|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
3.12.2010 12:38:02   
Sapin
aaaaaaaaaa še tole

Konzervansi v otroških kašicah - a so? Jaz nisem zasledila. So pa bio in kontrolirana kakovost in kolikor vem, so merila pri otroški hrani zelo stroga.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.12.2010 13:00:05   
Aninchy
emibu - aaaa vi že mate zdej finito prizidek? enkrat vem da si o tem govorila, da še ne bo kr.... mi smo že tut parkat za sebe kuhali, oz. midva, tamalga še ni blo takrat, ampak smo vedn na konc pol nekak tak pršl, da sma še vseen hodla "tja" na kosilo... itak je hecn če je isti vhod pa ena kuhna sam čez mali hodnik do druge, pa obe kuhne sam za dva kuhat... mah, sej priznat morm tud da moja tašča ZELO dobr kuha, jst sm pa čist user posted image user posted image ampak zdej k tamalmu delam za jest, bi blo čist vseen če še tistih par krompirjev za naju nalupm recimo in to... ampak si kr ne upam rečt, d se ne bi skregal slučajn, pa da se ne bi zdel k da zdj naenkrat mi pa ni več ok al ka jst vem kaj.... mah joooj ti ti ti spet me je mal s tira vrgluser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
3.12.2010 13:24:39   
j.b.
grrrr vi ar soriuser posted image

emibu, o tititi bad mama in popolna nevednicauser posted image user posted image user posted image user posted image
kej pa si naštudirala o čajih da niso fajn za tamale? Ker moj ga obožuje, mam pa tistga 4+ od maline in šipka (hipp)user posted image
Jest dans kuham goveje zreske pa pire krompir - mogoče je to ideja zate za jutr?user posted image

Aninchy, no viš, dobr si se ti tole spomlna s skutko. Bomo prakticiral KOuser posted image mu bojo zobki rasl ...

Sapin, no sem se že na pamet naučila pesmco o žabiuser posted image , in zdej mu deklamiram že cel cajtuser posted image . Za konzervanse pa neb vedla user posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 3.12.2010 13:25:54 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
3.12.2010 13:58:08   
deveta
Eko, spet kosilo pred RR in neverjetno RR ne štekauser posted image user posted image

m_o_i: bravi Elias za pester jedilnik. Se mi zdi da je pokazal, da se mame preveč sekiramo, v bistvu pa jim nič ne škodiuser posted image user posted image
Ozzi: lepo da ste zdravi in da je vse okuser posted image
Riž ji dam navaden, kot ga manm za nas (paraboiled od Droge), ga zmečkam skupaj z zelenjavo. Ji od začetka nečesar ne miksam, tako da ji koščki, ki ostanejo ne delajo težav. Je pa res, da so največji koščki ravno pri rižu, saj se izmuzne skozi reže viliceuser posted image

j.b.: tudi pri nas so puzli zelo aktualna igrača. Je pa komaj pred par dnevi pogruntala, da se dajo rastavit, ampak od takrat dalje pa je to prvo delo ko jo gor na njih damuser posted image user posted image

sapin: konzervansov mislim da ni nit, oz. skoraj sigurno jih ni not. Je dodana kaksna kislina za povečanje obstojnisti (ponavadi askorbinska kislina oz, vitamin C oz. E300, to je vse isto), ali kaj podobnega. So pa tako dolgo obstojne, ker so sterilizirane, torej obdelane pri tako T, da se uničijo vsi mikroorganizmi. Vendar je od tem uničeno še marsikaj drugega.

