|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
10.12.2010 22:18:22   
klupko
Mojemu pa to ni glih "normalno"...lubi pravi da je to še za odraslega čuden občutek, za otroka mora biti pa sploh. Prej sem mu jo glih malo povlekla med kopanjem, toliko da grew umazanija ven, včeraj je pa kar veliko šla dol, sem bila šokirana kaj moj sin ima.user posted image No, zaradi barve me je potem zaskrbelo. Bom malo patronažno spet poklicala. Mislim da njo kliičem več kot svojo mamiuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.12.2010 22:43:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
Mislim da njo kliičem več kot svojo mamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdo je reku, da je normalnouser posted image Men sploh ni do tega, sploh zato ko tist rdeč/vijoličn vidim, me kr štihne, ampak Martin pa niti ne migne, niti se ne nakremži, NIČ. Torej mu že ni tok hudo... Itak je pa treba sčistit, če se umazanija notr nabere, pol je šele problem! Mojmu bratu so mogl kožico kirurško prerezat... je bil clo pod narkozouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.12.2010 22:53:32   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
bratu so mogl kožico kirurško prerezat... je bil clo pod narkozo

Moja brata sta oba bila obrezana kot otroka, ampak bolj zaradi vere..nista imela nekih problemov..danes sta vesela da sta ju starša dala obrezat, ker je veliko bolj čisto tam spodaj. Zato so naju začeli nagovarjat da dava tudi midva malega obrezat, ampak jaz naj bi bila muslimanka, ampak ne živim po načelih te vere (beri jem svinjino, ne molim in imam izvenzakonskega otrokauser posted image ), moj pa sploh ni ničuser posted image tako da sva rekla da zaradi verskih razlogov je to brezveze. Druga stvar je tu bolečina..meni je bilo grozno te norice gledat, kako bom gledala razsekanega lulija?user posted image Ne, hvala. Mogoče mi bo nekoč žal, ampak se bom pač opravičila snahi, če je ciljala na kabrioleta. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klupko -- 10.12.2010 22:54:52 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.12.2010 23:06:01   
Aninchy
ampak se bom pač opravičila snahi, če je ciljala na kabrioleta. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist tak ti bom povedala.... jst v bistvu (zdle bom divans izpadlauser posted image ) sploh ne vem, kok zgleda OBREZAN...??? A to je prov brez kože pol al kkuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.12.2010 23:07:21   
Aninchy
Big brother, Sandra, sir.....user posted image

http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=8373&LNK=0

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.12.2010 23:14:01   
Aninchy
klupko - hvala, ampak ne rabim odgovora... sem povprašala strica gugla in natančno preučila dokazno gradivo (beri fotke tičkovuser posted image ) user posted image user posted image user posted image
Zdej vem, da moj NI obrezanuser posted image

Pa moj brat tud ni obrezan, sam kirurško so mu "odprl" zadevcouser posted image torej navpični rez, ne vodoravni, predvidevam... mah, kje sm se spomnla ob 11h zvečer s tem ubadatuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 10.12.2010 23:15:30 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
10.12.2010 23:20:40   
deveta
klupko: če bi bila ta kožica tako nehigienična, bi že narava poskrbela, da je ne bi bilo. Je pa tam zato, da ščiti, najobčutljivejši predel lulčka, torej je tam z razlogom. In veseli ali ne (tvoji bratje) tako imajo, in bolje bit zadovoljen kot ne, saj druge izbire niso imeli. 
Naš sovaščan (fantek star 11 let) je prav nesrečen zaradi tega. Njemu so tudi lulčka obrezali (zdravniški razlogi) in ima težave, ker si ne more moških plavalnih hlač (kopalke hlače, če se razumemo) oblečt, če nima spodaj spodnjih hlač, ker ga tista mrežica baje drsauser posted image . Tako en primer, za katerega vem. Sicer pa s tem v ožji družini nimam izkušenj in ne morem kaj preveč pametovat. Sploh ne vem, kako to v praksi zgleda. Ker moj bratranec naj bi tudi imel nek poseg (ž leta nazaj, zdaj je že najstnik), pa so mu samo nekaj zarezali in ne obrezaliuser posted image . Tako da ne vem ali je to isto, ali je kje razlika.

Emibu: si enkrat o čajčkih pisala. Pa me malo firbec daje, zakaj si se odločila da ne boš čaja dajala. Napiši kako besedo o tem, če se ti da.

Gromska: sem se končno lotila porodne zgodbe. Do kdaj je čas za oddajo, do konca leta ali še kaj čez? A mora bit zajet samo tisti dan, ali je lahko tudi malo širša pripoved (seveda ne mislim cele nosečnosti opisovatuser posted image user posted image ).

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.12.2010 23:25:01   
deveta
o aninč, si mi že kar ti odgovorilauser posted image user posted image user posted image , še ogledat si moram slikice pa bom tudi jaz videla razlikouser posted image . In kje praviš da so te slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
   [Brisano sporočilo]
11.12.2010 2:54:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.12.2010 9:18:02   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska
Aninchy: Po imenu si spraševala. Ja Gromska grmi. Pri riti. user posted image user posted image user posted image Morda filozofski odgovor kdaj v živo!

