|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
13.7.2010 19:22:04   
Meemee
Hvala vsem za odgovore in pomoč.
AT - si me potolažila. Jaz (tepka) sem pač mislila, da delam kaj narobe in da sem edina, ki imam tako situacijo

Prehrana - ja, jaz sem že itak na dieti, ker sem alergična na jajca in gluten. Zdaj sem začasno (za 3 tedne) ukinila še mleko in mlečne izdelke in res ne vem več, kaj naj zjutraj in zvečer sploh jem :D

Kile - še 2 kg, pa bom na "stari" teži. Ampak mi to nič ne pomaga, hlač še vedno ne morem nobenih spravit gor. Še dobro, da imam toliko kril.

Nekaj sem še želela komentirati, pa sem pozabila.

Uživajte 100 na uro.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.7.2010 21:38:13   
nusi
deveta - tsle jok mi je kr dobr znan, sam moj na začetku ni hotu jest js pa mleka za izvoz - res dobiš čist bedn občutek user posted image ...ampak mine user posted image . Pa včas kakšen dan pride, ko otrok joka pa te skrbi če si ga prehladil s klimo al se je prekuhal...al kaj bi blo...pa tut mine. Hm kaj šele bo če pravjo majhen otrok majhne skrbi, velik otrok velike skrbi user posted image

melia - js bi nardila isto, služba se bo gotovo še našla, dojit pa sigurno ne bi mogla več

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 927
14.7.2010 8:04:31   
deveta
Dobro jutro!

nusi: hvala za malo spodbudeuser posted image Ja, saj tudi jaz vem da je tako in da bo še dosti skrbiuser posted image . Ampak ko se starš povič sooča s tem je tako hudo.

Melia: tudi jaz bi bila v dilemi, če bi bila v tvojem položaju. Človek se najprej šola pol pa službe ne dobi, pa bi rad delal. pol pa otročka dobiš in... Mislim, da si se prav odločila, saj bo tvoj Mark samo enkrat star majn kot eno leto. In samo enkrat v življenju se bo prvič zasmejal, in enkrat v življenju do prvič samostojno kaj povedal, pa se stabilno vsedu in morda naredu prve korake. To pa je ponavadi v prvem letu življenja, ko naj bi bil z mamico skupaj domauser posted image .
Jaz rajši vse dopuste izpustim in malo stisnemo zobe (kar se financ tiče) ma teh trenutkov ti ne more noben denar pričarat. Služba pa verjamem, da se bo še kakšna dobila tudi čez eno leto. Navsezadne pa itak naša generacija niti penzije ne bo dočakala in bomo mogli itak še preveč delatuser posted image user posted image , tako da ti kar vživaj s svojo družinico.

Drugi otrok: zdaj spoh še nisem razmišljala o tem. Sem preveč zaposlena s tamalo in mislim, da je treba vsakega otroka posebej uživat. Tako da bi z drugim počakala vsaj 2 do 3 leta. Ampak pri tem človek nikoli ne ve. Lahko te kaj presenetiuser posted image user posted image al pa noče prit ko si želiš, pol pa po kakšnem letu nepričakovano izostane menzauser posted image user posted image user posted image

Kilogrami: še 2 kg več imam. Pa ne vem kako tako hitro pada, saj ful jemuser posted image . Ne bi rada prahitro shujšala, saj rabim zalogo za mlekecauser posted image .

Konec jutranjega miru, sliši se jokec iz sobice, lep dan vsem

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 928
14.7.2010 8:09:25   
julka8
pozdravljene! in en user posted image za vse (js ga tut pijemuser posted image )

pri nas nč kej novga... vroooooččččeeeeee je zelo te dni!!!! niti zuni nismo velik, bi se mogla mnda že ob šestih vstat za kak daljši sprehod..user posted image user posted image user posted image in zato sm se kr mal lotla nekih zadev za fax user posted image ja, z velko muko!user posted image sam prej al slej bo treba...