Joj, se je žeeee zbudila, jo grem malo zazibat, upam da nazaj zadrema

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.12.2010 14:01:56   
deveta
Eko, spet kosilo pred RR in neverjetno RR ne štekauser posted image user posted image

m_o_i: bravi Elias za pester jedilnik. Se mi zdi da je pokazal, da se mame preveč sekiramo, v bistvu pa jim nič ne škodiuser posted image user posted image
Ozzi: lepo da ste zdravi in da je vse okuser posted image
Riž ji dam navaden, kot ga manm za nas (paraboiled od Droge), ga zmečkam skupaj z zelenjavo. Ji od začetka nečesar ne miksam, tako da ji koščki, ki ostanejo ne delajo težav. Je pa res, da so največji koščki ravno pri rižu, saj se izmuzne skozi reže viliceuser posted image

j.b.: tudi pri nas so puzli zelo aktualna igrača. Je pa komaj pred par dnevi pogruntala, da se dajo rastavit, ampak od takrat dalje pa je to prvo delo ko jo gor na njih damuser posted image user posted image

sapin: konzervansov mislim da ni nit, oz. skoraj sigurno jih ni not. Je dodana kaksna kislina za povečanje obstojnisti (ponavadi askorbinska kislina oz, vitamin C oz. E300, to je vse isto), ali kaj podobnega. So pa tako dolgo obstojne, ker so sterilizirane, torej obdelane pri tako T, da se uničijo vsi mikroorganizmi. Vendar je od tem uničeno še marsikaj drugega.

Joj, se je žeeee zbudila, jo grem malo zazibat, upam da nazaj zadrema

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.12.2010 14:13:47   
deveta
 Je zaspala, kar sama še preden sem do sobe prišla
Pa vidim, da RR šteka v kontra smer, kar dva posta sta zdaj namesto enegauser posted image user posted image user posted image

Tudi Veronika ful rada sedi (upam, da bo slikica prijela, si še vedno ne zaupam)
user posted image

tašče, bom tiho in svoje ne bom hvalila, da se kaj ne spremeniuser posted image

Pesmice: se že učim pesmico o žebi, pa še melodijo sem si zmislila zravenuser posted image
Medve pa pojeva najraje pesmico o Vili Malini

Malina, malina, prelepa malina
v radostnem jutru, ptičjega petja.
Malina malina, moja malina
prva malina tega poletja.

Jaz imam pa srečo,
radostno in rdečo,
srečna sem tako aha,
nihče mi je ne vzame,
zorela je le zame,
moja moja moja je samo.

In ko greva kam z avtom pojeva:

Tu-tu- tu po cesti,
trikrat na okrog. 
Avtobus nas pelje
k teti v Zali Log.
Teta v Zalem Logu
sedem putk ima,
osem belih zajčkov in konjička dva.

Joj, pa še en kup pesmic pojeva.

Grem zdaj malo ležečki tudi jaz

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.12.2010 14:36:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Tak da ja če jutr pšrletim gor in uprašam ka nej skuham se ne čudvat xD

prid vprašat že zjutraj - k verjeten bo treba še v trgovino user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.12.2010 16:32:21   
ozzi
punce a  ma ktera od aventa magični lonček z mehkim ustnikom 6m+? Mi smo ga namreč kupili in danes prvič izprobali. Ker ni nič teklo sem ga malo razmontirala in pod ustnikom odstranila neko plastično zadevco-krogec. Potem je teklo iz ustnika vendar zdaj mi ni jasno zakaj je to sploh gor če ga ne potrebujemo? je pa fora, da sedaj pa če obrnem flašo teče samo iz ustnika seveda a naj bi bla kao flaška, ki ne poliva?

