|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
6.12.2010 19:27:14   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.
Nov forum, a pa smo sigurne da bomo tak pridne kot tuki gor?

Ja, sej je isto, k prideš na net, al napišeš un naslov al pa tegauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.12.2010 20:02:41   
Barbara_L
sem za!

j.b.: hvala, res je pri ta krepkih!sem telo vesela, da je tako (ko sem ga rojevala, malo manj, ampak ok:). Rad je.
Kako je kaj pri vas?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.12.2010 20:23:32   
K_a_t_i

Pravljice, jest sm čist anti. Morem kkšno knjigo nabavt, 1000 pravljic za lahko noč al neki tazga obstaja.

Toplo priporočam Pikijeve pravljice za lahko noč.
Od pesmic pa Enci benci na kamenci.

Dam roko v ogenj, da jih bodo malčki vzljubili!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.12.2010 20:33:28   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

sem za!

j.b.: hvala, res je pri ta krepkih!sem telo vesela, da je tako (ko sem ga rojevala, malo manj, ampak ok:). Rad je.
Kako je kaj pri vas?

A ni lepo ko tako radi jejo in odpirajo usta kot ptičkiuser posted image Naš je imel pri 6ih mesecih 67 cm in švoh 8 kg. Ima pa kar zalite nogiceuser posted image . Ampak men je itak najlepši in najbolj kjutuser posted image . Itak - sej je mojuser posted image user posted image user posted image No, tak pač more bituser posted image

K_a_t_i, te pravljice pa u knigarnah dobimo ane??? uuuu grem pogledat če ata gugl kej veuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.12.2010 20:35:38   
j.b.
http://www.lovecnacene.si/mladinska-literatura-pikijeve-zgodbice-za-lahko-noc/m/1036219/#pricecompare

najdlauser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.12.2010 20:49:01   
bubolin

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Pravljice: se spomnite tiste disneyeve zbirke naše mladosti, bile so 4 knjige, precej debele: ena modra (pravljice), ena oranžna, ena rdeča in ena zelena?

Jaz imam tudi te user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.12.2010 20:52:10   
bubolin
Aja, sedenje naš še tudi ne sedi user posted image Naš je itak bolj mehek - tako pravijo na fizioterapiji, pa še tak suhec, maa sej bo.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.12.2010 21:14:47   
K_a_t_i

http://www.lovecnacene.si/mladinska-literatura-pikijeve-zgodbice-za-lahko-noc/m/1036219/#pricecompare

najdlauser posted image

Točen te! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.12.2010 21:23:01   
barvar
Čer!
Najprej glede knjig - jaz imam še tudi te Disneyeve, trenutno prebiram -zlato čebelico od MK. Poslušava pa Romano Krajnčan (že vse obvladam), pa Mačka Murija in instrumental uspavanke za dojenčke. Skratka cel dan mi nekaj brniuser posted image user posted image user posted image .
Sedenje? Maj sedi če ga podpiramo ali pa dokler ne premakne katere od rok s katerrimi se sam podpira user posted image . Izkoristi pa vsako priložnost, da bi se postavil na noge, jaz ga pa poskušam prepričat da je še premajhen user posted image .
Grem še malo pred TV, pol pa spat, ker sem bila na aerobiki in sem rahlo utrujena user posted image .
Pa mirno noč!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.12.2010 22:08:26   
klupko
Čir user posted image
Upam, da ste vse na toplem in vas ne zebe. Jaz imam že dva dni non stop mrzle noge kljub dvojnim nogavicam user posted image Zgleda barvna kombinacija ni taprava..user posted image
Drugače mislim da mi je Miklavž pripeljal tudi teto user posted image ...že včeraj se je nekaj začelo, ampak vse skupaj nič..kaj pa vem..
Anej se še kar matra s temi zobki..zgornji enkici mu obe ven rineta, vse ima že odprto, zobkov pa ni ven..norice se počasi poslavljajo.. Danes je jedel malo več kot običajno in sem res vesela, ker me je izmozgala ta neješčnost..v slabem mesecu je dobil samo 300gr, tako da je res vse skupaj nič..user posted image
Sedi že kar lepo, čeprav je to še zelo daleč od stabilnega, ker pozabi, da mora biti pokonci in potem kar telebneuser posted image
Zna pa sam ustat v sedeč položaj..nekako se najprej na roko nasloni, potem se pa čisto poravna, potem pa ali pade ali pa se spet na roko nasloni in počiva..potem pa na vse štiri in šiba. Zdaj že lepo kobaca in je tako simpatičen user posted image Moram pa cel čas bit pozorna v katero smer gre, kaj prijema in tako..on itak pojma nimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri bomo postavili smrekicouser posted image user posted image user posted image Prvič bomo imeli svoj drevešček kot družinauser posted image user posted image pa še oči ima kolektivca od 23.12. do 3.1. tako da bomo poskušali izkoristit maksimalno..

