|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
26.11.2010 14:47:12   
m_o_i
mi2 greva pa zaj bele muhe stet - jih je ze kr nekaj tudi na tleh prilepljenih user posted image

ja, bodi z dolgimi rokavi, strampli in pajac. nas je full vroc pod temuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.11.2010 15:25:40   
klupko
Baby Vac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sneguser posted image Moj že jamra da bo spet moral kidat...hjauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.11.2010 15:55:41   
Lunanai8
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Moram natuhtat taktiko vozičkanja za v snežni metež - a date ve dežne prevleke gor? Mal me matra, ker voziček spravljam v avto - pa če je moker, se ne bo posušil. Da ne govorim o tem, da bom morala najprej avto odkidat, če bom hotla do vozička pridit. NOPE, ni mi všeč ta sneg... Naj bo v hribih

Ja, jaz sem dala kar dezno prevleko gor. user posted image Je moker sneg in je drugace vozicek tudi cisto moker. Kar se pa vozicka v avtu tice - ja, povlec ga gor po stengah v 3. stuk! user posted image user posted image

Avokado - je nagravzen, ampak zdrav. Pravzaprav je brez okusa in jaz ga ne jem, tamali ga je pa kar z veseljem zmazal. No, ce je njemu ok... user posted image

Moi-sej bom nehala o vozicku, samo se tole v bran mojega Bugabooja napisem-vozicek je prezivel ze 2 otroka in ko sem ga jaz dobila, je bil brezhiben. Res je super vozicek. Ampak glede na to, da moj mladic spi samo v vozicku (pa se to, ce vjugam levo-desno) in sva 3x na dan zunaj, s tem pa tudi na stopnicah, je bilo samo vprasanje casa, kdaj bo prislo do okvare. Tokrat ni kriv vozicek, ampak jaz. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 26.11.2010 16:00:40 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.11.2010 16:17:56   
Aninchy
Hej hoooj!

Midva že nazaj s sprehodauser posted image user posted image user posted image so me tk čudno gledal ljudje, kaj delam zuniuser posted image user posted image ampak nisva se pustila motit in blo je SUUPER!user posted image Najprej nisva mela prevleke gor, pol sm jo pa dala in je blo velik boljšeuser posted image

avokado, mango - sploh ne vem kok zgledauser posted image user posted image nismo pri nas nikol kupovali teh bolj tropskih sadežev....user posted image vem približno, ampak majo zdej tolk podobnih stvari, da tk ne vem kaj je kej... kaj pa je to meshi al nishe al neki tajga, ktera ve?? sem vidla v trgovini pa pojma nism melauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.11.2010 16:24:34   
Aninchy
Evo, prilagam fotodokumentacijouser posted image ....

user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.11.2010 16:27:02   
deveta
ojoj, koliko za prebrat. Sem že pozabla kaj vse sem prebrala, dokler sem prišla do konca.

Glavna tema pa je sneg, to sem si zapomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je tudi snežilo, jupiiiiii. A kaj ko je bilo samo za gledat, še preden je do tal prišlo se je vse stopilouser posted image . Imamo tako vremo, kot bi bilo tebi K_a_t_i všeč. Sem šla s tamalo ven, ko je nehalo "sneževat" (pol dež pol sneg), pa malo sončka posije in se zagledam poti Slavniku (naš najvišji hrib, na obzorju) in zagledam vse belo, pa še okoliski grički so bili beli (tisti malo višji od nas). Pri nas pa še vedno vse lapo zeleno.  Ampak jaz bi vseeno raje malo snegauser posted image . Mogoče pa pride tudi k nam, saj se zima še začela niuser posted image user posted image . Je pa pri nas lepo to (vsaj kar se odraslih tiče), da sneg zapade (včasih samo 3 mmuser posted image ), otroci se lepo naigrajo in že drugi dan ga ni več user posted image user posted image user posted image user posted image .