nič mi ni jasno- sem tak smotana al kaj? upam, da razumete kar želim povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.12.2010 17:02:51   
milena2222
Jaz ga imam.Sem tudi že razmonitrala in umila ter zapakirala za še nekaj časa,ker je naš prvi dan navdušeno pil iz njega,pol pa ni hotel več.Meni čist normalno deluje,tisti krogec pa jaz lepo nazaj dam,kjer je bil ( se pravi tisti del,ki ima ustnik, ima na drugi strani tak špiček ven in tam gor ga dam ).Sem razumljiva?user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.12.2010 17:05:44   
milena2222
Po moje glih tisti krogec preprečuje polivanjeuser posted image
No,da povem,izvidi vode in krvi so v reduuser posted image ,pa šla sem v nabavo kreme za dlesni ( hvala za nasvete user posted image ), vzela sem pa dologel in pazite to,mali drigače ne pusti niti pod razno,da bi mu pogledala kako je stanje v ustih,no dans sem mupa že 2 x ta gel namazala in ful pusti to delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.12.2010 17:39:16   
nusi
ozzi - bravo, za uspešno opravlje pregled
sapin - ful luštna pesmica, sem si jo kar shranila, midva pa skos juri - muri drajsava, ker mu je najbolj všeč, pa še tko "fantovska" se mi zdi, kaj bi me zdej moja feministična mentorca kregala
IZVIRNO SPOROČILO: Sapin
Mene pa danes malo matra želja po novem mladičku in malo berem forume v skupini želimo si novega člana. Zaenkrat še lahko sanjarim, ker rdečka še ni prišla nič na obisk. Mi je kar fino, da se mi ni treba ubadat z njo.
  - tudi mene je že parkart zgarblo, samo tudi čakam... pa mislim, da bi v vsakem primeru počakala, da bo žiga 1 leto star
čaji - se strinjam z emibu, vsi tele instant čajčki za dojenčke imajo dodan sladkor, tako da če že, potem mu bom dala navadnega npr. par zrnc janeža
lonček od aventa - naš tudi ne zna iz njega pit , sem mu probala mal vode uturit
količina GH - evo, dons je pojedel 60 ml, ni, da bi človk okol padu od količine

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.12.2010 17:57:03   
nusi
no, naše dete je šlo vmes spat, je neki ful zmatran, mogoče tudi zato, ker že 2 noči slabo spi user posted image . Kar zbudi se in joka, pa po ustih z rokco šari, zobkov pa še od nikoder, sem mu ponoči namazala calgel in je lepo zaspal naprej, plus tega se bolj malo doji in je neki razdražljiv, ne vem kaj mu je. Ne upam si več pripisovat vsega zobem, ker so to občasni napadi, ki trajajo že 2 meseca user posted image .

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.12.2010 19:53:18   
m_o_i
jebelacestauglajena-nas mulc ma trakuljouser posted image user posted image  al kaj

danasnja vecerja: ob 17ih 130 ml, potem je zaspal (ok, pa naj gre danes spat eno uro prej kot ponavadi, ker je opoldan bolj malo spal, popoldan pa nic). ob sestih se zbudi krice!!! ga vzamem na roke(so pac ble grde sanje)-mulc nori... ga nesem v dnevno in cist za foro naredim skodelico (nekje deci vode gre not) rizolina (jabolko+komarcek)-jo zmaze v sekundi. grem za se eno foro se eno skodelico narest-vse pojeuser posted image user posted image  vidim, da ma tezke veke, ga nesem v posteljo in res za vsak slucaj naredim se 100 ml mleka-zeksal je...
adijo pamet no user posted image  tok se js ne pojem(ampak RES ne)

loncek za pitje pa nas obvlada-ce ga jaz drzim. samo to je nemogoce dve minuti, ker je jako zanimivin zacne grabit po njemu in tolct. ker sem pametnejsauser posted image  pac popustim in mu ga dam za igranje. jep, koncno se je rodil ded, ki me suce okol prsta....

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
3.12.2010 20:00:01   
nusi
ja ne vem no kako je zdej s to lakoto, naš ima zdej pač te izpade dretja ponoč in ste pomoje 100X podoji, ker to tko zverinsko tuli, da sam joška pomaga. Ampak to traja nekje do 22.00, pol je pa mir, pa spet ob ene 2.30, kake 20 minut pa spet mir do jutra. Zna pa tut še ob 4-ih ponovit vajo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.12.2010 20:00:10   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

jep, koncno se je rodil ded, ki me suce okol prsta....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.12.2010 20:13:07   
m_o_i
user posted image

