|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
15.12.2010 22:56:31   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image sej nima veze.... itak ni nič "nujnga" user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.12.2010 8:07:35   
izalina
Jutro,

kot kaže sem prva in častim user posted image . Postrezite si user posted image .

Sem že včeraj in predvčerajšnjim napisala dva posta pa mi je vse zbrisalo user posted image pa še net nam neprestano nekaj crkuje user posted image . Sva bile pa z ta teden večinoma sami, ati je hodil domov le spat. Danes gre pa mami po dolgem času za dve ure delat. Menjam prijateljico in grem končno spet malo na bazen in male pogledatuser posted image . Jutri ima pa ati dopust, potem pa do srede še dela, pol pa do druzga leta dopustuser posted image (se kar dobro sliši).

Avtosedež/bunda - mi tudi nimamo garaže in imamo en avto pa prakticirava tako, da gre eden prej dol in zagreje avto ter spuca šipe, če je potrebno. Kdaj pa to ni mogoče, jo pa pač v lupinici pokrijem z dvema dekicama in ji dam kapo na glavo ter jo potem odkrivam po potrebi. Nimam srca, da jo dam v bundici v avto. Res je pa, da delamo ture z avtom samo 30 minut in več, v trgovino gremo pa kar z vozičkom ali pa eden od naju sam. Sama jo pa zelo malo v avtu vozim, ker se na sovoznikovi strani ne dajo sklopit airbagi in če me mala ne vidi se ji zadaj zmeša.
Klupko- kakšen sonček je tvoj mali user posted image . Pri nas se samo kotali in se nekaj poskuša plazit pa tudi pride vsepovsod. Najboljši so pa kabli tastrupeni puzli. Teh sploh ne bom komentirala, ker če se vprašamo kaj vse je iz plastike, pridemo kmalu do tega, da bi mi morali biti že zdavnaj tam na oni strani. Sem pa za to, da se čim bolj zmanjša uporaba plastike seveda.
Aninchy - super za avtosedežuser posted image

Moi&tvojuser posted image user posted image user posted image za cepetavčka. Sem ga včeraj na hitro prečakirala. Kaj pol sedaj tam čvekamo ali kako?

Riževo mleko - kupi se ga v Merkatorju (malo večjem) in imajo tudi koruznega in ovsenega. Mi riževega ne prakticiramo veliko, ker je v večini ta navaden beli riž. Največ user posted image popije ovsenega, sedaj ga dajem tudi mali in ji je ql (poje vse). Sojinega pa ne kupujemo, ker je soja zelovelikokrat gensko spremenjena, pa še prevelike količine niso dobre za telo (ledvice), ker naj bi vsebovala veliko dušika (če se prav spomnim dušika ja).

Emibuuser posted image user posted image user posted image velkam tu de klab. Jaz imam skoraj vsak teden dan, ko se vprašam, s kolikim ljudmi sem se tisti dan pogovarjala in ugotovim, da če odštejem mojega in malo, ugotovim, da max. še z 1-2. Tukaj ne poznam nikogar, vozičkam skorajda vedno sama. Najhuje mi je pa to, ko je okrog mene polno mamic z vozički pa ko se srečamo na cesti te tudi pogledajo ne, kaj šele pozdravile. No in potem sem raje na sprehodu sama z malo, kot da se nekomu usiljujem. Pri nas še user posted image pride kdaj pozno domov in sva potem res celi dan same.

Katy in ostale - hvala za nasvete. Smo že poskusili s tem zgoščevanjem: že od tretjega meseca ji pred vsakim obrokom (mleko) dajem 2-3 žličke riževih kosmičev, ampak se stanje ni nekaj drastično izboljšalo. Tudi to kar je Moi napisala sem delala pa ni neke hude razlike. V trgovini sem zasledila ovčji jogurt in ji ga bom posusila dat, ima katera kakšnje izkušnje z njimuser posted image AM si pa tudi ne upam popolnoma nadomestiti z mlekom rastlinskega izvora, saj so karakteristike popolnoma drugačne.

Nusi in Aprilčica za vajina škratka user posted image user posted image user posted image

Naša se je pa nekaj malega prehlasila (zabasan nosek), se vidi da takoj pride na parket kjer je hladnouser posted image . Sem jo danes malo več oblekla, saj že razgraja tukaj po stanovanjuuser posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.12.2010 9:27:10   
klupko
Dobro jutro!

