|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
21.12.2010 18:42:33   
Lunanai8
Recept za lepo ritko: ocistimo z vodo, osusimo s tetra plenicko, malo popihamo do suhega, zavijemo v plenico. user posted image user posted image Nam tole deluje, se nismo imeli vnete ritke, pa zdaj ze cca 2 meseca nic ne mazemo. user posted image Ceprav je res, da se lahko kadarkoli zgodi. Kljub vsem nasvetom. Takrat pa Bepanten rules.

Ma, glede zobk bi bilo pa itak najboljse, ce bi kar vseh 20 naenkrat ven prislo, pa da je mir. user posted image

Kati, a se men sam zdi, al sva sami ostali-privat debata na RR? So vse odcepetale? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.12.2010 19:43:18   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Ma, glede zobk bi bilo pa itak najboljse, ce bi kar vseh 20 naenkrat ven prislo, pa da je mir. user posted image

Hjoooj a si predstavljaš?! Kakšen vik in krik bi bil tistih nekaj dni preden bi vsi ven pogledal?!user posted image user posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.12.2010 20:17:02   
deveta
Mi tudi ne mažemo ritke že precej časa. Samo ponoči malenkost hladilnega mazila. Pa je tudi ritka že dolgo zelo lepa. Je pa najbrž značilno, da je pri driskici vnetje kar bolj pogosto.

Lunanai8: ja na cepetavčku je bolj živo se mi zdiuser posted image  imamo boljše smejkoteuser posted image user posted image . Meni ta razdvojenost ni kaj preveč všeč samo kaj hočem. Pa malo sem in tja skačemuser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.12.2010 20:31:42   
nusi
js pridem tudi še sem pogledat, samo je tam bolj veselo ja user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.12.2010 21:04:02   
K_a_t_i
Ja, ja, mi tud samo z vodo in pleničko. Samo zdej so ti zobi pa driska pa mal smrkav pa posledično fiziološka,... Sej ni hudga - eno zarezico 2cm dolžine ma vneto.
Sem pa danes opazila, da ma neki z nohtkom na nogi narobe - kot bi se mu mal vrastel in bi se mu hotlo gnojit user posted image Any idea kaj naj naredim?

Zobi, zobi, zobi - ma naj pridejo vsi naenkrat, da bo pol MIR!!!!

2 foruma - menda sem bila edina, ki sem povedala, da mi je ideja mimo.... Itak so vse še tukaj - če namreč katero zanima kaj več, ne samo kako gre majčkom (in pač vse povezano z njihovimi mamicami, žlahto,...) pridejo sem. Sploh mi ni jasno zakaj ima forum opcijo odpiranja kakšne drugačne teme kot so majčice. Saj pa nima drugih uporabnikov in torej odgovor lahko dobiš tudi tam. No ja, pač nekomu je bila postavitev foruma hobi in zdej stoji. Nič napačnega tu - običajno se nove stvari rodijo iz neke frustracije. Škoda je edino, da 90% IT rešitev dolgoročno ne obstane. Če ne drugače, do odhoda v službo bo tam zabavno.

Služba.... Prvič sem komaj čakala, da grem nazaj. Zdej... mam pa knedl v grlu, ko samo pomislim na to user posted image . KWA je to zdej?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 0:53:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 0:56:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.12.2010 8:39:32   
K_a_t_i
Gromska, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . HVALA!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.12.2010 9:08:08   
bubolin
Dobro jutro

Kako ste kej? Častim eno user posted image Mi spali danes ok.

Sva z Markom pri babici na obisku zdele dva dni, ker moji muci (ki je ostala pri moji mami - jaz sem se pa preselila), nekaj ni bilo ok, pa sem jo včeraj morala peljati na kliniko in zdele greva spet, da jo porohithamo, boga revčka mala user posted image Je v nedeljo nekaj nerodno padla iz ene omarice in si je tri vrtenca malo premaknila, in posledični zaradi bolečine ni hotla kakat pa se ji je vse člrevesje čist zapacalo user posted image

Gromska -  ti ga pa pihaš user posted image user posted image user posted image Ampak prov paše, sem se tako nasmejala zdele zjutraj.

Nič šibam jaz na kliniko. Paa paa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.12.2010 9:56:47   
meymey
Gromska - hahahahhaha, to pa je res prvi test, ki mnu popolnoma zaupam! user posted image

