|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
10.9.2010 19:49:30   
barvar
Danes pa res vlada zatišje tukaj gori. Naš mali že spi, jaz pa imam še 15min časa preden grem kuhat kosilo/večerjo za moža, ki se vrača iz službe. Sem se grdo navadila ob taki uri zraven njega jest user posted image . Sicer s kg nimam problemov, mi pa potem vedno obleži v želodcu ko tako pozno jem.
Sem vam pozabila povedat, da sva začela poiskušat zraven dojenja še nekaj "na žlico". Nad korenčkom in krompirjem ni bil ravno navdušen, riževi kosmiči od Milupe pa mu kar grejo v tazadnjo. Sicer pa so še meni dobri user posted image . Spravima pa skupaj ravno za dve žlički, nič več. Bolj tako, za okus.
Pa lahko noč.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
10.9.2010 21:16:47   
m_o_i
jaz pa o GH zaenkrat se ne razmisljam-ze tak mam hude probleme pri hranjenjuuser posted image  mulca ne morem vec v rokah drzat-zanemarimo tiste vnete tetive in sindrome karpalnega kanala; enostavno se non stop obraca, miga, klati z rokami-ma ni da ni! in zacel se je nagibat naprej-tudi v vozicku, ceprav je dvignjen in vidi ven!
gledam, ko daje rokico v usta npr. usta odpre in potem namesto, da bi dal rokico v usta, roko drzi pri miru in se nagne proti rokiuser posted image
morte pa vedet, da se nima najbolj stabilne glavice; drugace bi se mislila, da hoce sedet!

skratka, futram ga v blazini za dojenje; tam se nekak obstane pri miru. z glavo itak da miga, ker mora NUJNO ze stotisocmilijontic pregledat celo sobo(OK, mi je jasno, ce se hraniva kdaj zunaj al pa kje drugje)user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
10.9.2010 21:25:43   
nusi
moi - ja kaj, maš pač firbčno dete, sej naš če ni glih ful sestradan ma tut čistr preveč dela, da bi normalno jedel user posted image

ampak tale z roko je pa dobra, pa sej to je tut vredu, mal trebušne mišice trenira user posted image

aja pa še moja saga o plenicah user posted image - niso od leclerca, da ne bom krive vere širla, ampak iz lidla - toujour (al neki tko user posted image )

< Sporočilo je popravil nusi -- 10.9.2010 21:27:44 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
10.9.2010 21:29:14   
m_o_i
bom mu jaz natrenirala misice na tazadnjiuser posted image  mu ze nekaj dni obljubljam, da ga bom po nagi riti-mulc se mi pa v faco rezi.

ajaaaaaaa, pa moja mama je danes ugotovila, da se ji mulc ne ssam smeje, ampak rezi, ko si da ocala goruser posted image  tisto, prav na glas...bemtis, ce bi to naredu kakemu cloveku s ful nizko samopodobo, bi se se zasekiral zarad 4mesecnega mulcauser posted image  

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
10.9.2010 22:00:16   
deveta
dober večer!

Jaz pa nimam problemov s tem kje previjat, ker enostavno ne hodiva skoraj nikamor za več kot urco ali dveuser posted image . Naša punca enostavno ne prenaša vozička zato sem ga za nekaj časa ukinla in godiva na sprehode v kengorujčku ali pa se nosiuser posted image . To pa pomeni, da sva bolj malo okoli. Čez kakšen teden jo bom spet poskušala dat v voziček, ko ji bom dvignila naklon in upam, da ji bo bolj všeč, ker prav pogrešam dolge sprehode, na katere sem vedno hodila. Tako da zdaj greva zjutraj malo okoli hiše in zvečer greva za kako urco hodit (več si je ne upam met v kengorujčku) in jeva robidniceuser posted image (no ona jih dobi v nočnem obrokuuser posted image ). V Koper pa grem samo če je kaj nujnega (zdravnik, trgovina). No jutri gremo z možem naredit malo večji nakup in njo bomo meli v kengorujčku. Upam, da bo vsaj enkrat brez joka v trgovini. Ker ona, ko postane zaspana enostavno znori in ne zna zaspat. Tako da moramo od doma takoj ko se zbudiuser posted image .

