Melia
|
hei, hei pa so po dolgem času spet malo javim....saj berem še kolk tolk redno, ampak ni časa za pisanje no, pa da malo povem našo situacijo na kratko....spimo še kar vedno celo noč (to pomeni od 21h-6 ali 7 zjutraj, pa jemo, pa še spimo vsaj do pol devetih). tak da mami in ati se super naspita. le naj tak ostane. mi smo stari 3,5 mesce in se samo še dojima. še čajeka ne pijemo pa nič. kaj jaz vem....če pa tako lepo pridobiva na teži, pa krčev tudi ni imel in jih niti zdaj nima tak da mislim da mu kar paše. mama je vse in očitno se je tamali navadil. res pa je da zeloooo prdi....a vaši tudi? in to tako smrdi. jojmene glede vozičkanja....kakor kdaj....enkrat mu paše in kar zaspi, spet drugič nekaj sitnari in krili z rokami kot da bi hotel ven poletet...imamo pa še kar košaro....še ne upam dat športnega dela, čeprav glavico lepo drži in lepo sedi že na meni,....seveda z oporo. naj vam povem da smo včeraj imeli piknik....kr tak....familija pa kolegi in je bilo okoli 70 ljudi....in potem me je ena pametna teta učila kdaj je moj otrok lačen in zaspan....mislim haloooo???? otroka je prvič videla in je bila pametna, da ker si prstke v usta tišči da pa je lačen....ja, seveda sem rekla....najboljše da je kar cel dan priklopljen na zizo...pa me je samo gledala....menda ja vem kdaj je lačen....prstke pa ima res po ustih ker očitno spoznava samega sebe pa malo ga bojo verjetno zobki začeli mantrat in dude nima....tak da ni bil lačen...ona pa mi je pametovala....sem bla tak jezna.,... ....pa potem joooooj, kak se joka....ja seveda če cela žlahta v njega rine in ga gnjavi....buci, buci.....pa glasno je blo.....ne vem no....kaj folk misli da otrok star 3,5 mesce komaj čaka da ga vlačijo....in potem ona meni, da sploh ni navajen na ljudi in da to ni dobro...bla bla bla....jaz pa njej, da je navajen ampak ne na 70 ljudi ki so glasni, se derejo, smejijo...saj vseste kak to zgleda....ne vem , no, pa mi povejte kako je kaj pri vas....se pustijo kr vsem vlačit......moj je pri vseh domačih rad, pa tudi pri kom novem, samo da ni neke pretirane gužve....eh, skratka ta teta me je tak razkurla da še danes piham od jeze. pa skoz je nekaj pametovala....sama pa ima enga sina, ki je pri 32 letih razcartan in mora revček hodit z mamico na dopust. svašta! vnukov pa itak še nima! eh!!!! dosti o tem!!! joooj, sem se razpisala, bom raje končala, da še ne povem kake sočne! lepo nedeljo vam želim. pri nas malo kuka sonček in smo kar veni! uživajte!!!
|