|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
12.7.2010 15:17:18   
m_o_i
no, vsakodnevno smeh pa jaz opazam ze nekje dva tednauser posted image  obvezno takrat, ko se pokaka in ko se pogovarjam z njim; sploh, ko mu recem, da je moja mala zaba al pa moj mini mini(to sem mu v bolnici govorila; moj je reku, da je Eli tak "mini me" oz. mini on, jaz pa sem mu potem govorila mini, mini, ker je pac bil taki mini fantek)

wiiii, ko pokaze tiste svoje male brezzobe dlesniuser posted image

mam pa vprasanje: ko je zaspan (kar se vidi po ockah), zacne Elias grabit samega sebe za usesa, se zvijat, pa za nos se vlece-in si dudo zbija iz ust, da se ja lahko potem se bolj "razkuri"user posted image  vcasih mam obcutek, da se mulc boji, da bo kaj zamudiluser posted image  full je zaspan, pa tak na malo ocke odpira in se vidi, da ma okol obrnjene-ampak klati pa se vedno okol sebeuser posted image
sej je lustn in smesn za pogledat, ampak vcasih tak razjezi samega sebe, da se cist prebudi...pol pa mati piha v uho ššššššššš (to morate probat!deluje v nekaj sekundah), da se spet mal umiri.
no, vprasanje je, ce ma se ktera takega razbojnika/co doma in kaj naredi v takem primeru!?

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.7.2010 15:21:14   
klupko
moi...moj tud to dela..al pa če ga kej šraufa..in pol se cel spraska s tistimi nohtki..joj sm jezna včasihuser posted image
js ga vzamem v naročje, po potrebi dam joško, če ne mu pa malo šepetam dokler ne zaspi in pol ga odložim..

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.7.2010 17:58:14   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

vcasih mam obcutek, da se mulc boji, da bo kaj zamudiluser posted image  full je zaspan, pa tak na malo ocke odpira in se vidi, da ma okol obrnjene-ampak klati pa se vedno okol sebeuser posted image

ja to mi je znano in mislim, da prav res delajo vse, da jih ne bi zmankal user posted image

pa tale šššššš tut mi prakticiramo in tut našga umiri

kakanje/palčka - js sm ugotovila, da kadar ga previjam in če mu samo z bolj mokrim robčkom/vatko ornk ritko obrišem, pa tut zmeri kej vn še prleti

< Sporočilo je popravil nusi -- 12.7.2010 18:01:11 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.7.2010 18:54:14   
Mubi
Pozdravljene!!
Sm uspela priti sem gor in vas mal prebrat :)
Prebrala sem sicer samo zadnje dve strani, ker več nimam časa, bom pa mal na hitr komentirala, da vidte še moje mnenje user posted image

sm vidla, da govorite o minimonkyju oz. slingu.... Jest sm ga kupla, ker sem dobila bone ob babycentra, pa sva se z mojim za to odločla, in morm rečt, da odkar ga mam, mi je velik lažje. Mali se v njem hitro umiri in zaspi. sama lahko v miru naredim kosilo, zajtrk in ga tudi pojem.... prej za to sploh nism mela časa, ker če sem ga pustila ležati se je jokov in sm mogla vsake dve sekundi do njega..... tud k tašči gremo lahko na kosilo in lahko z mojim oba istočasno jeva (kar prej ni blo mogoče) saj se mali ne joka in je lepo ob meni in ga muči zaspanost.... tudi perilo lažje obesim in še kaj bi lahko naštevala.... uglavnem, dostkra si ne predstavlam kako bi blo brez slinga....

