|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
13.12.2010 19:18:30   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: anchyi18

Imam hčerko staro 7 mesecev. Dojim jo že od začetka njenega rojstva. Imam ZELO veliko mleka.Vendar od kar je gosto hrano, se noče več toliko dojiti. Količina mleka pa se mi nič ne uravnava. Ne vem kaj naj naredim,ker sem že imela vnete prsi.  Prosim za vaše mnenje.

kako srečna si lahko! Nama pa ni steklo, pa toliko mleka sem imela. Normalno je, da se ne doji več toliko, ker z gosto hrano dobi kalorije, posledično je bolj sit. Jaz sem ravnala takole: črpala sem si, da nisem dobila mastitisa, mrzli obkladki po koncu črpanja, nato pa sem večala razmake med črpanji.
Sčasoma pa se bo količina mleka uravnala. če pa bo prehudo, svetujem obisk pri zdravniku, da ne tvegaš hudega vnetja.

(odgovor članu anchyi18)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.12.2010 19:54:55   
Aninchy
Omg, dala sem si delat voščilnice za božične praznike, pa me je prišlo 6 voščilnic ok. 9€, pa sem se spomnla, da sm še eno pozabla, sm jo naročila posebi in bom zanjo dala 5,5€user posted image user posted image ahh, kaj čmo, če sm skleroznauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.12.2010 20:08:17   
Barbara_L
@aninchy: bo lep božič:)))))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.12.2010 20:17:32   
izalina
Anchyi - ne znam svetovat. Upam da se ti čim prej porihta stvar, tako da bo prav tebi in tvojemu user posted image .

Sem prej že napisala en post...pa mi je napisalo tisti znani RR stavek 'vi ar sori'. user posted image .

No naša škratinja spančka, atija še ni, upam da pride še danes, ampak dvomimuser posted image . Služba je služba.

Katy - kaj tvoj user posted image je že prej polival/bruhal, ko je pil samo mleko? Ali se je to šele zdaj začelo? Zanima me, ker pri nas sedaj, ko imamo GH, zjutraj ko dobi mleko res ogromno bruha. Zvečer niti ne, ker slabo urico prej poje mležno-žitno kašico. Ponoči je takotako....zjutraj ko se zbudi in se premetava po postelji veliko krat bruhne. Odkar sva šle na nadaljevalno mleko je situacija nekoliko slabša. Nisem ji pa še začela dajat mlečnih izdelkov, se kar malo bojim. Naša P je rekla, da lahko gremo naprej na preiskave zaradi polivanja, ampak da ona ni za to, ker v velikih primerih ne ugotovijo nič,  pa da so še preiskave neprijetne za otročka. No in sva se odločila da ne gremo, da bo pač minilo. Sedaj se pa kar malo sekiram, da nismo šli. Vi ste šli samo na UZ želodčka ali še kam?

No sem ji pa dane so nasvetu fizioterapevtke dala ovseno mleko in je brez problema pojedla kašico. Zjutraj ji pa dam to mleko po flaši pa da vidimo kaj bo. Upam, da je po atiju in ji bo všečuser posted image .
Fiška user posted image za potrjeno nosečnost user posted image Uživaj(ta).

Jaz sem tudi razmišljala, če bi lupinico takoj prodali. Bi vsaj nekaj dobila zanjo. Ali bi počakala še cca. 1 loto in vse skupaj prodala z vozičkom vred. Novega družinskega člana načrtujemo čez 2-3 leta. Res da mi je ta voziček zakon, ampak nevem kaj bo takrat novega na tržiščuuser posted image . Pa še nosečnica, ki ji na polno delajo hormoni.....pa saj vemo kam to pelje user posted image user posted image user posted image ... novemu vozičku naproti user posted image user posted image user posted image .

Poroka - sva še koruznika user posted image . Bi bila pa tašča gotovo neizmerno srečna, če bi se poročila. Kdaj se bova pa poročila, je bil njen prvi stavek, ko sva jim povedala, da pričakujeva user posted image .

