|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
4.6.2010 15:09:17   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image user posted image

superca za dobre novice... upam, da konec tega meseca oz. v začetku naslednjega pride naaaajveeeečja user posted image user posted image

wiiiii komaj čakam na polulane trakce user posted image

pri kateri kaj novega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.6.2010 15:12:42   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

obljubim da se bom potrudila ali zdaj ali pa v najslabšem primeru potem septembra. Te 4 izpite pa ni hudič da ne bom spravila skoz. 

ZDAJ - potem bo čas za počivanje, uživanje in crkljanje trebuščka

user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje opravljene izpite

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.6.2010 15:26:10   
lil_
uf ste se pa pridno nacvekale, morm kr neki prebrat za nazaj user posted image

witch sm z ljubljane, mam pa gorenjski vpliv user posted image kako pa si to zasledila? k pravs, da pijes rmanov caj...a to ga lahko tut sama naberem in posusim? a se posusi cela rastlina? al samo listi?

spet debate o faksih in izpitih...kok smo vse pridne...morm se sebe mal pohvalt, k sm dons lih en izpit nardila user posted image
tut jst nisem ljubitelica seminarskih...ponavad se drzim nacela vazno da nekej oddas...in se nikol kej prevec ne pretegnm user posted image

zvezdan ja sej smo vse neki obremenjene z leti, sam tok hudo pa spet ni...tut trideset ni tok grozn...ce si zelis met tri mas se cist dovolj casa...sam si nebos mogla prvosct nevem kaksne razlike med njimi. no jst si nevem kaksne razlike med otroci sploh ne zelim...bi rada da bi bli cim bol na kupu.

lidik waaa 5 kok sm ti fous...jst sm si vedno zelela 3, fant pa tut...zdej pa k vidm kako se fajn razumeva in kok bi bla fajn starsa si zelim da bi mela stiri...fant pa se kr vztraja pri treh. racunam na to, da k bo mev doma tri nagajivce, in k bo vidu kok so lusni in oh in sploh, da si bo zelel se cetrtega user posted image

vidm da ste ze odprle temo za julij...mocno upam da se vm ne prdruzm. ceprov se z mojimi jajcniki neki cudnega dogaja. O ja ze mim, jajcnik pa me se vedno sm in tja zelo spika. vceri zvecer me ja tok bolu, da sm komi sedela. danes pa ogromno sluzi...sploh mi ni jasno.

pr ns je tut soncek...ga bomo poslale se mal k vama witch in lidikuser posted image

jst grem tut kej narest za fax, da ne bo drug tedn tko natrpan...je fajn k dajete tako vzpodbudno motivacijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.6.2010 15:28:42   
witch
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image kje se pa ti skrivaš? Te že pogrešam user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.6.2010 15:29:38   
RAKICA2007
morm se sebe mal pohvalt, k sm dons lih en izpit nardila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to se lepo sliši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.6.2010 15:32:55   
witch
lil_ se veliko gibljem v krogu gorenjcev in si mi pisala čisto tako kot oni user posted image in sem pač mislila da si iz tistega konca user posted image drugače pa sem jaz rman zdaj kupila, ga pa bom nabrala, samo da začne bolj cvetet. Mislim pa da je v tem mojem čaju vse od cveta do lista in stebla. Bom pa v knjigi pogledala kaj piše, da je dobro user posted image vem to, da se ga nabira ko je močno sonce, ker je takrat ful aromatičen.
Vidva kar pridno user posted image tudi če je bila O, mogoče je pa malo poznejša... da je nebosta falila user posted image user posted image
Pa hvala za sončka  user posted image aja pa še čestitam za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 4.6.2010 15:33:22 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.6.2010 15:40:47   
zaljubljena23
witch, hvala...Ampak zagovor še je potrebno narestuser posted image user posted image

lil, čestitke za opravljen izpit...

