katy83
|
tak, da še malo pokomentiram. mislim, namesto, da bi kaj po bajti naredla, visim za računalnikom, ok, pa z malim sva prej zunaj uživala 100/uro, ampak v bajti pa pravi kaos . Potem pa zvečer nekaj na hitro hočem naredit. Ah, bi rabla za en dan malo A_T, da me vsaj priganja k delu. Majčice. vidim, da imate nekatere težave z vašimi dragimi. No, naj vas potolažim, da tudi aprilčice jamrajo. Jaz bom za mojega tak rekla. Je full priden kar se gospodinjskih del tiče, pa okolice hiše, skratka super, ampak jaz ne bi bla jaz, če me to ne bi motilo. ma je pravi deloholik, no. Potem pa je fora, da z malim že zaradi službe ni kaj dosti skupaj in potem pride domov, pa bi on sesal posesano , pa ne vem kaj še vse. Timoteja pa ima samo takrat, ko je sit, previt, pa ga krči ne matrajo. Če se pa zgodi, da mali zajoka pri njem, pa me vpraša kaj naj naredi? ja, ker jaz sem pa v šolo 10 let hodla, da sem se učila kaj z otrokom delat, če je nemiren? No, ampak kot pravim, ne smem bit krivična, ker ostalo pa res skoraj vse dela, tak da...včasih pa pride taki dan, me pač razjezi. Kak sem zabluzla. A_T - to, je pač moja tečnoba, ko ne vem kaj bi sama s sabo, veš? Sama sebi se nekaj smilim, brezveze. He, he, kaj si te ti pričakovala, da bom pisala? No, upam, da ne bom kdaj rabla pokazat na forumu kako izgleda, ko sem tečna, ker potem mislim, da bo na RR vojna. Sabri- jaz sem večinoma doma s tamalim čez dan, malo zunaj na ležalniku, malo not na igralni podlogi, tu pa tam pa se tud kam zapeljem, da se skako kolegico dobim. Izlete pa ponavadi skupaj z atijem izvajamo. Emibu- za Evo, tebe je najbolj fajn komentirat. Mimogrede, sem vidla, da uporabljaš Novalac. Glej, jaz jutri od ene punce dobim full hrane zastonj, pa imam jaz beba mleko, pa ne bi rada zdaj menjavala, no in ona mi bo dala tudi Novalac. tega: http://www.lekarna-springer.si/p-482-novalac-ac-400-g.aspx Če rabiš, povej, pa ti dam. Al pa katera druga, če rabi. aja, hvala vam punce za nasvete in komentarje o hranjenju. Ma saj se mi zdi, da sem malo pretiravala, si zdaj pišem, pa čisto normalno poje. Sky3 - ja, čaj mu itak dajem že skoraj 2 meseca. Pa fora je, da mogoče je malo bajsek, ampak jaz sem bla tud, pa sem pol bila suhica, tak da... No, zdaj nisem več suhica. Pa skušam ignorirat "pametne" nasvete, ampak mi gre na živse, ko vsi govorijo, joj kak je fajn debeli, pa joj kaka lička ima, pa joj, izgleda kot da bi bil več star... Bubolin - jaz imam tamalega not kar v bodiju s kratkimi rokavi, če pa greva ven, pa mu dam še tanke kratke hlačke gor, pa včasih zoknčke. dojenje - kjerkoli, mene to ne moti. Ma naj gledajo moj špeh, če jim paše. Če pa bi kdo kaj zino, pa bi ga itak z mojim pogledom linčala. No, ampak jaz ne dojim več, tak da nimam teh težav. pleničke - no, še ena stvar pri kateri sem bila v nosečnosti tak pametna, da sem sijala od pameti. Namreč vedno sem govorila, da ne bom uporabljala Pampersk, ker so drage in ne vem kaj vse. Uganete kaj zdaj uporabljam? Pamperske. Fora je, da sem jih dobil, pa so ble ok, potem pa sem dm-ove probala, pa so se mi zdele full čudne. No, zdaj sem spet na Pamperskah, pa so mi ok. Pa še take lepe slikice so gor. Se s Timotejev vedno tak zabavava, ko ga previjam. Nima rad gosenice, pa kravice, ostalo pa še gre. Julka8 - mi gremo na morje, ko bo Timotej star 5 mesecev, pa sem ravno danes nabavla Fredov obroč. No, jaz mislim, da mu morje ne more škodit. Pač, glej, da ni ravno nekaj mrzla voda, tak ob robu se itak segreje, tak da ni panike. Meni je patronažna rekla, da lahko že tudi 3 mesece starega otroka malo namočim v mosrsko vodo, ampak da ga naj pol splaknem z navadno vodo. tak sem kr nekaj pokomentirala, bravo jaz, diplomo pa bo pisal kdo? uživajte, čao
|