Mene je prej skoraj kap..malega sem dala v posteljico, da sem mu šla pripravit papico in on nekaj drnda tum potem pa kar naenkrat tišina..pridem pogledat, on se pa drži za rob posteljice in STOJI!!! Seveda sem vzkliknila, on se je pa ustrašil in padel!user posted image user posted image Glava je zadela drugo stran posteljice, ampak je bil tako navdušen nad svojim dosežkom, da ni niti pisnil.user posted image
Po svoje sem zelo vesela, da tako napreduje, po drugi strani pa user posted image user posted image user posted image nikjer več ni varen če je sam.user posted image
Ah, grem se kregat z njim na strupene puzle.user posted image Moj je takoj rekel, da jih bova dala stran in kupila tepih..še to se mi manka, da ga bom morala vsak dan 15min sesat, pa vsake dva meseca na teraso prat.user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.12.2010 9:35:28   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
Ah, grem se kregat z njim na strupene puzle.user posted image Moj je takoj rekel, da jih bova dala stran in kupila tepih..še to se mi manka, da ga bom morala vsak dan 15min sesat, pa vsake dva meseca na teraso prat.user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaz tudi tepihov ne maram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.12.2010 10:59:38   
izalina
user posted image tepihi. Imamo tisti tepih 'travo' v dnevni in lahko pamo sesaš, 5x na dan user posted image

Kontracepcijska tabletka - a katera slučajno jemlje iste kot je pred nosečnostjo? Jaz bi jih sedaj začela nazaj jemat pa imam sta mi še 2 škatlici ostali in bi kar s temi nadaljevala (Jasminelle). G mi je rekla na pregledu po porodu, da naj pridem po recept ko se bom odločila, ampak je bilo takrat govora o drugih, ker sem še dojila. Sedaj pa ne več. Kaj mislite da jih lahko začnem kar jemat ali je bolje, da pokličem svojo G?

Sva mislile z user posted image it ven in ugotovim, da je zunaj -4,5°C. Samo po mojem bova kar šle na en kratek sprehodčič.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.12.2010 12:20:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

in ugotovim, da je zunaj -4,5°C

user posted image a to je mraz? user posted image user posted image

Mi2 sva bila zunaj že na -10C - sva preživela - jaz sicer komaj, user posted image je pa slaaadkooo spalo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.12.2010 12:44:48   
Meemee
Midve sva tudi s sprehoda (-9 stopinj user posted image ). Zdaj se moram pa najprej odtajat, pol pa kaj pokomentiram user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.12.2010 12:49:53   
izalina
Mi2 sva tudi s sprehoda.user posted image No je prav lepo slišat, da greste ven tudi če je fajn mrzlo.
Kati - v našem mestu, ko je pod 0° ni nobene mamice zunaj z otročkom do 1 leta. Ko pa je sonček je pa miljon mamic z vozički in sedijo na kavicah. Jaz sem prava čudakinja zunaj, pa stare mame se za mano obračajo in vstavljajo pa sprašujejo, če ni malo premrzlo za dojenčkauser posted image .

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.12.2010 13:41:39   
Meemee

Jaz sem prava čudakinja zunaj, pa stare mame se za mano obračajo in vstavljajo pa sprašujejo, če ni malo premrzlo za dojenčkauser posted image .

user posted image user posted image user posted image Pa ravno njim je prijetno toplo. Me smo tiste, ki zmrzujemo user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.12.2010 15:02:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Jaz sem prava čudakinja zunaj, pa stare mame se za mano obračajo in vstavljajo pa sprašujejo, če ni malo premrzlo za dojenčkauser posted image .

user posted image user posted image user posted image Pa ravno njim je prijetno toplo. Me smo tiste, ki zmrzujemo user posted image

Ja, ja - poznam! Sem že napisala na FB pa bom še tukaj - najbolj posrečeni komentarji starih mam v zimskih dneh:
1. Zunaj pada sneg. Greva s kengurujčkom ven. Tamal vesel za znort. Komentar: Joj, a ti si tud MORAl v takelem ven? user posted image
2. -10C soseda: Kaj pa če se prehladi?! (seveda - zdej bova do maja noter pa potem ves julij in avgust - za vsak slučaj, da ne bo prevroče)...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.12.2010 15:19:12   
deveta

