Lunanai8
|
lunai8-všeč mi je ta babasling. še vedno sem v dilemi ali naj kupim sling ali kengurujček, glede na to da je moj fant že krepko čez 7 kg in 66 cm dolg. Ne vem še koliko časa bi zdržal v slingu. So pa te stvari kar drage tako, da oboje si ne morem privoščiti. Žal pa nima v bližini mene nobeden, da bi ga preikusila. Kako si ga pa naročila? A preko interneta? Baba sling sem podedovala od bratranca. Ozzi, od kod si? Lj? Če želiš, ti ga lahko posodim za kakšen dan, da sprobaš. Bi bilo škoda, da ga kupuješ, mogoče ti sploh ne bo ok. Mubi - če založiš navodila za položaje še nekrat, imaš jih tudi na netu. http://www.babaslings.com/instructions.php Mi smo bili danes na pregledu, je vse ok, le da je tokrat pridobil precej manj na teži. Prve mesece je pridobival po kilo in več, zdaj le 600 gramov. Pediatrinja je rekla, da je sicer ok, če se mi zdi, da je še lačen, pa mu lahko malo dodam. Sem se odločila, da mu bom jutri pred spanjem po dojenju dala še dodatek, me zanima, če bo pojedel. Zdaj se sprašujem, če morda zadnje čase rabi več, kot mu lahko dam in se morda zato zbuja pogosteje Dobil je tudi drugo dozo cepiva in bil do spanja malo tečkan. K_a_t_i - sem vprašala pediatrinjo za športni del Bugabooja, je rekla, da glede na to, da mladič dobro drži glavo, ga dam komot v sedeči položaj, ampak da naj ne bo čisto pokonci, ampak malo pod kotom, tako da je naslonjen nazaj. Sem danes zmontirala športni del in šla poskusni krog in je ZAKON. Sicer malo pišče zgleda notri bolj bogo, ampak je užival sto na uro - kljub cepljenju in slabemu razpoloženju, ni na sprehodu niti pisnil. Zehal je in gledal okoli. Celo smejal se je na trenutke. Se mi zdi, da bodo zdaj naši sprehodi veliko lažji (za moje roke in hrbet) Sem pa sedež nastavila na vmesni položaj - med pokončnim in ležečim. Lep večer vsem!
|