|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
4.12.2010 21:40:40   
izalina
Moi za idejo za nov forum Ker tale RR res šteka  Se mi polovico krat ne da napisat samo zato, ker vem da mi bo zbrisalo oz. bo nekaj narobe.
Popoldne smo šli na en rojstni dan pa k tašči smo šli na obisk. No pa mami je šla popoldne tudi malo počivat, ker sem ponoči bolj malo spala. Sem čakala kdaj se bo Zarja zbudila . Kriza ane.

J.b. moj je šel peš čez Vrsnik-Govejk-Ledine-Mrzli Vrh-Sovodenj-Selo pa pol v Žiri. Zdej ko sem po slikah gledal, jaz tebe ne poznam, tudi tko na videz ne. Ja enkrat se bi bilo dobro spoznat. Tale tvoj Mtic je pa pravi frajer, mali lepotec.

Danes smo prvič jedli teletino. Jaz razmišljam, če ima naša mala sploh razvite čutne celice za okus na jeziku. Prvo žlico se zmeraj nakremži ne glede na to kaj je (nov ali že uveden okus) potem pa je ko nora. Razen teden dni nazaj, je bolj malo jedla. Sedaj pa spet vse po starem. komaj še folgam v usta nosit. da ji pa slučajno pokažem njeno šalčko pa da je notri hrana še prevroča. To se pa tako razpizdi, da joj. Ena je enkrat spraševala kakšne posodice imamohttp://www.tupperware.si/cps/rde/xchg/cmc1/hs.xsl/777.html potem pa še eno takohttp://www.tupperware.si/cps/rde/xchg/cmc1/hs.xsl/780.html  (ta je ql ker otrok ne more zvrnit posode), žličko imamo pa kovinsko in ne plastične.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.12.2010 21:44:42   
izalina
A mogoče katera ugotovi zakaj je moj prejšnji post brez smajlijevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image RR user posted image user posted image

user posted image user posted image Moi user posted image Meni je predlog od Klupko materinstvo najboljši.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
4.12.2010 21:55:56   
Aninchy
mua - jp, vidla zs, maš ti tud user posted image user posted image

ime - men tud misemamoradi ni neki ekstra, materinstvo mi je pa všeč, ampak se mi zdi de nas tok "postara"user posted image user posted image bi mogl neki mal bl mladostnga... ma mam tok bujno domišlijo a k je treba se nč pametnga ne spomnim...user posted image no, če se pa sam med tem dvem odloča, mi je pa materinstvo bulšuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
4.12.2010 22:03:10   
klupko
Že vem, že vem!!!
MAMUSHKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
4.12.2010 22:06:54   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Že vem, že vem!!!
MAMUSHKE!!! user posted image user posted image user posted image

bulše!!!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
4.12.2010 22:07:13   
m_o_i
evo, tega sem hotla (spet) met user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
4.12.2010 22:08:38   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image

amm.... mamcenakupu.com?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
4.12.2010 22:11:24   
klupko
TREBUHARKA.SI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
4.12.2010 22:13:50   
m_o_i
ja sej...trebuh ni nikol vec isti kot je bil pred rojstvom (ajd, so neke izjeme) user posted image

no, dejmo izglasovat pocasi-jutri se forum postavlja(sej ime se ni treba da je lih jutr)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
4.12.2010 22:31:41   
deveta
uuu, to pa postaja že resnouser posted image user posted image user posted image
Nimam ideje za ime, bom še ponoči malo razmišljalauser posted image user posted image , zdaj komaj še gledam.
Sem bila danes pri mami in smo novoletno jelko naredili, pa je Veronika tako gledala. Ju, ji je bilo zanimivo. Jutri pa jo bomo še doma naredili.
A bomo prvi???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
4.12.2010 23:37:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.12.2010 8:58:51   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
A bomo prvi???user posted image user posted image user posted image

Nee!user posted image user posted image Mi smo jo postavli včeraj, pa je tud Martin toook gledu lučkeuser posted image in pol sva mogla vsakih 10 minut hodt lučke gledat...user posted image je kr silu tjauser posted image

