Angel_Tian
|
Dobro jutro, dober dan pred nami je spet en lep dan. In mi kar štejemo sitno do odhoda na morje. nusi - za tako lepo napredovanje in da je konec s širokim povijanjem, ker v tejle vročini to sigurno nobenbu otročku ne paše. sabri - sem prav vesela zate, da je steklo dojenje brez nastavkov. Odlično fiška - saj mora otrok bit malo razvajen, sploh če je prvi. Pri drugemu skoraj nobena mamica ne dela več te "napake" No, saj pri drugemu si niti ne moreš več kaj takega privoščit, ker pač ni več edinček - logično. Super, da ste se le odločili it malo na morje. Mi gremo pa konec naslednjega tedna, tako da boste vi lahko ljudi v kampu že malo navadili na otroški jok Moj se najbolj sekira, da nas bi iz kampa vrgli, ker se pač mala občasno malo bolj glasno dere Fino, mogoče se pa le uspemo kaj dobit zvečer, mi (če bo vse po sedanjih planih) pridemo dol v četrtek zjutraj. Ti bom poslala sms. Joj, tole s fotkami še mene tudi vse čaka. Mi jih še od Tiana nismo dali razvijat in moja mami je ful huda, ker vse stalno samo na CD snemamo in ker ni več tako, kot je bilo včasih, da so se fotke tolk okrog kazale Jaz jih imam še precej za uredit in posnet, pa seveda potem za izbrat nekaj slik, da se resno dajo razvit milena - si poskusila tudi s črpanjem mleka in da bi malega potem po flaški nahranila? Drugače pa jaz lahko priporočam Bebe hrano, smo jo imeli pri Tianu, ko sem mogla začet dodajat. Najprej smo poskusili z Novalackom proti kolikam, ampak ni pomagalo in še drago je bilo, potem pa smo kar nabavili Bebe. Zaključili smo pa potem tudi z Nestle Junior milk bifidus. Tako da čez Bebe in Nestle nimam kaj slabega za rečt, pa baje Aptamil ni tako dober in smrdi tudi bolj (ne vem, če je res tako, ker sama nisem nikoli kupila Aptamila). Ja, hrano, ki je nisem porabila v roku, sem stran vrgla, čeprav mislim, da se je to zgodilo samo 1x. Če me spomin ne vara, ima Bebe daljši rok za porabo, en mesec ali kako že Malo preglej, preden nabaviš, da vidiš, kaj se ti najbolj splača, ker to ni poceni hec. barvar - moj dragi lepo pridno koplje na parceli, da se bo potem lahko pozidala škarpa ob cesti in da se bodo položile cevi za elektriko, vodo, kanalizacijo, meteorne vode. Mi trije pa mu hodimo na obisk 2 ali 3x čez dan, ker mu pri tem kopanju ne moremo nič pomagat. Drugače pa smo malo doma, malo pa se potepamo Evo, danes smo šli na obisk k mojemu bratu v službo. Dela na lokalnih Novicah in radiu Rogla. Pa je komaj čakal, da se bo lahko spet malo pohvalil s svojim nečakom in nečakinjo. Ker pa je veliko njegovih sodelavcev že na dopustu, je takoj rekel, da bomo mogli vajo konec poletja ponoviti Tako, zdaj pa se grem spet posvetit mojima malčkoma