|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
15.7.2010 12:38:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Kako jaz komaj čakam morje. Pa Tian in moj dragi tudi user posted image

Tudi pri nas user posted image . Edino močno upam, da ne bo 36C kot trenutno... Men bo tam med 28-29 dovolj user posted image

Aja, tamal je zvozu sam... Spi.

Sem mu pa dala danes prvič čajček po žlički in mu je kar pasal. Je kar lepo odpiral usta. Pomojem bo en veeelik jedec.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.7.2010 12:52:45   
m_o_i
sveta jeza-sej se bomo skuhali!user posted image
pri nas klima siba na polno, ugasnit se je ne upam, ker se stanovanje v sekundi segreje nazaj... m,ulca imam v sami plenicki v stanovanju (eventuelno se kak tanek bodi gor) in pokritega s tetra plenicko-spi ko dojencekuser posted image
kopava se nekje enkrat na teden, ga pa 2-3x na dan celega umijem, da se osvezi, ker svica ko pravi ded! ne samo v vozicku-tudi v kinderpetu(pac povstrcek iz tiste pene, pa oni trikotniki za zalaganje so tudi penasti in nic ne diha), v taveliki postli, v gugalniku-sem se ze sprijaznila, da je cist po atiju, kteremu je vse nad 25 stopinj vrocinauser posted image
mi je pa hudo, ko greva jest-mali me tak zagreje, da mi tece iz glave. in ko podreva kupcka, ga moram odlozituser posted image  in se nic kaj dosti ne cartkava...no, sej potem nadoknadivauser posted image

danes je v enem susu spil 20 ml cajauser posted image  tocno to je pil, kar mu za boga nisem nikol spravla po grlu! ampak je ocitno zejen in se je dvakrat spacu, potem pa vlekel ko zmesan... 
pravkar sva iz posvetovalnice: na danasnji dan smo debeli 4.145, veliki pa ze 54 cmuser posted image user posted image  sva bla pohvaljena za pridobivanje tezeuser posted image

melia ziher ni bla prava sluzba za tebeuser posted image  ce ti ni bil ponujena v pravem casu, potem ni bla prava in konecuser posted image

ne/dojenje jaz sploh nikol nisem dojila; v centru za nedonosencke so mu pokazali flasko, enkrat sva poskusla na zizi, ampak tista mala usteca niso mogla zagrabit bradavice, tak da sva ostala pri flaskah...mleko sem si potem pac stiskala, dokler mi ga ni zmanjkalo, zdaj pa pijeva aptamil ADC in mulc raste ko goba, je zadovoljen in se normalno razvija.
se mi upa ktera rect, da sem zato slaba mama!? user posted image
zelja za dojenje je bla, ce pa je ni blo mogoce uresnicit, pa tudi nic zato-svet se se vedno vrti v pravo smer...
punce, mislite tudi na sebe in se ne obremenjevat okol tega; kakorkoli obrnete, ste super in najboljse mame za vase mulcke in mulciceuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.7.2010 13:09:28   
deveta
Pozdravljene!

Trenutno jem kosilo za računalnikom, ker samo tako mam časa kaj naposat, ker je mala v tej vročini ful sitna. Bogi revček. Tudi ona ima polni nekih pikic in kar malo hrapavo kožo. Jutri se pa gremo pokazat zdravniku, ker meni to njen penast drekec res ni všeč. Rajši naj mi reče, da se preveč sekiram, kot pa da bi blo kaj narobe. Zdaj p še ta hrapavo mozolčkasta kožicauser posted image user posted image , res upam da je samo od vročine.

j.b.: upam, da bo vaša hišica uspešno pokrita in da bodo delavci sitiuser posted image
Mene je tudi naša tako presenetla, ko se je dva dni nazaj iz trebuščka prevrnila na hrbet. Se tako odriva z nogicami, da bo kmalu preval nardilauser posted image user posted image