Avokado: sem si na listek napisala, tolko ste pisale o njem, da ga bom kupilauser posted image . Samo do trgovine še moram, to je pa pri nas pravi podviguser posted image user posted image user posted image . Pogostost odhodov v trgovino je pri nas max 3x na mesec.

Kombinezon: ja danes je bilo pa tudi pri nas mrzlo, sem prišla do bunde in debele trenerke spodajuser posted image . Pa še zimsko vrečko sem naštimala, sa je v nogice ni zeblo, ker žab še nisem dala. Za kombinezon pa bom še malo počalala. je še vedno 5 stopinj pri nasuser posted image .

Nič šibam zdaj, se je naša pikica zbudila, čav čav

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.11.2010 16:32:41   
nusi
mi2 sva se tudi fino našetkala, in prišla domov kot snežaka user posted image . Moram drugič čez še dežno prevleko vržt. Sedaj je končno malo zakinkal, ker je bil že čist fuč in potem ga že ob 18.00 zmanjka, tako da upam, da bo danes zdržal do 19.00 user posted image .
Jedla sva pa dopoldne kaki in popoldne vodo od goveje juhe - ni bilo navdušenja in čez kaki z banano - bilo navdušenje user posted image .

ozzi - š čim je pa tisti riž? Lahko mu narediš linote z AM, čeprav jaz teh linotov in kaš sploh ne bom dajala, za večerjo se mi zdi čisto ok kakšna zelenjavna župca. Ko bo lahko pil navadno mleko mu bom pa za spremembo naredila kašo ali gres, mlečni riž ali kaj podobnega.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.11.2010 16:34:12   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Kok jih pa ve oblečete spodi??? jst s mu dala sam bodi na dolge rokave in žabe pa zokne povrh k ma zmeri mrzle nogice drgač......

Em isto sem ga prej oblekla ko sva šla gledat "bele muhe" od blizu, pa ni nč jamrov da ga zebe. Ko pa bo kkšne -10, pol bom pa še kkšno plast hlač in puloverja več dala goruser posted image
Uglavnem, moj potomec je bil navdušen nad snegom, se je smejal, pogovarjal, brcal ...user posted image

Bodi z dolgimi rokavi, žabice, hlače (tanke), jopica in kombinezon. Pa topli škorenjčki user posted image Pa kapa bombažna + kapuca od kombinezona. Pa pokrita je bila z deko user posted image user posted image user posted image

Mamo pa že fuuuuuuuuuuul snega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.11.2010 16:38:16   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
ozzi - š čim je pa tisti riž? Lahko mu narediš linote z AM, čeprav jaz teh linotov in kaš sploh ne bom dajala, za večerjo se mi zdi čisto ok kakšna zelenjavna župca. Ko bo lahko pil navadno mleko mu bom pa za spremembo naredila kašo ali gres, mlečni riž ali kaj podobnega.

Jaz ji bom pa polento, riž, ... na vodi skuhala, pa z mojim mlekom razredčla user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.11.2010 16:39:22   
Aninchy
uff meemee, a maš bolj tanek kombinezon? našmu je blo že v samih žabah in bodiju zeeelo toplouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.11.2010 16:41:53   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Jaz ji bom pa polento, riž, ... na vodi skuhala, pa z mojim mlekom razredčla user posted image

to se mi zdi ful dobra ideja, samo men se res ne da več pumpat, sem praktično cele 4 mesece črpala in se mi ne da več

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.11.2010 17:05:27   
Meemee

uff meemee, a maš bolj tanek kombinezon? našmu je blo že v samih žabah in bodiju zeeelo toplouser posted image

Kaj pa vem. Ji je bilo ravno prav. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.11.2010 17:32:13   
Aninchy

No, sej to je važno user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.11.2010 17:41:27   
klupko
kaj pa je to meshi al nishe al neki tajga, ktera ve?? sem vidla v trgovini pa pojma nism melauser posted image

