katy83
|
It is majčice tajm. danes sem rekla, da vam pišem, te pa je kaj je. Se že dolgo nisem oglasila, me je kar malo sram. No, mi smo vedno bolj super, razen tega da dojenja skoraj več ni (o tem malo kasneje), je vse fajn. Ati je zadnje čase kr dosti doma, ker ima neke ure viška , jaz sem itak full dobre volje, ko je zunaj nad 25 stopinj , Timotej pa je tud priden, po mamici seveda. Zvečer zaspi okoli 20.ure, pa spi do 3-eh, se naje, pa zaspi nazaj do 7.ih, se naje in zaspi do 9-ih. Kaj hočem lepšega? Čez dan pa večinoma bedi in rabi kar dosti animacije, pa valda je najbolj fajn ko je po rokah ali pa se potepamo. No, po rokah ga ne vlačim nekaj dosti, ga pač moram animirat s svojimi norčijami. On pa se zraven smeji, pa govori guuuuuuuu, beeeeeeeeee. Tak da vse majčice, ki imate težave, verjemite, to je obdobje. Jaz sem tudi veliko jokala, ker se mi je zdelo, da je non stop lačen, pa tečen, pa ne vem kaj vse, pa je zdaj ok. Upam, da ga ne hvalim preveč, pa bo že jutri jok in stok. dojenje - hja, jaz imam že full malo mleka. sploh ne vem koliko, ker se mi ne da niti črpat te malenkosti, ampak vidim, čutim, ker imam full mehke zize, pa tudi če cel dan ne dojim, nič kaj ne boli več, tako kot je prej. Zato se dojiva zdaj še samo tisto rundo zjutraj, ko se zbudi ob 7-ih, kar leže v postelji, da še oba zadremljeva. Ma, saj se niti ne sekiram nekaj, glavno, da sem ga dojila vsaj nekaj, pa da raste toti naš pubec, pa da je zdrav. adaptirano mleko - punce, dajte si zrihtat recept pri pediatrinji. To obstaja in vam pripada, je pa od občine odvisno koliko škatel dobite, oz. do katereha mesca starosti. Jaz sem dobila že 12 škatel, pa naslednji teden še verjetno dobim kake 4, potem pa konec. Ampak že to je več kot 300€. oblačenje- Timoteju je vedno vroče. V stanovanju imava 25 stopinj, pa ga imam kar samo v majčki s kratkimi rokavi, pa zoknčke mu dam na nogice, za ven ga pa oblečem v kratek bodi in kratke hlačke, če piha ga pokrijem s plenico. No, samo je pa res, da bomo mi že 3.mesece stari 18.junija, tak da je to vseeno malo razlika od vas. ja, kaj pa se šunjam, ne? previjanje ponoči - ga previjem, ker dosti lula, pa se mi tak smili ko ima čisto luleka pomečkanega, pa jajčke. lučka v sobici -midva sva mu dala tako čisto malo lučko not, ki sveti rdečo, komaj kaj se vidi. čaj - jaz mu dajem komarčkov instant čaj od Hippa. Ga spije nekje 200 - 300ml na dan. krčki - z Antiflat kapljicami in koroškimi kapljicami smo jih kar ublažili. Čeprav tu pa tam pa še jih ima full. Ravno danes jih ima full, ampak vem od česa. Od paradižnikove solate. Sem že zadnjič opazla, da je mel full, pa sem rekla, da ne bom jedla več. Pa je včeraj moja mama naredila tako dobro, pa še mozarella sir not... - neke velike želje ni, ampak tu pa tam pa se že prepustim. no, to bi bilo to, fajn bodite, uživajte, pa čim manj težav, punce lp, Katy
|