milena222
|
Čer! Da si malo živce pomirim,se malo razpišem...se pa že vnaprej opravičujem,ker vrjetno ne bom utegnila vsega komentirat,ker bom prej zaspala zraven....Za mano katastrofalen dan, Ožbej je v celem dnevu spal dopoldan pol urce in popoldan 2 x po 15 minut in to je to. Jaz pa imam spet vročino,pa slabo se počutim...vedno bolj me skrbi,da ni to sluč. pomanjkanje železa,ker sem po CR dobila tablete za železo,ki pa sem jih nehala jest,ker je ta malega zvijalo,mene pa zaprlo in isto zvijalo ( hemoglobin sem imela nizek-80 ).Zdravnica v posvetovalnici mi je sicer rekla,da naj jem goveje meso in jetrce pa da se bo porihtalo,ampak me vseeno skrbi glede na to,da se res slabo počutim...Imam v torek pregled pri g. in bom prosila,da mi da kake druge tablete. No,bom probala malo pokomentirat: dojenje- mene so v bolnici silili dojiti leže in sem to zasovražila in sem doma skos dojila sede ( s pomočjo blazine za dojenje,ki je zakon )...no zdej pa počasi spet dojim leže tu pa tam.Sem zgleda že malo pozabila na nočne more iz bolnice oblačenje- jutri dobi body na kratke rokave in kratke hlače,ker se mi zdi,da se bo drugače "skuhal" ponoči-prve dni sem imela majhno lučko,ker me je bilo tk strah in sem ga skos gledala...pol je pa patronažna rekla,da to ni prav in sem opustila lučko,zdej pa lepo spimo v temi in ni problemov sušenje ritke- ne vem,mogoče se vam bo zdelo čudno...Ožbej ima skos na pregibih vneto in je patronažna predlagala fen...mali je navdušen,vnetje je pa tudi izginilo čaji za dojenje- pijem, pa vodo duda- Ožbej je navdušen nad Nuk-ovo trebuh- seveda ga še imam in če mi kdo kaj reče,lepo rečem,devet mesecev gor,devet mesecev dol...Mi je pa zadnjič nekaj glede njega rekla ena,ki ima sama večjega kot jaz pa ni rodila,pa sem ji nekak v hecu rekla,da jaz imam v nasprotju z nekaterimi vsaj razlog za to,da ga imam... Jaz se malo na splošno sekiram, ker stare garderobe ne dobim nase ( kratke hlače npr. ) in si bom morala kaj nabavit za čez poletje, pa bodo spet šli evrčki... AT- kako je potekalo kopanje?Naš ful uživa... zivepo- imam bulice,ki pa mi jih ta mali potem ven potegne,ampak se mi pol takoj spet nazaj naredijo....če je prevelik razmak med dojenjem,se mi zdi,da mi jih bo razneslo tako napnejo se in bolijo....Paniko sem zagnala ker imam ze spet vročino pa sem domnevala da zaradi tega,ampak zdej vedno bolj razmišljam da bi to lahko bilo zaradi slabokrvnosti.... Melia in Fiška- hvala za sočutje Sky3- eno veliko da bo dete jutri doma.Kar se pa dojenja tiče pa se ne sekiraj, sinček zagotovo ve,da si najboljša mamica na svetu!!! Glede na to,da imam očitno težave z zastajanjem mleka me zanima kako ve dojite ( a vsakokrat na eni dojki, al kako drugače ).Ker jaz enostavno ne vem,kdaj je prazna,se mi zdi,da mi ne sprazni do konca in to menda ni v redu??? Aja,pa še to: a nosite svoje otročičke na rami tk da gledajo čez vašo ramo nazaj?Nam so v MŠ pokazali ta položaj,ki pomaga kadar jih zvija,zdej pa se mali sploh ne pusti drugače nosit me pa skrbi,ker ful glavo nazaj drži? Nočko
|