|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
3.6.2010 12:36:36   
witch
mladika mail bi te prosila, ker mi ne gre grafa po zs poslati user posted image

kje ste pa zdaj vse ko sem jaz prišla?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.6.2010 13:07:23   
zvezdan
pri meni nič novega na obzorju. Držim pesti za vse vas, da nalulate +. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.6.2010 13:30:29   
lil_
dones je pa tak neproduktiven dan...al pa se sam men nc ne da user posted image se morm mal za knjige spravt.

witch ja res bi blo fajn se selt pod februar...pa se skupej bi odstevale cist do koncauser posted image user posted image user posted image

tut jst drzim pesti, da bomo vse roza ta mesec user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.6.2010 14:13:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

pri meni nič novega na obzorju. Držim pesti za vse vas, da nalulate +. user posted image user posted image user posted image user posted image

enako....

dajmo punce user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.6.2010 14:14:48   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

dones je pa tak neproduktiven dan...al pa se sam men nc ne da user posted image se morm mal za knjige spravt.

witch ja res bi blo fajn se selt pod februar...pa se skupej bi odstevale cist do koncauser posted image user posted image user posted image

tut jst drzim pesti, da bomo vse roza ta mesec user posted image

držim pesti da se selite pod februar user posted image

k februar je res lep mesec da pride dojenček user posted image user posted image user posted image   (moja user posted image je februarka), jaz sem user posted image dočakala junija user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.6.2010 14:15:49   
mucica2

mojamura user posted image user posted image user posted image user posted image   pa user posted image user posted image user posted image za naprej

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.6.2010 14:41:41   
lil_
mucica2 mislm da je vsak mesec lep da pride user posted image , tko da jst bi bla s februarjem cist zadovolna user posted image . ce bi blo pa ze prej bi bla pa tut vesela...zdej je edino to da vem d abo se tok bol zazeljen. moj user posted image je vedno reku da ne bo razvaju otrok...zdej po pol leta je se bol nestrpn kokr jst...in prizna da bojo mali razvajenci user posted image . upam da jih vsi cim prej docakamouser posted image user posted image user posted image

kako pa vasi partnerji "prenasajo" tole cakanje?
moj je ze zlo nestrpen, ceprov mi je priznov, da ce bi ratal takoj tapru mesec, da bi biv kr mal razocaran...k bi prehitr dubu tist k bi hotu...sva oba navajena da se morva za vse v zivljenju potrudt. no jst sm upala da saj pr user posted image ne bo tko...sam ce mi v zivljenju ni blo nc prhranjen, zakaj bi blo tukej kej drugac. ja no al pa kdaj leziva pred tv-jem pa me poboza po trebuhu pa prasa a misls da je ze kej...k sam padem v jok. zdej ma ze on nastuderan kdaj je O kdaj je treba user posted image ...vse ze ve. zadnic me je presenetu z izjavo, da nesmeva preveckrat user posted image , ker bojo lahko slabe user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.6.2010 14:48:29   
witch
Punce hvala za navijanje user posted image

lil_ se strinjam, da bodo to mali razvajenčki user posted image user posted image user posted image moj pa v začetku sploh ni bil pripravljen na user posted image in sva v začetku samo probala in sem ga komaj prepričala. No potem mu je pa postalo zanimivo, da lahko notro spušča. In v skoraj sedmih mesecih se je psihično pripravil na otroka in mi je glih zadnjič rekel da ga že prav težko pričakuje. In da bi bil zelo vesel, če nama kmalu uspe in da ga počasi začne skrbeti, ker tako dolgo ni nič. Me ša pa noben mesec ni vprašal kdaj bom test delala, kdaj sem v času O. Nočem pa še njega s tem obremenjevati. Me je pa v prejšnjem ciklu ko mi je ful zamujala večkrat vprašal kako je user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.6.2010 15:05:46   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

mucica2 mislm da je vsak mesec lep da pride user posted image , tko da jst bi bla s februarjem cist zadovolna user posted image . ce bi blo pa ze prej bi bla pa tut vesela...zdej je edino to da vem d abo se tok bol zazeljen. moj user posted image je vedno reku da ne bo razvaju otrok...zdej po pol leta je se bol nestrpn kokr jst...in prizna da bojo mali razvajenci user posted image . upam da jih vsi cim prej docakamouser posted image user posted image user posted image