Aninchy: jaz jo po kopanju tudi dam v bodi s kratkimi rokavi, ker je nenormalno vroče. Zadnjič ji niti kape nisem dala, ko sem ji glavo oprala (pa ima fuuul las), ker se ji sigurno ne bi posušili, ker bi se sproti potila. Le ven ne gremo še kakšno uro po kopanju, zato jo okopam zvečer ko pridemo domov. Zdaj je poletje, to da mora bit več oblečen verjetno velja za pozimi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 953
15.7.2010 13:13:06   
Meemee
Aninchy - nam so na MŠ rekli samo to, da naj damo po kopanju otroku na glavo kapico (pa tudi tega v tej vročini ne prakticiramo več).
Dolgih rokavov in hlač nismo oblekli že precej časa (ene 3 tedne). Oblečena je v bodi s kratkimi rokavi ali pa brez rokavov (zadnje dni), isto je oblečena tudi ponoči. Pokrijem jo ponavadi samo s tetra plenico, ampak jo v parih sekundah zbrca s sebe in potem lepo spi naprej ali pa jo to zbudi :( Tako je zdaj tudi ponoči ne pokrijem več in je vedno topla. Nogavičk pa tudi ne dajemo več gor.
Danes smo spali z odprtim oknom in je spala 4 ure :))

Danes sem šla z njo ven že ob pol osmih, pa je bilo vroče za znoret.

Obračanje - par dni nazaj sem jo dala na trebuh, šla na wc in ko sem prišla nazaj, je lepo ležala na hrbtu. Nimam pojma, kako je to naredila, ponovila pa tudi še ni. Sicer pa je ful močna. Ko jo dam na trebuh, se ful dvigne, glavo drži samostojno gor že od četrtega tedna naprej in ji tudi ne pade več dol.

Uživajte 100 na uro in ne se skuhat =D

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 954
15.7.2010 13:24:34   
m_o_i
hmm...tole lezanje na busiju je pa pri nas nemogoce. Elias namrec misli, da mora skoz glavico gor drzatuser posted image  jo je dvigoval ze pri 5ih tednih, ce sem ga drzala na trebuhu...
zdaj pa sem ga nekajkrat dala kravice past na postlo(da pac utrdi misice na vratu), pa skoz glavo gor drzi, dokler se ne utrudi-potem pa v jokuser posted image  enostavno ne zna polozit glavice, ce je na trebuscku.

danes zjutraj ob petih smo spet meli napad, da sem ga mogla "na glavo obracat"user posted image  jedu je ob pol dveh, potem je bil v kinderpetu (dvignjeno vzglavje) do okol stirih, potem pa se pri nas krci zacnejo(in ne zvecer hihi) in sem ga vzela k sebi v tavelko postlo. evo, pol ure je bil na ravnem, pa se je zgodilo...ampak, je mami to resla, sva se stisnla in zaspanckala se za pol urce, potem pa jedlauser posted image
HB da se mu se ni "zasralo" hranjenje-menda znajo otroci zacet zavracat hrano zarad tega refluksa; ko pac "ugotovijo" da poln zelodcek pomeni moznost, da bo prislo nazaj gor iz zelodcka.

jutri greva se k zdravnici, da ji dostavim papirje iz klinicnega centra; je napisano, da naj greva v razvojno ambulanto, ker tak rad nazaj glavico zategne. vse, kar je zadaj, je full zanimivo-pa ceprav je to prazna stenauser posted image  in potem vcasih zaspi tak, da mene vrat boli, ko ga vidim...

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.7.2010 13:33:44   
Aninchy
Ijoj, punce, ko sem brala vaše odgovore sem dobila občutek da mislite, da se moj bošček kuha od vročine user posted image
No, naj povem, da je trenutno v sami plenički, gor ima pa majčko brez rokavov, ki je eno številko večja, da mu je bolj ohlapno. user posted image Ponoči spi v bodiju s kratkimi rokavi, brez hlač in brez zoknov, če ima sredi noči mrzle podplate, pa mu nataknem ta kratke zokne... Po kopanju dobi gor kapico za kako uro (pa še to bom zdej ukinila, ko vidim, da tud ve ne dajete) in pa bodi s kratkimi rokavi ter ponavadi je dobil hlače, pa še to ta teden ne, ko je res user posted image vroče! Dobil pa je zokne tud za nekaj časa... 
Naj razložim, men je patronažna rekla, da naj bi ga po kopanju malo bolj oblekla, ker je ves razgret in ravn to mi ni blo jasno, ker je itak zdej ves čas čist razgret, ravn zato sem pa tle vprašala. Res pa mi je to rekla skoraj en mesec nazaj in takrat še ni blo tolk vroče.
Sem pa malemu včeraj kupila 3 nove zeeelooo tanke pižamce (v bistvu pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami), ker imam kar nekaj bodijev, ki se mi zdijo nekam debeli, čeprav so čisti bombaž...
Da pa mu res ni prevroče pa vem, ker ponoči pridno pančka celo noč z občasnim vmesnim hranjenjem.

