|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
12.12.2010 21:16:16   
m_o_i
aninč-pejt si podpis postimat; mas na forumu navodila user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
12.12.2010 22:10:24   
deveta
Dober večer!

Klupko: danes sva se z možem smejala na račun vašega Anejauser posted image user posted image . Sem se z njim malo pogovarjala o naših malčkih, pa slikce sem mu pokazala (jih zelo rad pogleda in priznava, da so lepi, kar je pri njemu redko, ker na splošno ni nek ljubitelj dojenčkov. (No ja, edino Veronika je zanj itak najlepše bitje na svetu)). Naša Veronika se je začela zelo veselo obračat in se z nogicami odrivat (če leži na hrbtu, se odriva nazaj in polzi po dnevniuser posted image user posted image ). Pol pa sem mu pokazala slikice od Aneja, kako se lepo kobaca in pol je prebral še tisti post, ki opisuješ kako rad ima radiator in se ni mogu nasmejat, kako mu je lahko radiator tako zanimivuser posted image user posted image user posted image . Je reku, da bo dobro služu, če bo centralne rihtaluser posted image user posted image user posted image .

Emibu hvala za tvoje mnenje o čajih.user posted image

Sem šla malo brskat po: Majčice v pričakovanjuuser posted image  in usput zasledila to (divans1, 3user posted image , 27 let, Brežice, user posted image , 6.5. LUKA)user posted image user posted image . Ja, tudi ona je majčica, kot smo se že večkrat spraševale. A ima že 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image , al je pa mogoče končno donosila. Če je tako jo razumem, da jo je vsega strah, sicer pa ne vem... Pri treh otročkih ne bi verjela, da je res tako nezaupljiva oz. neizkušena. Morda pa je res iz kake zakotne vasi, kjer nima nikogar za poklepetat.user posted image

Kje pa ste vse danes, a BB finale gledateuser posted image user posted image . Midva z možekom tudi gledava, oz. imava na POP odprto in debatirava, kako bova naslednjo nedeljo preživela, ker imava 1. obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
13.12.2010 7:30:41   
emibu
Menzo sem dobila user posted image user posted image user posted image boli k sam hudič.
Mali mi je zaspau jst morem pa za pico vmesit pa še za kruh..kak se mi nč neda :/:/
Moj je šou dans prvič v službo...

Čestitkeee za prvo obletnico porokeee....Hjooj kak se more bit lepo poročituser posted image user posted image user posted image Jst bom menda ene 2 leti načrtovala da bo use tip top :)

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
13.12.2010 9:10:41   
izalina
Jutro,

ena user posted image ....no pri nas bi bila lahko že druga, ker smo že odspali en jutranji počitek user posted image . Danes sva čist cel dan sameuser posted image , ati pride šele po polnoči user posted image . Srečo imava telovadbo, da bo vsaj malo bolj pestro oz. da se bova malo družile z mamicami.

user posted image sem dobila že 3x ampak ni neke panike. Prvi dan je nekaj bolečine, potem pa je OK.

Emibu - user posted image tvojemu za prvi dan službe. Upam, da mu bo všeč. Jaz sem se zudi odločila, da februarja začnem malo delat (beri max. 4 ure na teden), ker imam namen z novim šolskim letom nadaljevat študij, ampak je ta prekvalifikacija za plačat in da bo vsaj mao finančno lažje dosegljivo.

Hvala za idejo za pico. Si jo bom jaz tudi naredila pa še kruh spekla. Ker mi ne kupujemo kruha oz. ga zelo malo jemo (beri če ga spečem).

M_o_i kako kaže s forumom?

Čaji - jih ne dajem. Sem tudi jaz prebrala, da je janež alergen in da se ga naj otrokom ne bi dajalo. No pa je v večino otroških čajev janež. Vsak dan ji kuham kompot iz različnega sadja.

Mi smo pa včeraj imeli za kosilo lososa pa sem jji dala za poskusit čisto malo. Pa ji je bilo dobro. Pa tudi nobene reakcije ni. P pa seveda imajo različna mnenja glede rib.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
13.12.2010 9:12:19   
Aninchy
Daaaaan!!

