|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
6.12.2010 11:47:27   
nusi
barvar in kati - pri nas smo tudi razvili en lep vzorec nočnega nespanja user posted image , odkar mu dajem dva obroka gh, sem dojenje uvedla na 2 uri ali celo 2,5 in sedaj se hoče dojiti tudi ponoči. Po mojih ocenah se med 18.00 in 9.00 podoji 4-5 x. Včasih se je pa 2x user posted image . Ne vem al je to ker sem naredila večji razmak med podoji, samo sej njemu tako paše, če mu ponudim bolj pogosto sploh ni interesa. Edino mogoče je žejen?

kati - men so v Leclercu do sedaj še vedno vse zamenjali, samo s kremo pa nimam izkušnje

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.12.2010 11:54:43   
fiška33
Barvar, tudi jaz imam probleme z našo razvajenko. Vpije, kriči brez solzic, ko pridem zraven posteljice, pa steguje še rokice ... user posted image .
To se je zgodilo tudi po 10 x v dveh urah, ko sem jo dala zvečer spat user posted image . In ko sem bila ob posteljici, jo tolažila in se je dotikala, mi jo je iz REM faze vrglo tudi po 5x zapored in potem spet jok, ampak to je že drugo vprašanje user posted image .
V glavnem, šla sem malo na net brat in sem prebrala, da se morajo otroci naučiti sami uspavati. Mi naj ne bi takoj pritekli k posteljici, ampak bi naj pustili otroka malo jokat. Pisalo je pet minut user posted image . In tudi, ko kasneje pridemo zraven, naj se ga ne bi dotikali, ampak bili samo tam, v bistvu strmeli v prazno. Meni jo je enkrat po pol ure celo uspelo na tak način uspavati user posted image .
Največje težave imam s tem, ko se steguje proti meni, jaz pa naj ji ne bi dala niti roke ....

Zadnji teden se mi zbuja od 20h do 23h samo 3-5 x (ampak res pazim, da poje orng porcijo gresa zvečer -2-3 dcl) in največkrat zaleže samo duda in prižig muzike. In mi je kar znosno user posted image . Ob 23h, ko grem pa jaz spat, jo pa pri naslednjem bujenju kar vzamem v ta veliko posteljo. Atija sva že pred parimi meseci izselili v dnevno, tako da se midve nemoteno cartava, dojiva in spiva brez motenj (beri smrčanja) user posted image . Tako se vsaj vsi naspimo, to se mi pa zdi najpomembnejše od vsega!

LP

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.12.2010 12:23:11   
Barbara_L
Juhej, bejbe! Mal zamujam, pesttro je pri nas. Anincy (btw:: tnx za seznamček, voljo, skrb).
Podatki:
roj:4040 g, 54 cm
1.posv.:5800 g, 58 cm
2. posv::6870 g, 60 cm
3 posv.:7860 g, 62 g
4 posv.:8970g, 65 cm
5 posv.: 9870 g, 68 cm

Meni pa ne odpre novega foruma, bi se pa z veseljem pridružila!
Uvedli smo spanje v svoji sobi-odlično! Bolje spi, manj se premetava in zbuja, gledava pa, da mu zvečer dava jesti 7 žit od milupe (neka varianta za lahko noč). Ponoči je enkrat žejen in enkrat moker do pod pajske.
Spet kašlja, tole me pa že precej jezi. Pomaga krema od materine dušice in eucasol sprejček (oboje just, ne delam reklame). Sprej mu 2x špricnem v brisačo, ki jo ovijem okrog posteljnih letvic (okrog letvic od ograjice, mislim). Prov nosek noter rine...Pa seveda čiščenje s sesalcem-ou, to se pa dere, kot bi ga iz kože dajal. Ampak pomaga pa zelo, sam vidim, da je treba res veliko fiz. raztopine noter našibat. Bogato, ni kaj.

Ste že bili pri krstu? Mi bomo sedaj poskusili zorganizirati.

aja,morda katera ve, kje se še lahko kuoi knjiga moj otrok ali kaj podobnega? sm zgodnja, a? ;)

Malo me skrbi, ker naš mali še ne sedi povsem samostojno. Je pa res precej težek, morda zato. Se pa veliko kotali. :) Prov hecen  je, ko se kar "predene" iz enga kota sobe v drugega...Sladki so tile naši mali čižki...