Zdej se mi pa zdi, da zgleda ko da sem tle napisala celo štorijo v mojo obrambo user posted image Ampak res ko sem brala vaše odgovore, sem mela občutek, da ste čist zgrožene, ker malega preveč oblačim, ampak res ni tako... Pač krneki no. user posted image

No, za lepši dan pa vam povem današnjo prigodo s taščo: user posted image

Pride ona s talerjem sem k men (majke mi, kuhat pa zna!user posted image ) pa reče naj se kr u miru najem, da bo ona z malim... In mali začne neki mrdat, pa jst rečem, mu pa flašo daj, če noče dude, ker je mel 60 ml mojga mleka še tam zravn sebe. In čez 5 sekund ona začne:
jooj, a tak hitr ti poješ? lej ko je že prazn!
In men nč jasn, če vem, da je blo 60 not, sej ne more un spit ko jst niti vilce nisem u roke prjelauser posted image In vidim prazno flašo, sem že misla, da se mi blede?!
Rezultat:
Ko je odprla pokrovček se je flaška mal odšraufala in ona je namest tamalmu v uste, vse zlila njemu za vrat!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da sem ga šla lepo preoblačit, pol sem mu mogla pa še dodatek dat, ker mojga mlekca ni blo več na zalogi! user posted image user posted image user posted image
Skor me je nesl od smeha!!! Glih komi sm se zadržala, da se nism začela režat na pol ror! user posted image

Ijoj, vroče je pa tak, da mi še z jošk kapla! (mleko afkors user posted image user posted image user posted image )

Papa! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.7.2010 13:37:30   
m_o_i
aninč pa si ti ziher, da mu je zlila za vrat? user posted image  menda bo pa ze tasca bolj kot ti vedla, kak hitr dete poje user posted image user posted image

(navodila za branje: beri, kot je napisano-s sarkazmomuser posted image )

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.7.2010 13:39:37   
Aninchy
aja, moi, men tist s palčko ni nč pomagal...user posted image mogoče nisem dost dolg vstrajala, probala sem sicer ene 3x (ne v istem dnevu), ampak nisem pritisnila več ko 10x pa še to čist narahl... In ni blo rezultata. Bom mal bolj probala, ampak sam če že res ne bom vidla druge rešitve... Morm pa še poskusit s cukrano vodo, tega še nism poskusla. user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.7.2010 13:40:14   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

aninč pa si ti ziher, da mu je zlila za vrat? user posted image  menda bo pa ze tasca bolj kot ti vedla, kak hitr dete poje user posted image user posted image

(navodila za branje: beri, kot je napisano-s sarkazmomuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[nism rabla navodil user posted image ] hahaha!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.7.2010 14:06:22   
j.b.
Aninchy, a veš da sm te čist tak razumela kot si zdej razložilauser posted image . Ni panike, sevede de ne kuhaš in ne pritiravaš z oblačenjem svojga bejbija, itak bi se ti pa verjtno jokal do onemoglosti če bi ga zadekala u tolk oblačiluser posted image .

