|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
6.11.2010 19:31:07   
nusi
čer user posted image

mi smo bili spet cel dan terenski, drugače pa je dete poskrbelo, da imam delo user posted image , noče se dojiti na svojem desnem boku, skratka kr neki, sem povprašala na dojenje in dodajanje če ima katera kakšno idejo...

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.11.2010 19:35:43   
m_o_i
Gluten ali lepek dobimo pri izpiranju pšenične moke z vodo in ga sestavljajo v glavnem beljakovine. Glede na topnost2 (po Osbornu) pšenične beljakovine razdelimo na albumine (topne v vodi), globuline (topne v nevtralnih raztopinah soli), prolamine (topne v 50 - 90 % vol. etanola) in gluteline (topne v vodi, nevtralnih raztopinah soli in etanolu). Pšenične prolamine imenujemo tudi gliadine. Frakcije gliadinov so toksične za bolnike s celiakijo, vendar ne samo tiste iz pšeničnih prolaminov ampak tudi prolaminov, ki se nahajajo v rži in ječmenu, za oves pa do sedaj še ni enotnega mnenja.

tole sem nasla na netu; ce izdelek vsebuje PRECISCENO psenicno moko, je lahko oznacen kot brez glutenauser posted image

se en link(cist sem not padla user posted image ) http://www.viva.si/Zdrav-na%C4%8Din-prehrane/5507/Gluten-kje-ga-ni-in-kje-se-skriva 

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 6.11.2010 19:38:05 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.11.2010 19:38:08   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

http://www.lovecnacene.si/thumbnail.php?f=upload%2Fproducts%2F3754%2F8%2F969178.jpg&w=200&h=

glej spodnji levi kot skatle (tvoja leva, ko sedis pred PCjem) user posted image

Pa res user posted image . Gledam na telefonu,pa nisem videla. No,ampak prvič slišim, da bi brezglutenski izdelek vseboval pšenico. Moja napaka. user posted image
Sicer pa najbolje,da jih kupim in na sebi stestiram. Bom poročala če bo kakšna reakcija user posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.11.2010 20:50:42   
K_a_t_i
Cela znanost iz tega glutena zdej user posted image .

Nusi, sem ti odgovorila tam na drugem forumu - pomojem so krivi zobki. Naš ga je identično sračkal - tulil kt pri norcih, če sem ga dala na levo dojko - pa sem ga najprej zamotla z desno in hop zamenjala na levo. Pol je pa vlekel. To je blo enih 14 dni pa ne vsakič. Zdej je OK. Zobka sta zunaj user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.11.2010 21:03:58   
deveta
ujoj, ste se razpisale, ke lepo zdaj imam čas in lahko vse preberemuser posted image . mala spi, mož, tast, svakinja in njen fant pa čistijo oljke dol v garaži. Smo končno vse pobrali in jutri grejo v torkljo.
Jaz pa letos nič ne čistim, saj moram Veroniko čuvat, ker spiuser posted image . saj mi je malo žal, ker mi je ful lepo dol v družbi, samo ni kaj včasih se je treba tudi čemu odpovedat. Ja pa bila naša punca pridna in je pobrala tudi nekaj oljkicuser posted image .

Nič vas grem zdaj prebrat, če mi pa še kaj energije ostane vas še malo pokomentiram, samo imam občutek, da me bo kmalu zmanjkalo (vse goste (pobiralce) postrečt in zdaj, ko so šli sem Veroniko spat dala in kuhinjo na mesto dala, ufa. No zdaj končno malo mirauser posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.11.2010 21:45:55   
deveta
j.b.: ne, nič ne piha pri nas. je pa bilo precej megleno tako, da tudi sončka ni bilouser posted image . Upam, da se čim prej vsi pozdravite.
Joj, naša Veronika pa tako malo govori, včasih ima svoje govorne nastope ampak se mi zdi, da precej malo govori glede na to kar vse pišete. A je še kateri bolj tihe sorte?

K_a_t_i: nekaj me zanima, to da citrusov ne bi dajala, si že nekajkrat omenila, pa me zanima če imaš mogoče kake slabe izkušnje. Nam so dali pri P nek list z napotki o uvajanju GH in gor so citrusi omenjeni, da se jih začne dajati že po perem mesecuuser posted image . Da se pa sok redči z vodo da ni premočno. A imaš kak poseben razlog, da jih ne misliš dat, al je to samo zaradi kisline, ki lahko malo ritko opeče?