Nusi - upam, da vam prav pridejo tele user posted image user posted image user posted image

Aninchy - zakaj pa tlačiš malega v bundici v lupinico. Jaz jo dam v lupinico oblečeno v dolgem bodijo, tanki majčki in spodnjemu delu trenirke. Pa je mala vedno vroča oz. ima moker hrbet, ko jo dajem ven. Pa dekico ima zraven za vsak slučaj. RAzen ko jo nesem do avta ji dam še kapo na glavo in pokrijem celo lupinico z dekco. Če je pa preveč oblečena se ji pa zmeša že po 5 minutah vožnje in se dere ko sraka.

Voščilnice - jih naredim sama, user posted image pa napiše in to je to.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
13.12.2010 21:04:45   
deveta
Dober večer

Naša Veronika ima nenevaden način pitja. To je prav za posnet. Prime flaško z eno roko, z drugo pa prime cucelj in ga stiska tako da si šprica v ustauser posted image . Kje je našla ta sistem nimam pojma. Če ji dam rokico iz cuclja na ročajček, se jezi in spet prime cucelj in ga veselo stiska in cuca tisto kar šprica ven. Tu pa tam cucelj zgreši usta in malo pošprica okrog in malo po njej. Pa se malo nakremži in nasmeje in ponovi vajo user posted image user posted image user posted image . V glavnem smo se prav nasmejali.user posted image user posted image

Voščilnice: ponavadi sem jih delala z mamo. Sva skupaj eksperimentirali, ker je mama ideje za vrtec rabilauser posted image user posted image . Tako, da sva pol skupaj naredile še za sorodnike in jaz še za kakšno prijateljico. Letos pa ne bo ničuser posted image . Nimam časa (beri: ne mi ga ne da zvet). Mam, preveč drugega dela, se moram preveč igratuser posted image . Jih je pa kolegica lani tudi sama naredila in to zelo preprosto. Slikala je svojega malega (star je bil 5 m) s kapo od Božička na glavi, pa še malo ozadja naštimala. Pol je slikice razvila, jih prilepla na rdeč kartonček, prepognjen na pol in not napisala posvetilo. Pa je bilo narejenouser posted image . Tako, če sem kateri idejo dala. Pri nas to ne pride v poštev, ker dragi na mara, da se otroka izkorišča v komercialne nameneuser posted image .

Nusi: user posted image user posted image user posted image

Anchi: žal ne znam svetovat, meni se je mleko zelo lepo prilagajalo porabi.user posted image

Je prišu možek domov, mu grem večerjo postrečt. Pol pa greva se muckat na kavčuser posted image
Lahko noč

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
13.12.2010 21:07:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Aninchy - zakaj pa tlačiš malega v bundici v lupinico. Jaz jo dam v lupinico oblečeno v dolgem bodijo, tanki majčki in spodnjemu delu trenirke. Pa je mala vedno vroča oz. ima moker hrbet, ko jo dajem ven.

Tudi jaz sem mislila, da otroka pa RES ne moreš dat nikoli v lupinco v bundici. Ampak zarečenega kruha se največ poje.... Če je avto parkiran na dvorišču, če je zunaj -10C (in manj!) in če greš na vožnjo, ki je krajša od 15 minut ne moreš dat otroka v avto brez bundice. Moj avto je te dni dobesedno ukovan v led... Niti vrat ne morem odpret user posted image Torej je nujno, da ima dete gor bundo. Tako da, razumem Anynchy user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
13.12.2010 21:15:43   
katy83

Katy - kaj tvoj je že prej polival/bruhal, ko je pil samo mleko? Ali se je to šele zdaj začelo? Zanima me, ker pri nas sedaj, ko imamo GH, zjutraj ko dobi mleko res ogromno bruha. Zvečer niti ne, ker slabo urico prej poje mležno-žitno kašico. Ponoči je takotako....zjutraj ko se zbudi in se premetava po postelji veliko krat bruhne. Odkar sva šle na nadaljevalno mleko je situacija nekoliko slabša. Nisem ji pa še začela dajat mlečnih izdelkov, se kar malo bojim. Naša P je rekla, da lahko gremo naprej na preiskave zaradi polivanja, ampak da ona ni za to, ker v velikih primerih ne ugotovijo nič,  pa da so še preiskave neprijetne za otročka. No in sva se odločila da ne gremo, da bo pač minilo. Sedaj se pa kar malo sekiram, da nismo šli. Vi ste šli samo na UZ želodčka ali še kam?