GH: jaz pa komaj čakam, da dopolne 4 mesece da ji probam dat kaj malega. Me je že nekajkrat zamikalo, da bi ji dala kaj na jeziček (za poskusit), vendar sem se premagalauser posted image .

Pleničke: sem opazla, da pamperske res najhitreje spuščajouser posted image . Lulanja niti ne toliko, ampak kakec pa pogosto umaže bodi med korakom. Zdaj imam pamperske (čez dan, da jih porabim) in od Mulerja (so ful v redu), sem mela tudi od Tuša (mali od kolegice jih je prerastu in sem jih podedovalauser posted image ), so tudi vredu. Jaz bom verjetno kar z Mulerjevimi nadaljevala

zdaj pa spat, lahko noč vsem

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
10.9.2010 22:06:15   
m_o_i
jooooj, jaz si ne predstavljam, da mulc ne bi hotu bit v vozicku! ma meni je to DEJSTVO, da sva non stop naokoli, mulc je pa ze tudi tak navajen, da zadnjic (enkrat samkrat do zdaj, da sva sla samo enkrat na dan ven!!!) ko nisva sla popoldan ven, ker je ulivalo na full, je hotu znoret; ma prav nic mu ni odgovarjalo nooo. sam pojokaval je in bil nerazpolozen

za pamperske sem pa jaz tudi slisala boga pa pol-in sem se odlocla, da jih mulc ne bo mel nikoliuser posted image  bos huduca-jaz sem pa pamperske dobila od sestricne. in vam povem, da sem dvojno kakanje izven plenice se tolerirala, potem pa zagnala vse skup proc in mu oblekla DMke (huh, se cool slisiuser posted image  DMkeuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.9.2010 22:28:21   
Aninchy
punce, men so pa glih pamperske zakon!user posted image jst sm pa DMove podedovala, pa je prva plenica čist premočla, pa sm misla, okej, sm jo čudn namontirala, pa sm naslednjo, pa je nekak zdržala, tretja pa spet poplavo nardila...user posted image Tak da jih je pol ena kolegica spet podedovala user posted image Pa lumpijeve sem tud sprobala, pa se mi to 4-9 tak nekam vlke zdijo?! Jih ma do ziz gor...
Tak da pri meni je zaenkrat pampers zakon... robčki pa od huggies, so res svetovni pa mal debelejši in fajn vlažni in leeepiii user posted image (ko da je to važn jauser posted image ). Plenic huggies pa še nism sprobala, ampak tud slišim same pohvale... bomo naslednjič poskusli....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.9.2010 22:42:21   
Aninchy
deveta - uhh, jst si tud ne predstavljam, da mali ne bi hotu v vozičku bituser posted image user posted image Sma dons ble s kolegico na sprehodu od dveh pa do pol osmih user posted image Smo šetali po vasi, pa enkrat šli k meni, da je mali jedu, naslednjič k njej, da je mali jedu... smešni smo bli user posted image in ker sva tok pridno šetali celo popoldne, sva se odločili, da si zvečer privoščiva pregreho - kebab, pa ona ni mela varstva za malega, tak da se nama je že tretji dan zapored kebab izmuznil....  midve se pa tak šparava....user posted image user posted image Ma nism jedla kebaba že več k pol letauser posted image

sedenje - naš mulo bo jutri šele 3 mesece star, pa se že skor sam pokonci dvigne!!! Glavo dvigne na ziher 45°, pol ga pa sam za rokce primem, se pa kr sam gor potegne!!user posted image Pa skoooos bi bil pokonci, bog ne daj ležat, je kr ogenj v strehi! user posted image Pa pri men na kolenih že prav lepo čiča, glavo ma že tud kake dva tedna čiiist stabilno... men se zdi, da gre tole čist nekam prehitr, ampak jst ga v nič ne silim, če pa njemu tak paše, ga pa tud ne bom dol tlačla... V glavnem tok je luštkan ko je pokonci, ker se ne vidi tistih njegovih 5 podbradkov user posted image