naslednji otrok moj bi že februarja začel delat na naslednjem otroku, jest bi mal še počakala...sam ne vem pa kaj je bolje glede na to da sm brezposelna... po eni strani bi raj takoj mela še enga in potem iščem službo... ker če zdej najdem službo, potem naslednje tri leta sigurno ne bom mela še enga....če bom hotla službo obdržat.... tkrat je pa za mojga že prepozn, sej bi rad, da med prvim in drugim otrokom ni prevelika razlika let.... aja, meu bi jih pa pet...sm rekla ok, če ho on ostale rodiv user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjub temu, da so mi babce in zdravniku strogo odsvetval pitje čaja sem ga jest vseen probala.... sej mi je zgrešena logika, da mu je moj mlek zadost....ok pozimi, ne pa zdej ko je bošček tko žejen... jest sm ga pa z mlekom filala, pa mi je sam zbruhu vse.... mi govorijo sestre pri zdravniku da kr nej dojim, kr nej prstavlam, nej je, kolkr hoče... pol ga pa stehta, pa vid, da je v enem mescu dobu 1500g mi pa reče kaj tok je.... mislm halooo... user posted image user posted image user posted image in pol jest uprašam če bi mu lohka popoldne dala čaj, sej smo v mansardi, kjer se skoraj kuhamo po tretji uri popoldne... pa rečejo da ok, mal pa lohka.... misl ej...kok so mi eni nesposobni...u saj zdravnico mam pa dobro no, ona je pa ekla da mu ga lahko dam....

Aja pa za seznam, moj je tehtal 3320g :) da smo natančni user posted image

aja pa nej še to povem, da še prejšnji teden skoraj nisem imela zadosti mleka za malega. sm mu dajala dodatek, potem sem nehala, in mu popoldne raje dala čaj in mojo joško, nič več dodatka. kar ne enkrat, ta vikend mi je nastalo tolko mleka, da se mali naje samo iz ene ali celo samo iz pol joške.... druga pa mislm da mi jo bo raznesl... tko da si ga zdej črpam iz tiste ki mi ne poje... al pa ga na vsako mal prstavim, ostanek mleka pa izčrpam.... dons bom pa probala še to metodo, da mleko ki ga izčrpam čez dan - pride ga do 200ml, mu bom dajala ponoč po flaški... mogoče se mi bo posledično mali manjkrat ponoč zbudu in bo spal dle časa skupaj... probat ni greh user posted image

Pa še to, sm že enkrat ponujala, pa ne vem a ni nobena vidla, al sm jest spregledala odgovor, al pa res nobena ne rabi.... eni pač ne vejo kaj kupit ko pridejo gledat dojenčka in pol ti kupjo (budale) "kaseto" za koš za plenice.... tiste vrečke.... mislm haloooooo!!!!????? dej mi zdej še koš kup..... mislm ej, kje jim logika???? Tko da, če katera rab te kasete za koš za plenice mi nej pove, pa ji dam....

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.7.2010 20:40:06   
m_o_i
punce...kaj naj dam v vozicek, da mulc ne bo po vsakem vozickanju MOKER, ne samo presvican?! skoraj me je kap danes, ko sem vidla prav moker flek pod njegovo glavouser posted image
aja, mam pa sportni del peg perega, noter je ap ciiist tanek povstrcek s prevleko iz bombaza...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.7.2010 21:26:24   
K_a_t_i
moi, edina rešitev je, da sta že ob 9h doma s sprehoda user posted image

mubi - zakaj pa misliš, da se bo pri flaši manjkrat zbujal? Sej pa ja ne more popit več kot ima velik želodček. Misliš, da ponoči ne dobi dovolj iz dojk? Koš za plenice jaz sicer imam od sangenica in kasete so drage kot žafran, samo jst jih ne uporabljam več, ker se mi zdi, da gre potem precej manj plenic noter. Itak je pa koš na balkonu in ne smrdi. Tko da hvala! Darilo je pa res brca v temo, če se prej ne pozanimaš, ali človek to sploh rabi.

Una knjiga k je ena pisala ima naslov Otroško spanje - brez joka v sanje. Kok časa pustit otroka jokat? No, jst ga pustim jokat, če vidim, da joka ker je ful zaspan - ampak ga pa pobožam, probam dat dudo (ko je največja ihta je itak ne vzame), primem za trebušček,... Ga pa ne dvigujem. Zdej včasih se takoj umiri in zaspi, včasih pa prav mora ven dat višek energije in se zdret pa potem zaspi. To, če joče, ker je zaspan pa vem po tem, če mu niti nošenje pokonci ne paše več. Za uho se pa naš prvorojenec vleče še pri 3,5 letih, kadar je zaspan user posted image .

user posted image enga komarja mam v stanovanju. Sploh ga ne najdem. Kri mi pije!!!! user posted image user posted image user posted image

Sabri - nikoli slišala za te tablete. Edine, ki sem jih uporabljala, so bile Cilest. Enih 10 let nazaj... Pa še po njih mi je vsak cikel, ko sem vzela prvo, naslednje jutro bilo tako slabo, da sem misla, da bom crknila. Tko da - tabletke no go.