No sem ji pa dane so nasvetu fizioterapevtke dala ovseno mleko in je brez problema pojedla kašico. Zjutraj ji pa dam to mleko po flaši pa da vidimo kaj bo. Upam, da je po atiju in ji bo všeč .

Izalina, Timotej bruha že od rojstva. V začetku je sicer to bilo bolj polivanje in so ga pripisovali njegovi nedonošenosti, pa da je to normalno. Ko sva pri 4.mesecih začela uvajat GH, so mi rekli, da bo bolje, vendar je bilo slabše. Potem so nas poslali na UZ, tam ni nič pokazalo, pediatrinja je rekla, tako kot tvoja, da ga na gastroskopijo ne bi rada poslala, ker je to mučno za dojenčka. Potem se je res vse malo pomirilo, zdaj zadnji mesec pa bruha/poliva večinoma samo po jogurtih, skutah, pudingu. zanimivo, da po jutranji kašici (rižolino) in po večerni (keksolino) ne bruha, pa tudi alpsko mleko je že dvakrat pil in ni nič bruhal po njem. user posted image Ni mi jasno. Saj glede na to, da se ok razvija in normalno redi, se ne sekiram preveč, ampak ni pa prijetno ko vidiš, ko bruha, potem pa ga ta kislina malo matra. user posted image
Nimam nasveta za tebe- vsaj pametnega ne. user posted image Kaj ko bruha, je vonj taki kiselkast ali ne? Imaš občutek, da jo to moti? ali moti samo tebe? Tako je bilo namreč v začetku pri meni. user posted image Malo še opazuj, probaj kaki jogurt, skuto, pa boš videla. Držim pesti, da ne bodo potrebne preiskave in se bo samo od sebe porihtalo. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
13.12.2010 21:37:45   
m_o_i
izalina - ce izbruha oz. polije samo takrat, ko pije mleko, mu ga pac zgostis. na steklenicko mleka daj zlicko, dve kake kasice oz. kosmicev(ne vem, kake so vajine kolicine; jaz sem na 100 ml dodala eno zlicko rizeve kasice-ko je bil mulc mesec, dva star in sva mela probleme zarad refluksa) user posted image  in je full pomagalouser posted image

punce-sej berem vas, sam napisat nimam casa kej velik. prevajam novi forum, da bo cel slovenski user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
13.12.2010 21:40:34   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

izalina - ce izbruha oz. polije samo takrat, ko pije mleko, mu ga pac zgostis. na steklenicko mleka daj zlicko, dve kake kasice oz. kosmicev(ne vem, kake so vajine kolicine; jaz sem na 100 ml dodala eno zlicko rizeve kasice-ko je bil mulc mesec, dva star in sva mela probleme zarad refluksa) user posted image  in je full pomagalouser posted image

punce-sej berem vas, sam napisat nimam casa kej velik. prevajam novi forum, da bo cel slovenski user posted image

ja, točno. Pri nas je tudi vse skupaj malo umiril tak način. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
13.12.2010 21:47:16   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

joj, upam da bo res slovenski, ker to je moja sprostitevuser posted image user posted image user posted image , če bi bil angleški bi mogla možgane vklopituser posted image user posted image user posted image , to pa pol ni več zabavnouser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
13.12.2010 22:04:32   
klupko
Moi - upam, da bo bolj pestra izbira smejkotov...za taščo in podobne!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
14.12.2010 8:52:26   
emibu
Živjo punce...