malemu tt kr paše da smo mal bol not k zadne dni smo bli veliiiik zuni pa mu je blo mnda že prevroče je bil kr sitkan, zdej notr pa lepo spi al pa opazuje igračke, se smehla, čebla... user posted image user posted image user posted image

neki sm mislna še napisat, no, pa sm pozabla.... a ne zdej sm se spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image prvi vikend v septembru nameravamo it še nekam na morje - tko ene 4 dni vse skup maxi, in sicer hrvaška seveda, a ma kera kak dobr predlog? - tok da ni neki predaleč... kolk je pa kej fure do ostalih otokov (lošinj, cres,...)? k krk vem da je nam kr blis za ostale pa nevem... tko da hvala vam za odgovore da vem kej splanirat, k user posted image moj more šefu za dopust rečt že neeeveeeem kdaj da je za zihr frej..user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.7.2010 9:40:43   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

...mi solze lijejo po licih. V trenutku sem se spomnila mamice tukaj na forumu (se opravičujem, ker ne vem več katera je touser posted image ), ko je rekla, da ji je tako hudo, ker ne more dojit. Zdaj jo razumem, pa se je meni to samo zvečer zgodilo in je danes spet vse v redu. V trenutku, ko mi je moj reku, da jočem in sem začutila solze na licih, sem se počutila tako nemočno in sem se vprašala, da kaj je z mano, da ne morem niti svojega otroka prehranit. Samo sem misli hitro odgnala, ker vem, da to nima vpliva na dobro mamico in sem solze obrisala in nadaljevala z delom.

Deveta za tolažbo, jst sem imela te težave... nikakor se nisem mogla sprijaznit... jokala ko dež vsakič, ko je bil otrok lačen, bila tako solzna, da še malega v naročju in flaške nisem vidla... skratka, bilo je hudo ene 2 tedna in takrat sem se probala kolikor se je le dalo z lepimi mislimi zamotit med hranjenjem. zdej je ok. moram rečt, da mali izredno lepo napreduje, jst sem pa sama nase jezna, da sem sploh kdaj poslušala vse "pametne" sestre v starševski šoli, porodnišnici in patronažno, ki so mi dobesedno oprali možgane s tem kako moram dojit, da sem bla čist blesava in na psu. hec je v tem, da če ti ni dano, ti pač ni oz. če je manj mleka, ga je pač manj. vse je za neki dobro, v tem primeru pa sploh ni noben big deal, ker otroci hranjeni s prilagojenim mlekom ravno tako lepo rastejo in se razvijajo. meni osebno je zelo pomagal pogovor z eno od sester zaposlenih na pediatrični kliniki (ko sem bila z malčkom tam dva dni). HB za trezne - žal redke - ljudi, k še razmišljajo kaj govorijo in delajo, ker vedo kako to vpliva na novopečeno mamico! res! mim grede, povedala je tudi, da ni hec samo v "otroku prijaznih porodnišnicah", ki otroku v korist spodbujajo dojenje, ampak da je pri tej novi modi (da ne rečem obsesiji) v ozadju predvsem umazana finančna zgodba.

no, da ne bo pomote, dojenje definitivno je fina reč, ampak če ne gre, se pa nikakor ni za sikerat! glavo pokonci in asmeh na obraz, pa bo! user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.7.2010 10:00:39   
julka8
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

Deveta za tolažbo, jst sem imela te težave... nikakor se nisem mogla sprijaznit... jokala ko dež vsakič, ko je bil otrok lačen, bila tako solzna, da še malega v naročju in flaške nisem vidla... skratka, bilo je hudo ene 2 tedna in takrat sem se probala kolikor se je le dalo z lepimi mislimi zamotit med hranjenjem. zdej je ok. moram rečt, da mali izredno lepo napreduje, jst sem pa sama nase jezna, da sem sploh kdaj poslušala vse "pametne" sestre v starševski šoli, porodnišnici in patronažno, ki so mi dobesedno oprali možgane s tem kako moram dojit, da sem bla čist blesava in na psu. hec je v tem, da če ti ni dano, ti pač ni oz. če je manj mleka, ga je pač manj. vse je za neki dobro, v tem primeru pa sploh ni noben big deal, ker otroci hranjeni s prilagojenim mlekom ravno tako lepo rastejo in se razvijajo. meni osebno je zelo pomagal pogovor z eno od sester zaposlenih na pediatrični kliniki (ko sem bila z malčkom tam dva dni). HB za trezne - žal redke - ljudi, k še razmišljajo kaj govorijo in delajo, ker vedo kako to vpliva na novopečeno mamico! res! mim grede, povedala je tudi, da ni hec samo v "otroku prijaznih porodnišnicah", ki otroku v korist spodbujajo dojenje, ampak da je pri tej novi modi (da ne rečem obsesiji) v ozadju predvsem umazana finančna zgodba.