GH - dans k je kolegica svojga malega futrala z banana/jabka/žitarice kašico, se je moj Martin začel kr jokat zravn, ker je on tud hotu jest! user posted image Pa sm pomočla mal prst noter pa mu ga dala v usta, da je mal probu, pa je tak hecn gledu user posted image Se je tak kremžu, kr ni vedu al je dobr al ni user posted image Jst mu bom pa počas kr začela mal žličko po žličko dajat, sej itak bo rabu neki časa, da sprejme nove okuse, tak da bo pri 4ih mescih začel s celim obrokom kašice... Zadnjič sem mu že dala en čink korenčka, pa ga je s svetlobno hitrostjo ven plunu!user posted image Pa take grimase delal, ko bi mu limono dala user posted image
Sem pa danes kupla rižeka od Milupe, glih tok da sem zvečer mlek zgostila, ker se mi je ful začel ponoči zbujat in očitno ima premalo dozo... ampak količinsko pa ne poje več kot 150... tak da danes sem mu dala zravn žličko rižeka, pa bomo vidli, če bo kaj dalj spaluser posted image

Zdej pa grem jst tud počas mal pred tv pol pa aju-aju user posted image Nočko!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.9.2010 9:15:26   
Anonimen
Jutro, zame ravno neuser posted image Spet mi danes ni nič spal, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, kdaj se bom jaz naspala?????user posted image Sem zjutraj gledala, če je slučajno kak zobek dobl (bi mu potem opravičila neprespano noč), ampak nič od nič.

Vozičkanje: hahahaha, moj se noče vozit že od samega začetka. HB, da nimava vozička za kakih 1000€, ampak enega bolj ˝češkega˝ (nama se drugače fuuul dopadeuser posted image ), da nisem vrgla stran toliko denarja. Sem ga dala že v športni del, tudi ni ok. Tako, da se nosimo okrog v Sleepyju.

GH: bčeraj smo jedli malo brokolija - hahaha, ni ravno šlouser posted image user posted image Mu gre sadje lažje v rituser posted image

Moi: sem šla kupit Nubyjevo flaško, si me čisto zmešala s temi flašami. Nisem imela namena sploh nič menjat flašk, pa nič in potem preberem tvoj post, pa se mi je kar zaluštalouser posted image user posted image user posted image Sem vzela pa tisto, ko ima ročkice, da jih lahko mali primejo pri pitju.

Plenice: iz DM-a, jih ne menjam za nič na svetu, ker ga zvečer previjem ob 20.00, zjutraj pa ob 9.00, pa nič ne premoči, ritke nima nikoli pikaste. Je pa ena fora s temi plenicami. Jaz imam tisto škatlo, ko jih je 100 noter, potem sem pa od DM-a dobila gratis bon za te pleničke, jih grem vzet, ampak material je drug!! Sigurno!! Ker tiste so bile pa ful slabše kot moje. Ne kapiram tega.

Včeraj sem kupila obroč za plavanje!! Komaj čakam, da gremo na bazenuser posted image user posted image

Papa.

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.9.2010 9:51:14   
klupko
user posted image Morniiiiing babnce :))

Mi smo na obisku pri moji sestri v Italiji in se imamo fino.
Otrocka sem vagala v petek od prvega obroka nekaj pred osmo pa do zadnjega obroka ob 22ih in je v celem dnevu pojedel 630ml mojega mleka pa 20gr rizeve kasice. No, saj jih je ene 10gr slo na slincek ampak nima veze.user posted image
Vceraj je pa mulo pojedel 50gr kar goste kasice (z mojim mlekecem), potem smo se skopali, pa mi je nato se obe zizike spraznil. Bravouser posted image user posted image user posted image
Potem je spal od 22ih do 2:30. Pojedel in potem je potem spal nazaj, s tem da sem mu mogla noseka spucat, ker je imel malo zabasanega.
Vglavnem ni hudega. Mislim, da je vceraj le malo vec pojedel kot obicajno. Upam, da se stanje izboljsuje.