Mene skrbi uspavanje zvečer..do zdaj se nisem sekirala in mi je bilo zakon, da je pojedel in zaspal ko je spraznil joško. Kako bo pa ko bom šla jaz nazaj v službo? Še bi ga dojila, ampak delam en teden dopoldne, drug teden popoldne, tako da se mi zdi bolj kot ne neizvedljivo. Še bolj me pa straši misel na to, da bo zaspal brez mene, ko bom jaz popoldne v službi. user posted image Ne vem kako bo to...kar na jok mi gre ko pomislim, da ga bom pustila doma, da bi šla zaslužit tistih par sto evrov, da lahko preživimo. Ni mi težko delat, nikol mi ni bilo, ampak ne predstavljam si kak stres bo to zame in za malega, ko bom šla.. user posted image Evo, že nekaj polzi..user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.12.2010 9:07:08   
barvar
Klupko user posted image user posted image user posted image . Mislim, da nam je vsem enako.
Sicer pa sem nas hotela samo dvignit na prvo stran. Mali že spi prvo rundo,pa hitro šibem nekaj stvari naredit. Lepo boditeuser posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.12.2010 9:11:25   
nusi
klupko - meni sicer ni treaba delat popoldne, pa se vseeno včasih obremenjujem kako bo. Sploh pozimi, preden pridemo domov bo že tema, otroci gredo prej spat, a bomo sploh kaj skupaj... Ampak ne glede na vse, tako pač bo in ni pomoči. Če mene vprašaš mame z majhnimi otroci sploh ne bi smele popoldanskih izmen delat user posted image . Moja frizerka ima tamalo v takem vrtcu, da jo vozi en teden dopoldne, drug teden popoldne. Ne vem pa kako je potem s spanjem, ker ona pred 21.00 ne zaključi šihta. Verjetno tamalo napol spečo domov odpelje.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.12.2010 11:20:02   
Aninchy
Ahooj!

Mi smo dans po celem tednu končno prespal celo noč... pa se je zbudil ob pol osmih, pa sem ga še prepričala, da je mal potegnil do pol devetih! In to v SVOJI postlci!!user posted image user posted image user posted image Madoniš kaj sem naspana!user posted image user posted image Ker ko je bolan, se hoče skos cartat pa enga ob seb met, tak da cel teden nism nardila NIČ....user posted image
No, pa še ta zobka mu zdej pospešeno rineta ven in ma čist rdečo dlesen... a obstaja kaj, da mu oblaži bolečino? Mam sicer gel za dlesni, ampak zdej ko je zob zuni mu nč ne pomagauser posted image user posted image

Zdej pa šibam zelenjavo dat kuhat...
današnji jedilnik:
ZAJTRK: jabolko + banana
KOSILO: polenta in mešana zelenjava
MALICA: sadna skutica
VEČERJA: x-linouser posted image

Aja... ne vem, če ste opazile... mi mamo zdej že neki časa sam 4 obroke na danuser posted image a je to vredu, al bi mu mogla še kej "tiščat"??

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.12.2010 11:40:18   
ozzi
tudi mi smo naspani!!!!
joj kako pogrešam sonček, tale dež je grozauser posted image user posted image !!!!!!!!!
no mi bomo pa danes poskusili riž in grah za kosilo. včeraj sem mu ponudila grah z krompirjem pa ni bilo prevelikega zanimanja tako, da bom pa danes poskusila z rižem.
tudi mi imamo 4 obroke ampak se po vsakem še dojimo oz. za zajtrk imamo samo dojenje.

zdaj pa vprašanjauser posted image user posted image
- skute-že lahko?
- lino, gres- se mešajo samo z mlekom al tud z vodo?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.12.2010 12:03:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Aja... ne vem, če ste opazile... mi mamo zdej že neki časa sam 4 obroke na danuser posted image a je to vredu, al bi mu mogla še kej "tiščat"??