No začnem najprej s slabo novico? al rajš s še bol slabo???user posted image user posted image user posted image
no..menzo sem dobila in iz mene lije!! kot iz škafa pršlo mi je čez dva vložka in hlačke in use na postlo user posted image user posted image Z živci sem pa tut že čist fertik...že tri dni se sam cmerim...sem misnla d abo minisl ampak očitno nebo...zaprta sem med 4stenami..kam naj grem če živim nekje bogu za hrbtom..nimam izpita...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od 7 zutri do pol 4 popoudne sem samauser posted image user posted image user posted image in če vrjamete al ne me to ubija...user posted image user posted image nimam energije niti za posodo pomit..user posted image user posted image učit se morem kosilo skuhat user posted image user posted image sploh nevem akj se dogaja z mano...

kaj boste kuhale dans?user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
14.12.2010 10:04:58   
Meemee
Eno veliko user posted image vsem. Moja je zadnje tedne s sojinim mlekom user posted image

Že nekajkrat sem hotela vprašati, pa vedno pozabim. Torej:

Kako to, da ste se tiste, ki že dajete kravje mleko user posted image , odločile za Alpskega, ki je najbolj obdelan, z največjim rokom trajanja, ... Zdi se mi, da sem nekje prebrala, da alpskega mleka otrokom vsaj 2 leti ne bi ponudili, če ne celo več. Se ne spomnim točno. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
14.12.2010 10:13:09   
Meemee
emibu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
14.12.2010 10:22:48   
emibu
za alpsko sem se odločla zgolj zato ker sem ga sama pila od 3 mesca naprej pa sem čist fejst baba user posted image user posted image spremlala pa sem če bi ga kej zvijalo al pa kej..pa ni blo nobene panike tak da zdej čokolino itd. usi linoti sveta se pr nas delajo z alpskim 3.5 nerazredčen..ne me linčat sam učasih mu tut kakav ponudim za požirk al dva

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
14.12.2010 10:23:29   
bubolin
Jutroooo

No danes smo se pa malo boolj naspali - jeeej  user posted image No pa vseeno eno user posted image za vse ta zgodnje.

Kolk je pa mrzlo danes user posted image Pa tak lep sonček, bi šla takoj ven, sam tale mraz user posted image No bom še malo počakala, pa potem vidim če se je kej otoplilo. Kako boste ve danes oblekle vaše malče za ven v tem mrazu user posted image user posted image

Ste že kej praznično razpoložene?? Jaz že malo user posted image posledično se zvečer kuha kuhan vinček user posted image Sej veste za tak ta prav novoletni-božični filing user posted image

Emibu - user posted image   user posted image   te čist štekam kako se počutiš, ker se jaz včasih počutim enako - sem tudi na samem doma, pa zelo velikokrat brez avta user posted image Ampak na splošno mi nič ne manjka le kdaj pa kdaj ti mal na psiho udar user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
14.12.2010 10:48:46   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Aninchy - zakaj pa tlačiš malega v bundici v lupinico. Jaz jo dam v lupinico oblečeno v dolgem bodijo, tanki majčki in spodnjemu delu trenirke. Pa je mala vedno vroča oz. ima moker hrbet, ko jo dajem ven.

Tudi jaz sem mislila, da otroka pa RES ne moreš dat nikoli v lupinco v bundici. Ampak zarečenega kruha se največ poje.... Če je avto parkiran na dvorišču, če je zunaj -10C (in manj!) in če greš na vožnjo, ki je krajša od 15 minut ne moreš dat otroka v avto brez bundice. Moj avto je te dni dobesedno ukovan v led... Niti vrat ne morem odpret user posted image Torej je nujno, da ima dete gor bundo. Tako da, razumem Anynchy user posted image .

Točno tako!user posted image user posted image Mi skos delamo ful kratke razdalje, zlo, zlo redko gremo kam dlje, ker mamo vse tle v bližini.... Pa še garaže nimamo, tak da morm itak tamalga oblečt za ven, pa da bi ga pol v avtu spet slačla pa pol spet nazaj oblačlauser posted image user posted image Nimam pa nikol tud fejst zagret avto, tak da pretoplo mu ziher ni. Mi v bistvu v avtu zmrzujemouser posted image user posted image Ne lol sej ne, ampak res smo polno oblečeni in gretje je minimalno, ravn tolk da nas ne zebeuser posted image Itak smo pa v 10 - 15ih minutah na ciljuuser posted image

klupko - mah, kolkar sm zaenkrat vidla, so smejkoti bolj švoh... sm jih kuj skritiziralauser posted image user posted image če ne bo druge možnosti pa greš na yoursmiles.com - tm boš našla pa svega i svaštauser posted image user posted image user posted image pa tud sam link prilepiš v post notr pa jeuser posted image