kako pa vasi partnerji "prenasajo" tole cakanje?
moj je ze zlo nestrpen, ceprov mi je priznov, da ce bi ratal takoj tapru mesec, da bi biv kr mal razocaran...k bi prehitr dubu tist k bi hotu...sva oba navajena da se morva za vse v zivljenju potrudt. no jst sm upala da saj pr user posted image ne bo tko...sam ce mi v zivljenju ni blo nc prhranjen, zakaj bi blo tukej kej drugac. ja no al pa kdaj leziva pred tv-jem pa me poboza po trebuhu pa prasa a misls da je ze kej...k sam padem v jok. zdej ma ze on nastuderan kdaj je O kdaj je treba user posted image ...vse ze ve. zadnic me je presenetu z izjavo, da nesmeva preveckrat user posted image , ker bojo lahko slabe user posted image .

user posted image user posted image user posted image ja veš lil je mene moj tut že večkrat presenetil s kakšnimi modrimi izjavami tko da tut oni očitno googlajo in se izobražujejo v tej smeriuser posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.6.2010 15:17:52   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. witch (5. krog)
user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

user posted image

NOSEČK: _________

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.6.2010 15:18:52   
witch
miklarom, nati29, jacki kaj pa pri vas pravijo čarobne palčke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za vse user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.6.2010 15:23:30   
Anonimen
Dan

No evo dolgujem vam poročilo.
Sluznica je tanka,tako ,da M nikakor ne morem dobiti.Jajčniki so vredu, nobenih cist ali pregrad ,O ni na vidiku.Je rekla G ,da vse skupaj izgleda kot da jajčniki počivajo user posted image .Dala sem kri za LH,Lsh in Tsh...upam da sem prav napisala.Zanima jo kako delujejo moji hormoni.Izvid dobim čez cca.10 dni.Sedaj imam tablete Orgametril 5mg.Jemati moram 2 tableti na dan 10 dni.

Imam pa ful vredu Ginekologinjo in se res vse lahko pomenim z njo.

Toliko,šibam sedaj malo po stanovanju pospravit.

Lep dan še naprej

bm 

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
3.6.2010 15:25:42   
witch
Dobra novička je da ni ne cist ne pregrad user posted image zdaj pa te lenobne jajčnike daj po riti in naj se spravijo na svoje delovno mesto user posted image upam, da jih boš čim prej uredila, da bodo naprej delovali kot je treba. Držim pesti, da bo to čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.6.2010 15:33:09   
lil_
witch no sej vazn da je zdej prpravlen. ja vrjamem da bi bil vesel da vama cim prej uspe...a ni to fajn k mamo take user posted image da jim je do tega. men je tok fajn k vem da si oba zeliva tega, kljub temu, da jst se na fax hodm, da mava v planu v roku parih let met hisico in se en se. fajn mi je da ni tak da bi reku najprej vse ostalo sele potem user posted image . vedno sm si zelela bit mlada mamica...in mi je vsec, da se s takimi stvarmi strinja...tut on bi bil rad mlad oci...ceprov kot sm ze rekla ne gre vedno vse po planih in nebova tok mlada kokr sva si zelela user posted image . kar se testkov tice, tut moj nc ne ve...pa tut ce ga kdaj nardim prehmal...in sm vedno znova razocarana mu sploh ne povem...zato k mi je pol se hujs...ze tko je razocaran k dobim user posted image , tko da o testkih res ne mislm govort. k bo pa testek pokazu user posted image bo pa ze zvedu...itak bom skakala do stropa user posted image . ja to ce ti je ful zamujala...je drugac...joj ce bi men zamujala dolg bi bla tok vesela...sam kaj k bi blo pol razocaranje tok vecje user posted image . ce misl zamujat nej zamuja user posted image mescov...ne pa da se tkole poigrava z nami k komi cakamo user posted image .