Imam pa dve vprašanji:
- kaj je že s sluzastim kakcem (opazila zdele na plenički) kej narobe?
- včeraj sem dobila prvo orhidejo v življenju u dar. Pojma nimam kako se tole rihtauser posted image . A nej jo dam na okno al na kkšner regal, a na sončno, al na senčno stran, kolk krat zalivat ... Sicer je to eno vprašanje, ki malo spominja na barvo štunfov, btw - sem brez že en cajtuser posted image user posted image user posted image Ampak res sem taka nevednica glede orhidej, pa tak je lepa da nočem da takoj crkneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.7.2010 15:01:10   
julka8
živjo!

mi se kuhamo in preganjamo mrčes!!! pop******ila bom!!! user posted image user posted image user posted image user posted image same ose, pa ena tečna muha pa še ena kobilca nam težijo, ajoj! pol pa kej nared user posted image user posted image user posted image

aninchy - nam je pa patronažna že takrat takoj rekla, da se mu po kopanju da sam kapco gor in še to za 20 min, pa zdle tega ne prakticiramo, k je res prevroče.. majo res te patronažne, vsaka po svoje razlagajo.. važn da je user posted image zdej kul, drgač je pa res vroče ja, naš je skos maxi u bodiju brez rokavov user posted image

A_T - ja, na vse misliš, res!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image p.s.: sm takoj zrihtala za se nas kartico! user posted image

j.b. - js sm tut po porodu dobila prvo orhidejo in sm isto čukast gledala. pol so mi povedal, da se jo enkrat tedensko ene pol ure do 3 ure (ja, različno sm slišala user posted image user posted image user posted image ) namaka v vodi, da popije kukr rab in to je kao to.. no naši to glih ni blo dost in ma v loncu glih tolk vode da si lahk s korenino zmeri mal pobere če rabuser posted image user posted image user posted image kej več bo pa povedala kera k je bol strokovnjakinja, a je to fiškauser posted image al kera že?

mene pa zanima, kako je kej z vašimi trebuhi? zanima me, če delate kake vaje al pa če poznate kake fajne vaje za zmanjšanje trebuha, k se mi je čist ustavl, kr ne gre pa ne gre nazaj... pa velik hodm, delam trebušnjake, jem normalno če lahk tko rečm, pač skor nč packarij in tega... pa je še zmer tam ke je že kak mesc user posted image

nč grem poiskat uno oso k sitnar že par ur naokol

lep dan, pa velik sence in vode! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
15.7.2010 18:55:33   
nusi
glede vročine bom tut js vsak cajt pošizila user posted image , tle v bloku na betonu je za crknt, tamal prenaša vročino sicer res pogumno, sam vidm, da ga zdeluje in kr pot mu tece iz laskov, pa ga namakm in hladim z vodo, pa da ne omenjam, da mamo še široko povijanje...

orhideja al namakanje al pa 1x na teden 1 cm vode v podstavk pa na soncu jih imej, drgač ne cvetijo - vsaj men ne, moje bolj k jih sonce cmar, lepše so
trebuh in ostali priveski user posted image - upam, da mi bo vročina izcedila preostalo salo user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.7.2010 19:06:40   
klupko
Nusi, imaš ZS.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.7.2010 23:50:26   
Angel_Tian
kati - fino, če je sprejel čaj. Mi kar dovolj tekočine popijemo čez dan. Malo čaja, malo same vode - Lini je vse ok, samo da je tekoče user posted image user posted image

Mi gremo v tak fini kamp, kjer je ogromno sence. Mislim, da bo za zdržat. Ne bom pa tudi ne jezna, če ne bo takole žgalo kot zdajle user posted image

moi - tule pa user posted image user posted image user posted image od mene za takole lepo napredovanje.

aninchy - ja res si pisala tako user posted image pač o kuhanju svojega otroka v dolgih rokavih pa to user posted image user posted image user posted image No, obramba ti je uspela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (moj komentar za dokodek s taščo)

Meni se je Lina popoldne pri dojenju nekaj namrdnila. Jaz pa sem ji lepo rekla, da naj kar pridno je, pa da upam, da nimam že kislega mleka user posted image

j.b. - obrni se na fiško z vprašanji o rožicah, ker meni tudi kaktus zna crknit user posted image

julka - lepo, da sem lahko pomagala user posted image user posted image user posted image vseeno pa upam, da boste kartice imeli čisto viška zraven.

