|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
8.12.2010 16:54:27   
Aninchy
bubolin - a pije kej tekočine? Ko se Martin napenja, mu dam zmeri čaj, da ga še mal požene, pa že nasplošno ga kr pije... ok. 1dcl na dan.... tekočina ful pomaga pri temuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.12.2010 16:59:19   
K_a_t_i
Kakanje - jst mu iz tega razloga dajem zdej malo bolj "tekočo" hrano - namreč pije nič. Npr. mlečna kašica, ki se meša 50g+130ml vode, mu dam vsaj 150ml vode, za kosilo ma bolj juhice, pri sadju gledam, da je eno sočno in je potem vse skupaj bolj tekoče,... Pa vmes mu še kdaj joško uturim. Je precej boljš! Če ma pa prav trd kakec pa tud joka, ja - in ker večkrat kaka, ko se doji, to potem tko zgleda, da prime joško, spusti, tuli,... itd.

Še pol ure in zumba -eeeeeeeeeeeee user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.12.2010 20:08:52   
nusi
kakanje - ma sej sem že večkrat omenila, da je to pri nas praznik, že od 4. meseca kaka na 3 dni, oz 4 dni, pa je bil samo dojen. Sedaj, ko je GH se je zgodilo, da je čisto suhe bobke kakal in jokal - mislm, res groza user posted image . Sedaj mu dajem kapljice biogaja in ponujam z blag janeževev čaj, vendar dnevno spije od 60 do 100 ml, ni ne vem kolk velik, mogoče bo le pomagalo.

linoti in kašice - sem poskusila in sicer sem vmešala kašico 3 žita od holle v sadje - ne mara user posted image , mi je čisto ok tako, ker nisem nek velik navdušenec, tako me pa vsaj ne bo zaneslo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.12.2010 20:12:34   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

linoti in kašice - sem poskusila in sicer sem vmešala kašico 3 žita od holle v sadje - ne mara user posted image , mi je čisto ok tako, ker nisem nek velik navdušenec, tako me pa vsaj ne bo zaneslo

To je že res, sam včasih je pa taka lakota da se MUDI z obrokom. V tem primeru so pa linoti in ostale zadeve ful praktičneuser posted image . No, vsej zameuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.12.2010 20:54:29   
K_a_t_i

ammmmmmm, Holle so edine kašice, ki našem ne grejo dol user posted image Zgleda so preveč bio...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.12.2010 21:40:22   
m_o_i
drage moje-me smo zrastle na linotih, remember?! to dajte svoji deci (sem mela enega poskusnega; zdaj jih mam ze 4 razlicne domauser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.12.2010 22:05:18   
farina
helou punce kako,mi tako tako,mal preseljeni do začasno pri starsih,14 dni, in naša je čist happy,ko ima skoz družbo,zdaj pa jaz ne vem, kolk so kak kaj vaši aktivni, naša je hiper,,,v ibstvu zelo,že pri hranjenju skoz miga pa rokce pa noge, na ležalniku itak, ko jo na roki bi lezla pa hodla, ko pa je v ležečem položaju pa je skoz obračanje.
ste že opazle, kako kaj uveljavljajo svojo voljo?naša kar ipična rata, npr, če si zabije v glavo da bo imela neko stvar kijo ne sme imet ,pa da  ne daš, kar v jok, al pa včeri, gremo lučke gledat, pa jo vzamemo  iz vozička, pol pa noter, pa se je tak jokala
mi imamo tud noči neke čudne neko jokcanje na 2 uri, lačna pa ni al pa žejna, mal jo verjetn zobki mantrajo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.12.2010 22:06:13   
deveta

naša jih tudi ni marala prvič in tudi drugič ne (sem neki od Hipp-a za lahko noč imela). Ker pa ne bomo nič stran metaluser posted image user posted image , je vsak večer dobila isto in po par ji je že šlo. Ko je pa bila pakunga že pri koncu, ji je bilo že všečuser posted image . saj tudi jaz nisem nek velik navdušenec, saj sem o tem že pisala. Samo mi je všeč da poskusi, morda ji kdaj ne bo časa kaj drugega pripravit, ali pa bo kje v varstvu in bo "varuški" lažje kaj takega pripravituser posted image .

Kakanje: za enkrat ni neke panike, res pa je, da kaka povprečno vsak drugi dan. Oziroma vsak tretji dan ne kaka.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.12.2010 22:24:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Kakanje: za enkrat ni neke panike, res pa je, da kaka povprečno vsak drugi dan. Oziroma vsak tretji dan ne kaka.