Mi2 sva tudi s sprehoda.user posted image No je prav lepo slišat, da greste ven tudi če je fajn mrzlo.
Kati - v našem mestu, ko je pod 0° ni nobene mamice zunaj z otročkom do 1 leta. Ko pa je sonček je pa miljon mamic z vozički in sedijo na kavicah. Jaz sem prava čudakinja zunaj, pa stare mame se za mano obračajo in vstavljajo pa sprašujejo, če ni malo premrzlo za dojenčkauser posted image .

pri nas je podobnouser posted image user posted image . Sicer nisem iz mesta ampak iz vasi in ko se odpravim ven, me skoraj vsak vaščan, ki ga srečam čudno pogleda inkake pametne žene kričijo za mano: pelji otroka noter ker je mrazuser posted image . Mislim no, ko pa so ble te stare gospe majhne v naših vash ni bilo ne vode ne elektrike in so hodili v štalo na Wc, me prav zanima kako so one skrbele za otroke. Pa tudi bund in rokavic niso imele, samo kakšno deko za zavit otroka, pa so vseglih zrastli. Pol pa meni neko slabo vest vzbujajo. Na srečo se tu pa tam, kak pameten kmet pojavi in me pohvali: lepo, da v vsakem vremenu otroka ven pelješ.
Danes je pri nas burja in čeprav je samo 0 stopinj, vzbuja občutek hujšega mraza. To je za našo burjo značilno (klupko bo znala potrdit, če je v Kopru odraščalauser posted image ).Ampak, naša punca je še vedno mnenja, da je ven treba it. Postane neznosno sitna in če greva, pa čeprav samo za 15 min, je že veliko bolje. Tako, da res greva zmeraj ven (dež, sneg(letos smo ga že meliuser posted image ), megla, sonce, veter...).
Včasih se sprašujem, kako na Norveškem preživijo, če pa nas tu tako pogosto čudno gledajo, če otroka na zrak peljemouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Izalina: pa kje živiš, da so okoli tebe take ignorantske mamice. Jaz takoj začnem debatirat če se kakšna približa in če samo nakaže, da bi rada navezala stikuser posted image user posted image . Sicer sem bolj po redko v Kopru sama, ampak takrat izkoristim vsako priliko za druženje. Ker živim na vasi je s tem malo lažje saj se vse mame poznao, pa čeprav nismo ravno v prijateljskem odnosu. Ravno včeraj sem se odpravla ven in na vasi sem srečala novopečeno mamico (Aleksander 3 tedne star) in sva šle skupaj vozičkat naprej. Sta bila s tamalim prvič zunaj z vozičkomuser posted image . Jou, kako je pasalo, še s kom drugim govorituser posted image user posted image . Če pomislim, da je bila ta gospa moja inštruktorca angleščine, ko sem bila v srednji šoli. Zdaj pa sva skupaj vozikčali kot največji prijateljiciuser posted image user posted image .
(že ko smo govorile kdaj bobo pri 40. ta gospa jih ima zdaj, ko je prvič mamicauser posted image )

Izalina: na katerem oddelku pa so ta mleka, ker pri mlekih v hladilniku jih nisem našla, mogoče sem pa sabo pogledalauser posted image .

Kontracepcijska tabletka: ne znam svetovat. jaz bi tudi mogla na pregled in bi najraje spet tabletke. Bomo vidli kaj pravi moj G. Je bilo pa zdaj ko pol leta ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Klupko: user posted image user posted image user posted image user posted image  Anej user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.12.2010 15:26:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Izalina: na katerem oddelku pa so ta mleka, ker pri mlekih v hladilniku jih nisem našla, mogoče sem pa sabo pogledalauser posted image .