RR: ja tudi meni malo šteka, pa sem mislila, da je to ker so mi nove Windovse dali gor in da ima moj računalnik alergijo nanjeuser posted image . Pa zgleda, da to ni to in da vsem malo štekauser posted image user posted image user posted image

Hribi: idila, jaz jih imam radauser posted image . samo za kolesarjene to ni to, sicer pa so mi vščeč. Jaz sicer na gričku zivim in ne na hribu, pa sem se tudi kot ti Aprilčica iz enega grička na drugega preselilauser posted image

Uf pa sem vas dala skozi, zdaj pa počasi spat
Lahko nočko

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.11.2010 9:02:01   
nusi
deveta - glede govorjenja je pri našem tako, da ima priljubljene črka ali kombinacije in tiste neumorno ponavlja. Ponavadi kadar sam leži na tleh ali kadar imamo obiske in se slučajno ne pogovarjamo z njim user posted image . Ne verjamem, da bi bila Veronika tihe sorte, to punce nimajo v genih user posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.11.2010 9:12:49   
sabri
Dobro jutro, kaj imamo malo časa pa doma sem ej, tolk je letanja okrog hiše, papirjev,,,no v glavnem noči imamo iste, se zbujamo in zbujamo, gluten sem ji že tudi dala in sicer v frutku, ko sem bila v bolnici. Zanimivo, na dosti ima reakcijo, na gluten pa nič. Je pa res, da je isti drekec, če jo samo dojim zvečer s spanjem, nič slabše ali boljše, zobkov nič.
deveta: ti si rekla, da boste imeli olivno olje za prodajo, se priporočamuser posted image , po koliko pa je zdaj, lahk tudi na zs, če hočeš?
Danes smo vsi doma, vsem en lep dan, aja včeraj je na štajerskem tako pihalo, da je kar kante podiralo, pri nas pa nič, nas hoče odpihnit stran al kajuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.11.2010 9:46:19   
Anonimen
Oj, se spet malo javim, potem me verjetno ne bo do petka, ker ta teden na faxu začnem še s plavanjem in sem pohana in pečena v MB od ponedeljka so četrtka in, ko pridem domov je zadnje na kar pomislim RR. Moram potem malega celega premučkatuser posted image user posted image

Danes smo super spali. Ne vem zakaj ima take fore pri spanju. Enkrat spi, drugič ne spiuser posted image

Jaz sem mojemu dala za cuzat košček mandarine, na srečo ni bilo reakcije. Mu pa soka (pomarančnega) še nisem dala, bom še počakala.

Deveta: zame je pa bolj morje, ali pa ravninauser posted image Samo, da ni hribovuser posted image

Pri nas je bilo včeraj vreme tudi obupnouser posted image Pa sonce so napovedovaliuser posted image Sem potem kar pred hišo malo vozičkala z njim, da je mrknil, potem sem pa kavo pila, pa čvekalauser posted image

Grem, mam dela čez glavouser posted image

Lp

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.11.2010 10:46:58   
Angel_Tian
Pozdravljene,

da vas takoj začnem komentirat, ker mi maladva tak ne data miru, sem se že včeraj čisto cel dan samo igrala, ker niti eden niti drugi nista nič počivala user posted image user posted image

deveta - tudi pri nas je najhitreje kuhan obrok za tamalo user posted image

moi - imaš pametno patronažno user posted image user posted image

Glede hojice pa vem ja, da jih še vedno odsvetujejo. Ampak zame je ta zadeva zakon. Tian je edino v hojici znal zdržat celo večnost. Potem je brez kakega puzanja že čisto lepo pri devetih mesecih shodil. Tako da ne morem glede tega nobene negativne trditve potrdit.

aprilčica - pridna, da se boš bolj pogosto javljala user posted image Še bolj pridna si očitno s sprehodi. Pa naj ti ne bo nerodno, če se mali dere. Meni je včasih prav zanimivo, ko nekateri ljudje potem tako bulijo. Je treba nazaj pobulit, kako je šele potem njim nerodno user posted image

gromska - jaz zdaj ne bom imela obiska patronažne, sem pa začela s kuhano hrano, je le malo mehkejše vse skupaj kot surovo. Pravzaprav je to laž, ker sem ji jabolko skuhala, banana pa je bila surova. Korenček ji tudi skuham in vso ostalo zelenjavo, kaki pa ji dam recimo surov user posted image

j.b. - user posted image user posted image da kaj resno ne zboliš.