Gromska
- user posted image user posted image user posted image se mi dopadeta oba predloga! Sam jst namest majke rajš vidm mame/mamice/mamce/karkoluser posted image user posted image

Ejte - ka pa tist nek kao junak ActionMan - me smo lohk pa ActionMum user posted image pa mamo za junakinjo eno tako k je una starka v reklami za neke tablete, a vete ktero mislm? Mnde za lekadol + Cuser posted image

kaj pa mama'sčvekroom?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.12.2010 9:02:37   
Aninchy
mymommyisaforumholic.com ?user posted image

al pa kr forumholics.comuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.12.2010 9:30:07   
bubolin
Jutroooooo

user posted image   user posted image   user posted image

Sem čist za nov forum, ker tale RR res šteka user posted image Ime kaj pa vem user posted image

Mi smo imeli včeraj cel dan vročino - posledica cepljanja, danes pa upam, da je ne bo več.

Včeraj postavili novoletni drevešček- mark čiiiist navdušen user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.12.2010 10:50:32   
barvar
Da vas samo na hitro pozdravim, pol pa počasi kuhat. Mene RR sicer ne jezi, ampak grem z vami user posted image .
Upam, da uživate v zimski idili, midva sva se namenila danes nekaj fotk naredit zunaj, ker je tak lep sonček user posted image . Uživajte s sončki v prekrasni nedelji user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.12.2010 15:07:31   
klupko
Že dela nov forum k ni nobenga al kako?user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.12.2010 15:15:29   
m_o_i
forum se ne dela, se pa dela user posted image
evo, mi smo danes jedli kurjo zupco z mesekom, korenckom in nudlckiuser posted image  (skoda, da se ne da videoposnetka prilepit...). posodica je ze na tleh; da ne bo ktera mislila, da sem mu zupo nalila kr na mizouser posted image  to si je sam tak serviral potem (pa malo za rokave, pa za vrat-moker je bil CEL)
user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 5.12.2010 15:16:45 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.12.2010 15:51:17   
deveta
Joj, kaj me je spreletelo, ko sem slikico od Eliasa gledala in tekst brala: Pred dobrim pol leta ni bilo še nikogar, zaradi katerega brez muke vstajam ponoči, mi ni težko posebej kosila skuhat, se na tla vležt in se valjat in oponašat glasove živalic, cele dneve prepevat.... 
Nisem verjela, da te lahko nasmeh tvojega otroka spravi v dobro voljo, ne glede na vse ostalo. 
Sem se prav čez okno zastrmela in pomislila na vse to in še več, samo pisat se mi ne da vsega, ker bi bilo prevečuser posted image . Pa še cmok sem začutila v grlu in pekoče oči, še malo pa bi mi kaka solzica pritekla. Joj, kako so me čustva spreletela.
Sem se spomnila še besed od Sapin, ki je pred časom rekla, da se vedno bolj zaveda kaj je materinska ljubezen. Pa še res je to. Ko se je Veronika rodila, sem jo takoj vzljubila, vendar to je neprimerljivo z ljubeznijo, ki jo sedaj čutim do nje. Mi je mama rekla: " vsak dan bolj jo boš imela rada in to dokler boš živa. samo odnos do nje bo drugačen". Mogoče pa je res kaj na temu.

Joj, pa kaj me je tako zaneslo. Upam, da nimam kakšenga PMS-ja, da me čustva tako preplavljajouser posted image . Pa tako lepo je tako dolgo brez ta rdeče prijateljiceuser posted image user posted image user posted image .