Prvi zavestni nasmeh - pri enih 5 tednih cca user posted image .

Dost mate user posted image (sem zaspana, ker sem BUTEL JST ponoči v spalnici prižgala luč, da bi komarja našla - pa namest da bi njega plosknila, sem juniorja čist zbudila, pol je bil pa ves navit in ni mogela zaspati nazaj. Komar je pa preživel... user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.7.2010 23:52:49   
sabri
K_a_t_i: mene letos komarji pravuser posted image user posted image user posted image , ker sploh ne moremo zunaj sedeti, ko se prijetno shladi zvečer, ker nas hočejo požreti, prav roj se spusti na vse, ko pridemo ven, pa se špricamo in nič ne pomagauser posted image . Kaj pa potem uporabljaš zaščito, mireno? Ker drugega meni ni predlagala, mene je pa kar nekaj strah te mirene, ne vem zakaj no.
Grem spat, ker je vsaka noč drugačna. Mirno noč vsem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.7.2010 6:53:14   
Mubi
k_a_t_i ne, ne, to zato mislim, ker mi ponoči spije komaj pol dojke in potem mi zaspi ob meni (dojime leže). mene pa ponavad že pred njem zmanka user posted image in pol zaspiva kr v postli user posted image ko ga odložim v njegovo posteljo pa je buden ko sova in mal težje zaspi. zadnič smo bli ponoč tud 2uri pa pol pokonc pa se uspavali..... no, dons sm pa probala po steklenički, kot sm napisala in smo po 45minutah že pridno spali.... očitno se pri meni bolj ko ne hoče samo certat ponoč in da sploh ni ne vem kok lačn....tud dons po flaški je ful mal pojedu, tko da... očitno bo res tko bolje user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.7.2010 9:11:34   
nusi
moi - glede potenja je baje ovčji kožušček najbolš za polet in za pozim, sliši se sicer noro ampak tisti, ki to prakticirajo prisegajo, da se obnese. Lahko probaš, itak ga bomo za pozim rable user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.7.2010 9:11:41   
barvar
Dober dan! Zunaj bo spet peklensko vroč dan. Bogi revčki se mi prav smilijo v tej vročini.
Midva sva imela včeraj drugo posvetovalnico in naš žabon tehta 5360g (pridobil v enem mesecu 1100g) in meri 58cm. Tudi meni je zdravnica rekla, da mu lahko dam čaj v tej vročini. Pa dobila sva beli recept za Oleovit olje namesto AD3 po katerih ga strašno zvija.
Mi je prav hecno ko pišete, da imate probleme s kakanjem, naš mali opravi potrebo vsaj 5xna danuser posted image user posted image user posted image . Če ne bi šel bi ga pa verjetno še bolj zvijalo.
Imava pa zdaj mir pred zdravniki do druge polovice avgusta ko imava UZ kolkov, potem pa še cepljenje. Takrat bo star že skoraj štiri mesece. Upam, da ni takrat že pozno za cepljenje (imajo prve tri tedne avgusta namreč dopust user posted image ).
Nič, uživajte v lepem dnevu in ostanite v senci.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.7.2010 9:49:01   
deveta
Dobro jutro!

Vidim, da vam kavice kar teknejo, zato tudi jaz žastim enouser posted image

Bodite srečne, da se vaši samo praskajo in za ušesa vlečejo, naša ima že od rojstva take laske, da se cukauser posted image . Pol pa jo zaboli in refleksno stisne pesti in pol jo, valda še bolj boli. Komaj ji razprem prstke, ko se pol v bolečinah dereuser posted image .

Včeraj smo pa imeli zelo buren večer, do enih ni blo spanja, mala pa zaspana za umret. obe joški pojedla in še jokala. sem mislla, da je še lačna, pa je dodatek ven pljuvala. Grozno jokala. No pol pa končno zaspala.