Telovadit jaz še nimam časa, tako da je trebuh še lepo viseč. Pa briga me, jaz sem tak že čez 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.7.2010 8:09:38   
barvar
Dobro jutro user posted image .
Minija sem ravno spravila nazaj spat, sem zaprla okna in prižgala klimo! Se ponoči ni skoraj nič ohladilo user posted image . Komaj čakam dež user posted image user posted image user posted image .
Naš mali je tudi precej živahen, kar naprej opleta z nogicami in rokicami, prevalil pa se še ni. Pa kar naprej rabi animacijo ko je buden, ker se začne drugače kar hitro pritoževat.
Včeraj je bil star deset tednov in se je prvič res konkretno na glas smejal, midva pa zraven, ker se je tako smešno slišalo.
Bodite v senci in uživajte!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 965
16.7.2010 8:10:47   
barvar
Aja, veste koga pogrešam? Emibu! A je na dopustu ali nas je čisto pozabila?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.7.2010 8:59:58   
klupko
Emibu je bolj na facebooku aktivna. :)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.7.2010 9:13:49   
nusi
jutro.

Za enkrat pri nas še ne žge sonce, sicer je vroče - itak, sam če sonce sije, je občutek še tolk hujši, tko se pa enei oblaki al meglice al neki čudnga okol vlačjo user posted image . Tolk bi bla srečna če bi se faj ulil in shladil, ker sploh čez dan vn ne morva. Včeraj sva popoldne preživela v mercator centru, drgač bi se skuhala user posted image , sicer sem čist proti, da se otroke po štecunah vlač namest zuni, samo ni blo druge.

Kam nej grem pa dons? Sicer bi šla tut kam v naravo, npr mostec, sam do tja se bova pa cvrla user posted image . Kam se ve date?

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.7.2010 9:16:53   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Telovadit jaz še nimam časa, tako da je trebuh še lepo viseč. Pa briga me, jaz sem tak že čez 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam, kaj pa če še nismo tam, a pol maš kak drug izgovor na zalogi? user posted image user posted image
Mene sicer trebuh ne daje, sam nočjo pa zadnje kile stran, pa tut problem je, k sm zvečer že ful utrujena, pa mal vročina spusti na (28 user posted image ), pol pa kr glodam.

Neposredna povezava do sporočila: 969
16.7.2010 9:59:57   
deveta
Dobro jutro!

Eko danes smo pri zdravniku naročene ob 11:40. Bomo naš penasto sluzast kakec pokazali in hrapavo kožico, ki se je pojavla na določenih predelih. Upam da ne bo nič hudega in da je samo kakšna vročinska reakcija. Gre pa hvala bogu mož zdraven, da bom jaz malo gledala odzadaj da mi ne bo zavrela v stolčku, ker v avtu nimamo klimeuser posted image .

Vročina: kar se premagovanja vročine tiče nimam nobenega nasveta. Še najboljše preživimo, če smo doma pod klimo pa še tako je vroče. Danes zjutraj ob 7:00, ko sem vstala je bilo kljub odprtim oknom čez noč, v dnevni (sem sonce najprej posije, ker je na vzhod obrnjeno) že 28 stopinj. Tako da sem hitro vse zaprla in že ob 7:30 je klima laufala. Zunaj pa je (grem pogledat) eko me: na terasi v senci, ura 9:40, 34 stopinj.
Kako rada bi zdaj zivela kje na gorenjskem ali notranjskem, ko se vsaj zvečer ohladi, pri nas pa ponoči pade na kakih 27-28 stopinjuser posted image user posted image . Sem Študirala, če bi savno odprla v dnevni sobi, samo ne vem, če bi v tem letnem času tak biznis sploh šibaluser posted image user posted image user posted image .