Nashi mendauser posted image To je neka sorta hrušk, meni so bedne, ker so skoraj brez okusa. Abate fetel zakonuser posted image

Jedilnik:
M: jabolko, banana (ni pojedel niti žličke)
K: goveji golaž, košček kruha user posted image user posted image user posted image
M: polovica kivija, polovica banane (vseeee zmazaluser posted image user posted image user posted image Škoda da nisem naredila več, ampak si nisem niti upala, ker sem mu kivi dala prvič. Upam, da ne bo kake alergije, baje da je kivi kar delikaten. No, ampak če s paradajzom nismo imeli problemov, menda bo tudi kivi tako kot mora bit. Saj je mamica zbrala takega fajn zrelega pa sladkega da bo otročku všečuser posted image )
V: kuhane suhe bio marelice, gres
Začel je malo več jest in je mami presrečna. To je zame znak, da se moj fant ne pusti bolezni. user posted image user posted image
Danes nam bo mogoče ratalo pridet na 1dcl vode..oči skuhal, zato jo toliko pije.user posted image

Me pa nekaj zanima..tiste, ki dojite in že dodajate gosto hrano, koliko obrokov jim ponudite? Koliko jih od tega pojejo? Torej koliko je še dojenja? Moj po vsakem obroku mora še sladico dobituser posted image Včasih takoj po obroku, večinoma pa kako uro po obroku - takrat tudi gre malo počivat.

No, poglejte kaj vas še vse čakauser posted image
user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.11.2010 19:10:55   
Meemee

No, sej to je važno user posted image

Jo bom jutri samo v bodi pa žabe oblekla, da vidim razliko. Ampak ni bila nič vroča. Kar je čudno, ker ponoči je v tanki pižamici, pa včasih švica kot konj user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.11.2010 19:11:30   
nusi
joj klupko sej bo minilo, samo zgleda pa čisto zadovoljen user posted image .
dojenje in dodajanje - naš se doji na cca 1,5 ure, kadar poje obrok gh preskoči dojenje in potem se doji spet čez kakšno uro (odvisno kolk gh poje). Dajem pa mu samo sadje ali zelenjavo (je ne mara preveč), če bi mu gostila s kašicami bi morda zdržal dlje, dobi dva obroka na dan. Ampak takoj po hrani se nikoli noče dojiti.Pa do sedaj je pojedel največ 1 hruško, tako, da ne gvorimo o nekih blaznih količinah user posted image

oblačila pod kombinezonom
- bodi in čez en tak pajacek s podplati - v bistvu je verjetno to mišljeno kot pižama user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 26.11.2010 19:14:04 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.11.2010 19:26:10   
m_o_i
cuj, meemee-nasla sem malo vecernega branja za tebe user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Zdravnik_zasebnik%25%25%25/m_5476124/tm.htm
klupko jaaaaaaaaauser posted image  a ne, da bi ga mogla ze pred sestimi meseci kupit!? jaz nasemu se kuj zaugam ven user posted image  pa pol; je pa res, da zdaj zabijem samo en tisti nastavek, kar pomeni, da se pocasi zdravimo user posted image
iii, kaka pikapolonica je na slikiuser posted image  pa tak nasmejanuser posted image  se malo, pa bo ko novuser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 26.11.2010 19:27:48 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.11.2010 21:10:25   
klupko
A ne da je vseen  čudovit otroček?user posted image user posted image
Mami polupčka vsako kozico posebi, da se čimprej zaceli.user posted image
Me pa ful veseli, da je dobre volje kljub temu sruser posted image u. Pa totalno neutrudljiv je, povsod ga je polno..user posted image
Zdaj pa spi, oči je šel v nočno, mati si pa lahko rit praska od dolgčasa, ker je sita, skopana in v postelji - SAMA.
Najbolj, da malo pogooglam po teh 080 zadevah.user posted image user posted image