Aha, a sm prva?? No, pol si pa razdelte user posted image user posted image user posted image Kdor prej pride, prej dobi!user posted image user posted image

deveta - ja, mislim, da ji je zdej uspel donosit. More bit po moje ful hudo SS met... HB ga jst nisem doživela in upam, da ga tud nikol ne bom, mam pa kolegico, ki je mela kr triuser posted image no, pa ima zdej 2 čudovita otročka, tak da očitno res drži pravilo, da je že moglo tako bitiuser posted image
Čestitke za obletnico!user posted image user posted image user posted image

BBS
- prvič se mi zdi, da je bil res lep šov, ta prava dva sta prišla do finala, men je blo čist vseeno, kdo zmaga, ker sta bila oba super!user posted image Sem pa poslala en glas za Inesuser posted image čeprav ponavadi nikol ne pošiljam hehehe! Edino kar me je zmotlo je blo to, da so Ines in Sandri očitno povedali za te parodije na njuno kreganje in nista ble čiiiist NIČ presenečene nad tisto pesmijo in celotnim "sir" bulšitomuser posted image Jst sm pa kr gledala kdaj bo skp zletela, pol pa ni niti malo reagiralauser posted image user posted image user posted image no, sej, po moje so ji rajš prej povedali, drugače bi bla že v kaki bolnici danesuser posted image u glavnem, to me jeziuser posted image pa dost o tem....

Grem mal še okrog pogledat pa tist podpis zrihtat....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
13.12.2010 9:22:00   
emibu
a pozna katera koga k bi kupu jajčko +base? prodam..

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
13.12.2010 9:36:19   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

a pozna katera koga k bi kupu jajčko +base? prodam..

Pojma ne vem.... jo bom pa jst tud kmal prodajalauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
13.12.2010 9:41:03   
bubolin
Jutroo....

Danes spali za popi**** user posted image Po moje ga mal zobki matrajo - ma sej bo, takoj ko spijem še eno kavo user posted image Bogi moj mali user posted image

Pri nas malo sneži, kaj a je bilo napovedano user posted image

Drugače pa imava z Markom danes očija doma - končno. Se bomo skupaj malo pozabavali user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
13.12.2010 10:04:45   
Meemee
Jutro in eno veliko user posted image vsem =)

Odkar imamo doma malo kobacalko, jo moram skoz gledat, drugače takoj kakšno ušpiči user posted image Najraje gre do televizije, seže pod omarico in izvleče podaljšek s kabli user posted image Bo moral user posted image danesw vso stvar malo prerihtat.

Jaz grem danes spet na aerobiko user posted image in upam, da bo user posted image kaj jedla (prejšnjič ni hotela nič) user posted image

Obrezan - neobrezan - No, meni je obrezan grd. user posted image Sicer pa, ima vsak(a) svoj okus user posted image user posted image user posted image

Emibu / Aninchy - zakaj pa lupinico prodajata? Ne bo več user posted image pri vaši hiši? user posted image

Sneg - tudi pri nas sneži. Jeepee user posted image user posted image user posted image

1. obletnica poroke - midva jo imava februarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Hjooj kak se more bit lepo poročit Jst bom menda ene 2 leti načrtovala da bo use tip top :)

user posted image user posted image user posted image Ja, res je čudovito. user posted image 2 leti user posted image ? Midva sva decembra ugotovila, da bi se rada poročila preden user posted image pokuka ven user posted image . Tako sva (sem user posted image ) v 2 mesecih vse tipitopi uredila in izvedla, da sva imela sanjsko poroko. Tako luštno je bilo, da bi najraje vsako leto ponovila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
13.12.2010 10:10:56   
m_o_i
bro jutro, ber dan!

takole je:prevajam ko zmesana, teknicne situacije resuje gospod. postavljamo nov server, upostevamo zelje testnih uporabnikov-najkasneje konec tedna bo svecana otvoritevuser posted image
in da se mi potem zazenete kot s(m)o se danes v Lidlauser posted image  otroski pajacki so bli po 10€; moja soseda je za te stose(men je to MUKA) in mi je dobila enega za Elijauser posted image user posted image
ko v filmu je blo, res!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
13.12.2010 10:12:24   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Dober večer!

