|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
4.6.2010 22:38:34   
Anonimen
Čer punce

Uh ,moram vam povedat,da sem včeraj po prvi vzeti tableti Orgametrila cca.pol ure po njej začela bruhat,težko dihat,mela sem občutek ,da me bo zadušilo,zatekle so mi roke oz .prsti.Mož je klical na urgenco,povedal kakšna sem in so rekli ,da sem očitno alergična na neko sestavino v tabletih.Ponoči se je stanje sicer malo umirilo,tud prste mam zdaj kar ok,bruhala sem pa še skoraj celo noč.Sem klicala danes zjutraj svojo G,rekla je naj ne jem več tablet in naj sedaj počakam kaj bodo povedali rezultati krvi.So se mi pa popoldan pojavile čudne bolečine v jajčnikih in jaz upam ,da se bodo sami od sebe zbudili in mogoče se lahko še kakšna O naredi.Upam. 

Toliko,grem sedaj počivat,ker sem kar težko vse skupaj danes vozila,sem precej utrujena.

Gremo novim zmagam naproti.....v naslednjih dneh nas nebo zeblooooo.

Lep vikend vam želim

bm

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
4.6.2010 23:25:51   
twetka
Boga ti res, js pa hvala bogu nisem do zdej imela nobenih težav s temi tabletami. Z orgametrilom sma bla kr tesna prijatelja večkrat pa je tudi M po njem bila. Zgleda si res alergična in sreča da ni bilo kaj hujšega. Neki podobnega se je meni zgodilo ko sem bila majhna, sicer se ne spomnim, naj bi pa bila alergična na sestavine antibiotika in zdej vedno povem da sem na to reagirala in mi prilagodijo vse tablete. fajn bi bilo ugotovit na katere sestavine si alergična, da boš za vnaprej vedela, če se slučajno še v kakem zdravilu nahaja ista sestavina. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.6.2010 8:31:16   
witch
evatisa user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

miklarom bom jaz že nekaj začarala, da vama bo uspelo user posted image user posted image   pa tvojim šefkom povej da so neumni in da vas   zelo izkoriščajo user posted image bogica res garaš ko konj, na koncu pa imaš verjetno še čisto povprečno (beri slabo) plačo user posted image ma kje je pravica?

DIANE držim pesti za vaju, da ponovno zagledata pluska user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala za tako vzpodbudne besede    user posted image           

anonimna bm to pa je bila reakcija user posted image samo da si ok zdaj user posted image in pa seveda držim pesti, da se zbudijo iz zimskega spanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image           
Tudi mi imamo danes sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se je bilo prav lepo zbuditi v sončno s ptički žvrgujoče jutro user posted image user posted image lidik uživaj na faksu user posted image      
Vsem ostalim pa želim lep sončen dan, ki ga maksimalno izkoristite user posted image user posted image user posted image                        

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.6.2010 8:32:01   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 27

user posted image

NOSEČK: _________

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.6.2010 11:26:30   
witch
Hvala bogu da je spet malo  user posted image  user posted image Da lahko končno malo  user posted image   in  user posted image Jaz sem pa pridna in sem že  user posted image   zdaj grem kosilo kuhat, potem  user posted image , pa malo  user posted image , zvečer še  user posted image , potem me pa samo še  user posted image   čaka user posted image in bo dneva konec user posted image
Jutri pa  user posted image   in  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.6.2010 18:37:07   
lil_
ste se spet nacvekale...jst komi sledim user posted image

tale modr seznam pa ni cist nc lep! hocmo roza! roza! roza! user posted image user posted image user posted image
witch ti se pa rada igras s temi animacijami pa pr vsem tem delu k ga mas...no saj animacije pravjo da ga mas user posted image

sm vs prsla na hitrco mal pogledat, zdej pa se mal izkoristt soncka user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.6.2010 21:54:46   
twetka
hm, ...ja, seznam kr noče bit roza. Js kar čakam na jutr da moja M pride in da me pobarvate modro.  Piše v navodilih Primoluta da nej bi prišla 2-4 dni tako da jutr je 4 dan in verjetno bo. Witch ti imaš te tablete doma, dej poglej, če sem se mogoče zmotila, sam mislim da nisem, js sem vse že vrgla stran v sredo ko sem pojedla in kolker se spomnim je pisala da bi naj prišla najkasneje v 4 dneh. 

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.6.2010 22:36:49   
miklarom
witch - evo mojauser posted image  je danes prišla v vsej svoji veličini in bolečine, tak da me kar obarvaj modro, kaj češ, tak sem vedla da ne bo nič
tudi jaz sem danes doma kr delala, sem user posted image , pa user posted image  , user posted image , user posted image ,user posted image  , pa travo user posted image pol pa šla mal na user posted image  in sedaj še samo pod user posted image  in v user posted image , madona sem se še doma nadelala danes jutri pa spet v službo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.6.2010 10:00:01   
twetka
Moja user posted image je tudi prišla, sicer še ne teče, ampak že čutim krče pa na papirju je roza, tako da se bo čez dan verjetno ojačala. Sem se že preselila na drugo temo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.6.2010 10:06:12   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: witch

