|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
18.12.2010 9:39:22   
bubolin
Jutrooooo

user posted image   user posted image   user posted image

Danes spali kar u redu, HB ker me ful oko boli ker se mi dela ječmen in imam full  zatečenega user posted image Jutri pa novoletno kosilo pri tašči z vso familijo, upam da bo jutri že kej bolje, drugač bom vidt ko ..... user posted image

Strupeni puzzli - kakor sem zasledila jih ne boste umikale, a ne user posted image user posted image Sej jaz jih tudi ne bom, sam mi ga je pa zdej ful nelagodno imet na njih, ampak ne vem kaj bi mu druzga naštimala po tleh da bi bilo toplo in ne bi drselo user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.12.2010 13:25:13   
sonček88
Oooo po dolgem dolgem času, sem spet tukaj:P
Prvo mi je nekaj štekal rač in potem se že odnavadiš brez net-a pa tko, da sem prišla prav pogledat:P

Moj tamali raste...dela že prve "korake" v plazenju;))) Hodimo na telovadbo in je rekla fizjoterapevtka, da on bi rad prehiteval;)) hehe ga kliže živc mali:P
Poleg tega smo prehlajeni..ahh sej bo...se mi zdi, da smo malo vsi bubani...

Strupeni puzli: jaz ga nisem imela na njih...imam pa tepih ( sem ga kupila v OBI-ju, prav otroški že obrobljen za cca 25 € al kej več)...tko da uživa tam:P
Bubolin: lahko naprimer daš pod tepih kako staro deko da bo bolj toplo...moja nona živi v bloku in je v 1 nad. ker ima spodaj kleti je zelo mrzlo potleh...tko da ona si da pod tepih še eno rjuho in zelo pomaga..(tko pravi nona)! lahko probaš:P

deveta: maaaaa ciaooooooooo,,,kako si kaj???? Povej mi kej o tamali Veroniki??? Je vse ok?? Že plazi?? jojjj sto let me ni blo ejjj:PPP

Še eno vprašanje glede kravjega mleka: mojemu sineku, ni dobro AM..tko da zvečer nevem, kaj mu naredit za papat...LINO-ti so vsi za vmešat v mleko...saj poje ampak sem cela potna..:///
Zanima me, če lahko mu začnem počasi dajat KM...mešano z vodo seveda...!!?!? Kako kaj vaše mnenje???

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.12.2010 14:34:29   
knorbalbo
Živjo, mene pa zanima, kje lahko na RR oddam kakšen oglas, kjer bi lahko prodala svoj voziček. Nisem našla foruma, na katerem lahko prodajaš/kupuješ.

Aja, če katero zanima, prodajam skoraj nov, 3 mesece star voziček CHICCO LITE WAY, marela, ki je uporabna od rojstva dalje, saj se položi v popolnoma vodoraven položaj, roza-rdeče barve. Voziček je super vodiljiv in lahek, zloži se zelo na majhno, zraven pa podarim še prevleko za dež. Prodajamo pa zato, ker smo dobili drugega za darilo. Cena po dogovoru.

Hvala za odgovore,

majčica

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
19.12.2010 11:41:32   
deveta
Ojla!

Še tu se malo javim na hitro.

Izalina: ja če boš še prijateljici poslala lahko še meni. Bi bila zelo vesela. Hvala. Sporoči, kdaj se boš lotila dela pa ti meil na ZS pošljemuser posted image

Sonček: te pa res dolgo ni bilo. Pri nas nekegaplazenja še ni, smo še vedno na obračanju, ampak vsak dan je bolj zanimivouser posted image user posted image
Kar se mleka tiče lahko poskusiš kadar želiš. Se že nekaj časa o hrani pogovarjamo, pa nekatere že dajajo mleko. Sploh pa za kašice ga uporabljajo. Jaz sem ji že nekajkrat dala kozje mleko z riževo kašico. Za enkrat sem ga še malo z vodo razrečla. Ima pa ena soseda koze, tako da ga imam blitu. Zdaj sem ji pa kupila mleko v prahu od pomurskih mekarn in ji bom tudi to pačasi začela dajat. na tem mleku sem jaz zrasla (od drugega meseca naprej), torej bo tudi zanjo dobro od 7 m naprej user posted image ) Jo pa jaz še zmeraj dojim in ji te stvari z mlekom delam s kašicami in mleka ne pije po steklenički (njej je steklenička še vedno igrača iz katere nekaj tečeuser posted image user posted image , tako da iz stekleničke pije samo čaj, pa še čaj raje pije iz kozarčka). Jaz pa sem to mleko pila po steklenički ker se nisem dojila. Moj mož je od drugega meseca naprej odraščal na Alpskem mleku redčenem z vodo, ker drugega ni želel. Tako, da komot lahko poskusiš s kravjim mlekom. Ti pa res priporočam, da uporabljaj nehomogeniziranega.