Morje: ne morem verjet kako se vse veselite tega morja. Mi smo iz okolice Kopra, pa nisem bila letos še niti enkrat na plaži in sploh dvomim, da bom letos šla (si preprosto na predstavljam tam na unih brisačah ležat in dojenčka v tisti gužvi gledat). Pa ni to samo letos, dve leti nazaj, se spomnem, sem bla samo 2 krat na plaži. Jaz sanjarim o planinah in gorah, o hladnih gorskih jezerih, o nočeh ko se da spat in nimaš 30 stopinj v sobi.... user posted image Ampak mogoče tako razmišljam zato ker mamo morje kadar si zaželimo. Na morje res gremo zeeelo poredko na dopust. Ponavadi smo šli po četrti uri za dve do tri urce na plažo se malo ohladit in to je bilo to. Vsekakor pa vam vsem itak privoščim nepozaben dopust z vašo družino.

Ta vročina pa res ubija, smo že prav dolgoočasne z njo. Se spmnem, ko smo bile še noseče, kako smo čakale sonček, ker je bila pomlad nenormalno deževnauser posted image user posted image . Na, zdaj pa ga imamo, še vse za nazaj je poplačanouser posted image user posted image

Grem počasi možeka zbudit in našo pikico, da se počasi pripravimo za it v k zdravnikuuser posted image . Lep pozdravček vsem, pa poročam kako je bilo.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.7.2010 11:52:17   
Angel_Tian
En hiter pozdrav, preden šibam na parcelo, da mojmu malo malice peljem :)

Sva pa z Lino tudi bile že pridne. Na banko sva šle atiju malo račun spraznit, pa moje stare starše sva obiskale in cote pereva ter obešava...
In danes ponoči je spala od pol desetih do šestih v eno. Se je pa zvečer fejst najedla. Po flaški je spila 120 ml spumpanega mleka, potem se je še pa na zizi cartala. Mogoče je to bilo krivo za tako dolg spanec user posted image

nusi - user posted image user posted image user posted image user posted image seveda imam izgovor tudi za vas, ki z leti še niste tako daleč. Fante že imate, tako da na jago ni treba več it. Otroke tudi že imate. In čez nekaj let boste jih boste tak tudi 30 imele user posted image user posted image user posted image

deveta - uh, tole se mi pa smili dete v avtu brez klime. Smo mi tudi pri Tianu imeli enega brez in smo se enkrat samo z njim v center peljali (2 km) pa je mali bil celi gnil. Se nama je obema tako zasmilil, da smo takoj potem šli gledat za drug avto s klimo. Saj odrasli še nekako pretrpimo. Če ne drugega, si okna odpremo. Z otroki pa se ne moremo tako "hecat".

No, upam, da ne bo prehuda vožnja in da bo na pregledu vse ok.

Verjamem ja, da tebe bolj v planine vleče. Mi planinski si pa vedno morja želimo. Ampak mi ne prakticiramo praženja na plaži. V vodo se gremo lepo osvežit, potem pa nazaj v senco k šotorom. Tisto mučenje samega sebe za kak odtenek temnejše barve pri nas na srečo res ni aktualen. Mi gremo bolj zaradi menjave ozračja in da preživim nekaj dni brez tašče v bližini user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.7.2010 13:17:37   
m_o_i
bote ble tiho s telovadbouser posted image  se se ne obremenjujem z odvecnimi kilami, me pa silijo, da seuser posted image user posted image
namrec, danes sem prisla od zdravnice(sam papiprje iz klinicnega centra sem ji nesla), pridem v blok-dvigalo ne dela NOBENOuser posted image  sem klicala serviserja-sej je iz nasega bloka-pogleda in pravi, da je zarad vrocine nekej pregorelouser posted image  in da morajo dele dobit, kar pomeni, da se lep cas nic ne bo...
aja, se lift crkne v tej vrocini, jaz bom pa vozicek in mulca pes vlacla v enajsto nadstropje??????? hja, sem mojega poklicala(se dobro, da dela 100 m od bloka) in je on zagrabu vozicek, jaz mulca, pa smo se igrali fitnesuser posted image
oba sva namrec full v formi user posted image , tak da je bil cist pis of kejk v enajsti stuk prit(duso sem spustila!)

no, pri zdravnici sem pokazala se sva izpuscajcka-taka rjavkasta, suha koza na obrvi in na enem usesku, pa je rekla, da kr z bepantenom mazat; da ni nic resnega.