Plenicke - Pampers premium care ruls!! Vcasih ga imam od 21h do 9h zjutraj v isti plenicki pa nikoli ni prislo lulanje ven. Nikoli! Kakanja pa ja, pa se to takrat, ko je bolj v sedecem polozaju in ker on v susu pokaka veliko, nima plenica casa vpit in gre malo po ovinkih.user posted image  Drugace sem res zelo zadovoljna.
Sem probala Mullerjeve pa je cisto vsakic sel kakec ven, pa tudi ko se je samo polulal je bilo vse mokro, pamperska pa vse vpije in je koza prakticno suha. Zdaj ga cez dan sploh ne mazem vec s hladilnim mazilom, ampak samo zvecer pred spanjem. Skratka bom povedala po facebook-ovsko...vsec mi je user posted image
Za Moltex sem pa ze od parih slisala da premocijo, tako da jih nimam niti namena probavat. Mi smo pa samo se od Hoferja plenicke sprobali in so mi sle na zivce, ker se je kakec razpacal po celi plenici, tudi ce se je samo malo pokakal. Z lulanjem je bilo pa isto kot z Mullerjevimi.

GH - mi zaenkrat basemo samo rizevo kasico. Vceraj smo jo dali ze tretjic za vecerjo in je pojedel celih 50gr, s tem da skoraj nic ni slo mimo ust. Slincek je bil cist na koncu hranjenja, mali pa samo malo bradico popackano. Ze obvlada papanje po zlickiuser posted image
Komaj cakam, da mu bom dala kako zelenjavico, da vidimo mojega kremzla. user posted image
Nic, gremo, lepo se mejte...se se kaj oglasimo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.9.2010 10:37:13   
nusi
jutro/ dan user posted image

mi gremo pa na Bled na poroko danes user posted image , pa e vreme nam bo očitno naklonjeno.
Ampak, da ne bo vse tko ql, tamal mi je driskal čist sluzast in krvavo user posted image moi in ostali experti za alergije, a ne zgleda tko alergija na KM? Al bi ga lahk zaćinjena hrana tko zmotla, čer sem eno zelenjavno lazanjo jedla, pa je mela velik kisle smetane, pa še mal popra user posted image - je verjetno kr to krivo ane?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.9.2010 10:45:49   
deveta
dobro jutro!

kako ste kaj? Mi smo običajno, imamo pa malo prehlada v hiši. Jaz že dva dni smrkamuser posted image in ponoči ima tudi mala nosek malo zabasan.

Klupko. kako mu ti nosek učistiš ponoči? a ga zbujaš? Jaz ji za enkrat samo malo fiziološke nakapam not, preden ji dam joško in pol se med hranjenjem, ko močno diha, sam malo odmaši in je pol v redu. Upam, da bo kakega hudega prehlada, ker ji sredi noci šmrkrljček ven vlečtuser posted image . Pa vživajte na obiskuuser posted image

Pleničke: zgleda da je vsak otroček malo drugače grajenuser posted image in vsakemu ustrezajo svoje pleničkeuser posted image . Bom pa še naprej malo eksperimentirala. Bom še od DMja probala, pa Pampers premium care. Pa bomo vidli. Ker od Mulerja so mi v redu, ker ji nič ne spušča ampak slabo vpijajo kakec in je kar mokra po riti in luliki. Tudi jaz že kaka 2 tedna ne dajem na ritko ničesar. Dam hladilno mazilo samo ponoči, ker se ponavadi zjutraj pokaka, ali pa ji dam še po prvem previjanju, če še ni pokakana. Ko se pokaka, pa ji ne dam več. Ja, zdaj že cel teden kaka lepo zjutraj in to kar konkretno. Ima pa še vedno penast kakecuser posted image , ampak je vmes tudi nekaj kosmičev tako da driska ni.