no, da ne bo pomote, dojenje definitivno je fina reč, ampak če ne gre, se pa nikakor ni za sikerat! glavo pokonci in asmeh na obraz, pa bo! user posted image

pr men je blo podobno, sm se tut težko sprjaznla, se presekirala, pa sprani možgani, "dojenje gor, dojenje dol"... - itak da je najbulš, sam če ni, ni, kaj čmo... zdej pa mali prov lepo napreduje na AM user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.7.2010 10:03:46   
julka8
melia - tut js mislm da si prov nardila, služba bo že še pol kkšna-zmeri se kej najde čeprov so težki časi glede tega, sam prvo leto otrokovga življenja je pa sam enkrat

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.7.2010 12:23:07   
farina
ne vem mogoče sm bla jaz tista mamica,...ko se mi je to zgodlo pred dobrim mescom in ostala brez mleka,in ja vam rečem,poslusta mors otroka in svoj občutek, pa naj bodo sestre, babice al kdorkoli že kar lepo tiho, ker vsaka dobra mama ve, kaj potrebuje njen otrok in kdaj.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.7.2010 13:35:35   
Angel_Tian
Soparen pozdrav spet od mene user posted image

smo bili že pridni in malo delali na parceli dopoldne. Tudi Lina je bila pridna in je mami lahko lepo pomagala atiju. Zdaj pa ati malo počiva, ker je bil v nočni, midve pa se igrava in čvekava na veliko. Tian pa danes in jutri še v vrtcu, potem pa mir za en mesec user posted image

Grem hitro pregledat, kaj vse ste napisale user posted image

melia - lepo pozdravljena spet po dolgem času. Jaz Lino kopam zdaj vsak dan, ker ji tako paše ohladitev. Po drugi strani pa se mi to zdi tudi fino zato, ker tako se otrok že hitro navadi, da je po umivanju čas za spanje user posted image Po obrazu ne mazat z oljem, da si ga ne bo razmazal v oči. Daj raje v bano, ko ga kopaš, malo olja in ga bolj "z mastno vodo" umij (bi moglo bit boljše).

user posted image user posted image user posted image mi smo včeraj tudi vsi tako komaj čakali ta dež (no tašča, ki rada paničari, je seveda čakala točo), ampak je vse šlo zelo spretno mimo nas. Na srečo pa se je kljub temu vsaj za nekaj stopinj ohladilo in je bilo fino sveže.

Jaz ti dam čisto prav, če si odklonila službo. Res, da niso zlati časi, ampak še bo priložnosti. Tega časa, ki ga pa zdaj z malim lahko preživita skupaj, pa vama nihče nikoli ne bi mogel nadoknadit.

Punce, vse ste že tako daleč, da se zaradi ne-dojenja ne boste več jokale. Vaši otroci bodo odlično zrasli tudi z AM. Jaz sem tudi user posted image in še kar ne morem verjeti, da mi je mami to komaj pred kratkim povedala, da me je samo 3 tedne dojila user posted image Vse smo lepo zrasle in tudi naši otroci bodo - mleko tako ali onako user posted image

Zdaj moram pa še kartice na zzzs za Hrvaško naročit, da jih še pravi čas dobimo. Tega si ne pozabit uredit, če greste na dopust, ker se nikoli ne ve, če bo slučajno potrebna kakšna zdravniška pomoč.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.7.2010 13:36:53   
Angel_Tian
zivepo - jutri dopoldne bom terenska, tako da me ne bo nič na RR. Prosim, če me pokličeš, če boš popoldne prišla.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 935
14.7.2010 14:47:51   
biba88
heloo mamice!
po dolgem času se javim... skoraj nimam nč časa za pisat sva s tamalo čist skos letečeuser posted image
tko da vam povem mi smo bli že na morju s petimi tedni za en teden smo šli in to na dugi otok to je otok blizu zadra..je prov pasal pa luštn je blo vam priporočam je ful lepa naravauser posted image
moji puncii že dodajam čaj ker je tak žejna in pol nič ne spi..pa včeraj zvečer mi je zmanjkal mlekauser posted image  hb se je do zutri k se je tamala zbudla nafilal tamali dala čajček in je zaspala za 6 ur...moram več počivat in pit da ga ne za skos zmanjkaluser posted image
je pa tok vroče!!! noro