Naš je dons jedu ob 7:45 - enih 10 žličk, ob 8:30 se je mal podojil in zaspal. Potem sva šla ven in je bil tko crknjen, da je do zdele spal (12:00). Zdej sem mu skuhala kosilo. Potem bo pa jedel še neko malico (sadje verjetno, ker ga še ni) in večerjo. Zgleda, da ima dost... (se zdele namreč pogovarja sam s sabo in vidno še ni pretirano lačen user posted image ).

Smo pa tudi mi danes imeli luštno noč user posted image . Malo pred drugo se je zbudil za mal popit in to je to user posted image user posted image user posted image

Kosilo: bučke, cvetača, korenček, kolerabica v omakici kjer se je kuhal telečji zrezek + pikica mesa (ugante kaj ma mami user posted image ).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.12.2010 12:04:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.12.2010 12:32:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi
- skute-že lahko?

Ne vem. Jst jo že dajem, pa je zadnji majček oz. že junijčekuser posted image pa jo prenaša super, tud dobra mu je ZELO!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ozzi
- lino, gres- se mešajo samo z mlekom al tud z vodo?

Linote mešam z mlekom (aptamilom), gris nardim pa z vodo, oz. zdej sm kupla en grisoLINO pa je z mlekom, kot vsi linoti, po mojeuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.12.2010 12:39:32   
Sapin
Jaz sem pa malo spremljala, kako je spala mala. Kolikor se spomnim:

Spat šla ob 9h
prvo dojenje in uspavanje! ob 11h
drugo dojenje, je zaspala na joški 1.45
tretje dojenje, je zaspala na joški 3.30
četrto dojenje, je zaspala na joški 5.45
peto dojenje, je zaspala na joški 7.00
vstajanje 9.15

Hja - sem pa kar spočita, čeprav imam takega rogovileža - ker se pač samo obrnem proti njej, v spanju povlečem majco gor in ji dam joško. Bom poskusila jo malo bolj nafutrat zvečer, če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.12.2010 12:39:36   
m_o_i
na linotih glejte barvo kapljice na prvi strani skatle-nekateri se mesajo z vodo!! sploh tisti "sadni"; keksolino, grisolino pa z mlekom...
bemtis, sej nimam casa cvekat-forum se delauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.12.2010 12:42:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
bemtis, sej nimam casa cvekat-forum se delauser posted image

No, ti kr deli forum... bomo že zmogle še mal brez tebeuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.12.2010 14:33:49   
deveta
Ojla!

danes pa RR brez kosilauser posted image user posted image . Sem ga pojedla ob enih skupaj z veroniko. Sem nama naredila proseno kašo, purana, bučke in korenček, pa malo čebulice sem prej popražla na olju. Pol pa jem in jem, pa zdraven njo futram, pa gruntam, kaj je tako brez okusa danes to kosilo. Pa se spomnem, aja soli nisem dala not user posted image user posted image user posted image . Pa sem kljub temu pojedla, je bilo vseglih dobro, itak večkrat solit pozabim.

Klupko:user posted image user posted image  joj, ne spominjaj me na delo. Ne vem ali naj bom srečna ali žalostna, da me po porodniški še nič ne čaka. Razmišljam, da bi z iskanjem službe vsaj do seprembra ali oktobra počakala. Čene drugega bo, takrat vsaj vrtec, upam. Zdaj ko je šel mož v Italijo delat nekoliko več zasluži, pa še nadure lahko dela kadar želi (ker dela na srečo je dovolj). Tako, da za silo bi bila tudi njegova plača dovolj. Ga pa zato ni nič domauser posted image , šele okoli 18 ali 19 hodi domov. In nas ujame ravno ko Veroniko za spat rihtam. Tako da se pol 15 20 min z njo igra in to je vse kar jo vidi med tednomuser posted image user posted image . Ah, bo že.

Novoletna jelka: smo jo v nedeljo tudi pri nas doma postaviliuser posted image user posted image .

Je pa Veronika te dni pogruntala kako lepo se je kotalit. Se je že pred časom nekajkrat obrnila iz hrbta na trebušček, zadnja dva dni pa kar naprej to ponavlje. samo pol se utrudi (po 3 minutah) biti na trebuhu in začne tulit. Pol jo dam spet na hrbet in ona čez 5 min spet na trebuh, najprej 2 min veselje, pol pa spet sirenauser posted image user posted image user posted image .

