Aninchy
|
Barbara - ja, hvala, sem tak vidla, ko so neke linke lepile par dni nazaj pa bom mal pregledla... zdej jst ne mislim neki fuul dnarja dajat zanj (max.200€), zato ker se relativno malo vozimo, na dolge razdalje se sploh ne, razen ko bo morje pa to... najprej smo tak mislil vzet kr unga do 36 kg, ampak se mi zdi, da je res narejen za večje, tak malim notri ni udobno kot v manjšem sedežu Me je pa po eni strani kr strah tak iz tujine naročevat... sploh če se gre za kak model, ki ga ne morm u živo videt... Pa sej veste, vsedanje na račun in teh 1001 pripovedi o tem, kak ljudje okrog prinašajo druge Pa tud nasplošno še nisem nikol iz tujine naročila Če pa vidim, da ostale niste mele problemov, pol se pa itak splača! Sploh če lohk kr dost prišparaš emibu - jp, mi bomo tud punčko pol nardili, sm se že kr odločla da bo sicer moj pravi, da on ne zna punčk delat Sam sm ga pol zabila nazaj, da sej lohk grem h komu k zna pa je reku, da se bo mal potrudu Glede lupince še... naslednjo bi rada mela tako da se da na vozek, ker ta je bla čist x... u glavnem, sej vemo, da ko preiskusmo stvari šele vemo, kaj je boljš in kaj mormo naslednjič gledat in pazit. Glede vozička in lupinice me je že izučil, da ne smem gledat na "lepoto", ampak otrokovo udobje in uporabnost a še mam kej za povedat? hmm, mnde ne AJA! IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i takole je:prevajam ko zmesana, teknicne situacije resuje gospod. postavljamo nov server, upostevamo zelje testnih uporabnikov-najkasneje konec tedna bo svecana otvoritev testni uporabnik... beri MUA sem ji kr še del nardila, ja... ah sm žleht toooo jaaaaa! V petek mamo otvoritev, pa se ga gremo zvečer ulit!!