Vprašanje - spet eno vprašanje, ki je bolj za vas. Tomi je rojen 17.5. in ima trenutno 8,5kg. Ker bom morala konec januarja (ko bo star polnih 8m) vrniti lupinico za avto me zanima kaj mi priporočate? Kupiti lupinico za 1 mesec ali kupiti avtosedež? Po specifikacijah je Maxi Cosi Pearl za dojenček od 9kg oz 9mesecev. Tomi bo imel najbrž 9 kg samo bo star 8m. S tem da je 3t prekmalu rojen. No, sej po velikosti in teži ne zaostaja za vašimi, je čisto povprečje, tako da se mu to niti malo ne pozna.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.12.2010 12:46:02   
K_a_t_i
meymey, jaz bi kupila stolček, sploh če tamal že sam sedi (ali pa je videti, da v roku enega meseca bo)... Jaz prisegam na Roemerja -  se da fino v pol ležeči položaj, ima orenk oblazinjenje za glavo (ki ga kasneje vzameš ven). Res je, da drugih ne poznam, tako da se sigurno najde še kak fajn. Sicer pa tudi jaz razmišljam o zamenjavi. Naš lump ima že 10kg. Verjetno bom počakala do 11.1., ko imava spet nevrofizioterapijo in bom vprašala kar fizioterapevtko, če je že primeren za v stol. Do takrat bo pa še malo brcal v naslon user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.12.2010 13:40:23   
izalina
Ojla,

najprej hvala za pikapoke, so pomagale in sem danes že bolje. Mala je bila pa dva dni prav boga, se ji je poznalo, da ji je dopoldne manjkalo cartkanje. Je pa ati včeraj prišel prej iz službe ter jo je on potem tolko več crkljal. Danes jo pa že jaz lahko, sem toliko pri moči.

Meymey - jaz sem isto kot K_a_t_i za Romerja. Pri njih mi je to všeč ker imajo tri popolnoma iste sedeže, le da zbiraš z isofix-om ali brez. Naj bi bil tudi Maxi Cosi OK. Mi smo gledali še od Romerja sedež 0-18kg pa nam ni bil všeč pa tudi prodajalka nam ni nič dobrega o njim povedala.

Cepetavček - mi je že večkrat šteknu. Danes sploh. user posted image Pa se mi ne da več ubadat s tem.

Gromska polepšala jutro.

Takole malo razmišljam kaj naj s temi puzli. Pa me zanima mnenj. Kaj Airex blazine pa nimajo ter formamidov, saj so ravno tako mehke? Nikjer na netu nisem zasledila njihove sestave. Tako mi je sedaj brezveze it na vrat na nos kupit airexblazino, če ne vem kakšna je njena sestava in je lahko na koncu isti šit kot puzle

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.12.2010 14:08:41   
bubolin
Izalina - kakšne so to blazine Airex in kje se jih da kupiti  user posted image user posted image

Cepetavček pa tudi meni danes sploh noče povezati.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.12.2010 14:51:16   
izalina
Airex se imenujejo blazine, ki jih imajo po zdravstvenih domovih ter na fizioterapijah. Naj bi bile najboljše, ampak tudi noro drage. moj ati jo je kupil v Naklem v eni posebni trgovini. Mogoče jo imajo tudi v sanolaborjuuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.12.2010 15:07:37   
deveta
ojla!

Gromskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za teste. Ta prvi mi je res povedal dosti o sebiuser posted image user posted image user posted image . Ta drugega pa sem že opravila pred nekaj časa, tako da sem poznala obgovor, preden sem "dol" pogledalauser posted image user posted image user posted image
Pa prosim sporoči kako se suho korenje in drugo obnese. Pa recept za tiste presne piškote bi imela, če ni skrivnostuser posted image
Porodna zgodba se piše v presledkih, pom pospešila. (čez dan nimam časa, zvečer pa se rada dragemu posvetim (ti to razumešuser posted image ), če se pa že lotim pisanja, me vsake pol minute nekaj vpraša in misli zbežijo. Pa še tako nepismena sem postala, da sploh ne vem več kam vejico postavituser posted image . Hočes nočes je prav da grem kmalu v službo, sicer mibodo možgani zaribaliuser posted image user posted image . Samo kaj ko jo bo še poiskat treba prej.

K_a_t_i: za nohtek nimam nobene ideje

meymey: tudi jaz bi stolček kupila. Saj ima že lepo kilažo. Nekateri stolčki pa se dajo tudi proti smeri vožnje obrnit. Nisem pa še tam, naša ima "komaj" 7,5 kg in bomo še kak mesec ali dva ali tri počakaliuser posted image .

Bubolin: me veseli, da je z Markom vedno boljše. Pa naj se tudi muca lepo pozdraviuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.12.2010 17:25:06   
K_a_t_i
Airex blazina, puzle itd,... a ima to smisel kupovati sedaj, ko postajajo otroci mobilni?

izalina, super da si bolje!

Vejice - tudi jaz opažam, da bi po novem najraje na konec strani narisala par vejic in pripisala: "Dodaj po potrebi." user posted image Pa še k in h me matrata user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.12.2010 18:25:42   
Sapin
Živjo!
Evo - od kar sem doma se spet bolj poredko oglašam ...tc,tc.

Danes smo obupno spali, krivim pa polno luno in potencialne zgornje zobke. Sem čisto preč. Se mi zdi, da so tile poporodni dojenčkasti hormoni začeli malo upadat in celonočnega žura ne prenašam več z nasmehom na ustih. Pa še teta s krvavca je prišla.user posted image user posted image Mi že pravijo, da so mi kile skopnele in nimam več okroglih ličk. user posted image

Airex blazi9na: mi smo jo dobili na recept in je res super. Tudi zame - skupaj telovadiva in mi mala pomaga delati trebušnjake.

Vneta rita: Ajda je imela glivice in je pomagal canesten.

