Aninchy
|
deveta - uhh, jst si tud ne predstavljam, da mali ne bi hotu v vozičku bit Sma dons ble s kolegico na sprehodu od dveh pa do pol osmih Smo šetali po vasi, pa enkrat šli k meni, da je mali jedu, naslednjič k njej, da je mali jedu... smešni smo bli in ker sva tok pridno šetali celo popoldne, sva se odločili, da si zvečer privoščiva pregreho - kebab, pa ona ni mela varstva za malega, tak da se nama je že tretji dan zapored kebab izmuznil.... midve se pa tak šparava.... Ma nism jedla kebaba že več k pol leta sedenje - naš mulo bo jutri šele 3 mesece star, pa se že skor sam pokonci dvigne!!! Glavo dvigne na ziher 45°, pol ga pa sam za rokce primem, se pa kr sam gor potegne!! Pa skoooos bi bil pokonci, bog ne daj ležat, je kr ogenj v strehi! Pa pri men na kolenih že prav lepo čiča, glavo ma že tud kake dva tedna čiiist stabilno... men se zdi, da gre tole čist nekam prehitr, ampak jst ga v nič ne silim, če pa njemu tak paše, ga pa tud ne bom dol tlačla... V glavnem tok je luštkan ko je pokonci, ker se ne vidi tistih njegovih 5 podbradkov GH - dans k je kolegica svojga malega futrala z banana/jabka/žitarice kašico, se je moj Martin začel kr jokat zravn, ker je on tud hotu jest! Pa sm pomočla mal prst noter pa mu ga dala v usta, da je mal probu, pa je tak hecn gledu Se je tak kremžu, kr ni vedu al je dobr al ni Jst mu bom pa počas kr začela mal žličko po žličko dajat, sej itak bo rabu neki časa, da sprejme nove okuse, tak da bo pri 4ih mescih začel s celim obrokom kašice... Zadnjič sem mu že dala en čink korenčka, pa ga je s svetlobno hitrostjo ven plunu! Pa take grimase delal, ko bi mu limono dala Sem pa danes kupla rižeka od Milupe, glih tok da sem zvečer mlek zgostila, ker se mi je ful začel ponoči zbujat in očitno ima premalo dozo... ampak količinsko pa ne poje več kot 150... tak da danes sem mu dala zravn žličko rižeka, pa bomo vidli, če bo kaj dalj spal Zdej pa grem jst tud počas mal pred tv pol pa aju-aju Nočko!