Enkrat sem že vprašala pa ni nobena nič komentirala. Kaj je imela katra izkušnje z drisko? naša je par dni nazaj penasto kakala (se pokakala med previjanjem). Pa mi je zdravnica rekla naj opazujemuser posted image user posted image . zdaj ne vem kako je, ker se mi ni na povijalni še nič pokakala. Ima pa itak vsako pleničko pokakano že skoraj od rojstva, tako da se po količini drekca ne morem ravnat. Me pa itak skrbi, ker tudi pit noče nič kot zizike (malo vode na silo 20-30ml dnevno, to pa je vse). Se mi pa ne zdi dehidrirana, saj mečave nima preveč vdrte, oz. jo ima tako kot zmerajuser posted image user posted image .
Bi res prosila za kakšno vašo izkušnjo, tudi od mamic s starejšimi otroki, če vaši majčki še niso imeli nič podobnega (in upam tudi da ne bojo).

Pa čim več hladinh uric vam želimuser posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.7.2010 10:14:03   
nusi
deveta - moj včasih tut ko ga previjam kaka in takrta v takem šusu tekoče vn prleti, da se tut peni pa pomoje to ni nč narobe. Pije pa samo moje mleko nč druzga pa tut ni dehidriran, tako da verjetno boste tut vi čist ok, seveda pa s tem ne mislim, da ga ni treba spremljat, če se ti zdi, da nekaj ni ok, sam tolk, da te mal potolažim user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 10:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
13.7.2010 10:34:25   
deveta
hvala za malo spodbudnih besed, samo včasih se mi je zdelo da kosmiči ostanejo na plenički, zdaj pa je vse bolj sluzastouser posted image user posted image in ni tako kosmičasto kot prej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.7.2010 12:16:57   
farina
zdravo punce, kako ste?jaz bolj tak, smo dans imeli 2,posvetovalnico,pa nism najbolj zadovoljna,zrasla je za 6 cm, tezo pa je dobila manj kot kg,pa jemo na 2,5ure, poje okrog 90 tudi 120, ne vem sm razmišljala da je mogoče novalac ac za njo prelahek, pa je rekla pediatrinja da naj ne menjam,ampak mal več dodam(pol žličke), sicer je rekla da ni nič narobe,da se zdi njej okej,sam zrasla pa je nadpovprečno,čaj ji morm dajat, ker drugač revo krčeki dajejo, ponoči pa se mi zdi nesmiselno jo zbujat,saj se sama zbudi 1krat včasih do dvakrat.ne vem nouser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.7.2010 12:36:09   
deveta
Farina ne bodi žalostnauser posted image : če je zdrava in zvedava je vse v redu. Mogoče je pa živahna in malo več pokuri, ko z nogicami migauser posted image . Če je zrasla in se pediatrinji zdi v redu, je sigurno v redu. Eni se pač bolj redijo kot drugi, saj tako je tudi z nami.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
13.7.2010 12:48:55   
farina
ja to je res , full je aktivna,se ko spi migauser posted image nonstop v movingu, men se zdi vesela, srečna,zdrava, a mislite da je to od tega ker tolko brca,,,,je pa rekla sestar da je cist zaljubljena vame,da me nonstop gleda,pa se smejeuser posted image je pa taki živec, da to rokice, nogice,glavica,kar vse premika,,,ajaa,zdaj je zaspala na trebuscku,sem zraven nje,jo naj preobrnem ali...?
deveta hvala za prijetne besedeuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 917
13.7.2010 12:59:27   
barvar
Farina kot je rekla deveta te ne rabi skrbet. Saj povprečno pridobijo v enem mesecu od 600 do 750g, tako da... Bo pa drug mesec malo več dobila user posted image .
Deveta, tudi midva sva imela težave s sluzastim blatom, s tem da je naš kakal še živo zelenouser posted image . Sem zdaj jaz na dieti. Je pa po desetih dneh že veliko boljše. Lahko pa kupiš BioGaia kapljice (probiotične), pa bo sigurno boljše.
Naš mulc spet spi, pa se mu grem še jaz malo pridružit. Uživajte...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 13:01:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
13.7.2010 13:02:39   
farina
to je res, sam je bila pa ena zraven mene ko je v 6 tednih pridobila 1,800kg,to je pa tud ze nekaj,pol pa moj drobizek zravenuser posted image .