Klupko: danes sva se z možem smejala na račun vašega Anejauser posted image user posted image . Sem se z njim malo pogovarjala o naših malčkih, pa slikce sem mu pokazala (jih zelo rad pogleda in priznava, da so lepi, kar je pri njemu redko, ker na splošno ni nek ljubitelj dojenčkov. (No ja, edino Veronika je zanj itak najlepše bitje na svetu)). Naša Veronika se je začela zelo veselo obračat in se z nogicami odrivat (če leži na hrbtu, se odriva nazaj in polzi po dnevniuser posted image user posted image ). Pol pa sem mu pokazala slikice od Aneja, kako se lepo kobaca in pol je prebral še tisti post, ki opisuješ kako rad ima radiator in se ni mogu nasmejat, kako mu je lahko radiator tako zanimivuser posted image user posted image user posted image . Je reku, da bo dobro služu, če bo centralne rihtaluser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image Otrokom so itak vse nezanimive zadeve zanimive. Jaz sem zdaj začela sušit perilo na stojalu v njegovi sobi, ker kurimo, pa se malo zrak navlaži, pa še šparam z elektriko, ker ne laufa sušilec..in mu je to tako zanimivo da joj.user posted image Še preden se obrnem je že pri stojalu in vleče cunje dol.user posted image Ko ga pa moram samega pustit, ga pa raje dam v posteljico, ker se bojim da bi stojalo prevrnil nase.user posted image
Smrekica je tudi atrakcija, o sesalcu pa raje ne bi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za obletnico!! Upam, da bosta preživela lepo nedeljo in še dolga srečna leta.user posted image user posted image

Menstra - jaz sem zdaj par dni imela nekaj rjavih flekov, kot na koncu menstruacije in sem čakala kdaj se bo začelo zares, ampak je še to nehalo.user posted image Če bo tako vsak mesec...meni je prav.user posted image

Mišek je včeraj dobil že četrti zobek.user posted image Ga bom malo snemala kako šiba do stojala, pa bom objavila, da si boste ogledale, kako je pri nas pestro.user posted image Bognedaj da kdo pusti copate kje na dosegu, takoj jih on "pospravi"..user posted image
Grem hitro mojemu napisat kaj naj prinese iz trgovine, ker se meni ne ljubi ven. Ta mraz definitivno ni zame. Selim se na Florido!!user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
13.12.2010 10:24:20   
emibu
ka boste kuhale danes svojim minijem za kosilo? sem čist brez ideje..

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
13.12.2010 10:27:04   
klupko
Za naju bo piščančja obaram tako da jo tudi on dobi. Že par dni je kar z nama kosilo in je vsem ok. Ne začinim veliko, midva si malo dodava in smo vsi zadovoljni. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
13.12.2010 10:41:59   
Barbara_L
Jaz sem za tole kuhanje tako lena...abup! Sej sem mu dala že vse živo, ampak mi jemo vsak zase (darling pride pozno domov, jaz že prej lačna), tako da je včasih kuhano, včasih jogurt in sadje + kosmiči...razno razno. Imam včasih slabo vest.
Porkaduš, danes ko imam čas, pa ni sesalca. :)
Včeraj je moj izrazil željo po še enem user posted image . Juhej! Bomo, bomo, čez kako leto ali dve.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
13.12.2010 11:20:48   
Aninchy
js prodam jajčko, ker je ful preveč obložena in tamalga v bundici ali jaknci SPLOH ne stiščim notr! Tak da zdej že na polno čekiram sedeže....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
13.12.2010 11:35:52   
Barbara_L
Aninchy, ful se ti splača pogledat po nemških spletnih trgovinah-precej ceneje kot pri nas. Ne vem točno, kakšni logiki sledijo, a dejansko se pri nas ne splača kupis avto sedeža, razen ko je v akciji pri Baby centru-takrat se morda približajo realnim cenam.
Kako sicer pri vas?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
13.12.2010 11:51:45   
emibu
Jst jo bom prodala zato ker če bomo mel punco hočem roza sedež :) in zdej je še neki vreden do takrat tut če se ga odločim prodat nebo nič več.
Pa še če dobiu usaj za polovico sedeža potem mi bo pomagal ane?..rabva nov avto (family car pa to) domek si rihtava tak da euri kr kopnijo :)