Grem zdaj kopalnico malo spucat, ker je že svinj**auser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.9.2010 10:51:34   
deveta
nusi: če je kri vmes ti svetujem, da vprašaj za mnenje pediatra. Dežurni dela tudi v soboto. Jaz vse jedi popram in tudi kisle smetane dosti pojem, pa ni nič. Jo pa samo dojim! Mislim, da boš bolj mirna, če ti oni dajo nasvetuser posted image user posted image . saj najbrž boš mogla malo opazovat in če ne bo boljše te bodo naročili na pregled.
Pa lepo se mejte na poroki in naj ti to ne pokvari dneva. Če bo mali dobre volje se ne sekiraj preveč le pit mu daj. To pa itak že sama vešuser posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.9.2010 10:54:32   
nusi
hvala user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.9.2010 11:20:31   
Mubi
živjo! no, vidim, da so se vaši malčki premislil mal, in začel manj spat.... moj je pa lih obratno naštiman user posted image se je prej zbuju po trikrat, zdej pa spi od 9ih pa do 5:30. pa pol še enkrat do pol 9ih user posted image user posted image

neki me zanima.... zdej mate še vse vožiček s košaro? al ste že zamenjale na tist ko bolj sedi....?? pri kateri starosti je pa sploh priporočljivo prešaltat v tist položaj?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.9.2010 11:27:59   
nusi
kolkr jst vem do 6 meseca ne smejo sedet. Moj je še v košari, ki mu je že precej tesna, tko da bo šel počas v športni del ampak ga bom mela v ležečem položaju.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
11.9.2010 12:22:31   
Aninchy
naš je v športnem delu nekje 2 tedna... mu je bla košara že kr fejst tesna, pa še zdržal ni več v njej, ker se neprestano dviguje... jst mu dajem sedež na prbl. 45°, ko pa zaspi pa čist dol. Čeprav on bi kr čist pokonci bil in že prav lepo hoče sedet, sam malo ga "piga" user posted image
Moje mnenje glede tega pa je tako:
npr. Pediatri zdaj odsvetujejo hojce, ker naj bi se otrok postavil na noge, takrat ko mu paše in ne takrat ko mi mislimo, da bi že lahko hodu... In tudi jst ga s sedenjem čiiisto nič ne silim. Pač če njemu tako paše, pa naj bo. Je pa res, da se velikokrat ko se vsede še malo pobruha, ker trebušček še ni navajen na tako napenjanje... Ma pa že dobre trebušne mišice, da se lohk tolk dvigne... Po kom pa ma kej touser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
11.9.2010 12:57:44   
j.b.
Aninichy, in kako ti je spal Martin dns ponoč, ko si mu dala bojl "nasitno" večerjo?
lp

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
11.9.2010 13:32:35   
Mubi
Ja Aninchy, super! potem bomo tud mi počas šli na tistga.... ker je precej radoveden naš, in se mi zdi, da mu v košari ni več zanimivo....

Kar se pa hojice tiče je pa tud jest ne bom mela - zarad zdravstvenih razlogov. sm brala forume o hojici (če se ne motim tu na RR) pa sm preveč negativnih stvari zvedla. Ko bo Nejc pripravljen hoditi, se bo že sam začel najprej v stajici in s pomočjo kavča dvigovati na noge in potem počasi hodit... nikakor ga pa ne bom silla... on že ve kdaj bo imel hrbtenico dovolj utrjeno in skladne nogice.... user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
11.9.2010 15:27:32   
mamicaaa
Tudi medve že kakšen teden uporabljava športni del vozička, nama je bila košara že kar tesna, pa še radovedna je in se ji zdaj fajn zdi, da lahko opazuje okolico. Imam pa skoraj čisto spuščenega, se mi zdi še vseeno malo prehitro, da bi sedela.
Kar se tiče GH, midve že kar prakticirava in pojeva ponavadi celo kašico naenkrat (Hipp- ovo), če je sadna, zelenjavne nama zaenkrat še ne grejo tako v slast.... Saj bo počasi.
Je pa moja princeska Sara danes stara 4 mesece.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
11.9.2010 20:23:56   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa
Je pa moja princeska Sara danes stara 4 mesece.