Zdaj pa grem in me do jutri ne bo nazajuser posted image user posted image user posted image
danes imava z dragijem 1. obletnico porokeuser posted image  in se morava drug drugemu posvetit

čav čav

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.12.2010 13:27:23   
K_a_t_i
vprašanje: ali je kdo imel prebavne težave po 3. dozi di-te-per? (napenjanje in driska) Sem inteligentno na isti dan mu dala skuto pa ne vem kaj ga matra user posted image . HVALA!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
19.12.2010 14:29:07   
Aninchy
Kaj pa je di-te-peruser posted image user posted image predvidevam cepljenje? rota al kaj? No, mi ga nismo za rota dali, tak da pojma nimam, po klasičnem tetjem cepljenju je blo pa vse kul... če je to touser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
19.12.2010 15:50:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Kaj pa je di-te-peruser posted image user posted image predvidevam cepljenje? rota al kaj? No, mi ga nismo za rota dali, tak da pojma nimam, po klasičnem tetjem cepljenju je blo pa vse kul... če je to touser posted image user posted image

am ja... obvezno cepljenje, 3. odmerek user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
19.12.2010 16:11:57   
Aninchy
Aha... hvala za razsvetljenje user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
19.12.2010 18:03:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Aha... hvala za razsvetljenje user posted image user posted image

DI (Davica) TE (Tetanus) PER (Pertusis – Oslovski kašelj)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
19.12.2010 21:23:18   
barvar
Nismo imeli nobenih prebavnih težav po cepljenju. Kati držim pesti, da hitro mine.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
19.12.2010 22:12:01   
bubolin
Čeeer....

Kati - mi tudi nismo imeli prebavnih motenj po cepljenju, tako da... no pa da bo vse ok  user posted image   user posted image

Mi smo imeli pa danes pri tašči (vsa družina) novoletno kosilo, bilo luštno, dobili fuuul daril  user posted image sploh mark user posted image fuuul se najedli - uffff....

Jutri imava z Markom spet fizioterapijo, upam da reče da je že ful boljši. No sej jaz mislim, da je, lahko pa vseen par pikapok za srečo user posted image Potem se greva pa še mal potepat - mal v šoping pa na kakšno kavico,...

Zdej pa šibam spat, ker sem kar utrujena od celega dneva.

Nočko

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
19.12.2010 22:54:56   
Aninchy
bubolin - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa prid na cepetavčka, boš tam ziher več pikapok dobilauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.12.2010 8:55:54   
bubolin
Jutroo jutroo  user posted image

Anincy - hvala hvala, itak da pridem. Sem že nekaj bila pa mi je nekaj štekalo pa sem potem obupala user posted image

Lep dan vsem, moram šibat user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.12.2010 10:05:24   
deveta
Bubolin:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da nisem prepozna in da še pridejo v poštev.

Včerajšnji izletek v okviru obletnice lepo uspel vse je bilo lepo in tudi Veronika bila pridnauser posted image

K_a_t_i: nismo imeli prebavnih težav. Prvič in drugič poleg rahlo boleče nogice nič. Tretjič malenkost vročine (37,5 stopinj).

grem zdaj k Veroniki se igrat, čav čav

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.12.2010 14:35:28   
K_a_t_i
Še ena pikapoka od mene user posted image .
Tale driska pri nas bi pa lahko bila tudi posledica izraščanja zobkov... Bomo vidli.

Punce, predvsem Ljubljančanke, a kaj veste - nas še vedno kličejo iz ZDja za pregled zobkov ali moramo otročke naročiti same? Nekje imam v glavi, da smo imeli pri prvem pregled okrog 6m (ali pa 0 user posted image ).
Hvala!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.12.2010 15:12:47   
deveta
K_a_t_i: meni je mama rekla, da sem jaz pogosto imela drisko, ko so mi rastli zobi, mogoče je pa res kaj na tem. naj hitro mineuser posted image

Zobozdravnik: pri nas se mi zdi da je tako: okoli prvega leta otrokove starosti se naroči na prvi pregled. Lahko malo prej, lahko malo kasneje. Da bi pa bil prvi pregled pri 6 m, pa mi jalo čudno, saj veliko otrok sploh še nima zob, ali imajo mogoče 2 al 4. Od kolegice tamali je prvi zob dobu pri 13 mesecih. Ko je imel eno leto je klicala in zobozdravnica je rekla, da naj pokliče ko bodo prišli prvi zobki in da jih bodo pogledali in, da bo dala nasvete glede čiščenje. Da pa dokler nima vsaj kakšnega zobka ni smiselno da hodi. Torej če ima že nekaj zobkov pri 6 m, pol tudi lahko že gre na pregled. Ena izkušnja iz Koperskega konca, kako je v LJ ne vem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.12.2010 16:16:34   
izalina
user posted image user posted image Podlegla bolezniuser posted image user posted image . Dobila vročino, kosti in sklepi me bolijo kot, da bi bila stara malo čez 80. Da o glavi ne govorim. Za konec pa še user posted image ne bo prišel nič prej iz službe, kvečjemu kasneje. Mala je pa kar pridna, sva odspali 2 urici zdajle.