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
13.12.2010 12:19:25   
Aninchy
Barbara - ja, hvala, sem tak vidla, ko so neke linke lepile par dni nazaj pa bom mal pregledla... zdej jst ne mislim neki fuul dnarja dajat zanj (max.200€), zato ker se relativno malo vozimo, na dolge razdalje se sploh ne, razen ko bo morje pa to... najprej smo tak mislil vzet kr unga do 36 kg, ampak se mi zdi, da je res narejen za večje, tak malim notri ni udobno kot v manjšem sedežuuser posted image

Me je pa po eni strani kr strah tak iz tujine naročevat... sploh če se gre za kak model, ki ga ne morm u živo videt... Pa sej veste, vsedanje na račun in teh 1001 pripovedi o tem, kak ljudje okrog prinašajo drugeuser posted image Pa tud nasplošno še nisem nikol iz tujine naročilauser posted image Če pa vidim, da ostale niste mele problemov, pol se pa itak splača!user posted image Sploh če lohk kr dost prišparašuser posted image

emibu - user posted image user posted image user posted image jp, mi bomo tud punčko pol nardili, sm se že kr odločla da bouser posted image sicer moj pravi, da on ne zna punčk delatuser posted image Sam sm ga pol zabila nazaj, da sej lohk grem h komu k znauser posted image pa je reku, da se bo mal potruduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede lupince še... naslednjo bi rada mela tako da se da na vozek, ker ta je bla čist x... u glavnem, sej vemo, da ko preiskusmo stvari šele vemo, kaj je boljš in kaj  mormo naslednjič gledat in pazit. Glede vozička in lupinice me je že izučil, da ne smem gledat na "lepoto", ampak otrokovo udobje in uporabnostuser posted image

a še mam kej za povedat?user posted image hmm, mnde neuser posted image AJA!

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
takole je:prevajam ko zmesana, teknicne situacije resuje gospod. postavljamo nov server, upostevamo zelje testnih uporabnikov-najkasneje konec tedna bo svecana otvoritev

testni uporabnik... beri MUAuser posted image sem ji kr še del nardila, ja...user posted image user posted image ah sm žlehtuser posted image user posted image

toooo jaaaaa! V petek mamo otvoritev, pa se ga gremo zvečer ulit!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
13.12.2010 12:22:11   
katy83
hej punce.
Da se vam po dolgem času tudi jaz malo javim.

Trenutno je Timotej nekaj bolan, nosek zamašen, kašlja, ampak še vedno ga je povsod polno. user posted image   Zdaj ko se je začel vstajat sploh nimam več toliko časa za net, ker non stop za njim skačem, ker se vsepovsod kjer je malo oproe vstane in se dela pogumnega, pa se z eno roko spusti, potem pa bum. Sicer se redkokdaj joče, ampak vseeno ne bi rada da kam konkretno z glavo prileti.
Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico, ja, še 5 dni in bomo stari 9 mesecevuser posted image .
podatki so sledeči:
9.mesecev:  9990g in 69,7cm

Ker še vedno bruha in ker  UZ želodčka ni pokazal refluksa, smo dobili napotnico za alergologa, ker P sumi da je alergičen na kravje mleko ali pa laktozo. user posted image Naročeni pa smo komaj 14.3. user posted image   Zdaj sem pač ukinla skute in jogurte, ker po tem je največkrat bruhal.

Jaz sem drugače ok, diplome še nisem skup spacala tako kot trebauser posted image . Malo me že matra dolgčas, sem le že 1 leto doma in resnično komaj čakam, da grem delat,,,če bo šiht seveda.

pa nekaj berem, da Moi neki forum ustvarjauser posted image user posted image user posted image

nič večinoma tak sproti na FB pokomentiram, tak da tukaj ne bom.