< Sporočilo je popravil Barbara_L -- 6.12.2010 12:41:33 >

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.12.2010 12:42:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

kati - men so v Leclercu do sedaj še vedno vse zamenjali, samo s kremo pa nimam izkušnje

zamenjali user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.12.2010 12:54:59   
Barbara_L
kul!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.12.2010 13:41:07   
Aninchy
kati - super!!user posted image

mi mamo pa čez dva dni tretje cepljenje, pa vodo bi mogl par dni PREJ prnest, pa sm jst čist pozablauser posted image tak d sm mu zdj namontirala tisto vrečkico... kok je to krneki ejjuser posted image
No in zdej je zaspal, upam, da ko/če se polula, da ne bo šlo mimuser posted image user posted image

Pa zobka spodnja mu fuul ven rineta in je tečn k ....user posted image user posted image
Mi je dons uspel jih slikat, prpopam pol goruser posted image

nč, tok za zdej, se vidmo in slišmo kasnejuser posted image kaouser posted image

bajduvej: a je ktera gledla včeri big brother? men se zdi da je bla osenarca pjana ko mavrauser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.12.2010 13:58:37   
Barbara_L
al nisi edina, ki se ji je tako zdelo!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.12.2010 14:07:36   
Sapin
Daaan!
Jaz trenutno obratujem le med tednom. Za vikende, ko je oča doma, pa se okoli ganjamo, kuhamo in se ukvarjamo drug z drugim.user posted image

Moja beba pa je nekaj divja zadnje dni.user posted image Se veliko zbuja ponoči in ponoči jo imam, dokler spi pri meni, jaz čez. Pa tudi sicer se pri meni veliko lažje pomiri in je veliko bolj zadovoljna, kot pri očkotu. In jaz sem trenutno edina, ki jo spravlja spat. Če proba oče, se začne kregat.user posted image Doma pa jo je uspešno uspavala še babi. No - v petek se vračava domov, pa bomo videli, ali tale babi še obvlada.
GH: sem odkrila eno ful fino kašico iz treh žit brez sladkorja.user posted image Sem porabila škatlo z frutolinom (ki je imel že vmešano mleko tako, da sem dodala samo vročo vodo), pa je bil tako cukran, da bi skoraj sladkorno fasala.
Materinska ljubezen je velikauser posted image . Včasih se moram prav zadrževat, da ne postane carkajanska ljubezen.user posted image No, z nočnim zbujanjem ji je verjetno kar blizu.

Barvar: Poročaj, kako bo šlo ole z otroško posteljico. Moja spi pri meni, a me kmalu, še pred novim letom čaka naloga, da jo preselim v lastno posteljico. Ponoči sicer nima daljših obdobij budnosti, morda zato, ker se zbudim takoj, ko se začne premikati in ji pred gobček pomolim joško. Ona pa, priden mali sesalček, se prisesa, malo poje in spi dalje. Kolikokrat se to zgodi na noč pa ... Pojma nimam, odvisno. Včasih se mi zdi, da prevečkrat.

Fiska: v knjigici skrb dojenčka za telebane (ali nekaj takega) je tudi ta metoda opisana. Je pa tudi druga, da po petih minutah potolažiš otroka in ga potem pustiš deset minut razgrajat ... Kaj pa vem. Živali se odzivajo na jok mladičev. Jaz bi trenutno tudi raje spala z malo kot z veliko ljubeznijo.user posted image

Barbara - hvala za informacijo o tejle kašici za lahko noč. Bomo kupili.user posted image

Pa še ocvirek: Sem ugotolila, da tale božično - novoletna tržnica ne dele najbolje mojim joškom. Kuhano vino, jajčni punči, glogi, grogi user posted image .... Po teh sladkiših mi nastaja veliko mleka in sem ponoči imela celo mlakužo na postelji. Pa tako fino je bilo, ko se je to nehalo. Je pa gloog edini vreden teh težav.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.12.2010 14:08:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

aja,morda katera ve, kje se še lahko kuoi knjiga moj otrok ali kaj podobnega? sm zgodnja, a? ;)

user posted image user posted image user posted image sori - sam jst mam prazno še od taprvega, ki bo 27.2. star 4 leta... Tko da - JA, si zgodnja user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.12.2010 14:15:02   
Sapin
Zdajle greva poslušat Vilo malino user posted image . hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.12.2010 14:31:28   
K_a_t_i
ps. user posted image danes imamo "lahko" kosilo - korenčkova juha z zdrobom. Še žlico kisle smetane sem not vmešala (v juho za 3 osebe) - upam, da bo vse ok...