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 920
13.7.2010 13:07:50   
farina
zivepo,sekiram se zato ker je v cakalnici od sester il namig, da je premalo dobila teze,saj pol me je pediatrinja potolazla, glede novalaca,zdaj bom se ostala na novalaca ac,pol po 3mescih bom pa menjala,
pa nekako me ta teza spremlja ze skoz,v prvem tednu se je zredila samo 8g,ko smo bili doma,zarad tega ker je pojedla samo prednje mleko,zadnjega pa ne. vem brezvezna sem,sam nekam sem mogla napisat pa se izpraznituser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.7.2010 13:37:43   
deveta
Barvar: to so pa spodbudne besede zame (sem ravno včeraj kupla BioGaja kapljice) in sem ji danes prvič dala. Bomo vidli kaj bo. Jas sem tudi zdaj svinjino umaknila iz jedilnika in marelice. To naj bi bilo malo alergeno. Mleka in jajc pa neuser posted image . Si ne predstavljam kaj lahko sploh jem če morem vse mlečno ukinit. Sploh pa ker gaje v skoraj vseh živilih v sledovihuser posted image . Še kruh bi mogla v tej vročini sama pečtuser posted image .
Upam da bojo kapljice pomagale.

Zdaj pa se vam bom malo spovedala: Sem že zjutraj omenila da smo imeli burno noč. Jok, jok in jok. Mala je bila po mojem tako utrujena, da ni mogla spat, pa še ta, kao, driskica zdraven, je tudi svoje naredila. Pa še v trgovini smo bili čez dan (torej avto, vročina, klima, trgovina...). Umirila se je le tako da je bila na joški. Ko je zaspala sem jo odstavila in spet jok. Imela je tako potno čelo in hrbet, da z možem nisva več vedla kako jo nosit, joške pa mi je tako spraznila, da ni bilo not več niti kaplice če sem stisnilauser posted image . Pa sva mislila, da je mogoče lačna in sem šla dodatek pripravit (prvič). Pa dam vret vodo, pa sterilizirat novo stekleničko... Pol pa mož pride do mene in me ves prestrašen vpraša, zakaj jokam. Jaz ga pogledam in se šele v tistem trenutku zavem, da mi solze lijejo po licih. V trenutku sem se spomnila mamice tukaj na forumu (se opravičujem, ker ne vem več katera je touser posted image ), ko je rekla, da ji je tako hudo, ker ne more dojit. Zdaj jo razumem, pa se je meni to samo zvečer zgodilo in je danes spet vse v redu. V trenutku, ko mi je moj reku, da jočem in sem začutila solze na licih, sem se počutila tako nemočno in sem se vprašala, da kaj je z mano, da ne morem niti svojega otroka prehranit. Samo sem misli hitro odgnala, ker vem, da to nima vpliva na dobro mamico in sem solze obrisala in nadaljevala z delom. Ko je bolo vse pripravljeno, pa nov šok. Mleka nito za boga ne požret. Že tako ne mara flaške, ampak to je bilo še hujše, kot da bi bla voda not. Pljuvat, kašljat, drla se je kot sraka. Pa ji spet dam joško in jo zgrabi in začne vleč kot nora (žal skoraj prazno). Pol sem se pa spet vlegla in rekla možu, da gremo pač spat. Vsi smo se vlegli, njo sem dala na joško in zaprla luč. Ne vem kdaj sem zaspala jaz in ne vem kdaj je zaspala ona. Ob treh sem se zbudila in jo spečo dala v posteljico. In tako smo spali do sedme. Hvala bogu, da je ta forum tukaj, da se človek lahko malo izpove, mislim da je tako lažje. Pa tudi to da bom včasih mogla dat dodatek, vem, da je čisto normalno. Samo malo me je pa res stisnilo pri srcuuser posted image .