Aja... Naš kaka 3krat na dan user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
8.12.2010 22:35:33   
fiška33
Naša kaka 3-4-5 x na dan. Si sploh ne znam predstavljat, da bi kaj manjkrat, ker toliko poje user posted image . V bistvu ves čas čekiram, če je pokakana, ker če je predolgo v pokakani plenici, je rdeča rita user posted image . Se pa celo noč dojiva, za malico poje 2 dcl sadne kašice z malo OH, kosilo tudi okoli 2 dcl, prav tako predvečerja 2dcl žit z malo sadja. Vmes se ves čas po malo dojiva, v glavnem pred počitki.

BTW, gledam Glee user posted image , še katera?

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 8.12.2010 22:36:58 >

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
8.12.2010 22:37:12   
klupko
KATI - požeruh/poseruh!!user posted image user posted image user posted image
Moj je danes 5x kakaluser posted image Novorojenček pa take fore!user posted image
Za zajtrk je dobil kašico iz dveh skuhanih suhih sliv, hruške in dveh piškotov. Je kar pojedel. Vodo od sliv je pa pil cel dan in je šlo enih 120ml.user posted image user posted image
Za kosilo je bila rižota..kosilo za vse tri..midva sva bila navdušena, oči malo manj, ampak naj si sam skuha, če mu kaj ne paše.user posted image
Popoldne sem mu naredila kašico iz polovičke banane, četrtine avokada, polovice mandarine in dveh piškotov. Skoraj vse je zmazal. Še vmes se mu dala mandarino za cuzat..še preden sem se zavedla, sem imela samo polovico rezine še v roki..ostalo je poglodal in požrl.user posted image
Hvala bogu, upam da bo zdaj jedel kot normalen otrok, ker sem bila že čisto znervirana zaradi te njegove neješčosti.
Grem se malo stiskat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
8.12.2010 22:59:36   
deveta
Fiška: zadnjič sem ga tudi jaz slučajno gledala, pa me je mož postrani gledal. Danes pa si je nogomet izboril, zato sem jaz tukaj na RR in po vseh temah težimuser posted image user posted image user posted image . Celo Divans sem malo zaščitla, ker se mi punca res že malo smiliuser posted image user posted image .

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
9.12.2010 7:41:13   
emibu
Kaj je blo z divans???

ok..sem edina..k ji neki rola in hoče še enga dojenčka???user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
9.12.2010 7:44:20   
emibu
linoti: mamo: čokolino,riž,gris,fruto,keks,karamela...skor useuser posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
9.12.2010 7:47:10   
emibu
a z aptamilom delate linote?..jst mu dam kr alpsko...aptamil mu tak negre več dol..

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.12.2010 9:11:52   
fiška33
Emibu, jaz uporabim pol alpskega in pol vode.

PS jaz sem že v 9t2d, user posted image pa pričakujemo proti koncu julija user posted image .

Prvi pregled imam šele v ponedeljek, upamo, da je vse ok. Sem pa utrujena za umret. Računam, da ko bo treba Vesno lovit okoli, bo energija spet na višku user posted image .
Včeraj sem srečala eno mamico, ki ima razliko 2 leti in še malo in pravi, da takoj, ko se bo mali začel plazit, bom iz najhujšega, ker bosta z Vesno že kamerada, jaz pa bom lahko v miru pospravljala user posted image .

LP

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
9.12.2010 9:19:21   
Aninchy
emibu - ja, js nardim z aptamilom, pa tud druge stvari k gre mleko notr, dam aptamil (npr.špinača p to...) pa zaenkrat še jeuser posted image

glee - gledam, če se spomnim! sam mi je pa mal kruto da so ga dal ob 10h??user posted image same fajne stvari so tk pozn... evo house tudi pa še velik jih je...user posted image

linoti - jp, tud mi jih mamouser posted image keksolino, frutolino, grisolino, karamelinouser posted image user posted image user posted image sam prej sm pakunge skos stran metala, tk da ne bom mela dost za koledaaaaruser posted image user posted image user posted image

joj pr nas tak piiiihauser posted image

kakanje - povprečno 2krat na dan.... enkrat več, drugič manjuser posted image

mi smo tud mel rižoto, martin je ceeeel krožnik pojeduuser posted image user posted image user posted image

sej ne vem al sm kej falila....... pridem pol nazajuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
9.12.2010 9:20:52   
Aninchy
js bi tut še engaauser posted image user posted image user posted image ampak nimam osnovnih šans trenutnouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
9.12.2010 9:22:43   
deveta
Fiška:user posted image user posted image  za pregled in seveda pričakujemo informacijeuser posted image user posted image user posted image

Emibu: pa nič hudeha ni z Divans, samo mi je res hudo, ko vidim, kaj vse ji pišejo. Res da sprašuje kar nekaj brezveze, samo komentarji so pa pogosto malodane kar hudi.

