twetka
|
Bom slikala čez kako urco, ko bom mela malo več časa. Sem klicala zdej in morem v čertrtek še enkrat poklicat. Sem zdej z mamo govorila, ker njej lahko vse povem, boljše kot da mojega s tem obremenjujem in sma se zmenile, da če bo moja M še blaga do četrtka bom v četrtek zjutraj še enkrat testirala preden kličem. Js če nebi imela pco, bi še mogoče kaj sumila, ampak ne upam na nič, mi je pa res čudno ker s tabletami je moja M vedno bila. Če jih nebi jemala je nebi bilo. Pa ko je bila s tabletami, je bila še posebej močna in ne vem,mogoče se bo zdej kak dan pacalo pa potem šele ulilo. Čudno mi je res to, ker svoje telo poznam takrat ko imam M, in se zvijam od bolečin, ne morem nič delat, zdej pa normalno kot da ni nič, na trenutke kakšen krč pride. Js ne vem a se moje stanje pco vedno bolj slabša ali kaj. Mogoče spet pretiravam in dramatizoram po nepotrebnem ampak skrb je vedno prisotna, ko ne veš kakšen je tvoj ciklus kdaj se bo kr iznenada pojavila M, kdaj se O naredi, v primeru če se. 1001 vprašanje res Po moje ko bom zanosila, bom, če pride tam nekje do 12t, 13t najsrečnejša na svet. Sej dramatizirala bom verjetno še vedno pa malo v skrbeh do konca, ampak se bom pa kr malo oddahnila od vseh teh procedur, ki jih zdej dajem skozi. Sem pa ugotovila, da so vse te izkušnje ena lekcija, ki človeka naredijo močnejšega in samostojnejšega. Vsaj mene je to vse skupaj naredilo malo bolj samostojno in samozavestno. No zdej pa še kaka druga tema. Sonček je super zuni, vreme res the best, tako da si ga danes maksimalno užijem. Skrbet nimam kaj zdej, ker do četrtka bo pustla stvari stat potem pa vse izvem naprej.
|