|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
11.12.2010 21:30:31   
deveta
Dober večer!

Sonček bil tudi pri nas in celo led je bil, torej je tudi pri nas mrazuser posted image user posted image . Bile na dveh daljših sprehodih po dolgem času.

Izalina: sem podobne sorte kot ti za kozmetiko. še zase ne uporabljam skoraj nič. No ja, milo, šampon in deodorant in malo olja včasih ob kopanju (nasvet od m_o_i). To je pa malodane vse. No ja, pa še kremo za obraz in telo imam, samo uporaba je približno enkrat na tedenuser posted image user posted image .
Tako, da jaz tudi Veronike še nisem namazala s čim posebnim. Mogoče bi le kaj mogla nabavit, glede na to, da imamo pogosto kar mrzlo burjo. 

Joh, pa še nekaj. Pa sem tudi jaz dobilauser posted image . Se mi je zdelo, da mora bit na pohodu, ker mam neke čudne fleše zadnje dniuser posted image user posted image user posted image

grem zdaj perilo zlagat, sem 3 stroje oprala danes. Se opazi, da je sonce posijalouser posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.12.2010 21:30:55   
milena2222
Da se pohvalim.Še ena prijateljica je danes rodila.Je tudi pohitela,34.teden,ampak sta Lovro in mamica super!Samo so sami fantki, Ožbej sploh ne bo imel kaj izbireuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.12.2010 21:33:32   
milena2222
kreme-bom tudi mogla začet ga mazat,do sedaj nisem uporabljala nič če izvzamem npr.bepantet pa ribjo mast ter olivno olje za kopanje

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.12.2010 21:36:29   
milena2222
P.S.Se opravičujem,prehitro enter stisnem pol pa mi kr zaključi sporočilo...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se pa fiksno odločila,da poskušam zlesti nazaj v stara oblačila in že kake 14 dni pazim pri prehrani ( beri manj žrem,hihi ),no pa kolesarim ( dobila sobno kolo in zdej pridno delam ).Jao upam,da bo učinek hitro viden ( no vsaj malo za spodbudo ),da ne bom prehitro obupala.Pri meni je fora,da imam kil skoraj toliko kot pred nosečnostjo,ampak postava...to je pa druga pesemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.12.2010 21:38:36   
m_o_i
meni osebno se bepanten ne zdi dovolj "masten" za tale oster mraz. je pa to MOJE mnenje, ki ni nujno pravilno...
bi pa licka namazala z ribjo mastjo-ce bi jo uporabljalauser posted image  na to se se spomnila nisem!!! pa tak mi disiiiiiiiiiuser posted image  ko te kreme zmanjka, grem po tole mastuser posted image

bravo mileninim prijateljicam za zdrave otrockeuser posted image  punce si bojo pac prek interneta iskali, ce jih naokoli nic ne bo user posted image

pies: milena....forum delamo (oba!!), tak da sva na tesnem s casom. sem pa danes rekla, da bi se lahk spravla cez hudo luknjo, ce se ze napovedujeva dva meseca...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.12.2010 21:45:07   
milena2222
moi-vas pričakujemouser posted image .Samo javi kak dan prej,da malo pospravim,da vas ne bo slučajno kapuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.12.2010 21:51:01   
m_o_i
ni treba pospravljat-jaz ti ne bom user posted image  sem se doma v zaostanku user posted image

ajaaaaaaaaa, babe! danes sem dobila nov pralni stroj...nekega ocenjenega 30% (mi je soseda zrihtala)-ki mu ITAK nic ne manjka (VIP pa touser posted image )
v salonu mi je rekla 25€ visjo ceno kot vceraj po telefonu...ajd, sem samo komentirala, da vceraj je blo drugace receno, placala, nalozla in sla

nakar doma ugotovim(ta soseda), da mi je narobe racun napisala-in napacen stroj izdalauser posted image  stroj in oznaka na racunu se ujemata, samo listek, s katerim sem sla po ta ocenjen stroj, je mel pa drugo-slabso-oznako...

skratka-doma mam zaj raketo od stroja. kdo ve, kter sef si ga je narociluser posted image  glede na ceno v redni prodaji sem dobila jaz stroj 50% cenejeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3982
11.12.2010 21:55:19   
izalina
Milena user posted image za še nega pobča.