ce je pa res user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
3.12.2010 20:46:59   
mamicaaa
Naša Sara je včeraj dobila prvi zobek, danes pa je že kar drugi prikukal. Če bo šlo tak naprej, bo do konec leta že imela vse.user posted image
Tale Aventov lonček imamo tudi mi- pije iz njega, ampak ga morem jaz držat, sama ga noče. Pa ravno zato sem ga kupla.
Za jest ji dajem vse kar jemo mi, danes je jedla goveji golaž in pire, čist normalno začinjen in se ni nič pritoževala. Drugače pa ji dajem že tudi jogurte, fruhtcverge, pa tudi monte je- komaj folgam nosit žličko v ustauser posted image .

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
3.12.2010 21:50:57   
K_a_t_i

jebelacestauglajena-nas mulc ma trakuljouser posted image user posted image  al kaj

danasnja vecerja: ob 17ih 130 ml, potem je zaspal (ok, pa naj gre danes spat eno uro prej kot ponavadi, ker je opoldan bolj malo spal, popoldan pa nic). ob sestih se zbudi krice!!! ga vzamem na roke(so pac ble grde sanje)-mulc nori... ga nesem v dnevno in cist za foro naredim skodelico (nekje deci vode gre not) rizolina (jabolko+komarcek)-jo zmaze v sekundi. grem za se eno foro se eno skodelico narest-vse pojeuser posted image user posted image  vidim, da ma tezke veke, ga nesem v posteljo in res za vsak slucaj naredim se 100 ml mleka-zeksal je...

Naš ma pol 2 user posted image
Ob 8h je pojedel 150ml kašice, ob 9h se je podojil. Ob 11h je pojedel pol kakija in pol jabolka. Ob 14h se je podojil iz obeh. Ob 16h je pojedel kosilo (bučka, korenček, koleraba, pira) - enih 100-150ml. Ob 19h je pojedel kašico s 130ml vode (vsega skupaj 180ml). Ob 19:30 se je pa še podojil iz obeh dojk - to je ziher 150ml, ampak rajš več.

Zdaj se bo (če bo standardno) zbudil okrog 1h in okrog 4-5h in se podojil iz obeh jošk. Aja - sam našmu se vid user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.12.2010 21:55:32 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
3.12.2010 22:28:15   
j.b.

sliko si lahko shranis na shrani.si user posted image
odpre se ti okencek, potem kliknes "browse" in najdes sliko v svojem PCju, kliknes "shrani". aja, pa obvezno jo pomanjsaj na 80 pikslov (klikni spodaj na "vec moznosti" al nekaj takega). skopiras "koda za forum" (mas kr za kliknit "kopiraj") in prilepis v RRov okencek za odgovoruser posted image

ze cakam na slikiceuser posted image

kliknem "koda za forum" pa mi napiše tole :
Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran ''about:config'' in vrednost ''signed.applets.codebase_principal_support'' nastavite na ''true''.
M_o_i rabim pomočuser posted image user posted image user posted image   Kje najdem tale about:config?user posted image

Hočem vam pokazat mojga sončkauser posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 3.12.2010 22:29:02 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.12.2010 8:29:48   
izalina
Jutro,

aaaaaa user posted image user posted image . Danes in včeraj je mala super spala, a kaj ko se mami zbudi ob 3h in čaka do 4.30, da se mala zbudiuser posted image user posted image user posted image . sploh nisem mogla nazaj zaspat in to obe noči. Zgleda, da sem se že tolk navadla, da morem sredi noči vstat.
Jaz sem svojegauser posted image prepričala, da pije user posted image . V četrtek je spila 90ml (to je zanjo ogromno) in je s četrtka na petek super spala. Prvo bujenje ob 4.30. No včeraj je spila še več cca 1,5 dcl in je isto spala. Zgleda, da je bila samo žejna in se je zato zbujala. Samo sem ji vsak dan turila za pit pa ni hotla. No v četrtek je pa ugotovila, da je pit ql user posted image .
Mi smo pri babi in dediju na počitnicahuser posted image . Ampak tukaj tako sneži, da ne vem če bomo do torka sploh prišli domov user posted image . Je pa moj šel danes zjutraj že na pohod, bo prečekiral kako je od j.b.user posted image splužil ceste user posted image . J.b. verjamem da si v skrbeh za tvojga, ker v hribih so tele ceste nore.user posted image

Drugač pa čakamo Miklavža. Baje smo bili zelo pridni in prideže jutri zjutrajuser posted image .