S to pumpico pa meni vedno gre ven iz tistega vložka, kjer bi naj smrkelj ostal, ker ga avtomatsko posrka višje, ko pumpo odmaknem od noska? A moram prej ugasnit sesalec kot vzet pumpico ven al kako?user posted image
Malo mi je zoprno potem celo pumpo prat.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.11.2010 21:15:36   
m_o_i
eh, jo jaz tudi celo operem; pa milena2222 je tudi napisala, da ji gre smrkelj v cevko user posted image

sej cist logicno se mi zdi, da takrat, ko je tega dost, da pac "uide" naprej (men ga med ciscenjem vrze v cevko, ne sele potem na koncu)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.11.2010 21:20:49   
klupko
Sej meni tudi gre potem, ko eno nosnico spucam..Pri drugi pa itak.user posted image
Moram pa rečt, da je dete vedno bolj pridno in skoraj nič več ne joka ko mu čistimo nosek...prej je bilo mesarsko klanje.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.11.2010 21:31:41   
m_o_i
jaz mojega ze tri dni samo hvalim, da kaki car je, ker mi je poslal link za tale babyvac (sej si verjetno prebrala, kak sem pisala in zavijala z ockami, da mu je ena v sluzbi oprala mozgane o tem cudeznem babyvacuuser posted image ).
vedla sem, da ta stvar obstaja, samo ni se mi pa niti sanjalo, da je taka razlika med ono rocno pumpico in temuser posted image
nas se tudi zvija samo se takrat, ko mu fiziolosko spricam v noska; sesanje ze cisto mirno prenasa user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.11.2010 21:37:49   
klupko
Nepravična si, da ga sploh kdaj grajaš.user posted image Moj je cel čas na netu, pa otroških zadev niti pod razno ne gleda. No, zadnje čase malo preučuje avtosedeže, drugače pa pojma nima in kar sliši od mene, to ve. Fotr pa tak. pha!user posted image
Ampak mali ga pa obožuje..pa še danes sem JAZ dobila darilo od DM-a, češ da sem bila izžrebana v nagradnem žrebanju in je bila otroška majica s kratkim rokavi z napisaom I user posted image OČKA. Mislim!user posted image hehe

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.11.2010 21:48:18   
m_o_i
eh, klupko moja-pozabla si, da ga mam na prevzgajanju user posted image  ko se prevzgoji, pa ne bom vec samohranilkauser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.11.2010 22:03:32   
klupko
Nisem pozabila user posted image
Priznam pa, da mi ni glih najbolj jasno...ti pa Eli sta pri tvojih, on pa pri svojih doma in išče stanovanje, kamor bi šli vi trije potem skupaj živet. Al kako? Kakorkoli že, želim vam, da greste čimprej na svoje, da bo dragi čim bolj "normalen", čeprav to le redkim gre od rok.user posted image
Jaz sem zdaj gledala video mojega Aneja, ko je bil ene dva meseca star ali pa še manj, ko se je začel oglašat, potem pa začne jokat..joj, kako je to zraslo.. Vedno sem si mislila kaj vsi govorijo, da to eno leto mine tik tak, zdej je pa moj otroček star 6,5m in meni je prav hudo, da tako hitro raste. Parkrat bom vzdihnila in bom že 40 stara, on polnoleten, pa domov mi bo vozil bogve kake babe žabe. Ko moj začne razlagat, da mu bo lepo povedal, da naj kar uživa, magari vsakič drugo, če je treba..ma kar kurjo polt dobim.user posted image Nič ne bo od tega, mami ne bo prala posteljnine vsak dan.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bluzim. dolgčas mi je. Kje so vse ostale? Se kepajo? Samo jaz pa ti sva moika mojauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.11.2010 22:08:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Parkrat bom vzdihnila in bom že 40 stara, on polnoleten

user posted image mi bomo pa že pod rušo al kaj?! A ne, Moi! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!