Običajno so pri bio prehrani. Pa če ni nujno, riževega jaz ne bi dajala, ker je precej "revno" glede na sestavo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.12.2010 15:32:07   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Ja, ja - poznam! Sem že napisala na FB pa bom še tukaj - najbolj posrečeni komentarji starih mam v zimskih dneh:
1. Zunaj pada sneg. Greva s kengurujčkom ven. Tamal vesel za znort. Komentar: Joj, a ti si tud MORAl v takelem ven? user posted image
2. -10C soseda: Kaj pa če se prehladi?! (seveda - zdej bova do maja noter pa potem ves julij in avgust - za vsak slučaj, da ne bo prevroče)...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dodam še par komentarjev naših vaščank:
Soseda kriči iz balkona: kaj v tej burji greš ven. Pusti jo noni, da jo čuva če maš kam za it. (kot da hodim zaradi sebe ven v burji)
Pridem do vaške gostilne in gostilničarka: na je lepa pupica, pa kaj ste šle v tem mrazu ven, boga ima rdeč nosek, pelji jo malo not da se segreje. (Veronika pa se smeji in ji rdeč nosek prav nič ne škodi, poleg tega pa imam do gostilne 200m in mislim da to ni nevem kako huda razdalja)
Druga soseda: ma boga pupica, kam te pelje mama v tem mrazuuser posted image user posted image
Še huje je ko je dež in greva s kengorujem ven: kaj ne vidiš da pada deš, bogi otrok. (ja itak da vidim, saj imam dežnik odprt)
jojj, še bi lahko naštevala. Samo ni kaj, vem da nič slabega nočejo. rečejo nekaj ker je navada se se nekaj reče. Hvala bogu, da je kak normalen komentar včasih. Ravno danes me je pred vaško gostilno en vaščan pohvalu, ker sem bila zunaj. Je reku, lepo da jo ven pelješ, se mora utrdit in se navadit na burjo.

Grem zdaj darilo za otročk od kolegice zavit. Sem mu knjigico kupila, ker jih ima zelo rad

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.12.2010 15:42:30   
deveta

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Običajno so pri bio prehrani. Pa če ni nujno, riževega jaz ne bi dajala, ker je precej "revno" glede na sestavo.

Hvala za nasvet gledelokacije
Ne bi ga kupila za tamalo user posted image user posted image , zase bi ga kupila, ker me zanima kakšno je. Ga nisem še nikoli pila, ne riževega, ne ovsenega, pa me firbec mantrauser posted image .
Sem pa zdaj začela s kozjim mlekom, ji dam pol kozjega in pol vode in kako žitno kašico. Pa še košček jabolka ali suhe slive vmes. To ima zdaj za večerjo. Od kar ji to mleko dajem (par dni), spet kaka vsak dan in dlje spi ponočiuser posted image . Prva runda je spet vsaj 6 ur, ker zadnja dva meseca se je ob polnoči prvič zbudila, zdaj pa se šele ob 2 ali dveh in pol ponoči. Ne vem če je v temu vzrok ampak mleko ji očitno prija.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.12.2010 15:43:41   
Meemee
Pralni stroj je šel v ... user posted image user posted image user posted image Bo treba novega kupit. Kaj svetujete? Katerega? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.12.2010 15:56:17   
Aninchy
meemee - user posted image user posted image user posted image Pojma ne vem.... user posted image da ga dobiš fajn poceniuser posted image

punce:

www.cepetavcek.si

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.12.2010 16:45:10   
Anonimen
Midva sva bila tudi zunaj (-5), mali je sladko spal, jaz sem se pa tresla kot žulca.

Hahahhahahhahuser posted image user posted image user posted image Nasmejale ste me s temi starimi mamami, gostilničarkami in ostalimi bolanimi izjavami "pametnih" ljudi.

Tepih: ga nimava, imava laminat delno prekrit s puzzli. Še ne vem kaj bom. Zanekrat jih še nisem pospravila, ker se bojujem s tem, da bom zdaj slaba mama, ker otroka izpostavljam rakotvornim zadevam, po drugi strani pa itak živim v Zasavju, kjer človek crkne samo od lufta in so puzzli špuk v morje v primerjavi s tistim.

Mleko: sva že en mesec na Alpskem za čokolino zvečer. Mali še vedno živiuser posted image

klupko: user posted image user posted image user posted image Zdaj bodo pa tudi pri vas buškeuser posted image

Meemee: ajojuser posted image To se je nama pred dvema letoma zgodilo. Decembra nama je crknil pralni stroj, hladilnik in bojler, pa še poračun za štrom sva dobila. Katastrofa!

Kontr. tabl.: sva še vedno na kondomu, ker dojim, Carazette pa nočem jemati. Po prenehanju dojenja ne grem nazaj na tabletke. Če bi se že odločila za hormonsko kontr. bi vzela Nuvaring, tako pa bova do "delanja naslednjega družinskega člana" na gumiciuser posted image

Lep dan

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 16.12.2010 16:47:06 >

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.12.2010 17:05:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

itak živim v Zasavju, kjer človek crkne samo od lufta in so puzzli špuk v morje v primerjavi s tistim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žalostno, res........