Vilo malino? Kaj sem spregledala? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.12.2010 14:57:23   
Sapin
Vila malina - se nanaša na pesmice, pravljice, ki jih pojemo, deklamiramo malim.user posted image user posted image

Evo še seznam cd jev, ki jih imam in so mi všeč:
Svetlana Makarovič
          Vila Malina
          Mali Kakadu
          Čuk na palici
Muca Copatarica
Šivilja in škarice
Kdo je naredil vidku srajčico
Maček Muri

Kateri je še fajn?

< Sporočilo je popravil Sapin -- 6.12.2010 15:03:12 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.12.2010 15:46:04   
Meemee

Malo me skrbi, ker naš mali še ne sedi povsem samostojno. Je pa res precej težek, morda zato. Se pa veliko kotali. :) Prov hecen  je, ko se kar "predene" iz enga kota sobe v drugega...Sladki so tile naši mali čižki...

Meni je na fizioterapiji rekla, da čisto samostojno in brez problemov sedijo takrat, ko shodijo.
Sicer pa naša user posted image tudi še ne sedi samostojno.

Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.12.2010 15:55:59   
bubolin
Pozdravljene.

Evo mi smo dali vročino po cepljenju čez, zatrdline to rudno tudi ni bilo, tako da smo zmagali user posted image

GH - tudi še vedno kar lepo uvajamo, danes je za malico dobil jabolko, banano in malo sladke smetane notri - mu moram v zelenjavo dajati kislo smetano notri, v sadje pa sladko - navodila P, da se čimprej zredi user posted image

BB včeraj - katastrofa user posted image

Pravljice - trenutno bereva diznijevega medvedka puja user posted image

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.12.2010 15:58:33   
Barbara_L
Pravljice: se spomnite tiste disneyeve zbirke naše mladosti, bile so 4 knjige, precej debele: ena modra (pravljice), ena oranžna, ena rdeča in ena zelena? Zakon so bile in ko grem naslednjič domov, jih bom vzela s sabo...
Poslušamo pa čuka na palici. Zbadljivo, tudi za odrasle je malo poante. Dobra je tale Svetlanca.
Kako se pride na novi forum?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.12.2010 16:28:48   
deveta
Pravljice: Kaj Kakaduja tudi maš? Jaz se ga spomnem iz otroštva, samo zdaj pa nimam več. Bom enkrat v priliki šla pogledat, če ga imajo kje za kupit. Ene pesmice se spomnem iz nega ki gre neki takega:
sraka sraka srakica,
kaj si ti nam vzela.
Sraka sraka srakica,
vrni to nazajuser posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem veeeeliiika oboževalka pesmic in pravljic. Sem jih preposlušala na toneuser posted image user posted image user posted image . In neštetokrat user posted image user posted image . Še zdaj znam nekatere na pamet. In zdaj jih poslušam spet. Dam zjutraj kako pravljico gor in se to vtri namesto TV ja ali radijauser posted image user posted image user posted image . (Vila Malina, Kdo je napravil Vidku srajčico, Mojca poraculja, pa Še ful pravljic Janeza Bitenca imam. Všeč mi je, če vmes tudi pojejo, tako da pol pojem še jazuser posted image .
Pa pemice tudi: maček Muri, Pesmi o zimi in Dedku Mrazu...

Bubolin: pa kolko suh je? Aja, bom na seznamček pogledalauser posted image . jaz ji v Kosilo, dam žličko ojla, tako če želiš malo jedilnik občasno spremenit. je še bolj kalorični kot smetana.

barbara_L: ja jaz se spomnem teh 4 knjig od Disneyauser posted image . Sem jih imela pri noni in sem jih čisto znucala, toliko sem jih listala. samo ne vem kje so se izgubileuser posted image . Nona se je med tem preselila, pa ne vem kako je bilo s knjigami. Dve zbirki pa sem vseeno dobila ob nje: Zbirko Zlata knjiga (mladinska literatura) in zbirko Pisani živalski svet (otroško-mladinska "znanstvena" literatura).