pri nas je vceraj proti veceru toco vrglo; luft se je momentalno ohladil, jaz mulca napokam v vozicek kao "greva se zluftat", samo ko sem ven prisla, me je pa vrglo-tako vlazen zrak, da sem po pol ure sprehoda lahko tetra plenicko, s ktero je bil pokrit, samo susit dala-vlazna full! sej sem tut jaz na kozi cutla tisto zoprno vlago, in cote kot da mam na sebi take napol posusene-bljaaakuser posted image  se dobr, da nisem mela kavbojk na riti, ker ce pa cesa ne prenesem na sebi, so pa vlazne kavbojke...
klima v stanovanju dela cel dan; drugace ne gre...

no, za kakanje sem danes v lekarni se laktozo kupla in mu sladkam mleko-ce pa se to ne bo drekca ven spravlo (brez palcke), potem pa res ne vem vec, kaj se naj naredim, da bo mulc kakal...me je pa 60 g laktoze prislo UGODNIH 4 evre (pa kaj si nor, kak nas ropajo toti farmacevtiuser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 972
16.7.2010 13:37:57   
klupko
tok sm žalostna user posted image user posted image user posted image
prejle malega držim pokončno k sva glih kupčka podrla in potem se je mogu še malo razgledat okoli in sem mu glavico podpirala od zadaj z eno roko..in on gleda in naenkrat bam v mojo ramo...mal pojamra, pa je že vredu..bolj sem se js ustrašla da je tako glavo vrgu...in kaj moj izjavi "no, evo, k ga nič ne paziš..." Zadel me je direkt v srce..kako lahko to reče??user posted image Nikoli ga nism matrala da bi mogu ustajat z mano ko grem malega hranit (njegov brat je kljub vstajanju za službo ob 4h zjutri moral vstajat ponoči tamali kupčke podirat ko jo je mami podojila, da je ona šla nazaj spatuser posted image )...meni to ni padlo na pamet niti takrat ko je bil na očetovskem dopustu..
Malega vedno js kopam...on ga previje enkrat na par dni, pa še takrat z muko..ker ga je strah, da ga bo mali polulaluser posted image js sm bla pa že miljonkrat polulana in pokakana pa sem se vsakič samo nasmejala svojemu škratku in mu lupčka prtisnla kot da bi zmagu na olimpijadi ne pa svojo mamico pokakal..
Skratka nič mi ni težko in več al manj vse sama delam okrog sina (in doma!) in se ne pritožujem, ker mi je lepo bit mami...ampak ne bom prebolela da mi je reku da ga nič ne pazim...kdo ga pa pazi če ne js?user posted image user posted image user posted image user posted image Grozauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.7.2010 13:47:37   
m_o_i
klupko user posted image  eh, ded ko ded...ne jemlji si k srcu; lahko ti pa on pokaze, kak se pazi na otroke user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.7.2010 13:52:41   
deveta
Oj, smo končno domauser posted image

Dokler spi kuham kosilo in berem RR.

Zdravnika smo rešli in to kar v reduuser posted image . Pikice oz. hrapava kožica je baje od kombinacije vročine in občutljivosti kožice in ne zgledajo kot alergija na karkoli (hvala bogu). Ker se jo po rokah nosi in smo vse potni kožica pa občutljiva lahko pride do tega.
Penast kakec (danes prvič v življenju ni kakala dopoldne, tako da nismo mogli kakca pokazatuser posted image ), pa je lahko ker ma dosti zraka v sebi in se pol tako izločauser posted image . Če zdravnica tako pravi bo najbrž držalo. Naj pa spremljam še naprej in če se poslabša naj se čez kak teden spet oglasim. Pravi pa da je verjetno vse v redu, ker ni dehidriranauser posted image .

Vročina v Kopru pa ubijalska, kmalu se bo kamen začel topit. Mala pa namirno spi že cel dan, ko je prišla domov v klimo pa se je tako umirla, da jo bom mogla kar zbudit če se ne bo samauser posted image user posted image .

Mislim da bo kuhanouser posted image , grem jest, ki sem že prav lačna. Čav čav

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.