Hvala.... ne rabiš demonstrirat, mam živ primer ob sebuser posted image - user posted image

deveta - no, pol pa nism bla edina, k nism vedla kok to zgledauser posted image tvoj bratranec je mel pa verjetno isto kt moj bratuser posted image

Aja, pa DOBRO JUTROOOO!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.12.2010 9:29:04   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
kok zgleda OBREZAN...??? A to je prov brez kože pol al kkuser posted image user posted image user posted image

Lep!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrez kožice, tako da se glavica kaže v vsem svojem sijaju, brez kapice.user posted image
Pa nobena umazanija se ne nabira pod tisto kožico, ampak se samo na hitro umije in je kot nov. To kožico pa moraš pol ure umivat, če hočeš da gre še kam drugam kot v gate.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.12.2010 9:32:02   
Aninchy
klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s kožico je pa tak.... zdej je res kr "del" z njo, pri odraslem pa ni nič panike, ker se itak lepo "dol potegne" in ni nekega ekstra čiščenjauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.12.2010 9:37:50   
klupko
Joj, človek mora kako zint.user posted image
Se pravi...moj bivši oz. prvi "ljubimec" je imel obrezanega, lubi ga pa nima in  mi je bil tisti veliko lepši.user posted image
No, ampak ta mi je pa tudi všeč, zelo..user posted image Imam kar nekaj koristi od te zadeve, tako da me ne moti toliko tista kožica. Poleg tega pa mi ne pade na pamet, da bi mu zdaj rekla "lubi, dej si ga obrezat, ti ga bom z večjim veseljem..!"user posted image
Menda je pri obrezanemu lulčku tako, da se glavica utrdi, ker nima zaščite, posledično moški doživlja manj dražljajev, kar pomeni, da spolni odnos zna trajati malo dlje. Kar pa sploh ni slabo.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.12.2010 10:06:36   
deveta
Dobro jutro!

Ja se z Aninchy strinjam, pri odraslemu gre lepo doluser posted image user posted image user posted image user posted image , pri dojenču pa ne vemuser posted image user posted image .

Sem si tudi jaz malo fotodokumentacijo ogledala (da se z zadevo bolje seznanim)user posted image user posted image user posted image , pa moram povedat da mi ni obrezan user posted image user posted image user posted image . Brez zamere (tiste ki vam je všeč, vsak ma svoje okuse) ampak meni je prav škifouser posted image . Še dobro, da moj nima takega, čeprav je njegova mama (oz. njeni starši, ona je nekako tako kot ti klupko (svinjina je zakon in molitvice ne zna nobene) tudi muslimani.

Gromska: tvoja tema na sporedu, ti pa tako kratek postuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, bolje da končam, zgleda da sem preveč naspidirana danesuser posted image user posted image user posted image . Grem raje sesalc vklopit in se nad prah znašat.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.12.2010 10:35:38   
nusi
Poleg tega pa mi ne pade na pamet, da bi mu zdaj rekla "lubi, dej si ga obrezat, ti ga bom z večjim veseljem..!"user posted image
Menda je pri obrezanemu lulčku tako, da se glavica utrdi, ker nima zaščite, posledično moški doživlja manj dražljajev, kar pomeni, da spolni odnos zna trajati malo dlje. Kar pa sploh ni slabo.user posted image

jao klupko, kaj teb seka user posted image user posted image user posted image user posted image . točno to teorijio sem tut jaz razvila. moj sicer ni obrezan, se je pa natreniral user posted image in sva oba zadovoljna user posted image . ok trenutno ne, ker imam vnetje user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.12.2010 10:51:10   
Meemee
izalina - ne, nismo ga še naročili. Bomo januarja. Itak je od 9 mesecev naprej (oz. 9 kg). Pravijo pa, da je dobro, da je čimdlje v lupini user posted image . Po enih testih naj bi bilo optimalno, da bi user posted image gledali nazaj vsaj prva 4 leta user posted image

klupko - poštnina je 9,95€, kar je res ok user posted image . Mi bomo kupili brez isofix-a, ker NI razlike pri varnosti - seveda je pa res, da sedež z isofix-om težje narobe naštimaš. Pri King Plus-u sem moraš samo malo bolj potrudit, da ga s pasom res dobro pritrdiš, potem pa je čisto fiksen (sem preverila pri sestri user posted image ). Drugače sta pa sedeža čisto identična (samo Safefix Plus ima isofix). Sicer tudi jaz raje dam več denarja za varnost moje user posted image , ampak v tem primeru gre samo za to ali si bolj komot ali pa se ti ljubi ubadat s pasom tiste 1x, ko ga pač namontiraš. Sicer pa pri Romer-ju ne preplačaš firme, ker je res med najbolj varnimi. Ja, lahko pa kupiš enega za 80€, samo prej preveri kako je ocenjen (AMZS testi). Ker nekateri sedeži imajo grozno oceno (višja kot je, slabše je).