No tale ribja mast se mi najbolj dopade. Saj to je Ribodermin ane? Takoj ko se je Zarja rodila, mi je moja babi rekla , da so jih včasih mazali z ribjim oljem. Da je takrat bila samo ta 'krema'. Se pa tako kot M_o_i nisem spomnila sedaj nanjo.
Mi smo danes prvič športni del vozička obrnili v smeri vožnje. Mala je tako težila na sprehodu in sva rekla da probamo. No in naslednjo uro je bila tiho ko miška, očke je imela pa ko sova user posted image user posted image user posted image . Po mojem ima tudi zato malo bolj rdeča lička.

Deveta - no jaz sem še malo bolj za svetom s kozmetiko kot ti. Jaz nimam posebne kreme za obraz, s tisto za telo se pa namažem oz. me moj namaže (če imam srečo enkrat na mesecuser posted image ). Razen v nosečnosti mi je pa user posted image   redno vsak večer namazal trebušček. Imam pa res neneneneproblematično kožo.

No ja zsem en teden nazaj poskusila obleč tiste kavbojke, ki sem jih imela v najboljših v prednosečniških časih. Sem bila presenečena, da so šle na rit user posted image . No trebuščku pa še manjka, da bo tak kot včasih user posted image . Čokoladi se pa za enkrat ne bi odpovedala pa še prazniki prihajajo.

user posted image je šel delat po dolgem dolgem času zvečer. Škratek spi, mami pa naj bi delala nekaj za faks (NOT). user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
11.12.2010 22:00:11   
m_o_i
juuuuuuuuuuj, nisem povedala:
nas mulc je vceraj cel sprehod sedel v vozicku ne-naslonjen nazaj user posted image user posted image
skor mi je oke ven potegnilo! namrec NIKOLI prej ni niti nakazoval, da ga zanima tista plastika spredaj al pa na strani; vceraj je pa ni spustil za boga ne user posted image
ma kaki nazaj naslont-znorel je, ce sem poskusala!

pa tist njegovo ritanjeuser posted image  tak rito spodmika(tudi ko lezi), da sem ga vceraj MOGLA privezat v vozicku (prej sem ga kdaj samo testno, ker itak ma se dvignjeno ono za nogice in nima kam past) sred interspara, drugace bi mi v vreco za nogice padeluser posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
11.12.2010 22:02:22   
m_o_i
ma dejte ga kakat z izpred-nosecnisko garderobouser posted image
men hlace obstanejo na sredini stegenuser posted image user posted image  po kilazi pa tut nimam vec tok ogromno vec kot pred nosecnostjo...
razporeditev, razporeditev...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
11.12.2010 22:17:20   
nusi
ma ej naš žigi ma pa nos zamašen user posted image , sva bla oba z lubijem bolana, upam, da se ni nalezel in bo sam mal nos ponagajal pa bo minilo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
11.12.2010 22:21:44   
milena2222
izalina- jaz bom jutri probala obrnit voziček,pa da vidim kako bo.Naš je tak muhast,ko mu bo,bo tri ure v vozičku brez težav,ko mu pa ne bo,pa ne bo zdržal niti deset minut ( vzrok neznan )
moi- user posted image za dvig v vozičku,radoveden po mamiciuser posted image Ga boš morala hočeš nočeš privezovat v vozičku user posted image
garderoba- okrog mene so same manekenke,ki so po porodu zgubile kg kot bi mignil in so še bolj suhe kot prejuser posted image Sej ne rabim bit manekenka,sam staro postavo hočem nazajuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
11.12.2010 22:27:50   
milena2222
nusi-jaz našemu fejst fiziološko v noseka špricam in čistim, pa smo se (zaenkrat ) kr dobro izmazali kar se zamašenega noseka tiče