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image kje se pa ti skrivaš? Te že pogrešam user posted image

evo mene :) od kar sem brezposelna sem brez računalnika, ker sem mela skoz službenega,... dobim ju3 novga :) tko da bom mal bl prisotna na debati,... 
midva z mojim sva šla včeraj na vikend (mamo ga v 20min od loškega potoka v gozdovih, bogu za hrbtom, brez signala in elektrike,... ) imela sva se super, tak mir, nobenega avta, samo ptički in drevesa,... in en kup mrčesa,... sva mal travo kosila na jasi, pa kamin se zakurla pa mal sva se sončla, pa klobase sva pekla, u glavnm zakon,... k mmal odklopiš :)
danes pa moj pere avto, jst sem si pa vzela pol ure za računalnik (sestra posodla ;)) razmišljam kam bi jo upičla,...

za vse k vas je obiskala zlobauser posted image  en velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.6.2010 17:32:33   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
               user posted image
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.6.2010 17:33:54   
witch
Punce zdaj pa nehajte s to modro barvo user posted image user posted image počasi je čas za ROZA user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

twetka in miklarom user posted image user posted image in kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.6.2010 18:12:25   
DIANE
U kak lep vikend je za mano,

skos sva bla okol po celi Sloveniji. Zej pa mal počitka , da začnem teden polna energije.

Kaj je babike zej to dejte začet že mal na roza farbat.

Držim pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.6.2010 22:13:22   
mladika
user posted image user posted image Ta seznam je pa res žalosten....user posted image user posted image kaj zdej to...??niste maja nč user posted image ?hmal bomo na polovici junija pa še nobene rozike...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.6.2010 7:39:52   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

witch ti se pa rada igras s temi animacijami pa pr vsem tem delu k ga mas...no saj animacije pravjo da ga mas user posted image

user posted image user posted image user posted image ful so mi všeč tele animacije user posted image user posted image user posted image saj se vidi da sem pravi otrok user posted image drugače pa tudi delo je bilo ne samo pri animacijah  user posted image

miklarom tudi ti si bila pridna ta vikend user posted image user posted image

majcii samo da si ok user posted image zdaj pa hitro računalnik nabavi, da bomo lahko čvekale user posted image user posted image user posted image mmmmm tak vikend si jaz želim... daleč stran od ljudi, bogu za hrbtom, brez elektrike.... user posted image to so moje sanje....

DIANE to pa sta vikend izkoristila maksimalno user posted image user posted image

STRINJAM SE Z VSEMI! HOČEMO ROZA NA SEZNAMČEK!!!      
dajte nalulat že kaj pametnega... če bo šlo tako naprej, bo februarja v porodnišnicah vladal pravi mrk user posted image

lidik kje se pa tiskrivaš? kako je bilo na predavanjih? user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
7.6.2010 7:42:38   
lidik
jutro babike. Kaj zdaj to da same modre novičke. Jaz sem pa mislila, da bo zdaj kakšna nova rozika. Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem prepričana, da vama bo kmalu uspelo !!!!!!! Jaz in moja pikica sva se odločili da vama mora in vama tudi bo !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tetka witch, danes spet kakšen zagovor knjig?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.6.2010 7:45:20   
mija75
Jutro punce!

Evo, moja M je prišla, malo pred rokom user posted image , gremo naprej v nove boje...

Držim pesti za ostale, ki še čakate, da bo user posted image ali user posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 367
7.6.2010 7:46:46   
witch

user posted image

user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
               user posted image
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image

user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.6.2010 7:48:42   
witch
Zdaj pa prosim lepo nehajte s to modro barvo user posted image user posted image user posted image nočem je več user posted image user posted image user posted image

mija75 user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

lidik danes spet user posted image user posted image sem optimistična, ampak ne vem če bo uspelo, ker so težke ko user posted image in jih ne razumem sploh user posted image Kako si ti dans?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.6.2010 7:53:06   
lidik
jutro tetka witch. Ob 18 držim pesti? Itak da bo šlo. Sej drugače si pa kr zmisli kaj razumeš, mogoče bo pa ravno tisto prav. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa reči profesorju "veste te knjige so tako napisane, da jih je mogoče razumeti na več načinov - in evo jaz sem vam ravnokar predstavila svojega". user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem super!!!!!!!!!!! Jutri je NS!!!!!!!!! Tako da me ne boš zjutraj slučajno pogrešala - me ne bo takoj zjutraj gor, ker bom na poti v Domžale. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.6.2010 7:59:52   
agataema
Jutro,

Lidik, ne vem a si ti nekje pisala, ampak a slučajno veš kdaj je Strahova na dopustu? Ker se bojim, da ravnotakrat, ko bi jaz morala imet NS.

Witch, vsao srečo na izpitu.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.6.2010 8:00:40   
witch
Ura je pravilna user posted image in hvala za pesti (ful močno in pa v tej smeri drži da naredim user posted image )
Ja vem da je jutri NS user posted image user posted image in komaj čakam user posted image pa glej da mi takoj bo boš lahko sporočiš kako je user posted image jaz pa bom močno držala pesti, da bo vse ok user posted image user posted image

agataema hvala user posted image user posted image upam, a bo res srečno user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 7.6.2010 8:02:07 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.6.2010 8:01:59   
lidik
agataema nisem jaz pisala. Mislim pa da je bila Arwenko, ker se je potem zato odločila da gre ona v Maribor. Arwenko ima NS 1.7., tako da mislim, da je takrat enkrat ni. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.6.2010 8:02:50   
lidik
seveda da bom držala v tej smeri da narediš, kako si pa mislila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda ti sporočim. Verjetno itak ne bom zdržala in bo že popoti kakšen sms prišel. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.6.2010 8:03:34   
agataema
Lidik, hvala za odgovor.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!