milena2222
|
Jutro! klupko- Naš se plazi že od petega meseca,smo v posvetovalnici vprašali,če je kaj narobe,ker je tako hiter,pa je rekla,da so otroci pač različni ( eni prej to,drugi pa kaj drugega ).Je pa že v posvetovalnici pri treh mesecih sestri skoraj dol z mize padel,ker se je začel obračat,ona pa tega ni pričakovala ( če ne bi jaz zraven stopila in ga zagrabila,bi ziher padel dol ).Je bila sestra še lep čas v šoku.Zdej pa že kar lep čas on pridno vstaja,kjerkoli je mogoče,tk da je za znoret Je pa res,da zadnje čase opažam,da se pa kr pridno zaigra v stajici ( prej ni bilo šans ).Sem skos govorila,da stajice in hojice pri nas ne bo,pa enostavno ne gre drugače,ker bom če ne znorela,ker ga je res vsepovsod polno in ga ne moreš niti sekunde pustit samega.Sem npr. šla zadnjič posodo pospravit,pogledam kje je in je že rožo vlačil iz okenske police ( mamo nizko okno ).Da o padcih ne govorim,ko je prvih parkrat padel,sem bila solzna zraven.Se sploh ni znal pazit,je vstal in padel ko hlod.No zdej se pa že pazi,uporablja roke in će je le pogoče, se vrže na rit Seveda je pa pri padcu sledilo tudi ne-dihanje.Sej se spomnite,ko sem pisala,da naš občasno neha dihat.No to zdej včasih naredi,ko pade.Predvidevam,da se vstraši al kaj.V glavnem,potem mu pihnem v obraz in zadiha Aninchy- za avtosedež deveta in kati-vaši so bolj brihtna,vedo,da bodo še dolgo dolgo morali nogice uporabljat,pa se malo nazaj držijo barvar-se glede mleka v vsem strinjam Aja,mi gremo pa jutri v Lj,ima dragi službo jutri in v četrtek,pa greva zraven.Je en prijatelj njegov posodil stanovanje,pa bomo tam.Če je katera za,bi se pa lahko srečale?Al pa če ima katera kake opravke jutri al pa v petek v centru ( menda je to stanovanje nekje v centru,moram še vprašat,blizu parka Tivoli ),povabim na ? On bo imela službo,midva bova pa sama,pa ne poznam ekstra LJ....
|