Mam cajt danes, dragi smrči,je bil celo noč zunaj ("zaključek " s prijatelji), potem je pa včasih v takem primeru lepo naslednji dan cel dan "počival".No zdej ga pa mali okupira in to ni več mogočeuser posted image user posted image .Prav smilil se mi je čez dan,ko je bil tk utrujen.Po drugi strani pa kam pa jaz grem!?user posted image Pa bo že,če ne prej,ko deca zrastejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
11.12.2010 22:35:59   
milena2222
Aja,me zanima,kk pa vam spijo vaši otroci čez dan?Ker naš se mi zdi,da vedno manj,kker kaže,počasi sploh ne bo spal večuser posted image Pol je pa kr naenkrat zvečer okrog šestih tk utrujen,da gledat ne more več.Zdej ga dajem že ob pol sedmih zvečer spat,ker enostavno ne zdrži več.Ne vem,kako ga naj prisilim,da bi več spal.Sej zaspi,ampak 15 minut in je že pokonci,ves nasmejanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3989
11.12.2010 22:43:21   
nusi
spanje čez dan - pri nas samo na sprehodu max pol ure na dan, včasih celo dvakrat po pol ure, nikoli dlje in skoraj nemogoče doma

glede prehlada- ma ja sej upam, da ta nos hitr zrihtamo, mene bl skrbi k vsi s tem rsv - jem strašijo user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 11.12.2010 22:44:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.12.2010 10:01:25   
Meemee
Jutro.

Najbrž ste o tem že govorile, ampak ... Kako naj pripravim avokado za mojo user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.12.2010 10:05:50   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

avokado - s krompirjem, banano, jabolkom, sej nima neki močnega okusa, pomoje ga lahko mešaš z večino sadja oz. zelenjave

user posted image

pripravi se surov

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.12.2010 10:13:52   
izalina
Jutro...no mi smo že na prvem počitku user posted image

Avokado - surovega pretlačim z vilico. Mora biti pa zrel, drugače je zaničuser posted image . zrel je pa takrat, ko je na otip mehek, potem je tudi noter mehek kot maslo in se ga brez problema z vilico pretlači. Najraje ga ima s polento. Drugače pa nima nekega hudega okusa.

Milena mi smo bili včeraj vsi trije na sprehodu in sem jaz malo bolj naprej hodila, da me je videla. No potem pa ni bilo več potrebno. Bomo videli kako bo, ko greva same na sprehod. Trenutno imamo -5° C in bom še kakšno urco počakala, da se vsaj malo bolj ničli približa tale temperatura.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.12.2010 11:09:10   
bubolin
Pozdravljene.

Evo mi smo včeraj dobili še drugi zobek user posted image (prvi je bil v sredo). Bil je ful pridn, nč tečen, tako da sem ful vesela da je tako dobro prenesel user posted image

Smo pa zdele tri dni pri babici - se pustimo razvajat user posted image

Kozmetika - uporabljam bolj malo user posted image

Spanje čez dan - ena kitica je okol 12-ih in ena okol 15-ih, je pa čist odvisno kako dolge so (lahko 15 min, lahko pa tudi do ene ure).

Garderoba - ne bomo o tem user posted image

Lep vikend še naprej user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.12.2010 11:10:18   
Aninchy
Daaaaaan!!

Zvečer se zanalašč nisem oglasla, ker sm misla, da itak ne bo velik za brat, da bom rajši zjutri ob kavici... no, pa zdej na hitrco kofetkam, k sm s tamalim, ker ma ati "opravke".... boh ve kakeuser posted image user posted image user posted image no, moj kofi tajm je šu po gobe donsuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
aninč ma plavega danes -ze cel popoldan in pol vecera ni napisala NIC

kriva!user posted image user posted image sej bom bolj pridna, ablubm!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Obrezani/neobrezani - tukej sem pa bosa . Pomoje ima pri nas delno obrezanega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cjoooo, šiblem....