Neposredna povezava do sporočila: 936
14.7.2010 15:02:04   
julka8
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Zdaj moram pa še kartice na zzzs za Hrvaško naročit, da jih še pravi čas dobimo. Tega si ne pozabit uredit, če greste na dopust, ker se nikoli ne ve, če bo slučajno potrebna kakšna zdravniška pomoč.

pa kaj bi mi brez tebe, A_T, user posted image user posted image user posted image user posted image hvala da si me spomnla!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
14.7.2010 16:21:40   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

pa kaj bi mi brez tebe, A_T, user posted image user posted image user posted image user posted image hvala da si me spomnla!!!!!! user posted image

kaj je pa tu tak grozno smešnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 938
14.7.2010 17:11:13   
Melia
na hitrco se javim....ker mi je taaaak vroče da grem ven v senco sedet.user posted image

HVALA VSEM za spodbudne besede glede službe....tudi jaz upam, da bo po enem letu nova priložnost. in prav imate...samo enkrat je otrok star manj kot leto....tega ne bi mogla zamudit. HVALA PUNCE! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
14.7.2010 20:09:33   
ozzi
biba88 mi daš lahko prosim link apartmaja kamor ste šli na morje. jaz namreč iščem primerno mesto za naju z dojenčkom. Iz prve roke je najboljše, kn.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.7.2010 20:53:23   
biba88
ozzi ta apartma v  katerem smo bili mi je bil user posted image user posted image user posted image user posted image grozen!!!! okol zunaj je blo tok podgan ena je kar nha drevo prišla pa nas opazovalauser posted image pa miške so okol letale prtoti večeru...sicer je bilo to zunaj in je res da je takoj zraven divjina...ampak obup.l..pol je pa še moj crknjenega škorpjona najdu v sobi....user posted image user posted image user posted image pa še oddaljeni smo bli od morja več kot 1 km!!!!! pa zanikrno je blo do amena....
za ta apartma nam je povedala ena znanka in se nam je nalagala!!!! ona je rekla da je 300m od morja da se vidjo kornati iz apartmaja!!! budalo če je pa bajta sredi šume!!! kornati so pa 30km oddaljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
u glavnem babo bi najrajš zbila!!!!!

priporočam ti da najdeš sama na netu magar ker slabše kot smo bli mi ne morš bit...ali pač.... glej mesto sali ki je tam v tem mestu so pa apartmaju čist zraven morja...

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 941
14.7.2010 20:54:26   
K_a_t_i
Ok,... Kdaj napovedujejo ohladitve? Dons se počutim kt molzna krava... Od enajstih dalje je bil mini priklopljen na vsako uro, spal pa samo kolker mu je uspevalo ob hranjenju. In popoldne buh ne dej ga kam odložt. Se je drl kot sraka user posted image . Utrujen pa takoooooooooo. No, hb vsaj po kopanju ni mel problemov zaspat. Pa upam, da ponoči ne bo ponavljal dnevne vaje...
Je še kater dojenček tko razštelan v tej vročini?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.7.2010 21:14:31   
barvar
Naš pa jr skoraj cel dan prespal in se je drl ko sem ga hotela nahranit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa saj so res bogi v tej vročini. Zdaj pa že lepo aja, jaz pa se mu bom pridružla ko se bo vsaj malo ohladilo. Obup...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.7.2010 21:17:30   
klupko
kati...moj se dere že cel dan...sploh ne vem kaj bi z njem..mah..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.7.2010 21:29:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

kati...moj se dere že cel dan...sploh ne vem kaj bi z njem..mah..