emibu - Sej bi pršla k teb na obiskuser posted image user posted image sam če me nisi povablauser posted image user posted image Midva sva tud velik sama, ampak jst mam res HB vse čist na dosegu "vozička"user posted image tak da če nama začne dc bit, šibnema zvonit po bajtah, kdo naju povabi na obiskuser posted image user posted image user posted image Sicer pa tud jst nimam nekih ful kolegic, mam dve tle okol - ena je dva mesca noseča in ji je cele dneve slabuser posted image , druga ma pa eno leto starga in je čist preveč dela z njim, se ne morš kej dost "zmenit"user posted image Tak da se družim kr bolj z mojo mami in staro mamouser posted image ampak nima veze, važn da nism samauser posted image

Meemee - jst dajem skutice, frišnga mleka mu pa še nism dala, pa še bom kr mal počakala.... vsaj z nečim bom recimo da upoštevala dohtarjeuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
14.12.2010 12:10:01   
anchyi18
vse to sem že naredila,pa ni nič boljše.zdravnica je rekla da če si bom kar naprej pumpala bo še več mleka.a ste slišale za ene tablete ki se lahko dobijo?!?user posted image

anči

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
14.12.2010 13:31:23   
K_a_t_i
http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html

Babe, to ne morš verjet... Na avtu imam šipe od ZNOTRAJ zamrznjene user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu anchyi18)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
14.12.2010 14:19:56   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html

Svaštauser posted image user posted image user posted image
Evo, in glih to, kar naš mulo obožuje je pa rakotvornouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
14.12.2010 14:37:24   
j.b.
aja še eno user posted image kdaj se lahko začne user posted image dajat čokolino, čokoladni puding, čok. torto, ... na splošno čokolado?
Na čokolinotu piše 8+, a to velja za vso čokolado???

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
14.12.2010 15:11:30   
deveta
Dober dan!

Pri nas sonček in krasno vreme. Malo je mrzlo, ampak je prav tako, da malo viruse in bacilčke stran preženeuser posted image . Z Veroniko sva bili na lepem dopoldanskem sprehodu.
Sem se pa lotila močne generalke po hiši. To vreme me je tako motiviralo. Samo kaj ko gre tako počasi. Sem komaj dnevno spucala, mapak sem jo za prav očistila, vse premaknila in v vse kote in kotičke šla s krpo, tako da bo za en čas mir. Zdaj jem zasluženo kosilo (oslič in krompir z blitvo) in RR prebiramuser posted image . Nič novega kajuser posted image

Puzle: saj je prav da skrbimo za naša malčke, samo kaj pa danes ni rakotvornouser posted image . Plastenke izdelujejo iz podobnih snovi kot vojne pline. Ostanki nekaterih "izredno nevarnih" kemikalij ostanejo v sledeh v teh plastenkah, če plastiko zmrzujemo se te snovi še bilj intenzivno izločajo v hrano, poleg tega je plastika motilec hormonov....... tega je svašta. Za vsako stvor nekaj najdejo. Pa da ne govorimo o cigaretnem dimu, pa o pomfriju in pohanih zadevah....  Pa če se spomnete kak halo so pred leti delali z živilskim dodatkom E330, ki ni nič drugega kot citronska kislina. Jaz puzle imam in jih bom pustila tam kjer so, če jih ne bi imela jih pa mogoče ne bi kupila. Moje mnenje.