Pri nas je tudi nekaj dni nazaj štrajkala s hranoo, potem je bilo pa kar na enkrat spet po starem.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.12.2010 8:52:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

sliko si lahko shranis na shrani.si user posted image
odpre se ti okencek, potem kliknes "browse" in najdes sliko v svojem PCju, kliknes "shrani". aja, pa obvezno jo pomanjsaj na 80 pikslov (klikni spodaj na "vec moznosti" al nekaj takega). skopiras "koda za forum" (mas kr za kliknit "kopiraj") in prilepis v RRov okencek za odgovoruser posted image

ze cakam na slikiceuser posted image

kliknem "koda za forum" pa mi napiše tole :
Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran ''about:config'' in vrednost ''signed.applets.codebase_principal_support'' nastavite na ''true''.
M_o_i rabim pomočuser posted image user posted image user posted image   Kje najdem tale about:config?user posted image

Hočem vam pokazat mojga sončkauser posted image

V Firefoxu lahko kodo za forum kopiraš izključno tako, da celo kodo označiš in jo kopiraš (ali desni klik in copy ali pa kar ctrl+c). Gumb "copy" ne dela.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
4.12.2010 10:02:56   
Aninchy
hejla!

jst sm 5 dni že zaprta v bajti, tak da posledično sm čiiiist nism jst navajena sama med 4im stenim bit... pa ravn ta tedn k majo vsi neke opravke in fešte, da nisma nč kej obiskov mela u glavnm še dobr d je RR, drgač bi mi fit ven vrgl mnde
Dons mi je pa še moj lase po konc dvignu, k se je tamal začel dret, pa je reku da ni nč naspan!! Mislim haloooo a jst pa sm k sm usake pol ure pokonc (al kulk sej sploh ne gledam na uro) grrrr-izem!

No, dons boma šla po dolgem času mal ven, upam, da bojo ceste vredu, da se bo dal s totim mali koleščkim kam pridet.... bi mi zdej kr prav pršle tiste vlke gume od baby booma ampak iebiga sad...

Nč, letim še mal drgam počekirat, pa vmes kufetek spijm čin čin

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
4.12.2010 10:27:02   
bubolin
Dobroooo jutroooo

Samo na hitro: včeraj imeli P in cepljenje, tako da je danes vročina user posted image

Za seznamček: 19.10 - 4.posvetovalnica: 5990g 67,3cm, 3.12 - 5.posvetovalnica: 6460g 69,6cm.

Drugače pa na P napoveduje dva zobka za konec meseca user posted image

Danes za čuda dobro spali (glede na to da je bil včeraj cepljen): 20.00 že spal, 5.15, 7.00 in potem do 8.30 user posted image Smo se kr naspali.

GH - tudi uvajamo, nam kar gre. Poje vse kar mu pripravim, tako da upam da se bo zdej kej bolje redil.

Šibam, paa paa, aja pa lep vikend vsem.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
4.12.2010 10:42:47   
deveta
j.b.: tudi meni je to pokazalo, ker imaš močno zaščito na računalniku. Pol je pa mož neki izklopu ači ne vem kaj delal in se je prileplo. Zdaj ko so na novo formatirali računalnik, pa je zgleda nek drugi varnostni sistem in mi delauser posted image . Pa naredi albumček, pa povej da si ga naredila, pa ga bomo šli pogledat. Tako je lepo te slikce gledatuser posted image .

Mamicaaa: user posted image user posted image user posted image  Sari za prvi zobek.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
4.12.2010 11:20:06   
j.b.
user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......