fiška33
|
Sabri, čestitke za dojenje brez nastavkov! No, jaz dojim brez, dojim pa tako, da vedno z eno roko joško malo sploščim, drugače mala ne zagrabi . In, če spustim, kar dol pade . Nuši, posvetovalnice se lahko prešprica? Mi jo imamo jutri, pa mi ni spet za plačat 45 € (to zato, ker smo hoteli imet pediatra iz naše ulice ). No, septembra jo bo redno vzel, do takrat pa ... . Sicer pa, dokler je ne bojo stehtali in zmerili, se mi 45 € ne zdi tako veliko . Upam, da smo še vedno v mejah normale. Mala ni neka debeluška, jaz pa tudi upam, da imam še vedno dovolj mleka. Mogoče pa jo bom po jutrišnji posvetovalnici nehala v 56ko tlačit . Jap, naše dete je ultra razvajeno . Bomo pa pri naslednjem vedli, da ga ne smemo. Niti malo ne zna sama počakat, takoj je jok. Ves čas hoče, da se z njo ukvarjamo in tudi če se že ukvarjamo, v ležalniku oziroma stajici oziroma jajčki, bi ji bilo bolje, če bi jo kdo držal v naročju . Lok z igračkami ali vrtiljak jo zamotita za 5 minut. Pač čez dan si jo deliva. Na srečo ima šolske počitnice, drugače ... Je pa že full faca, ko naju že posnema, npr. obrazne grimase ... Danes je celo že hotla dvigovat roke, ker sem jih jaz . Smeje se že full, ves čas hoče bit pokonci in gledat okrog, tako da jo zdaj še na kavi (ali kosilu) posedem v moje naročje . Drugače mi je pa všeč, ker napreduje. Je že pametnejša, kot moj maček . Danes pišem seznam, jutri pakiramo. Gremo za en teden v prikolico mojih staršev v Istro. Upam, da bo pridna . Žal mi je samo, ker zvečer rata taka tečka, da mi ne preostane kaj drugega, kot pa da jo dajem spat že ob 19h. Drugače se lahko tudi dve uri skupaj dere. Na morju pa bo sonce zahajalo šele ob 20.45. Tako da, zaradi mene ni treba, da bo full vroče, da nam bo uspelo še na kak sprehod pred večerom it . A_T, mi predvidoma ostanemo do 30.7. Upam, da se nam uspe kje srečat . Proti večeru bomo ziher šetali po tistem pločniku ob plaži, ali pa šli na kak sladoled do ta drugih Albancev, al pa pogledat jadrnice v pristanišče. Res upam, da nama je ne bo treba dat v posteljo ob 19h, pa potem sedet pred prikolico. Sicer notebooki grejo seveda zraven . Skrajni čas je že, da poštimam fotke in jih damo nekaj razvit. Mogoče naredimo celo foto knjigo za prve tri mesece. mejte se lp