Mam danes preveč časa, ko bi morala pospravljatuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.6.2010 16:25:03   
jacki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pršla user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem mela tok dobe občutek ta mesec, da je pa to to...no, pa ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.6.2010 16:51:09   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 27

user posted image

NOSEČK: _________

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.6.2010 16:51:56   
witch
jacki user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce zdaj pa nehajte z modro barvo user posted image user posted image user posted image roza hočem barvat!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.6.2010 17:32:42   
lil_
ja vsm hvala za cestitke user posted image
witch no ti kr prestudirej, kaj je dobro za cajcek, da bom jst to pol nabrala...se bom sla teto pehto user posted image
ni kej za soncka...pr ns ga je za vse dovol user posted image

ja upam da ne bova sfalila...ceprov mi je zanimivo, ker me jajcnik spika od sobote...pomoje sem se kej prehladila...zdej k mehur ne boli vec...me pa jajcnik se vedno spika in se sluz se je pojavla. mah...vedno kej user posted image

jacki user posted image user posted image user posted image

sam je res dovol modre...jst bi cev seznamcek rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.6.2010 17:49:54   
zaljubljena23
jackiuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.6.2010 18:47:47   
witch
lil_ v knjigi nič ne piše kaj nabiramo user posted image , na mojem čaju pa piše rmanovi cvetovi in rastlina. In če pogledam to stvar je po mojem vse na male košče narezano (cvet, steblo in listi). Malo guglaj mogoče najdeš kaj pametnega user posted image

Jaz pa od učenja in vseh informacij izgledam tako  user posted image   user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.6.2010 18:55:14   
lil_
bom pogooglalauser posted image

simpaticno user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.6.2010 19:16:40   
witch
uh kak mi je padla koncentracija pa energija user posted image user posted image user posted image user posted image še diham težko user posted image pa moram še malo.. samo malo pa bo KONEC!!! ampak mi ni user posted image user posted image user posted image user posted image
daj mi povej kaj lepega user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.6.2010 19:34:15   
agataema
Witch, ti bom jaz. Ful si pridna in bodi pridna še naprej. Je bolj fajn imeti narejene izpite, pa potem nosečnost uživat. Jaz sem sicer jo, ampak izpiti so pa ostaliuser posted image . Bo treba zdaj nadoknadit.

Meni je ravno danes mož rekel (ga spet 1 teden ni bilo), da bi ful rad imel 5 otrok. Ojoj, saj jaz bi jih tudi ampak še trikrat biti noseča, bi bil pa tudi podvig.user posted image

Upam, da čimprej zagledam čimveč user posted image   pri mojih junijkah.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.6.2010 20:19:35   
lidik
tetka witch evo mene tukaj. Na javljanju da sem preživela predavanja in da je bilo (usedi se predno prebereš naslednjo besedo) SUPER !!!!!!!!!! Ma res ti povem, da imamo tako dobrega predavatelja da je tako zanimivo snov spredaval da sploh ne vem kdaj je bila ura skoraj osem ko smo končali. Tak da na koncu mi je bilo pa žal ker ni trajalo dlje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro da so jutri spet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.6.2010 20:23:22   
witch
oooo lidik to pa je lepo brati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si uživala user posted image zdaj pa še samo s takim veseljem za knjige in na izpit user posted image user posted image sigurno ga boš naredila user posted image user posted image

agataema hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image saj bomo vse zrihtale te izpite ki so ostali....
5 otrok user posted image user posted image user posted image to bo lepa, velika družinica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.6.2010 20:42:23   
Little Star
Mojamura.. jacki  user posted image   pa eno user posted image  za srečo. Naslednjič  bo sigurno user posted image

< Sporočilo je popravil Little Star -- 4.6.2010 20:44:23 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.6.2010 20:54:50   
Little Star
Se javljam, da me ne pozabite . Pri nas ni nič posebnega, razen tega, da imam norišnico v službi.. sama sebe komaj dohajam, tako, da... HVALA BOGU DA JE PETEK !!!  user posted image

Upam, da ovulacija prihaja, pridno lulam na testke.. Zaenkrat še nič..no, danes je bila neka senca črtice..