Zdaj pa mislim da se prebuja iz opoldanskega počitka, ker slišim neko cmihanje.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.7.2010 13:45:55   
Angel_Tian
Pozdrav iz domače savne user posted image

bo že res, da bolj kot sediš in miruješ, bolj švicaš user posted image user posted image user posted image

Stalno pozabim napisat. Sem zadnjič v eni brošurci zasledila, zakaj pudra za ritke ne priporočajo več. Ker ko se tist puderček navlaži od lulanja, se naredijo taki svaljki, ki potem ribajo in dražijo koži. Tako, to smo zdaj rešle (čeprav je že čisto pozabljena tema) user posted image user posted image

Piknik v soboto sem preživela, zunaj se je tisto preglasno pogovarjanje tak malo porazgubilo. Jest smo edino mogli it noter, ker pač zunaj nimajo mize in stolov. Tam pa sem na brzino pojedla in takoj z Lino in Tianom šla spet ven na zrak, ker v tisti kuhnci pa žal ni moč uiti drenju. Pa še Tian je sam izrazil željo, da bi rad šel ven, ker je preglasno (mamin sinek) user posted image user posted image
Pa glede na to, da smo bili dogovorjeni za delovno akcijo na parceli, se je moj tudi po dveh urcah bil pripravljen odpravit.

rea27 - dobrodošla

bis30 - jaz te glede tašče zelo razumem. Kaj več mislim, da ne rabim komentirat, ker me že dovolj poznate user posted image

Tole, da se ti mali kdaj tako začne dret in noče zize, so res lahko krivi krči. Lina se včasih enkrat ali pa dvakrat tako zadere, da mislimo, da ji bo glasilke razgnalo, potem pa se včasih sama, včasih pa na rokah lepo umiri.

user posted image user posted image user posted image user posted image o tvojem zaprtju res nočem nič vedet, ker sem ti tu zelo podobna - stalne težave. Je pa moj rekord 2 dni krajši user posted image

j.b. - župca????? Mi je ob takih vročih dneh ne moremo jest. In včeraj smo imeli tako lahko nedeljsko kosilo - pico user posted image user posted image

meemee - tvoj prizor "razcartlanega" otroka mi je čisto poznan od Tiana. On je bil isti. Ampak po pol leta, ko so krči malo popustili, sem si uspela "sama" vsaj kozarec soka nalit in spit user posted image Ne bom te tolažila, bo pa boljše najkasneje, ko se bo začela plazit ali pač hodit.

ozzi - saj če ti otrok je na dve uri, to ni slabo. Pa tudi dolgo ti ne je, tako da ni panike. Naša Lina včasih še bolj pogosto je, jaz to vročini pripisujem. Saj ji čaj dam tudi vmes, ampak vseeno. Čez dan pač bolj pogosto je, ponoči pa se zdaj samo enkrat zbuja, potem pa zjutraj spet.

"Pretepanje" - Lina se večkrat dnevno tolk pretolče samo sebe, da ni za nikamor user posted image user posted image Včasih še Tiana kak udarec ali brc zadane. Je pa postala tudi zelo hitra pri tiščanju prsta v usta ali pa pol roke. Jao user posted image Vrže dudo ven iz ust in nadaljuje s cuzanjem roke. To so taki zvoki zraven, da se daleč sliši in komaj komaj jo potem spet za dudo prepričam user posted image

mubi - strogo so odsvetovali pitje čaja? Joj no, kaj takega pa še ne. Ti se raje naših praktičnih izkušenj in nasvetov drži in ne preveč zdravnikov poslušat (če niso seveda kake bolezni ali alergije v igri).

Hvala, nimam onega koša, tako da meni tudi vrečke ne pridejo v upoštev user posted image user posted image

deveta - jaz s tako malim in drisko na srečo nimam izkušenj. Zdaj kot večji jo je Tian sicer že imel, ampak je tudi vedno dovolj pil, tako da ni bilo panike. Saj če se vama je to enkrat zgodilo, ni še nič. Drugače pa po količini kakeca v plenici res ne moreš videt, lahko pa vidiš po gostoti ali je driska ali normalno kaka.

farina - taka migajoča in vesela punca, brez skrbi, vse je ok, tudi če se tebi zdi, da je premalo gramčkov pridobila. Se pač zaradi aktivnosti toliko ne redi, ampak raje raste user posted image Naš mulc je še vedno tak - lahko poje ogromno, ampak ker je totalni migec, se sploh nič ne zredi, raste pa zelo lepo.

