ni prisla v postev niti pod razno,imam naklon tam cca 45 stopinj,ko zaspi,ga pa dam cisto lezece.Imamo pa Mutsy-a.
Aja,v soboto gremo v Moravce za en tedenuser posted image .Kaj milsite,ga ze lahko kaj malo v vodo namocim ( nogice npr.).Bo pa star 4,5 mesecev?
Tako,se se kaj javim!
Uzivajte

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 17:17:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2021
15.9.2010 18:40:32   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: milena2222

Aja,v soboto gremo v Moravce za en tedenuser posted image .Kaj milsite,ga ze lahko kaj malo v vodo namocim ( nogice npr.).Bo pa star 4,5 mesecev?
Tako,se se kaj javim!
Uzivajte

Mi smo bili na morju, ko je imela 3 mesece. Tam so imeli tudi bazen. Jaz sem jo za ene 5 do 10 minut imela not v Fredovem obroču in je ful uživala. Potem pa sva se obe takoj šli stuširat, pa zvečer sem jo z mandljevim oljem namazala in je bilo vse ok.
Samo pazi, da se tudi ti fino stušaš, še posebej, če dojiš, da ne dobi kakšne bakterije preko dojenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
15.9.2010 20:34:11   
barvar
Čer!
Že zadnjih nekaj dni čakam kdaj se bo Gromska oglasila user posted image . Bi rada nekaj vprašala. Ne vem ali se mi dozdeva ali si ti enkrat prilepla kroj za ring sling? Jaz imam Sleepy wrap, pa bi imela še tega, ampak mi je predrag. Če bi dobila kroj bi mi ga mama brez problema zašila! Tako, da se priporočam če ga imaš user posted image user posted image user posted image .
Glede anonimnosti pa nimam pojma. Žal!
Danes sem se na Ptuju dobila še s kupom mladih mamic in je bilo res super. Bile smo pa prav zanimiva pojava z vsemi vozički. Smo čisto okupirale eno teraso user posted image user posted image user posted image .
Šibam pred TV in se malo k dragemu stisnit. Pa lep večer.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 20:57:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
15.9.2010 21:48:12   
Lunanai8
lunai8-všeč mi je ta babasling. še vedno sem v dilemi ali naj kupim sling ali kengurujček, glede na to da je moj fant že krepko čez 7 kg in 66 cm dolg. Ne vem še koliko časa bi zdržal v slingu. So pa te stvari kar drage tako, da oboje si ne morem privoščiti. Žal pa nima v bližini mene nobeden, da bi ga preikusila.

Kako si ga pa naročila? A preko interneta?

Baba sling sem podedovala od bratranca. user posted image Ozzi, od kod si? Lj? Če želiš, ti ga lahko posodim za kakšen dan, da sprobaš. Bi bilo škoda, da ga kupuješ, mogoče ti sploh ne bo ok.

Mubi - če založiš navodila za položaje še nekrat, imaš jih tudi na netu. http://www.babaslings.com/instructions.php user posted image

Mi smo bili danes na pregledu, je vse ok, le da je tokrat pridobil precej manj na teži. Prve mesece je pridobival po kilo in več, zdaj le 600 gramov. Pediatrinja je rekla, da je sicer ok, če se mi zdi, da je še lačen, pa mu lahko malo dodam. Sem se odločila, da mu bom jutri pred spanjem po dojenju dala še dodatek, me zanima, če bo pojedel. Zdaj se sprašujem, če morda zadnje čase rabi več, kot mu lahko dam in se morda zato zbuja pogosteje user posted image Dobil je tudi drugo dozo cepiva in bil do spanja malo tečkan.

K_a_t_i - sem vprašala pediatrinjo za športni del Bugabooja, je rekla, da glede na to, da mladič dobro drži glavo, ga dam komot v sedeči položaj, ampak da naj ne bo čisto pokonci, ampak malo pod kotom, tako da je naslonjen nazaj. Sem danes zmontirala športni del in šla poskusni krog in je ZAKON. Sicer malo pišče zgleda notri bolj bogo, ampak je užival sto na uro - kljub cepljenju in slabemu razpoloženju, ni na sprehodu niti pisnil. Zehal je in gledal okoli. Celo smejal se je na trenutke. user posted image Se mi zdi, da bodo zdaj naši sprehodi veliko lažji (za moje roke in hrbet) user posted image Sem pa sedež nastavila na vmesni položaj - med pokončnim in ležečim.

Lep večer vsem!

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.