Ja to je tudi meni tašča rekla, da ima veliko otrok drisko tik predno zrastejo zobki. user posted image user posted image user posted image

Deveta bom se potrudila, da ti čim prej pošljem, ampak me je tale bolezen malo zaj*****

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.12.2010 17:14:56   
K_a_t_i
Ajaj, izalina, pozdravi se hitro! user posted image

Ja, sej prvi je imel drisko pri rasti zobkov. No sej, bomo vidli... Zgoraj sem pa mislila napisat 9 in ne 0 mesecev user posted image . Pa tukaj je vseeno, če so zobi al niso user posted image . Bom še mal pobrskala... Hvala.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.12.2010 19:15:39   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Punce, predvsem Ljubljančanke, a kaj veste - nas še vedno kličejo iz ZDja za pregled zobkov ali moramo otročke naročiti same? Nekje imam v glavi, da smo imeli pri prvem pregled okrog 6m (ali pa 0 user posted image ).
Hvala!!!

mi smo se morali naročiti sami, datum imamo v februarju, ko bo tamal star 9m

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.12.2010 20:46:40   
K_a_t_i
Evo Nusi, super hvala! Bom poklicala Dr. Rahnetovo v Šiško - tja je že Žiga hodil in je prima!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.12.2010 21:27:54   
nusi

Evo Nusi, super hvala! Bom poklicala Dr. Rahnetovo v Šiško - tja je že Žiga hodil in je prima!

mi gremo tut v šiško

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.12.2010 21:28:09   
Lunanai8
Kati, mi tudi nismo imeli nobene (taksne) reakcije po cepljenjih. Res znajo bit zobki... No, kar se teh tice, hvala za opozorilo na zobozdravnika. Pojma nisem imela, da se lahko gre ze tako hitro na pregled. V soli za starse je zobozdravnik sprical predavanje, ko bi ga moral imeti in je pac odpadlo, niso pa dali novega termina user posted image . Tako da pojma nimam o zobeh. user posted image Imamo pa ze 6 zob, tako da bo verjetno pocasi res treba it na pregled. Uuuu, bom pa tole priporocilo glede zobozdravnice vtisnila v spomin, smo iz Siske, pa je super, bo blizu, ce pravis, da je Rahnetova fajn. user posted image

Pikepoke za cimprejsnji izrast zobk in konec driske, Izalini, da se pozdravi, pa Bubolin za fizioterapijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.12.2010 22:03:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Imamo pa ze 6 zob

Tok al kaj?! Katere pa? Naš bo pomojem hmalu od 2h prešaltal na 8 komadov user posted image . No ja, vsaj nočni kriki so temu primerni user posted image . Pa ves čas se pod nosom ves nervozen z rokico drgne. Ma božček je, no.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.12.2010 9:48:49   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Imamo pa ze 6 zob

Tok al kaj?! Katere pa? Naš bo pomojem hmalu od 2h prešaltal na 8 komadov user posted image . No ja, vsaj nočni kriki so temu primerni user posted image . Pa ves čas se pod nosom ves nervozen z rokico drgne. Ma božček je, no.

Spodaj enki in zgoraj enki + dvojki user posted image . Sta mu dvojki kar takoj za enkama zgoraj zrasli. Pravzaprav se mi zdi, da sploh ni pavze, kar en za drugim ven rinejo. user posted image

Gasper je pa res boscek, da ga takole zobki matrajo. user posted image
Pri nas je bila kriza pri prvih dveh, potem pa se je zgleda navadil na bolecino, se mi zdi, da ga ne motijo vec. No, vsaj spi normalno celo noc. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.12.2010 14:12:14   
K_a_t_i
Hvala za user posted image . Zdej ma še ritko vneto user posted image . Zanekrat minimalno - upam, da rešimo!!! No, bomo, itak, da BOMO.

Tud nam je napovedala p., da bojo zgoraj kar vsi štirje naenkrat... Pa da vidmo to. Pol bi mi tud spet mal spali user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?