Aninchy - ja, očitno so se zmotili user posted image . http://www.britax-roemer.de/auto-kindersitze/king-plus so od 9 - 18kg oz. do 4. leta.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.12.2010 17:19:38   
nusi
čer user posted image

mi smo izkoristili sonček in se potepali naokrog, pogledat smo šli še punco od svaka, ki je imela rok 9.12. ampak še čakamo user posted image . Žiga je danes spet pridno jedel, ajdova kaša je bila na sporedu in upam, da bo spet kaj vpliva na prebavo user posted image .

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.12.2010 18:02:59   
nusi
še to, danes ponoči je tamal okol 9.00 odprl oči in se skor eno uro zabaval v postelji, pol sva ga dvignila in je do polnoči razgrajal, se smejal, govoril, potem je šel pa končno spat user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.12.2010 19:33:58   
m_o_i
aloha, bodoce cepetavke user posted image
domena je registrirana, delamo na polno (da bo vsaj priblizno za uporabo ta noviteta) user posted image
jutri mam RESNE instrukcije o delovanju, tak da-se letos bo user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.12.2010 19:47:36   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

aloha, bodoce cepetavke user posted image
domena je registrirana, delamo na polno (da bo vsaj priblizno za uporabo ta noviteta) user posted image
jutri mam RESNE instrukcije o delovanju, tak da-se letos bo user posted image

lepo lepo user posted image , ker te že pogrešamo

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.12.2010 20:10:40   
m_o_i
nusi - ko predelas vse forume, poglej se zs user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.12.2010 20:54:10   
izalina
kakšen lep dan je bil danes user posted image . Dopoldne je bilo kar  mrzlo potem pa super sonček. Smo bili veliko zunaj. Zanima me ali ve kaj namažete user posted image po obrazku s kakšno kremicouser posted image Jaz sem antitalent za kozmetiko, uporabljam samo eno kremo za telo in nekaj kremic od justa (meterina dušica, tea tree) in to je vse. Katere kremice uporablljate za vaše male za po obrazku. Kakšen predlog? Sem bolj za alternativne variante, ampak ima danes kar lepo rdeča lička in moram nekaj ukrenit. user posted image

Pri avtosedežih pa ne vem kaj je bolje: imeti otroka v premajhni lupinici ali ga dati v avtosedež, ki je obrnjen v smeri vožnje. nekako upam, da bo lupinica zdržala do novega leta in jo potem damo v tisti sedež v najbolj ležeč položaj. Imam možnost dobiti lupinico od Maxi Cosi-ja ampak glede na to, da sta Bebe confort in Maxi Cosi ena in ista firma, nevem če bo kakšna velika razlikauser posted image Sva pa z mojim šla gledat tudi tisti sedežek, ki se ga lahko obrne v obe smeri pa ga je nama prodajalka skritizirala pa tudi ko sva jo dala noter jebilo kr nekaj. Mi smo sedež naročili že sredi novembra pa ga še zmeraj čakamo. Pomoje bo prišev ta teden enkrat, najkasneje drug. Potem je pa že teh 30 delavnih dno okrog.

Obrezani/neobrezani - tukej sem pa bosa user posted image . Pomoje ima pri nas delno obrezanega. Klupkino teorijo ne morem ne potrdit ne ovrečt.user posted image

Mi še vedno jemo bolj malo, ampak ponoči spi OK, zbudi se 1x (med 3h in 4h) potem pa ob 7h auf pokonci.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.12.2010 21:01:20   
m_o_i
Zanima me ali ve kaj namažete po obrazku s kakšno kremico

jep-OBVEZNO
jaz mam niveino wind and weather creme...pa bubchen vem, da ma eno v tem stilu (prav za mala licka na mrazu)

nekaj mastnega mu namazi po obrazu; tok, da dobi koza zascito-potem mu pac dol obrises, ko prideta domov(ce se ti zdi premastna krema, ki jo bos namazala. jaz mu jo pac zvecer sperem dol z vodo in vatko)

aja, mazem ga pa pred vsakim odhodom ven; tudi, ce sva bla sele pred dvema urama zunajuser posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.12.2010 21:03:32   
m_o_i
aninč ma plavega danesuser posted image -ze cel popoldan in pol vecera ni napisala NICuser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.12.2010 21:29:48   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

Zanima me ali ve kaj namažete po obrazku s kakšno kremico

jep-OBVEZNO
jaz mam niveino wind and weather creme...pa bubchen vem, da ma eno v tem stilu (prav za mala licka na mrazu)

nekaj mastnega mu namazi po obrazu; tok, da dobi koza zascito-potem mu pac dol obrises, ko prideta domov(ce se ti zdi premastna krema, ki jo bos namazala. jaz mu jo pac zvecer sperem dol z vodo in vatko)

aja, mazem ga pa pred vsakim odhodom ven; tudi, ce sva bla sele pred dvema urama zunajuser posted image

Eeeeemmmm, kej pa Bepanthen, ta ki je za po ritki??? Ima itak lanolin notr. Jest včasih kr s tem namažem, a mislite da je ok?user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?