Čestitke!! Naš je pa danes 3 user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
11.9.2010 20:27:53   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Aninichy, in kako ti je spal Martin dns ponoč, ko si mu dala bojl "nasitno" večerjo?
lp

buah user posted image pol ure dlje je spal! user posted image ampak res, da sem mu dala sam eno malo žličko kašice in ni po moje blo nič kaj iz tegauser posted image Morm najprej kupit večji cucelj, ker se mi zdi, da težje vleče, ker je večja gostota... in bom pač za zvečer dala večji cucelj gor....
Sem pa sprobala mu dat kr samo kašico in prvič jo je ven plunu, pol je pa že mal v ustih obdržal... sicer neki navdušen pa ni bil, samo vesel, ker sem mu vmes pustila tv gledat user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
11.9.2010 21:22:48   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ampak res, da sem mu dala sam eno malo žličko kašice in ni po moje blo nič kaj iz tegauser posted image Morm najprej kupit večji cucelj, ker se mi zdi, da težje vleče, ker je večja gostota...

za mleko s kašicami moraš kupit poseben, pretočni cucelj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
11.9.2010 21:47:23   
Lunanai8
Hoj po dolgem času. Mi imamo enake težve s spanjem-mali je ponoči spal že tudi 8 ur skupaj, zdaj se mi zbuja na 2 do 3 ure. Zaspi nekje od 20h do 21h, potem pa se cca 3x ponoči zbudi in ga pač nahranim. Vstaneva ob 7:30, se previjeva, nahraniva, potem pa zaspi nazaj ob 9h. Podnevi imamo pa itak težave s spanjem (in uspavanjem), sploh ne bom omenjala. user posted image Te nočne spremembe mi pa niso jasne. Sem ga dala v spalno vrečo (če ga mogoče zebe, ker se stalno odkriva?), pa je isto. Dude pa ne mara, tako da ga vsakič, ko se zbudi, podojim. user posted image

GH - mali je danes star 4 mesece, se pa za enkrat samo dojiva.

K_a_t_i - ti imaš tudi Bugabooja, če se ne motim? Kdaj boš Gašperja dala v športni del? Sej košara je ful velika, ampak moj je že kar tečen, ker nič ven ne vidi...

Lp!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.9.2010 22:25:55   
klupko
deveta - itak je bil zbujen in sem videla, da se mu nekaj zatika v nosu, pa sem mu kar z vatico ven potegnila, potem pa josko v gobec in je dete zadovoljno.user posted image

Danes se je 4x pokakal..kar lepo, ce ne bi pri zadnji rundi bilo se krvavih pikic..enkrat smo ze imeli tako, pa je ravno tako kakal ene 3-4x tisti dan in sem predvidevala, da je kaka zilica pocila, ker je le intenzivna prebava. Pa se patronazna mi je rekla isto..in potem sem opazovala pa se ni vec pojavilo..samo lep rumen kakec.
Tako, da tudi zdaj ne bom panike delala, bom pa za vsak slucaj dala plenicko po kakanju pod drobnogled.user posted image

Pred kopanjem je pojedel nekaj vec kot 60gr rizeve kasice. Vsec mi je, da gre ze zdaj zelo malo mimo ustec.user posted image
Sem pa tudi pomislila, da tej rizevi kosmici tudi pomagajo pri prebavi in ga je tako lepo srackal danes...mogoce pa tudi zrak naredi svoje in drugo okolje.
No, saj gremo jutri ali pojutrisnjem domov.user posted image

Na zivce mi gre ta italijanska tipkovnica, ki nima sumnikov pa z in y sta zamenjana in mi ne gre slepo tipkanje.user posted image
No, lahko noc vam zelim.user posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.