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.6.2010 21:02:45   
evatisa
pozdravljene
.iskrene čestitke novimuser posted image ,jaz se na žalost selim v naslednji mesec.user posted image prišla kot naročena z mocnimi bolečinami.bom pa še naprej navijala za vse vas.lep petkov večer

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.6.2010 21:06:31   
miklarom
lidik - oj, mami kak si ti meni, se lepo čuvaš? a še delaš al si na bolniški?bentiš sam res bo treba it na eno kavico, sam hudiča ne vem kdaj se bomo zmenle, pišuka drug teden mam full blesav plan, delam od 15.00-24.00 al pa od 16.00-24.00, razen če bi kdaj pred šihtom odvisno do kdaj ti kaj delaš , za naprej pa še ne vem kak bom delala, ti še sporočim.

witch - ooooooooo, ko bi se te tvoje besede pozlatile in postale resničnost, se ne bi nič branla, sam saj veš da jaz nisem te sreče kovač da bi nam ratalo brez biomedicinske pomoči, da pa bi bi se mi pa menda vsi angelčki in zvezdice prikazali, in bi bil velik čudež, pa mislim da bi me kap od presenečenjauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.6.2010 21:16:35   
lidik
miklarom hojla. Kaj je to za en delavnik? Kaj tvoji šefi nič ne vejo, da se midve že celo večnost za kavo meniva. No v glavnem Jaz delam do pol štirih, tako da bo težka, da bi se lahko pred tvojo službo dobile. Hmmmm, kaj pa kakšna sobota dopoldan, tisto bi ti šlo? Ali pa sobota pred službo, če tudi slučajno delaš? Upam, da ja, ker zdaj bi te pa res že rada spoznala.

Drugače pa delam ja. Je zdaj vse vredu, se tudi super počutim. Ej hvala bogu imam srečo, da slabo mi je samo zvečer in ponoči. No ok, sej po eni strani je to dobro, ker lahko čez dan normalno funkcioniram, po drugi pa ni ravno, ker potem pa ponoči spat ne morem in sem cela skorana. Ampak ok, grem počivat popoldan, pa je takoj boljše. Drugače pa pridno pazim na pikico.

In pa seveda stiskam pesti, da ko se vidima mi poročaš o pluseku na palčki za lulanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.6.2010 21:34:20   
DIANE
ČER,

u ste čvekale pridne, da ste tak pridn tut čebelčkale. No jaz koker sm rekla pač mal smo vendar premalo. Danes sem bila pri G in je vse vredu in mi je tudi potrdila da drug teden konec tedna bo pršla tečka menstra. Nč bomo pa naslednji mesec probali nema obupala.
Drč je pa mož včeraj bil na sperminogramu pr Rešu vendar mora it ponovit avgusta in je reku da nej grem tut jaz tk da bomo videli kako in kaj naprej.

Nč želim, da čimveč nalulate pluske.
Če ne bo pa naslednji mesec naj vas nikar ne potre.
Upanje umre zadnje.

Lep vikend.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.6.2010 21:37:21   
miklarom
lidik - eh, naši šefi so mal tumasti , sej veš sam da garaš k konj, to je za njih važen, ja res bi že bil cajt da se dobima na kavici, ti bom drug teden konc tedna sporočila kdaj se dobima, ti bom kr po sms-ju poslala, ja delam jaz sobote, nedelje, in praznike vse, sam vikende delam zjutrioziroma čez cel dan, sem pa kdaj čez teden fraj pa pridirkam v Celje brez problema pa se dobima, pa se lahk še nama kera pridruži se bomo zmenlle za en popoldanuser posted image

no, lepo,lepo da čuvaš svojo pikico, pobožaj bušija in povej tvoji pikici da jo imam tetka iz RR-a zelo radauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?