Zdaj za novo leto moram nekao darilo za sinčka od kolegice nabavit in sem se odločla, da bo to neka knjiga. Eko en problem je rešenuser posted image

Nič grem malo po giši ropotat, da se Veronika zbudi, spi že od dveh. Pa upam, da ne misli da je noč zunaj, ker je že cel dan tako turobnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.12.2010 16:39:40   
Barbara_L
Hej, tudi naš spi že od pol dveh, sem se že naspala, kosilo skuhala, telovadila, cote iz stroja dala, njemu skuhala (al bo sveže, še na sneg sem dala hladit, he he)..tako da...aja, pa 3x šla preverit, ali še diha...
Imate ve inhalator?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.12.2010 16:42:05   
Aninchy

Pravljice: se spomnite tiste disneyeve zbirke naše mladosti, bile so 4 knjige, precej debele: ena modra (pravljice), ena oranžna, ena rdeča in ena zelena?

Js jih mam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.12.2010 16:58:09   
nusi
aninči - lulanje je pregledano v petih minutah, ni panike kdaj odneseš, ker so rezultati takoj, no odvisno kakšna gužva je v lab, sam test pa ne traja prov dolg

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.12.2010 17:54:35   
emibu
a usi že neki sami sedijo?? naš še kr neee.. :( zdej pa že mene skrbi..

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.12.2010 18:05:12   
nusi
emibu - sej naš tudi še ne sedi samostojno, se nikamor ne mudi user posted image , menda fizioterapevti svetujejo, da se otrok ne poseda in se sami vsedejo, ko so tega sposobni. Samo ne vem če je glih tko, ker sestra pri P je pa rekla, da naj ga dajem sedet, ampak postran, da se nasloni na roko, nikoli naravnost

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.12.2010 18:09:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

po mojem še bolj kot ne noben

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.12.2010 18:19:59   
m_o_i
punce, nov forum se ni aktivn! ime se tudi ni fiksno , tak da si se lahko zmisljujemouser posted image
brez skrbi, da boste prve, ki jim povem kje in kak na forum prituser posted image

letim-danes mam NORISNICO(ni lahko bit administratoruser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.12.2010 19:15:59   
Aninchy
moi - user posted image sej ti damo mir, da boš u miru delalauser posted image čuj kdaj pa kej predvidevaš da bi zadeva bla končana? Ampak morš fajn "močno" zadevo nardit, k ko se bomo me vse gor usjale bo haduuser posted image pa nism r od računalničarja, da ne bo pomote, če sm en čudn stavk tole napisalauser posted image user posted image

sedenje - naš še tud ne, rad bi pa že... in je to prav mučno, ker kokr ga dam ležat se začne buntuser posted image in pol ga more skos en polcat, de lohk on okrog stika po stvarehuser posted image ma radovedn je pa!user posted image

emm... a mislte, da nas lohk dol z RR fliknejo, če vidjo da načrtujemo atentat na rr?user posted image user posted image mal heca

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.12.2010 19:24:52   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

po mojem še bolj kot ne noben

to sedenje je bolj tako, enkrat sedi nekaj sekund, drugič 5 min, pol ga pa zabriše po tlehuser posted image (mamo že eno buško, upsuser posted image ) Ga pa še ne upam pustit sedet samega, zmerej ga posedem ko sem zraven in se igrava.

Pravljice, jest sm čist anti. Morem kkšno knjigo nabavt, 1000 pravljic za lahko noč al neki tazga obstaja.

Miklavž, a je kej nosu? Za Matica se je ustavu pri moji mami, pri sestrični in pri sosediuser posted image user posted image user posted image Pa zmerej je zraven padla še kava in čokolada za mami in atijauser posted image

Nov forum, a pa smo sigurne da bomo tak pridne kot tuki gor?

Sapin, tut pri nas lahko le jaz uspavam malega. Atija itak polkrat ni doma ko gre spat, kadar pa je doma, ga pa noče nest - ker ve da bo dretje. In jeuser posted image .  Ampak morem vztrajat da se navadi še on ga uspavat.

Barbara_L, vi mate pa vrnih dečkotauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?