Pralni stroj - če bi zdej menjala, bi kupila nekaj od Bosh-a. Po možnosti kombinirano s sušilcem - takim da pere in suši vsaj 5kg hkrati (2h nimam kam dat). Elektronskega, da lahko nastavim kdaj naj pere. In energijski razred vsaj A. Če to majo pa ne vem user posted image

Še mal slikc mojga minija....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zadnje 3 so izpred pol ure - zdej je že čist user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.12.2010 17:11:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.12.2010 17:22:36   
klupko
Kati user posted image user posted image user posted image
Mi imamo sušilca na pralnem in mi je čist ok tko...sicer je zdej sušilc bolj na dopustu kot ne, ker sušim na stojalu v sobi (vlažim zrak, šparam štromuser posted image )... Počasi bo treba selit stojalo, ker imamo divjaka doma.user posted image user posted image

Imam pa pralnega Samsung, sušilec Bosch. Oboje tipi topi.user posted image

< Sporočilo je popravil klupko -- 16.12.2010 17:23:13 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.12.2010 17:34:52   
nusi

Pralni stroj - če bi zdej menjala, bi kupila nekaj od Bosh-a. Po možnosti kombinirano s sušilcem - takim da pere in suši vsaj 5kg hkrati (2h nimam kam dat). Elektronskega, da lahko nastavim kdaj naj pere. In energijski razred vsaj A. Če to majo pa ne vem user posted image

midva ga imava, samo suši 2,5 kg, sva ful zadovoljna

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.12.2010 17:58:33   
m_o_i
hajloihajlo se tu user posted image
js ne folgam vec...utrujena za znoret! pa ne, da ne spim; sej spim, ampak zbudim se cela zlomljena. oke so itak fuc od tega gledanja v PC, mulcu grejo menda zobki ven (je danes ati calgel prinesuuser posted image ) in je posledicno naporen u iber(pa se plazi ne! samo lezi na tistih strupenih puzlihuser posted image )

evo, ce me zdej socialna ne hapsne, me pa nkol ne bo: jaz mam tri!!!user posted image ! pakete tega strupa domauser posted image . samo nisem v bc kupovala, ampak v bucku, tak da niso lih te s slike.
ma dost jih mam, res! in s tistimi TO MORAS imet za otroka stvarmi in s temi strupi pa ostalimi smes/ne smes...

evo, izdajam lastni forum-cist sem se zacvekalauser posted image
zdaj pa kr lepo po vrsti na cepetavcka (www.cepetavcek.si) in ja-huala aninč, ker me nadomescas z opozarjanjemuser posted image
rabimo predloge, vase mlade,izostrene ocke, namige, predloge, zelje...Eliasov ati je cist not padu-se forume je zacel bratuser posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.12.2010 18:12:24   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

midva ga imava, samo suši 2,5 kg, sva ful zadovoljna

edin to moram povedat, da tako kvalitetno pa to sušenje vseeno ni, kot če bi imel dva ločena stroja, že boben je pri sušilvu drugačen, ampak vseeno ok, ker rabiš manj placa

zdej grem pa na cepetavčka in upam, da boste kmalu tudi ostale pricepetale user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 16.12.2010 18:13:05 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.12.2010 19:00:12   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
Eliasov ati je cist not padu-se forume je zacel bratuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.12.2010 19:32:51   
Sapin
heeeeeeej!

Sem v zaostanku in nisem kaj veliko prebirala foruma zadnje dni.
1. Sva spet doma. Mala je že prava popotnica user posted image . Pri svojih 6.5 mesecih je že 4x letela.

2. Mami je bila včeraj mačka uživačka in je šla na Bajagouser posted image . Juhu - spet malo socialnega življenja.

3. Včeraj 15.12 sva imeli pregled. Dete je veliko 74 cm in težko 8040 user posted image

4. Začeli sva s tečajem plavanja za dojenčke - vodne igrarije. Mala je uživala in veselo čofotala:

user posted image

(mami pa tudi!)

5. Tole pa zaenkrat še upam: naučila sem se objavljati slike!user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.12.2010 19:55:44   
Meemee
Jaz mam tudi puzzle. Sem jih v Muellerju kupila. Ampak, a ni potem tale strup v vsaki mehki plastiki? user posted image user posted image user posted image

Sapin - user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 16.12.2010 19:57:16 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?