Angel_Tian
|
Dobro jutro težko pričakovan deževen dan je tu Ko sem peljala Tiana v vrtec, je ravno tako scalo, da me je čisto zalilo, ko sem odpirala vrata na dvorišču. V kopalnico mi tudi toči (lahko še enkrat preklejem strešna okna in mojega, ki se ne spravi na streho, da bi malo porihtal zadevo). Čino na mizi, 2 kosa namazana z marmelado pa tudi že v mojem želodčku. Malo mi šraufa 100 na uro. Očitno bo danes tretji dan brez kakanja Ji bom potem poskusila z mlačno vodo in krpico malo podrgnit, ker termometra ji ne bi najraje tiščala v ritko. Jao, upam, da se posračka ko vlka... farina - vidve sta tudi zelo pridne s sprehodi Jaz imam Lino tudi povsod s sabo, Tiana pa tudi, razen dopoldan, ko je v vrtcu. za kakanje. Se je pokakala sama od sebe ali si ti kaj pospešila? Ali si mogoče sama kaj takega jedla, da bi pospešilo? aprilčica - jaaaaoooooooo Mali ti je tolk spal na sprehodu, pol pa tvoja želja po še več spanju? Zdaj pa že veliko zahtevaš no Za izlet lahko izkoristite še Bled (se lepo nahodiš, da cel krog narediš) pa mogoče kak Arboretum ali kaj takega (sicer onih dinozavrov ni več, rožice pa še vedno imajo). Kaj več se pa jaz zdaj tudi ne spomnim. Glede vročinskih mozolčkov mi patronažna ni nič posebej rekla. Nobenega mazanja ali kaj. Pač ne preveč oblačit in jaz Lino večkrat na dan lepo s krpico in hladno vodo posvežim. In danes recimo jih sploh nima več. Ti mozolčki tak al tak sami od sebe zginejo. barvar - čveka presneta ti no Hahahaha, Lina je tudi taka, da rada okoli hodi. Same potepuhe bomo imele Tole s tvojimi kg bi pa lahko kar zase zadržala, ker smo ti nekatere zdaj fovš emibu - za slončkanje. Jaz sem na svojega preveč jezna, da bi se ga "usmilila" katy - za kako me pa imaš, da bi te jaz k delu priganjala Če nobeni ne poveš (si lahko pokvarim ugled ), ti priznam, da imam v kuhinji še od včeraj nepomito posodo in že 4 dni postavljeno likalno desko, zraven pa en gromozanski kup cot za zlikat. Ampak mi nekako uspeva iti kar mimo vsega tega Ne vem no, sem se mogoče malo "zmehčala"? Iiiiiiiii, tvojega fanta se da za kak dan sposodit? On bi mi tu doma lepo pospravil in počistil, moj bi ga pri tem gledal in se učil, kako je treba, midve bi pa s tamalima šle na en zeeeelooooooo dolg sprehod Hahahahaha, kaj sem pričakovala, da boš pisala. Ja kaj pa vem, vsaj nekaj negativnega Če si že pač tečna bila no Ti, ti, ti - diplomo pa le piši vsak dan malo, da ne zamudiš slučajno termina! julka - ne vem no, kaj naj rečem. Ampak padla si na izpitu! Pa saj z moi nisva tako slabo predavali na temi Majčice, da se tašč NE posluša, kaj šele uboga Kar lepo malo v morje, potem pa sol dol splahnit, da ne srbi koža in to bo to. nincy - hura, da bo otvoritev sezone In pohvalim še tvojega, da je tako priden. Uhjej, tako savno imamo mi tudi v stanovanju. seila - dobrodošla in čestitke. bis - če si tolk slabokrvna, bi s kakim rdečim mesom poskusla. Pa ribe jej za maščobe. Drugače pa k zdravniku še po kak recept za Legofer ali kaj takega, če se ne spraviš k močem. Lahko je tudi to soparno vreme krivo za primanjkanje moči. Za čiščenje zob pa si kupi Sensodyne zobno pasto, ono belo, ti bo sigurno ok. meemee - ti svoji patronažni kar lepo povej, da je dolžna prit 6x do otrokovega prvega leta, potem še 1x do otrokovega drugega in še 1x do otrokovega tretjega leta. Lahko pa vseh 8 obiskov opravi zdaj takoj, ko jo najbolj potrebuješ (tako delajo patronažne pri nas). Imaš doma ono knjižico Vodnik po zdravstvenih pravicah otrok, mladostnikov in mladostnic? Tam notri je namreč to zapisano, in sicer na strani 22. Ti tej ženski kar povej, da veš, koliko obiskov ti pripada.