Aninchy
|
Hej hoj hojladri! Po najnovejših informacijah v Ljubljani sneži na ful, tak da jst vsakih par minutk gledam čez okno, če je že prineslo do nas no, zaenkrat še ne duha ne sluha , nekaj slane je še od zjutraj, tak da mal belo je je ktera bliz Trojan, da mi ve povedat, če je že sneg čez Trojane? moi - madoniš sm se nasmejala! Hvala za ponudbo, ampak ne vem če je varno iz Velenja nek čuden "prah" pošiljat po pošti Me bojo še zaprli! No, po teh hvalospevih sem se odločla, da bom kr kupla eno škatlo.... pa upam, da bo ratal Mam pa še eno celo AM in eno par dni odprto, pa mi je nekak škoda, da bi to kr podarila naprej, glede na to kaka cena je.... Aja, kupujem ga pa v milerju v ful priročni škatli po 800g za dobrih 12 ojrekov.... ma ta mesec nisem nič kupla, ker sta mi dve škatle še od prejšnjega mesca ostale voziček - sm mela najprej baby boom pa sm prodala naprej kr kmal ko smo začeli športni del uporabljat... namreč je mel kr neki pomanjkljivosti (vsaj zame) pa sm rekla, da bom druzga vzela (ciljala sm na PP switch, ker se proti men obrne), no pa sem na koncu ta ves dnar obdržala, ker je mami za 30€ kupla eno marelo-voz za drugo leto za na morje, pa smo dali tamalga notr, pa je tok užival da bv... pa udobno mu je FUL, tak da smo kr na tem ostali nusi - jst mu rokavičke dam bombažne in ne tiste "zimske". No, zdej bom verjetno tud tiste dala So pa bombažne kr prevelike in mu palca ne tiščim v tisto lukno zanj nareto, ampak kr vse prstke skupi pa rokavico čez rokav, da lepo skup drži, drugač mu kr dol padejo ampak v usta jih pa ne daje, zanimivo, to sem šele zdej opazla Meemee - ti jst podarim AD3, če hočš Sm jih obakrat šla iskat v lekarno, uporabila še nisem pa niti ene flaške do konca, ker ga še vedno začne matrat, če mu jih dam... največ sem prišla do štirih kapljic naenkrat, pa je bil ful bogi tak da zdaj dobiva po eno ali dve (če pač kapne zraven), ravn tolk da neki pa dam Torej: mam tri škatlce še diht zapakirane pa po moje nima bit kaj narobe.... mam dve kolegici z eno leto starima sončkoma, pa nobena od njiju ne daje kapljic... tamala dva sta oba čist super buahahaha tist sm jst našla pod "nove teme", ne vem točno kje je blo no zdej grem pa poskust, če bo zagrabl poslat...