Novi forum: vidim, da se je m_o_i resno lotila tega. samo upam da nem RR ne bo teme zapru, ker tako antireklamo delamouser posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.12.2010 16:08:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

" vsak dan bolj jo boš imela rada in to dokler boš živa. samo odnos do nje bo drugačen"

user posted image user posted image user posted image

Nov forum - po izkušnjah - brez veze.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.12.2010 17:22:24   
klupko
Deveta jaz imam tudi občasno te "napade".user posted image
Meni je pa mami rekla: "zdaj, ko imaš sina, vidiš koliko mati ljubi svojega otročka, ne glede na vse..." Jaz sem ji namreč vedno, ko sva imele kak prepir zabrusila "ti mene sploh nimaš rada"user posted image user posted image
Zdaj pa vidim kako je meni in koliko se bojim za svojega cukrčka..včasih, ko joka, pa ga ne morem potolažit, sem žalostna kot da to ni nekaj normalnega. Ko se je pa rodil sem jokala od ganjenosti, ker se je v mojem naročju takoj umiril..
Čudovito je bit mami..user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.12.2010 18:28:49   
m_o_i
Stran je v izdelavi

• Tukaj boste lohka babe čvekale kolker vam bo volja
  • sam da ati upedena tale server kot se šika

user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.12.2010 20:25:38   
m_o_i
mamcenkupu so postavljeneuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.12.2010 8:18:45   
barvar
Dobro jutro ali pa malo manj dobro user posted image user posted image user posted image . Pri nas je bil spet žur ponoči. Ni nobenega pravila kako bomo ponoči spali, mali je začel izsiljevat in če ga hoče prevzet ati glasno protestira, jaz pa že skoraj stoje spim user posted image . Bo zgleda treba vztrajat, da ostane v posteljici in nekaj časa poslušati jok. Samo jaz tega ne morem, ker mi je preveč hudo user posted image . Kakšna ideja???
Sicer pa ima naš ljubček danes že sedem mesecev. Joj, kam je šel čas? Je gibalno kar malo len se mi zdi user posted image , ima pa kar naprej govorne vaje (čisto po mami)user posted image .
Lep dan!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.12.2010 9:10:59   
K_a_t_i
Jutro,
barvar - naš je isti user posted image . Edino nekaj sem danes ugotovila - se je zbudil tamal ob 11h - sem mu dala dudo, ob 1h je pojedel, ob 2:30 se je tavelik polulal user posted image , ob 4h je tamal jedel, pol se je pa zbudil še okrog 5h pa okrog 6h in malo čez 7 - in to vedno z nekim čebljanjem. Mami pa vsa crknjena, nisem vstala. Si je tamal malo pogodel in lepo zaspal nazaj!!!!! A če jst vstanem in mu dam dudo,... pol pa začne kričat user posted image Tko da - bom zdej to prakticirala. Je pa Gašper skoraj gotovo žejen ponoči - namreč mamo malo bolj suh zrak, čeprav imamo vse radiatorje zaprte. Tko da mu niti ni za zamerit user posted image .

Mater, včeraj sem kupla eno kremo v Leclercu in pridem domov in sem opazila, da je kozarček čisto razbit user posted image Mislite, da imam kake šanse, da mi bojo verjeli, da je bil tak že kupljen in ga bojo zamenjali? Sej se mi sploh ne da it nazaj, ampak krema je bila 8,5€ kar mi je pa too much!!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.12.2010 9:12:02 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.12.2010 11:45:18   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
mamcenkupu so postavljeneuser posted image

iiiiii user posted image user posted image user posted image kok faaajn user posted image user posted image pa moj predlog si uporablauser posted image user posted image user posted image

čustva - ma sej sm že pisala, da sm šla zadnič mal pregledovat našo nosečniško temo, pa sm se skor user posted image zravn, ko sm poste bralauser posted image user posted image

zbujanje - mnjah, res ni pravil... zdej odkar je bil bolan se kr neki zbuja in hoče PR MEN SPAT!user posted image se zbudi in tak dolg se premetava in dere (ne joče, ampak prav dere), dokler ga ne dam k seb, pol se pa takoj obrne na bok in zaspiuser posted image user posted image ma upam, da bo hitr minilo in bo spet lepo spal v SVOJI postlciuser posted image

nč, kosilo kliče... pridm še pol

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?