aja, krema - še ne uporablam, bom pa počas mogla začet.... ampak zaenkrat ni blema z ličkim ŠEuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.12.2010 12:16:51   
Meemee
avokado - Hvala za nasvete user posted image user posted image Bomo videli, kako ji bo všeč. user posted image

Krema - Mustela Hydra stick ( http://www.mustelausa.com/hydrastick.html ) - ful fajn zadeva. Skoz jo imam v žepu in jo namažem kadar je treba. Pa je fino mastna, a ne preveč. Res dobra za tole mrzlo vreme user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 12.12.2010 12:17:32 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.12.2010 13:11:01   
nusi
krema - kar ribodermin damo na obraz in je ok user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.12.2010 17:16:45   
Aninchy
No, kaj je zdej to!!?

Dons se pa javim, da ja ne bo moi-ino ostro oko vidlo, da (spet) pišem plavga, pa ni nč novgauser posted image user posted image user posted image

Punce, polagam vam na srce..... zresnite se malo in začnite lepo skrbeti za "domačo nalogo", da vam ne bom socialne za vrat obesla!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da me ne bo ktera resn jemala slučajn!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.12.2010 19:16:30   
Barbara_L
Čiščenje nosa: v tole:
http://www.chemistdirect.co.uk/nuk-nasal-decongester_1_26334.html 
načrpaš fiz. raztopino, malega nad umivalnik in frc v nos, tako da gre pri drugi nosnici ven. Porabi se ene 50 ml fiz. raztopine. Ostalo posesamo z babyvacom. Gre uredu.
Pri nas je crknil sesalec,....novi baje pride v tor ali sredo. Pa da vidimo. Ima katera hooverja, tega stoječega?

Aja, vidim da ma divans spet svoje dneve. Jaz sem resno mislila, ko sem jo povabila na kavo...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.12.2010 20:40:48   
emibu
Lulček- našega je zdravnica zelo pohvalla da mu lepo napreduje kožica,pa mu nisem niti enkrat dol potegnla.
aja obrezani lulčki so veliko lepši in veliko bolj higienski kot navadni ;) ker se nima kje nabirat...

aninchy- pa lih sem ti hotla fotkop prlept pa vidim da si že našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

deveta: čaj ni priporočljiv zato ker vsa ta zelišča so že tako al tako premočna,če moreš bit pozoren kater čaj piješ v nosečnosti,če moreš pazit kater čaj kombiniraš z zdravili? potem ziher ni to to.
Našla sem tut podatek da zelišča sploh še niso tako raziskana da bi lahko točno rekli ja ta čaj lahko pijejo in ne tega nesmejo. v čajih hipp ni sladkorja ( če ga le tA zmanjša občutek lakota in tko potem otrok ne dobi vitaminov in useg atega iz "boljših" živil.) sicer je pa umetno sladilo čeprav mslim da tega ne piše na zveze potrošnikov slovenije sem zasledila da je notri dodan aspartam!? to je ena izmed snovi v živčnih plinih in je rakotvorna...seveda v malih količinih no pa malo pri čaju malo pri poli salami malo pri vdihavanju zraka pa že pridemo na VELIK.
No hkrati vemo da otroc rabjo velik vitaminov in mineralov za rast in razvoj čaj vsebuje ogromno taninov ki vežejo nekatere minerala nase in tako zmanjšujejo učinkovitost le teh..

Nej povem da drugač jst svojmu dam skor use res ne kompliciram pr hrani mi je pa dalo mislt to da sem mogla sama pazit kater čaj pijem med nosečnostjo zato sem se mal zamisnla.. sicer pa vsak po svoje :))

KRemica za lička- imam bubchen z njenimi sestavinami zeeeeeeeeeelo zadovoljna,sicer ma pa hipp podobne samo malo več gostila ma not in nrdi tak dober filc čez lička.

pralni stroj- tašča si je kupla novga men pa svojga odstopla k v redni stane 600 eur.. kok sem happy user posted image user posted image

cape-tut jst nebi o tem...user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?