V petek se vrača moj dragi in malo dete se bo moralo preseliti v svojo posteljico. Me je že kar strah, kako bo to zgledlo.

Služba: joj, imam še toliko če-jevuser posted image . Ali bo mala sprejeta v vrtec, kaj bom sploh delala. Malo so strašljivi podatki o 100.000 brezposelnih. Se mi zdi, da je to v procentih delovno sposobnega prebivalstva kar velika številka. user posted image

Porodna zgodba: bom naslednji teden zaključila - upam da.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.12.2010 18:31:26   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vejice - tudi jaz opažam, da bi po novem najraje na konec strani narisala par vejic in pripisala: "Dodaj po potrebi." user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa še k in h me matrata

h se doda le besedam ki se začnejo na k in h, če se vržemo v detajleuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.12.2010 18:44:59   
nusi
test - user posted image user posted image

vejice - ni omembe vredno, pa še tko furjam vedno, da kr neki not mečem. Sploh ne gledam

kati - nohtek - naš je imel pred časom na nogi ob nohtku rdeče, kot bi blo mal zatečeno in se mi je zdelo, da nohtek notri raste. jaz sem mu mal odmikala kožico stran kar z roko ali mal z nohtom (umit z alkoholom), pol pa še njemu tist del z alkoholom in bepantenom namazala in zelo previdno počasi rezala nohtek stran, ne smeš preveč, ker pol še bolj notri zleze.

< Sporočilo je popravil nusi -- 22.12.2010 18:45:15 >

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.12.2010 19:20:40   
izalina
Blazina - naša nima svoje sobice in sva ji imela namen uredit igralni kotiček. Nekaj malega je že sedaj imela tam je imela po tleh puzle. danes pa se jih je ati odločil pospravit in se igra kar na tepihu sredi dnevne sobe. Jah tudi ko so malo večji je dobro da imajo neko podlago na tleh. Npr. potem ko se začnejo igrat z lego kockami ali ko samo sedijo in se igrajo. Deko na tla ne bi dajala, ker je meni šlo fejst na živce, ko sem se igrala z legicami in se je tista deka gubalauser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.12.2010 19:46:55   
K_a_t_i
nusi, hvala!

Legice in igranje na podlogi - še vsaj 3 leta bo najbolj zabavno jih strest ven iz škatle user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.12.2010 19:58:46   
meymey
Hvala za odgovore glede avtosedeža!

Ker imamo Familyfix isofix nastavek, bi kupila tale avtosedež, ki edini paše na Familyfix nastavek http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/pearl.
Tomi še ne sedi samostojno. Oziroma sedi kakih 30 sek pol pa ga nekaj zmoti in se kr vrže :D. Ampak pričakujem, da bo čez en mesec zagotovo samostojno sedel. Pa mislim, da bo imel cca. 9 kg. Najbrž gremo kr kupit sedež.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.12.2010 20:11:20   
barvar
Čer!
Mi imamo tudi "tastrupene" puzle in jih zaenkrat ne mislim stran metat. Imamo jih pa zato, ker so pri nas tla strašno mrzla. Tepihi pri nas ne pridejo v poštev ker imam jaz hudo alergijo na pršice in ne potrebujem dodatnih "lovilcev prahu"user posted image user posted image user posted image .
Tudi našemu malemu se je ob nohtku na nogi delalo rdeče in sem se bala da se bo vnelo, pa je pol kar samo od sebe minilo. Mislim, da je boljše če ne drezaš preveč, da ne narediš še večje škode user posted image .
Drugače smo super, Maj je začel opuščat eno rundo dnevnega spanca in gre tako počivat samo še 2x, noči so še vedno namenjene mojemu vstajanju in nočnim sprehodom po stanovanju - se tolažim, da bo minilo. Kdaj pa še ne vem?!
Grem malo pred TV, danes je daljinec samo moj user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 1:46:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.12.2010 10:18:23   
izalina
Tule imaš rezultate testa otroških avtosedežev http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx Če imate že familyfix potem je pametno kupit nekaj kar paše na ta podstavek.

Legice - vem da se še nekaj časa (let) ne bo igrala z legicami in jih bo samo razmetavala. Ampak tudi za razmetavat rabi neko podlago spodaj. user posted image Jo bo vseeno zeblo v rito, ne glede na to ali se bo igrala ali samo razmetavalauser posted image .

No mi pa ta teden vstajamo ponoči najprej ob 1h, potem ob 4h in takrat je treba vstat in se it igrat za cca. 1 uro. No potem je princeska lačna in zmatrana ter zaspi za 1,5h, ko se spet isti postopek ponovi (igranje 1h, mleko, spanje za 1,5h). Vstajanje ob 4h naju ubijauser posted image . Ati more v službo, pred službo kdaj še na trening in je čist bogi. Jaz sem zdravjem sedaj OK, ampak sem dobila user posted image in sem z energijo daleč pod ničlouser posted image . Še dobro, da gremo jutri k babi in dediju za en teden na počitnice, da se midva malo naspiva. Sem morala malo pojamrat, da mi bo lažje user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?