Pa mala lahko spi kar na trebuščku, le ne je z obračanjem zdaj zbujat. Ji že paše.

deveta - čim manj takih nespečih noči, pa le ne se sekirat. Če tudi dodatka ni hotela piti, že ni bila lačna, se je hotela le malo cartat ali pa ji utrujenost in krči niso dali zaspati. Danes je nov dan in bo nova noč, upam da manj naporna

Joj punce, prebrala sem vas, nekaj malega tudi pokomentirala. Zdaj me pa od tega tako žeja, da se ga grem nalit user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.7.2010 14:05:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

k_a_t_i ne, ne, to zato mislim, ker mi ponoči spije komaj pol dojke in potem mi zaspi ob meni (dojime leže). mene pa ponavad že pred njem zmanka user posted image in pol zaspiva kr v postli user posted image

Evo! Točen to sem jst dons ponoč ugotovila - pol sem ga pač podojila sede. Sva bla 15min fertik, je bil sit in zaspal u sekundi.

Sabri - čist navaden kondom user posted image

VROČEEEEE!!!
grem naprej brat

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.7.2010 17:47:47   
Melia
pozdravljene po dolgem času

prebrala sem tak površno to zadnjo stran.

mi se čez dan dojimo kar pogosto....čez noč pa enkrat, oziroma proti jutro...torej gremo spat okrog desetih zvečer in spi do kakih petih ali šestih zjutraj. in se naje in potem rabi kake pol urce da nazaj zaspi....in še kaki dve urci spi. jaz ga nič ne budim ponoči.

imamo pa posvetovalnico drug teden in bomo videli kolko se je zredil. mislim, da kakšno kilo od prejšnjega pregleda. ali pa še več. ne vem. nimamo več tehtnice ki smo jo imeli prvi mesec sposojeno tako da nimam pojma kolko pojemo in kolko se zredimo. user posted image  važno da je zdrav in zadovoljen. user posted image

smejat se je začel tako da se že malo zaveda ta teden....torej nekje mesec in pol dober....pa z igračkami ki mu visijo na vozičku in ležalniku se že kar na glas pogovarja.user posted image  prav lepo ga je opazovat in prav fino je, da več ni cel čas na rokah.

punce, kaj vsak dan kopate vaše malčke? jaz ga vsak dan kopam in zdaj dva dni opažam, da ima suho kožo po ličkah in odzadaj po glavici. umivam ga pa samo z vodo in potem ga namažem z mandljevim oljem (ampak ne pa po glavi in obrazu). bi ga morala?

KAKANJE: kaka vsak dan vsaj enkrat....je pa itak tekoče blato. user posted image  in včasih prileze tud venuser posted image  ravno včeraj in ga je ati previjal in je imel Mark bodi za čez glavo....si lahko predstavljate kje vse je bil namazan z kakcem. user posted image user posted image user posted image

ufffff, se je vlilo pri nas. je pa zdaj vsaj boljši zrak....bolj sveže je....bo mogoče malo manj vroče za spat.

pa še en nasvet oziroma mnenje....kot veste sem brezposelna (oziroma delala sem preko javnih del) in prejšnji teden sem bila povabljena na razgovor in v bistvu mi je bila ponujena služba - pripravništvo (7.stopnja, moja stroka, vse super) ampak problem je, da bi začela delat že septembra. in moje dete bo šele takrat staro 4 mesece, jaz pa polno dojim. seveda sem službo z zelo težkim srcem odklonla in se tisti dan presekirala in prejokala. ker imam pač slabo vest da v tako težkih časih zavrnem službo. ampak še bolj slabo vest bi imela če bi sprejela ponudbo in zamudila vse pomembne trenutke z mojim malim Markom. na splošno se mi zdi premali da bi ga pustila pri kom v varstvu....saj mama je mama....pe še dojima se. vaše mnenje?

tako, malo sem pokomentirala, malo napisala svoje problemčke...zdaj pa vas lepo pozdravljam in uživajte.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.