Sočustvujem. Jst sem se mogla danes prav it "ohladit". Ker je blo res too much. Pol je pa še tastarejši po men plezal, jst pa čist nervozna. Sem se mogla prov opomnit, da ni tavelik kriv, če mali že ves dan joče in sem jst zmozgana. Prov sem si oddahnila, ko je ob 20h zaspal. user posted image

Barvar - ta varianta prenašanja vročine mi je bolj všeč user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.7.2010 21:30:48 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.7.2010 8:59:01   
j.b.
dobro jutrooo!!!!

Mi smo zaenkrat dobre volje, čebljamo, se smejemo - mami pa frise poka za našga fantičauser posted image . Morem ga obvezno pohvalit, Matic je danes prvič prespal celo noč, od 22ih do 7ih zjutraj brez zbudit se umesuser posted image user posted image user posted image . Mami super naspana in super dobre voljeuser posted image . Sicer pa se more enkrat spočit, ker čez dan je tut naš kot sraka, kadar je buden, pa da ni po rokah se ful dere?! Sem bila včeraj ful presenečena, ker je bil v ležalniku 15 min sam, in se je mladi gospodič celo sam zamotil z opazovanjem igračkuser posted image . Potem pa sevede kmalu u jok. Ampak jaz ga nemislim cel dan vlačit po rokah ... Sej se certava - itak, ampak ko pa je sitn ga dam kr na ignor za nekaj minut ... Le kaj bi falilo otroku ki je v naročju priden, ko ga odložim pa v jok?! Nevem nevem ... user posted image
Drugače pa se ful pozna tale vročina ja, je našim bejbijem vroče kot pri norcih ... Skušam čimbolj ohladit bajto, ampak v taki vročini se res žal ne da ... Ga pa čimmanj pestvam, ker pri meni v naročju je še bolj vroče kot na kavčuuser posted image

Se vaši tamali že kej prevračajo??  Naš že kkšnih 14 dni prakticira obrat iz trebuščka na hrbet. Ko se umivava in paseva kravice se takooooo visoko dvigne, in pol je takoj na hrbtu... Pa ga dam nazaj na trebušček, ampak očitno mu je ful zabavno se kolucatuser posted image
Drug teden pa prekrivamo streho... Me malo skrbi kako bom zmogla kuhat za tolk ljudi in še malega pedenat. Ampak bomo zmogli, samo upam da ne bo naš Matic imel preveč napadov sitnobeuser posted image , in da bom lahko u miru pripravljala za jest.

Tolk zaenkrat, se vam še kej oglasim kasneje.
Papaaaaauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.7.2010 11:23:57   
Aninchy
Br dan!

Naš mali je dobil pa vročinske izpuščajčke... user posted image Pa sploh mi ni jasno od kod, če sva čez dan skos notri, pa tudi direkt na soncu ni nikoli bil! A jih majo vaši mulčki tud? A bi mogla it k zdravniku, al bojo pač zginli sami od sebe in približno v kolkem času?
Uff, kaj sem zdej vprašanj našibala user posted image

Punce, še neki me zanima... tkole ko kopate svoje user posted image , v kaj jih oblečete po kopanju? Ker naj bi bili malo bolj oblečeni po kopanju, ampak men se revež kr smili, da bi mu dala dolge rokave in hlače pa še kapo goruser posted image Zato ga do zdej nisem kopala pred deveto zvečer, ampak zdej pa vidim, da bomo mogli včasih že tud popoldne mal osvežitve prakticirat... kak nasvet glede oblačil?

Sicer pa obupno vroče je!! Človk še razmišljat ne more!
Včeraj sva imela prvo posvetovalnico, pridobil je kr 1300g in zrasel za 6 cm! user posted image Je rekla zdravnica, da super napreduje, kar tako naprej, dobili smo AD3 kapljice, ampak jih mam kr nek odpor dajat, mah probala bom, pa bomo vidli... Sam morm en pravi dan izbrat user posted image Pa fuuul mu je blo všeč, ko ga je tam premetavala in raztegovala! user posted image

No, plan za danes je hlajenje pri babici, ki ima fajn izolirano hišo in je notr toook fajn hladno! Ob 6ih bomo šli pa mal v nakupovalni center v CE pogledat, če majo kej fajnega na razprodajah, pa da se mal sprehodimo, ker je vseen boljši luft, ko pa zunajuser posted image

Vsem želim lep dan in čim manj švicanja in otroškega joka!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.7.2010 11:31:52   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Br dan!