Krst bomo imeli po maši, se mnda župnik boji, da bi drugače prehitro zbežali iz cerkve user posted image Saj ne, tako prakso imamo tukaj, pa tak imam raje, da smo pri krstu samo domači, ne potrebujem tega, da pol mesta zraven gleda. 28.11. bo.

Uh, tale debata s keksi mi je čisto preveč "obširna" user posted image user posted image Jaz se ne obremenjujem z vsem tem, tudi sestavin po škatlah ne gledam. Tako da vprašanje, kaj vse so mogli moji otroci že predčasno jest user posted image user posted image

Na katerem koncu štajerske pa je bil tak grozen veter, če pa je pri nas bilo super vreme. Lepo sončno in toplo, občasno je malo na rahlo zapihalo user posted image

Takole, sem vas na brzino prebrala, eno malenkost bleknila, zdaj pa me čaka igranje in kuhanje kosila user posted image Popoldne, ko bodo moški gledali formulo, pa bom imela še malo čistilne akcije user posted image Super nedelja user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.11.2010 10:51:21   
Angel_Tian
Aje, še eno fotko sem vam hotla nalimat tule. Sva šle z Lino k mojmu bratu v službo natisnit vabila za krst.

Pa ne znam prilepit user posted image bo slikca na ogled v albumu.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.11.2010 11:10:06   
Anonimen
Ajaaa, punce, nekaj časa nazaj ste pisale katere ste na FB, pa sem vas mislila že 100x mislila vprašat, če imate kako skupino na FB (npr- majčice2010) ali kaj takega kjer bi vas lahko našlauser posted image

A_T: če veš kako zverinsko se Benjamin dere, ko je lačenuser posted image Saj vem, da vsi otroci jokajo, pa ne morem iz svoje kože - me je res sramuser posted image Super slikca, sem šla pogledatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.11.2010 17:42:36   
Angel_Tian
aprilčica - Tian se je pol leta zverinsko drl zaradi krčev in to cele dneve. Moj ga sploh nikamor ni hotel zraven vzet, ker mu je bilo nerodno. Jaz pa sem ga vseeno s sabo jemala. Če se je drl, se je pač drl. Sem bila čisto hladna user posted image user posted image - kruta mama user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.11.2010 19:56:17   
barvar
Dober večer. Vas samo na hitro pozdravim. Sem tako lena, da se mi še pisat ne da user posted image user posted image user posted image . Maj že spi, mož je v službi, tako da grem zdaj na kavč pred TV uživat. Nocoj je daljinec samo moj user posted image . Mirno noč vsem skupaj user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.11.2010 20:23:41   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

POZOR - POPRAVEK!
Osrednjeslovensko srečanje majk

KJE: BTC, City park, Pod vodo
KDAJ: Ponedeljek, 8. november ob 11h

Tam bomo: Gromska, Meemee, Klupko, Kati, Lunanai8, Mia3, Katarina, meymey

Mogoče prisotne: san, sabri, nusi

Uf, vidla zadnji trenutek. user posted image Klupko, upam, da ne zameriš, sem še tebe na tem seznamu podčrtala. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.11.2010 20:45:20   
K_a_t_i
No, kje je zdej kak seznam, da se napiflam kera pride ju3 na kofe? user posted image

Babe, men se bo scufal... Dons smo bli okol 5h auf! Zbujanje na 2 uri... Sem dala Gašperju zdej calpol (zobi ga matrajo za popuser posted image ) pa očitno nič ne nuca... Po pol ure spanja se je že drugič zbudil user posted image . Naj že prileze tist zob!!!

AT, slikce - na shrani.si naloži sliko potem pa kopiraj kodo za forum (s predogledom ali brez) na forum.

