BIS30
|
Dober dan! Trenutno sem na čakanju - čakam, da se mali zbudi, pa sem itak mogla cca 6 strani prebrat...kak ste pridne!!! Glede vlažilnih robčkov: pri nas smo jih začeli uporabljati po kakem mesecu, pa ni bilo nobene reakcije in jih skoz uporabljamo, res pa da pol popivnam s tetra pleničko...Z vodo ga samo obrišem zjutraj in zvečer (če se en kopa). Moi upam, da vam bo Bubchenova krema odgovarjala - mi jo tudi imamo tisto pol kilsko, ampak mi je ful trda, je mali mel čisto belo ritko, pa tudi potem se mu je mal vnela, smo kar nehal. Trenutno imam eno kremo iz Avstrije (ful velika tuba za 7 EUR), pa je za celo telo, čeprav jaz ga mažem samo po ritki... Mi smo mu včeraj 1. dali korenček - bi ga menda eno kilo pojedu ! Bomo bolj na počas uvajal, ker še nimamo niti 5 mesecev, pa mamina ziza je še vedno zakon! Ga je pa sedaj nekaj dni ful šraufal, pol se je pa ful napenjal, pa stokal zraven (ko ga je v trgovini zagrablo, bi človek mislil, da enga starejšga deca furam, take zvoke je spušal ), pa temno rdeč v glavo (prav hudo g aje blo gledat), sem mislila da od tiste mlečne kašice....potem sem pa ugotovila, da so menda AD3 krive (so mi na zadnji posvetovalnici rekli, da sedaj po novem vsak dan 8 kapljic), pa sem najprej pozabla, nekaj dni nazaj pa sem mu namesto 5-6 dala po 8 in mu zgleda ni pasalo! Drugače naš tudi včasih manj je, danes npr. je jedel nekaj do 9, zdej bo pa ura 14 pa še nič. Prej ob 12 je začel v igralnem centru cmevkat, sem misla, da je lačen, pa ni hotel, pa sem ga nesla v posteljico in zdej že spi 2 uri... Glede obračanja je pa naš adijo pamet (upam, da ne bodo v posvetovalnici rekli, da je kaj prehitro). Star je 4,5 meseca pa se že skoraj cel mesec obrača v obe smeri (prvič se je s trebuščka na hrbet skotalil pri 2 mesecih). tako da se mi v dnevni s puzzlov skotali pod klubsko mizo, da ga komaj ven dobim. Prijateljica pravi, da je gumica . Smo po zdej nabavli stajico, tako da ko kaj kuham, me gleda in se igra! Glede stolčka ne vem kaj storiti, me je prijateljica opozorila, da naj kupim raje trip trap (a se tak reče), ker ti navadni niso dolgo uporabni (ko je otrok starejši in močnejši, ga komaj noter dobiš), zdej pa ne vem kaj storiti (vidla akcijo v BC)???? Uživajte na sončku, mi bomo tudi krenili mal na luft (seveda ko se mali gospod zbudi )!
|