Aninchy
|
Ijoj, punce, ko sem brala vaše odgovore sem dobila občutek da mislite, da se moj bošček kuha od vročine No, naj povem, da je trenutno v sami plenički, gor ima pa majčko brez rokavov, ki je eno številko večja, da mu je bolj ohlapno. Ponoči spi v bodiju s kratkimi rokavi, brez hlač in brez zoknov, če ima sredi noči mrzle podplate, pa mu nataknem ta kratke zokne... Po kopanju dobi gor kapico za kako uro (pa še to bom zdej ukinila, ko vidim, da tud ve ne dajete) in pa bodi s kratkimi rokavi ter ponavadi je dobil hlače, pa še to ta teden ne, ko je res vroče! Dobil pa je zokne tud za nekaj časa... Naj razložim, men je patronažna rekla, da naj bi ga po kopanju malo bolj oblekla, ker je ves razgret in ravn to mi ni blo jasno, ker je itak zdej ves čas čist razgret, ravn zato sem pa tle vprašala. Res pa mi je to rekla skoraj en mesec nazaj in takrat še ni blo tolk vroče. Sem pa malemu včeraj kupila 3 nove zeeelooo tanke pižamce (v bistvu pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami), ker imam kar nekaj bodijev, ki se mi zdijo nekam debeli, čeprav so čisti bombaž... Da pa mu res ni prevroče pa vem, ker ponoči pridno pančka celo noč z občasnim vmesnim hranjenjem. Zdej se mi pa zdi, da zgleda ko da sem tle napisala celo štorijo v mojo obrambo Ampak res ko sem brala vaše odgovore, sem mela občutek, da ste čist zgrožene, ker malega preveč oblačim, ampak res ni tako... Pač krneki no. No, za lepši dan pa vam povem današnjo prigodo s taščo: Pride ona s talerjem sem k men (majke mi, kuhat pa zna! ) pa reče naj se kr u miru najem, da bo ona z malim... In mali začne neki mrdat, pa jst rečem, mu pa flašo daj, če noče dude, ker je mel 60 ml mojga mleka še tam zravn sebe. In čez 5 sekund ona začne: jooj, a tak hitr ti poješ? lej ko je že prazn! In men nč jasn, če vem, da je blo 60 not, sej ne more un spit ko jst niti vilce nisem u roke prjela In vidim prazno flašo, sem že misla, da se mi blede?! Rezultat: Ko je odprla pokrovček se je flaška mal odšraufala in ona je namest tamalmu v uste, vse zlila njemu za vrat!! Tak da sem ga šla lepo preoblačit, pol sem mu mogla pa še dodatek dat, ker mojga mlekca ni blo več na zalogi! Skor me je nesl od smeha!!! Glih komi sm se zadržala, da se nism začela režat na pol ror! Ijoj, vroče je pa tak, da mi še z jošk kapla! (mleko afkors ) Papa!