zvezdan ja zgleda res googlajo, ceprov si kdaj mislm a ni dost da se jst obremenjujem, kaj se je se njemu treba user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.6.2010 15:53:08   
witch
meni je zadnja 23 dni zamujala (in glede na dolge cikle sem jo dobila od prejšnje po 61 dneh user posted image ). Naredila ene 5 testov in seveda vsi negativni. Tisti prvi teden sem bila kar razočarana. Potem pa sem se sprijaznila da bo kamlu prišla. Tak da ko je prišla ni bil velik šok.
Jaz mislim da redko kateri moško pove ajde gremo delat otroka jaz sem pripravljen... In midva sva se že hitro zmenila da pred letom 2010 otroka nebo, razen če se zgodi. In res je šlo vse po načrtih, jaz sem naredila faks - obveznosti, izpiti se pa lahko tudi z otrokom delajo user posted image potem pa vse do decembra nisem zbrala poguma, da bi mu rekla otroka bi. Ker vedno je prisoten tisti strah. In milijon če-jev in kaj-jev... In ko sem mu rekla je bil kar presenečen, pa da še ni pripravljen.... POtem pa se je v pogovoru in s časoma tudi v njem vse skupaj spremenilo. Me je šokiral zadnjič ko je kolegu rekel ja j.ebi ga počasi bomo mogli imeti družine. Potem pa se ful pohvail midva z mojo pa čisto nič več ne paziva user posted image sem bila prav šokirana user posted image Pa je začel ful razmišljati o tem kako bo ko bo otrok, pa koliko bo on star ko bo otrok star npr. 20 let, pa kako bomo šli na dopust... user posted image user posted image preseneča iz dneva v dan. Pa glede imen sva tistih nekaj lepih izbrala že davno nazaj user posted image user posted image user posted image pa včasih pride pa reče veš sem slišal da je tisti dal otroku tako pa tako ime, pa mi je ful všeč, daj razmisli malo če bi bilo to za najinega user posted image user posted image user posted image
Drugače pa midva sva mlada, ampak po drugi strani pa... če hočem imeti 3, 4 otroke sem že stara za prvega. In če je malo razlike med njimi je zdanji potem res počasi pri 40ih user posted image user posted image user posted image
lil_ koliko sta stara če lahko vprašam?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.6.2010 17:38:27   
lil_
witch uf...to pa je ogromna zamuda. tko da vrjamem da se po petih negativnih testih sprjazns...ceprov jst bi se vedno upala...upanje umre zadnje.
midva nisva nikol postavlala nekih mej...k sva se pogovorila da zdej bi pa res ze biv cas za user posted image , sem nehala jemat tabletke, pol sva se zmenila da se nekej mescov pocakava in pol zacneva resno delat na tem. drugac pa k sva zacela s takimi pogovori sm bla presenecena da si zeli otrok, sej ce pogledam njegove kolege, jim se ni do tega da bi mel druzine. tko da sm bla se tok bol veselauser posted image ja no k sm pa nehala jemat tabletke sm pa zbolela in so mi rekl da zarad porusenih hormonov nesmem met otrok...in se je zadeva za eno leto zavleklauser posted image drugac pa k sm zvedla, se mi je podru svet user posted image
sam zdej pravjo da je vredu...tko da sam akcijauser posted image drugac pa k ti 1x povejo da nesmes met user posted image ...je zelja po njih se tooook vecja.
ja imena mam tut jst ze v glavi...pr nama bom mela to bol jst nacez...sm jst una k pridem z vedno novimi idejami, pol pa on pove kaj je ql in kaj ni...ceprov mislm da tut to k mava nekak ze zbran, da se bova tik pred koncem premisnla...k zdej zbiras imena in je vse se nekje v oblakih, pol k mas pa pikico, k ti raste pod srckom, je pa stvar pomoje cist drugacna.