Emibu: temu se reče socialna podhranjenostuser posted image . Cel dan se razdajaš otročku, zase pa nimaš družbe, ja vem da je hudo. še posebej, če si res na samem in nimaš nikogar. Od kar je moj mož menjal službo je tudi pri nas kar prazno (dela od 8-17 ampak pride domov šele okoli 18 ali 19 ker še kakšno naduro oddela, ker je gužva. Zjutraj pa si itak samo v postelji ljubčka dava in to je to. Imam pa srečo, da živim nad taščo in svakinjo in se pol popoldne  pri njih malo šlepam.  Al pa grem k mami, ki je 3 min vožnje ali 20 min peš stran. Če pa še izpita nimaš je pa res hudo, ker ne moreš nikamor. Če čutiš potrebo se tudi zjoči, pol pa korajžno poglej na svet in bo boljšeuser posted image . Če maš kako prijateljico v bližini jo povabi na obisk, jaz to pogosto prakticiram. Je pa res, da je ena še absolventka in pride vsaj enkrat na 14 dni, ena pa dela vsak drugi teden popoldan in se dve urci prej odpravi v službo, tako da se še pri meni ustavi, tudi vsaj enkrat na 14 dni. In te dneve sem res dosti bolj raspoložena. Z drugimi pa se dobimo kolikor pač nanese slučaj.

K_a_t_i: pa kolko mraz je pri vas, brrrr. Jaz mam rada mraz, ma to je pa res hudo. Tega si pri nas sploh ne znem predstavljat.

Nič kosila konec, grem naprej čistituser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
14.12.2010 15:13:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

aja še eno user posted image kdaj se lahko začne user posted image dajat čokolino, čokoladni puding, čok. torto, ... na splošno čokolado?
Na čokolinotu piše 8+, a to velja za vso čokolado???

po 1. letu, če kaj daš na stroko...
sicer pa kot želiš user posted image

aja - pudinga in torte jaz nebi dajala v isti koš user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.12.2010 15:14:04 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
14.12.2010 15:21:15   
deveta
Meemee: jaz bom tudi kmalu začela z kravjim in kozjim mlekom (kozjega sem že parkrat dala malo). Samo, da še te kašice, ki že imajo mleko not porabim in pol nadaljujem s kravjim mlekom. Glede na to, da tako poredko hodim v trgovino (povprečno 2x na mesecuser posted image ), bom verjetno kupila pomurkino mleko v prahu (na njem sem jaz zrasla, od drugega meseca naprej) in ga kombinirla s kozjim od sosedove kozeuser posted image . Če ji bom pa mleko kupila (ko grem v trgovino ga pogosto zase kupim), bo to nehomogenizirano (Planika, Bohinjsko mleko). Meni osebno postopek homogenizacije ne diši. Kak pire, ki bo pa tudi za nas narejen pa bo itak imel not alpsko mleko, saj sem že omenla ,da moj mož ne da v usta nič drugega, kar se mleka tičeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
14.12.2010 16:16:17   
klupko
Emibu - te popolnoma razumem, ker tudi mi živimo v rovtah in nimam nobene pametne družbe, ker smo se preselili dve leti nazaj in skoraj nobenega ne poznam. Same kmetije so okoli in ni nobene mlade duše.user posted image
Jaz imam izpit, ampak imava zdaj samo en avto, ker smo mojega prodali, da smo si lahko privoščili en družinski avto, ki ga ima moj za v službo, tako da midva ne greva nikamor. No, ko je pa oči doma, si pa le privoščimo in gremo v šoping pa na kak obisk, drugače pa grem s tamalim samo čez vas, kar pomeni da imava 15min počasne hoje v eno smer in 15min nazaj pa je. Potem pa še ponavadi malo pred bajto posediva, ker tiste pol ure je kar nekaj..samo povohava svež zrak.user posted image
Prej sva šla za ene 20min na teraso, nisem upala več, ker ima čisto odprto rano tam, kjer mu raste leva zg. enkica, danes zjutraj si je s spodnjimi zobki tisto zgrizel in mu je tekla kri.user posted image
Nimam nobenega pametnega nasveta, ampak ti je verjetno vsaj malo lažje, ko veš da nisi sama odrezana od sveta.user posted image

Temperature user posted image user posted image user posted image Včeraj, ko je moj prišel iz službe (22:30) so bile isto šipe znotraj zmrznjene in v avtu je kazalo -9 stopinj, danes zjutraj pa -15!!!!user posted image

KM - jaz svojemu mleka nimam še namena dat, jogurt, skuto pa te zadeve pa ja. Skuto sem mu že dala, saj sem vam pisala, da je pomlatil vse.user posted image

Deveta - imam video, samo naložit moram. Krepneš!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?