Nov dojenček. Ne niti za trenutek ne pomislim, na še enega v tako kratkem času, bom raje z Veroniko vživala. Je pa po drugi strani res, da če sta si ful malo razlike, si res bogi prvo leto, naprej je pa po moje super. Jaz sploh ne bi imela toliko proti, mož pa je definitivno zelo proti še enemu v roku vsaj dveh letuser posted image . Ni kaj treba želje obeh upoštevat, sploh pa sem skozi sama, ker on cele dneve dela in bi bilo res malo prehudo. Aja, pa ge glavni detajl manjka: rdeča prijateljica še ni prišla na obiskuser posted image user posted image .

Vidim, da smo danes še brez kave. Eko častim eno:user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
9.12.2010 9:48:01   
j.b.

Nov dojenček. Aja, pa ge glavni detajl manjka: rdeča prijateljica še ni prišla na obiskuser posted image user posted image .

pr men tut še neuser posted image user posted image user posted image Jest hočem akcijo in novo dete!!!
Evo, fiška je pa že skor na 1/4 nosečnosti user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
9.12.2010 10:37:54   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Nov dojenček. Aja, pa ge glavni detajl manjka: rdeča prijateljica še ni prišla na obiskuser posted image user posted image .

pr men tut še neuser posted image user posted image user posted image Jest hočem akcijo in novo dete!!!
Evo, fiška je pa že skor na 1/4 nosečnosti user posted image

No pr men je tut še ni, kar je sicer čisto ok, delanje otročka bo počakalo do maja user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.12.2010 10:40:25   
nusi
linoti - ja je res, da se včasih mudi, saj ko bo večji in bo lahko kakšen čokolino pojedel mu bo šel gotovo v rito user posted image

Zdej pa čist resno - a ve jim res že dajete čokolino, keksolino... pa sej to je čokolada in sam cuker user posted image

fiška - go go fiška user posted image , komaj čakamo novice user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 9.12.2010 10:41:00 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.12.2010 10:46:23   
Aninchy
Zdej pa čist resno - a ve jim res že dajete čokolino, keksolino... pa sej to je čokolada in sam cuker user posted image

dam tiste, ki so 6+. na cuker pa to se pa jst res ne oziram neki ful, ker itak se zavedam kolk ga bo hočem-nočem še v življenju pojeduuser posted image dodajam ga pa res nikamor ne, pač če je not, nej bo... in tud čokolado je že probal (lizaluser posted image ), sej itak vse vete, da jst sploh ne kompliciramuser posted image pa ima zelenjavo rajši kot sadje, k eni pravjo da zarad sladkega pol noče zelenjaveuser posted image
sem pa začela z linoti, ker ni hotu več mleka pit, če sm mu pa to dala, je pa pil... in itak je pol lino "ostal" pri hišiuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.12.2010 10:52:32   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

sem pa začela z linoti, ker ni hotu več mleka pit, če sm mu pa to dala, je pa pil... in itak je pol lino "ostal" pri hišiuser posted image

ja to se spomnim, ok, to bi verjetno tudi jaz naredila, ker mleko mora nekak dobit.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
9.12.2010 11:20:10   
emibu
aninchy tut naš je čokolado k vlkiuser posted image user posted image user posted image pa je z njem use ok kaka lula diha :) skratka pravi čokoladni kmečki fant xD jst tut rečem da učasih res preveč kompliciramo jst mu dam že use v usta razn kakšne mastne pečenke ne kar tut sama ne jem :) bi pa tkooooooooooooo mela dojenčkaaaaa user posted image user posted image user posted image ta rdečo sem dobila že 5kratuser posted image user posted image ja zlo kmal sem jo dobila..po 3 tednih sma žeuser posted image user posted image user posted image vem da mam šolo in blabal....

ajaaaaaaaaaaa sem vam povedala zakaj hočem beboooooooo ker je mooooooooooooj dobiu službooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in le kam bomo dal tok dnara xD xD sicer pa služba je super plača brez nadur in tega usega je cca. 950 eur +štipendija+otroški :D:D jaaaaaaaa bejbi :D

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?