no vids...razmisljam tko kot ti...nisem se stara, letos jih bom mela 24, sam ce hocm met 3, 4 otrocke, sem pa ze prestara user posted image , moj user posted image jih ma pa 25. sej pravm ni nevem kaksna starost, sam sva midva tut med tistimi, ki si zelijo veliko druzino. ce bi blo pa vse po planih...bi pa mela user posted image predn bi dopovnla 23 let...mah pa sej mava se cas...mogoce pa bo junij le nas mesec in bomo nalulale same user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.6.2010 17:54:15   
witch
Midva sva pa to letnico 2010 postavila čisto tako, ker sem jaz faks zaključila in bi bilo vse skupaj lažje. Drugače zaščite nisva imela nikoli nobene. Tako da če bi se zgodilo bi se user posted image
hihihi pa res podobno razmišljave user posted image user posted image user posted image jaz bom pa letos stara 25, moj pa ob koncu leta 29. Tako da nama je res že čas user posted image
To mora pa biti res šok, ko ti rečejo zdaj pa nesmeš delat na otroku user posted image samo da se je stanje uredilo user posted image user posted image jemlješ kakšne tablete, ali piješ kakšne čajčke, ki kao pomagajo pri zanositvi?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.6.2010 19:36:12   
lil_
grozn sok je biv...pol ti pa sam po glavi hod kaj ce jih ne bom smela met nikol? kako bo user posted image to prenesu, kaksna druzina pa bo brez otrok, zakaj bi mela hisico, ce bova v njej sama, res groza...ja na sreco se je uredil...upam da mi se vedno hormoncki ne nagajajo pr zanositvi...baje nej nebi...sam neves pa nikol.
ne pijem nobenih cajckov in ne jemlem nobenih tablet, ker mam ze tko za jemat dovolj drugih zdraviluser posted image . kaj pa ti?
drugac pa sej bo...tut midve bova hmal sreckeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.6.2010 20:01:58   
miklarom
witch -  evo mene spet malo, delam na šihtu s polno paro, po devet dni skupaj, tak da sem tolk crknjena da se mi zvečer sploh ne da it na komp. mi še ne lulalmo na čarobno palčko, sicer user posted image  še ni, kar se mi zdi čudno, k je zdaj od poroda skos bla točna k švicarska ura, še po postopkih sem jo dobila točno. Bomo še počakali nekje do ponedeljka, če pa je še ne bo pa v torek verjetno lulam na palčko

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.6.2010 20:16:36   
zaljubljena23
mojamura user posted image user posted image user posted image

oooo, miklarom...Mogoče pa vaju kaj presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, full navijam

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.6.2010 8:25:01   
lidik
miklarom pa ne no toliko delat. Jaz še vedno čakam, da boš imela čas, da te lahko na kavico povabim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.6.2010 8:43:31   
witch
lil_ jaz pa probam pojesti čim več sadja in zelenjave, pa folno kislino jemljem, pa rmanov čaj pijem (da bi se mi cikel uredil). A si ti iz gorenjske? user posted image

miklarom daj se malo umiri, da neboš pregorela user posted image držim pesti za kakšen prost dan user posted image user posted image kako bi bilo to lepo, če tvoje user posted image sploh nebi bilo in bi pikica pokukala na svet čez 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe pa res držim pesti na  rokah in nogah, pa še zobe stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljena kako sta pa vidve s pikico? user posted image

lidik dobro jutro user posted image kako si?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.6.2010 8:51:28   
lidik
tetka witch midve s pikico sva super hvala. Danes imam predavanja, tako da bo takooooooooo dolg dan, pa jutri spet zgodaj vstati in na predavanja. user posted image user posted image user posted image user posted image No ok, samo je pa dobra stran v tem, da bom pa tako zaposlena, da bo kr naenkrat torek tu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj boš ti danes počela? Si spet zasuta z delom?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.6.2010 8:57:16   
witch
vidiš v vsakem slabem je nekaj dobrega user posted image torek bo tukaj kot bi mignil in jaz komaj čakam da poročak kako je bilo user posted image
Jaz sem se včeraj (če verjameš ali ne) tako nadelala da sem popoldne ostala brez energije. Tako da sem šla še malo knjige brat, pa direkt spat.
Danes pa sem mislila travo kositi, ampak spet dežuje. Tako da so danes navrsti knjige. Ker drugače do ponedeljka ne naredim nič user posted image Sem pa cela polomljena, pa nič se mi neda user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.6.2010 9:02:13   
lidik
joj jaz sem pa ugotovila da ta vikedn pa res moram narediti to seminarsko, ker je 15.
že izpit in jaz imam to seminarsko pogoj za pristop k izpitu. Ok, sej je rekel, da jo moramo poslati kakšen dan ali dva pred izpitom, ni potrebno več, samo vseeno če bom čakala do zadnjega, mi bo časa zmanjkalo za učit. In to ravno meni, ko sem tako zagreta za knjige. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?