Evo, še eno lučko pojem pol grem pa spat...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.11.2010 22:00:51   
klupko
Kati - ne govoriuser posted image Ravno ga pohvalim, da je dve noči lepo pančkal in paf včeraj je bilo do 2:30 nekako, potem pa ni hotel zaspat, pa dam drugo joško, stran se obrača, smeje se, ščipa me, grizel bi me..po 45ih minutah le nekako zaspi..glej ga klinca čez eno uro spet..potem sva se pa z lubijem šihtalauser posted image
No, ob 8ih smo se pa potem vsi trije skobacali iz postelje, ker smo že nekaj časa poležavali..Anej bi šel tečt maratonuser posted image midva pa vsa povožena user posted image user posted image
Kako me je pa danes ugriznil...tako grdo me je zabolelo, mulc presnet!!user posted image user posted image Tista dva zobka več škode naredita kot polna usta zob.user posted image
Kaj smo se potem zmenile glede prepoznavnosti jutri? Rožica v laseh??user posted image user posted image
A tiste, ki pridete ste bile vse takrat na Trojanah al slučajno ne bom edina novinka?user posted image
Ta RR tako šteka!user posted image

< Sporočilo je popravil klupko -- 7.11.2010 22:01:47 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.11.2010 22:33:42   
sabri
Sam da se odjavim, jutri ne pridem na žalost, moram na banko za kredit, lepo se mejte, drugič.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.11.2010 23:56:59   
Aninchy
čeeeer!

no, na hitr (zelooo hitr) sm prebrala, vidla sam obširno debato o glutenu.... - čist tak punce, jst ne vem kaj se zdej tok sekirate k bojo itak glih zdej vsi 6 mesecev stari in ni več bojazni...user posted image

Dones smo se spet kopali, blo noro super fajn, madoniš skor cela familija bla skupuser posted image no, vam nardim en foto povzetek dneva, k sm se zdj že ornk naučilauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.11.2010 23:57:10   
Aninchy
Evo, takle kraljujem v sposojenem šlaufku ...

user posted image

... takle hočem babici kr odplavat....

user posted image

...uživam v globoki vodi s pradedijem...

user posted image

...pa z mamico tudiii...

user posted image

...potem grem ven z vode in se cartam z babico...

user posted image

...in na koncu zaspim ko klada!

user posted image

The end!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.11.2010 8:07:00   
K_a_t_i
Super fotke!

Srečanje - jst bom tud novinka (takrat, ko so ble Trojane "in", sem jst še pridno na šihtu garala user posted image ). Za prepoznavnost bom pa mela kr voziček z dojenčkom sabo user posted image

Aja pa punce - ni se še treba zagnat v City park, se šele ob 9h odpre user posted image .

Gluten - jp, počas ga bomo vsi uvedli...

Noč - KATASTROFA!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.11.2010 8:20:23 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.11.2010 9:23:39   
barvar
Uživajte danes na srečanju. Pri nas smo odkrili vzrok zbujanja ponoči! Ne smemo kašic delat zvečer pa je OK. Upam samo, da nima alergije na KM tako kot jaz, ker pol smo v ruser posted image . Pri nas je joška še zmeraj zakon user posted image .
Lep dan kljub dežju vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.11.2010 10:16:06   
san
pozdravljene, jst se samo opravičim, me ne bo danes, ker greva z malim na zavarovalnico. se mi je v soboto en gospod v avto zaletel, pa morm it to zdej zrihtat. uživajte maksimalno!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.11.2010 12:11:09   
Aninchy
No, vidim, da ni nobene tle... želim vam lepo kafetkanjeuser posted image Če se pa še kdaj zmenimo za Trojane, sem pa defenitivno tam!!!!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.11.2010 13:15:11   
farina
ojla punce, kako? vidm da ste na kofetkanju, pa da mal napišem kak smo in preberem kako ste vi
KRST; smo vcer dali ćez, hvala bogu, je celo mašo spala, mi mso imeli obred kar med mašo,res je bilo lepo, nism pričakovala kaj taksnega in tud mala je bila pridna,
kot drugo hrana; jaz si vse dam poskusit, tud špagete, riž,kruhca,pa ni še nič dobla,pri sadju pa se ne igram, jagod pa podobnih zadev ji še ne dam,
jutri imama pregled,in sma mogle dat kri in urin, sma se full zafrkavali s tisto vrecko v katero mora lulat, ker se takoj odlepi, ko je spolovilo mal vlažno ,a mpak sma pol zrihtali,upam da vam rata s prve.
imejte se.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.