Lep pozdrav vsem, katy

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
13.12.2010 13:02:03   
fiška33
Lep pozdrav user posted image

Jaz sem s prvega pregleda, vse je OK, Bobek je velik že 18 mm, PDP 17.7. user posted image
Zredila sem se že 2 kili user posted image .
Mater sem jezna na taščo in njeno mamo, ki naju filata s sladkarijami. A moram res največji šit od hrane jest user posted image .
Meni se pa sendvičev lušta ... si grem pol nabavit še piščančja prsa in nov sir user posted image . Pa limone, full se mi lušta limonade. Če primerjam želje... se mi je prejšnjič res bolj sladkega luštalo - sem si šla takrat kupit valar, pa mikser, pa pekač za pite pečt user posted image , zdaj se mi pa lušta slano kislega. Pa slabo mi je blo že ene parkrat, prejšnjič pa nikoli ... Res upamo, da dobimo tokrat nasprotni spol user posted image .
Pri hrani se pa ne bom nazaj držala. Še sama ne morem verjet, kako dobro sem se po skoraj 30 pridobljenih kilah, pri 34 letih, nazaj sestavla user posted image , pa nobene strije .... Računam, da bo dojenje in norenje za dvema pamžema tudi tokrat vse dol spravlo user posted image .

Šibam skuhat za ta malo. Danes bo pire krompir, špinača in pol rumenjaka.

LP

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
13.12.2010 13:58:12   
klupko
Go fiška, go!! user posted image
Ti le jej, če so šli kg pri Vesni tako hitro dol, bojo pri dveh še turbo hitro.user posted image

Morale bi videt kako moj fant papa obaro, nisem mogla verjet. Vse je pojedel..sva jedla najprej midva, potem pa še on..in je mami zgleda pustila premalo porcijouser posted image in je vse pojedel, potem sem pa rekla da najbrž ni še sit in sem se spomnila da imam skuto, tako da sem mu potem v skuto stisnila pomarančni sok. Ne vem od kje mi ta ideja, ampak njemu je bilo noro všeč. Še to je zmazal eno porcijo, potem sem naredila še eno, pa je pojedel še 2-3 žličke in je bilo dosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno je tudi moj otrok pojedel en normalen obrok..ker vedno nekaj mečka, poje pa nič.user posted image
Ampak vseeno ni zelo zelo suh..ravno prav.user posted image
Grem hitro pomit tla..po tanovem jih moram res nujno vsak dan pomivat, ker mi jih drugače mali spuca..sem že razmišljala da bi mu na tace namontirala kake krpe, bi bilo vse zglancano v nulo.user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
13.12.2010 14:29:05   
deveta
Fiška: lepo je slišat, da je vse v redu. Zdaj si uradno in potrjeno nosečka. Joj, pa spet nosečniške željeuser posted image user posted image user posted image .

Klupko: čakamo posnetek, to bo zanimivo pogledat, kako mulc po hiši laufa in perilo iz stojala vlečeuser posted image user posted image user posted image .

Avtosedež: no jaz bom pa čez kakšen mesec postavla vprašanje: Kako ste zadovoljne s svojimi avtosedežiuser posted image user posted image user posted image . Glede na to, da jih že kar množično nabavljate, boste takrat že vse v njih otročke peljale. Naša gre za enkrat še kar uredu notri. Je pa res, da ji ne oblačim kombinezona.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
13.12.2010 14:43:08   
anchyi18
Imam hčerko staro 7 mesecev. Dojim jo že od začetka njenega rojstva. Imam ZELO veliko mleka.Vendar od kar je gosto hrano, se noče več toliko dojiti. Količina mleka pa se mi nič ne uravnava. Ne vem kaj naj naredim,ker sem že imela vnete prsi.  Prosim za vaše mnenje.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
13.12.2010 17:25:32   
Aninchy
anchyi18 - bi rada pomagala, a žal ne znam.... Jst sm po slabih 2h mesecih ostala brez mlekauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu anchyi18)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
13.12.2010 19:06:24   
nusi
anchy - na prsi si daj ečkrat na dan ledene obkladke, jaz se tudi to delala, sicer še dojim, ampak je bilo mleka enostavno preveč. Obkladek daš potem, ko se dojka sprazni, ne na polno
obletnica poroke - sva imela 1. v avgustu

mi smo pa bolani, jaz že cel teden, možek se je pozdravil, tamal ma zamašen nos, ki ga pucamo kot nori, vročino inn dons smo zvedl, da ima še uneto uho - GROZA , upam, da bo kmalu bolje

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?