Naš mali je dobil pa vročinske izpuščajčke... user posted image Pa sploh mi ni jasno od kod, če sva čez dan skos notri, pa tudi direkt na soncu ni nikoli bil! A jih majo vaši mulčki tud? A bi mogla it k zdravniku, al bojo pač zginli sami od sebe in približno v kolkem času?
Uff, kaj sem zdej vprašanj našibala user posted image

Punce, še neki me zanima... tkole ko kopate svoje user posted image , v kaj jih oblečete po kopanju? Ker naj bi bili malo bolj oblečeni po kopanju, ampak men se revež kr smili, da bi mu dala dolge rokave in hlače pa še kapo goruser posted image Zato ga do zdej nisem kopala pred deveto zvečer, ampak zdej pa vidim, da bomo mogli včasih že tud popoldne mal osvežitve prakticirat... kak nasvet glede oblačil?

vročinski izpuščaji - naš jih ma že od drugega tedna, enkrat mal več, enkrat malo manj (odvisno kolk se joka, ker takrat mu je še ekstra uroče). Pa tut nisva nkol u tahujšmu soncu direkt na sončku. So tut pri tebi to male rdeče pikice,kot eni mozoljčki? Patronažna je rekla da to samo izgine, in jih nič ne mažem. Jih ima pa zjutraj ponavad ful manj kot zvečeruser posted image .

Po kopanju ga oblečem pa jaz tako kakor bo šel spat. V bodi s kratkimi rokavi, sej drugače bi se mi skuhaluser posted image . Kje si pa slišala naj bi bil bolj oblečen po kopanju, jaz to prvič slišimuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.7.2010 12:18:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Le kaj bi falilo otroku ki je v naročju priden, ko ga odložim pa v jok?!

user posted image

Vročinski izpuščaji - nimamo. Sicer pa izginejo sami od sebe.

Oblačenje po kopanju - ker ga kopam pred spanjem, ga potem oblečem v pižamo. Če bi ga pa zdele skopala, bi mu pa dala gor plenico in kratko majčko - točno to kar ima trenutno in spi... user posted image

Aja - obrača se še ne, se mi pa zdi, da je precej blizu. Naš prvorojenec je bil zeloooo pozen kar se tega tiče - s hrbta na trebuh je šel šele pri 5,5m pa še to samo preko enega boka. Je pa res, da je bil mladenič non stop po rokah in mogoče niti ni mel tolk časa za trening. Tegale pa malo več odlagam na tla.

A sem prehit rekla, da spi?! user posted image Adios....

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.7.2010 12:22:48 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.7.2010 12:32:36   
Angel_Tian
Pozdrav

tako kot jaz, so tudi že otroci malo utrujeni in sitni od te vročine. Ampak nekako nam še uspeva, da dočakamo večer. Sploh pa paše, ko po nas teče voda user posted image

j.b. - ti želim pridnega Matica, ko boste streho prekrivali. Da ne boš vsa živčna in na koncu kosilo zažgano user posted image

aninchy - jaz male niti po večernem kopanju (ki je okoli devetih) ne oblečem v dolge rokave user posted image user posted image user posted image Kapico je do zdaj videla tudi samo 2x, ko smo stali zunaj na vetru. Lina spi v bodiju s kratkimi rokavi, zdaj v tej vročini tudi zoknčkov nima gor. Pa zakaj naj bi bili bolj oblečeni po kopanju?? Edino kar ne priporočajo prve dni, da se po kopanju naj ne bi šlo kar na sprehod - to je vse, kar sem jaz kdaj glede kopanja slišala.

Vročinske mozoljčke pa otrok lahko dobi tudi doma, če je preveč oblečen in švica. Lina jih je imela 1x in smo se jih hitro rešli. Zdaj je čez dan doma tak samo v plenički. Samo ne preveč oblačit otrok.

Kako jaz komaj čakam morje. Pa Tian in moj dragi tudi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.