Spanje ponoči: ne bom pisala kako je pri nas lahko kar post od Sapin skopiramuser posted image user posted image :
Spat šla ob 9h
prvo dojenje in uspavanje! ob 11h
drugo dojenje, je zaspala na joški 1.45
tretje dojenje, je zaspala na joški 3.30
četrto dojenje, je zaspala na joški 5.45
peto dojenje, je zaspala na joški 7.00
vstajanje 9.15

S to razliko, da gre Veronika spat ob osmih in tudi vstajava ob osmih. Drugo pa je tam tam, tudi jaz jo kasneje kar k sebi vzamem in ko zajoče jo samo priklopim in spim naprej.

In to noč sem prvič začela biti malo Bad mummi. Ker punca misli, da je noč namenjena hranjenju in spanju, dan pa igranju, malček spanju in še manj hranjenjuuser posted image . Čez dan se doji  max 1 min, ponoči vsaj 5 min. Zajterka noče (itak da ne, saj celo noč je), dopoldanska malica okoli 10ih: 1 do 2 žlički sadja in 1 min joške; kosilo, okoli 12:30: 80-120 g (neki škrobnatega+ več vrst zelenjave in včasih košček mesa), pol gre spat in še malo iz joške povleče. Pol pa do 5ih noče nič dat v usta. (Samo čaj, zdaj se je naučila celo pit, ampak največ 100ml na dan). No okrog 5ih 1min joške in ob 7 zvečer končno poje en normalen obrok (120-140 ml) kake mlečne kašice z dodatkom kuhanega sadja.
tako, da danes sem jo dvakrat pustila, da se joka (sicer sem jo vzela k sebi) in ji nisem dala zize. Tako, da se je dojila "samo" ob 11ih, (ob enih 15 min joka in zaspala), pol ob 3eh, (ob 5ih 20 min joka in zaspala) in spet dojenje ob 6ih. Bomo vidli, kaj bo prinesu ta novi sistemuser posted image user posted image . Danes še ni nič bolj lačna čez dan, edino namesto 2 žličk sadja jih je pojedla 4user posted image . Ah, bomo vidli kaj bo iz tega.
Pa saj me ne bi motilo toliko, da se pač zbuja, moti me bolj to, ker čez dan ne je skoraj nič, ponoči pa bi cele pojedine imelauser posted image user posted image user posted image .

Nič, grem še jaz malo na kavč, zunaj pa je taka megla, da še sosedove hiše ne vidimuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.12.2010 17:34:01   
Aninchy
vi ar soriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mua - hitr deli k drgač bom kmal brez računalnika (beri: vrgla bom čez oknuser posted image )

osma + prva - probi ji ponoč rajš čaj dat... pri nas je pomagaluser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.12.2010 17:38:31   
K_a_t_i

osma + prva - probi ji ponoč rajš čaj dat... pri nas je pomagaluser posted image

ta nasvet bi pomagal, če bi otrok vlekel po cuclju... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.12.2010 17:50:42   
Aninchy
Ja nam je pomagal.... večerjat ni hotu, pa zajtrkovat ne, ker je ponoč jedu... pol sm pa zvečer mu mal  skor na silo dala, kolkar je šlo, ko se je pa zbudu ponoč pa čaj... in je šlouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.12.2010 21:01:24   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

ta nasvet bi pomagal, če bi otrok vlekel po cuclju... user posted image

Ja sej to že par dni prakticiram in dvakrat povleče (ker več kot tolko ne zna) in spusti in tuli naprej, če se pa z joško približam pa zgrabi, da me kar k njej potegneuser posted image user posted image . pa saj jo razumem boščko, čez dan poje 210-250 GH, pa še 2 do 3x po eno min na joški. Ni čudno, da je ponoči lačna. Je pa danes rekord naredila, za večerjo pojedla 180 g. Ja čuti, da je noč blizu, pa se ji apetit odpreuser posted image user posted image user posted image

Aninchy: si mi rebus iz imena naredilauser posted image . O, da bi vedla od kod meni ta nik nameuser posted image . Saj se večkrat sprašujem, po kakšnem vzorcu si imena kdo nadene. Ma to moje je prav smešno. Razlage tvojega pa se še spomnem, ko si enkrat napisalauser posted image

Jutri pa imam možeka doma, jupppiiii, ker imajo Italijani praznik. Zdaj pa grem še malo po RR forumu gledat (če spet ne bo štekalo), pol pa Housa gledat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.12.2010 21:16:04   
Aninchy
ma toti Italijani majo skos krneki praznikeuser posted image kar je v tem primeru kul ane?user posted image user posted image no, dej, mene ful zanima od kod tvoj nikuser posted image no, sej je še par takih npr. gromska pa sapin pa ozzi pa barvar sploh!user posted image no, če se bo ktera opogumla, bom z veselom prebralauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?