|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
3.6.2010 6:28:03   
spely25
Dobro jutro,

pucne, kako ste kaj? Spet tole slabo vreme, me prav ob živce spravlja. Moja user posted image se počasi poslavlja, tko da potem pa v boje za user posted image . Upam, da nam vsem v tem mesecu uspe.

lil_ v dm-u si kupi brusnice v kapsulah.Js sm imela vedno probleme z vnetjem mehurja, od kar sm jedla brusnice, se mi je stanje čist uredilo. Če slučajno kaj začutim, samo vzamem brusnico in čez pol urce, je čist ok. Tko da upam, da ti bo pomagalo.

Punce lepo se imejte, jaz počasi šibam v službo.

papa

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.6.2010 7:54:21   
mija75
Jutro punce,

jaz se bi vam tudi pridružila. Ne pričakujem je tam nekje od 7 -11.06. Lahko me date prosim na seznam Sicer mam zdaj vse malce pobrkano, ker sem imela aprila abrazijo in se tudi ne nadejam preveč. Sem pa ta mesec probala z ovulacijskimi testi in mi je pokazalo O, pol smo pa pridno user posted image .  Bomo videli, kaj bo user posted image .

Držim pesti za vse punce tukaj, ki čakajo na user posted image ...

(odgovor članu spely25)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.6.2010 7:55:09   
lidik
witch dobro jutro!!!!!!!!!! Kaj jaz to slišim !!!!!!! O se bliža!!!!!!!!!! juhuhuhuhu !!! Torej zdaj prosim zaprita se v hišo in pridno user posted image na vrata pa napis - ne moti smo pri pomembnem delu !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spely25)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.6.2010 8:19:53   
witch
Jutro user posted image Punce meni je FF pokazal O. Ampak mi nekaj ni jasni... Test sem delala 28.5. in je bil negativen. FF mi kaže, da je bila O 31.5., jaz sem pa delala test še 1.6. in sem videla eno senco do črtice. Je to normalno? Prvič sem delala teste in si prvič tudi bt merim... Na grafu imam označeno, da sva user posted image dva ni pred o, in en dan po O. Če moja bt ne laže potem je O bila in mislim, da tudi če nisva na O slončkala bi lahko kaj bilo user posted image

Punce kako ste ve?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.6.2010 8:23:14   
lidik
witch ko sem jaz delala O teste, mi je na dan O pokazalo ful močno črtico, pa sem potem poskusila še naslednji dan, ker me je zanimalo kaj bo - pa črtica se je videla, samo je bila ful slaba. Tako da potem je možno da je bila O pri tebi res 31.5..

In seveda če je bilo tako je možno, da je kaj bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.6.2010 8:31:53   
witch
lidik hvala user posted image potem pa bi lahko bilo tak. Kot sem včeraj rekla bolečine je bilo nekaj, sluzi tudi, ff verjetno ne laže user posted image tak da upam, da je res bila. Ker sem se že ustrašila, da sploh nimam svojih O  user posted image no bomo videli. Stric ff pravi, da lahko čez 18 dni testiramo user posted image user posted image , pravi še, da slončkanje je bilo GOOD z rumeno pikico user posted image user posted image , aja pa še to mi je povedal, da če se bo končno kaj prijelo, da bo naša pikica pokukala na svet 21.2.2011 user posted image user posted image mi je kar všeč ta datum user posted image user posted image user posted image
lidik kako si ti?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.6.2010 8:41:22   
Anonimen
Jutro punce

Kar se tiče testov zan O,sem jaz že spraševala kaj bi to pomenilo ,ker mi je skoraj enak odtenek kot je kontrolna črtica kazalo več kot en tedenuser posted image user posted image nikoli pa ni bila močnejša od kontrolne(no sej prej mi je zmanjkalo testov...so hudo dragiuser posted image ).

Test user posted image v torek ni pokazal NIČuser posted image user posted image user posted image ,danes grem na pregled k G in upam ,da mi bo dala kaj ,da čim prej sprožimo to M.Presneto sem že toliko denarja zapravila za te teste,krvni pa je najbližji v Ljubljani.

Witch--upam ,da sta pridelala črtico in boš kmalu javila veselo novičko in sama sebe obarvala.

Zdaj vas grem še malo prebrat,kr učeraj nisem nič uspelauser posted image

bm

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
3.6.2010 8:43:14   
lidik
no vidiš, če stric ff reče good potem pa že mora nekaj biti. In sploh če ti je datum PDP všeč, potem pa sploh. Jaz pa itak sej veš kaj delam - stiskam pestke, da bom lahko tudi jaz prišla kmalu po novem letu pocarkljati in malo razvaditi tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.6.2010 8:53:16   
Anonimen
Ammmm   punce kaj oz.kdo je to stric ff?????

Hvala,ampak res nimam pojma kdo vam to računa!!!

bm

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
3.6.2010 8:59:24   
mojamura
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes zjutraj je prišla user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.6.2010 9:01:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes zjutraj je prišla user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pogumno naprej

bm

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
3.6.2010 9:09:22   
lidik
anonimna bm stric ff je stran FertilityFriend.com, kamor vpisuješ temperaturo in ti povem riše graf,...... Pa stiskam pesti, da danes uspešno opraviš pri G, seveda pa čakamo na novičke kaj ti je povedal/a. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojamura
jaz pa sem imela tako dober občutek, da bo tebi uspelo in nam boš čez dan ali dva sporočila veselo novičko. Zdaj pa počakaj, da se hudičevka spravi s poti, potem pa veselo user posted image in naprej v nove boje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.6.2010 9:34:13   
mladika
ojla pupe!!
mojamura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nove boje-dobro vem kak se počutiš,upam da bo kmalu konec teh agonij z user posted image  in da bomo kmalu use ugledale user posted image .

hojla čvekica!!!ka nimaš čisto nič dela u službiuser posted image

wich od tebe pa rabim podrobna navodila: namreč tut jst sem si začela BT mirit in upisovat v ff pa me zanima sledeče:
po kolkem času je tebi zaznal dvig temp. in za kolko se ti je dvignila?
in kak to označiš kdaj si user posted image  in kdaj ne?
upam da ni preveč...pa hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.6.2010 9:37:53   
lidik
ja čvekica tebe je pa spet lepo videti tukaj. Ej veš kaj sem študirala. Kako ima tvoj naslednji četrtek službo - torej 10.6.? Sej veš tisti sladoled še imava na dolgu. user posted image user posted image user posted image user posted image Joj glede dela v službi pa raje ne sprašuj. Ker ja za znoret. Sej skoz delam zraven. Res. Pridi pogledat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.6.2010 9:41:23   
lil_
spely... ja to da so brusnice fajn vem...sam jst vcasih kupim kr suhe brusnice in jem kar tiste...ne v tabletah...zdej sem kupila v lekarni uroval forte...neki zeliscni tableti...da ti ni treba cajckov kuhat.

witch...tut men zracuna 21.2.2011 user posted image user posted image user posted image ...in tut men ni slab datum user posted image user posted image user posted image

mojamura...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.6.2010 9:44:20   
mojamura
hvala vam punce...tudi jaz sem imela dober občutek. včeraj sem popoldne prebrala toliko o vgnezditveni krvavitvi, da bi lahko že kako seminarsko napisala. ampak očitno je šlo za kaj drugega ne pa za VK.

upam da bo julij moj mesecuser posted image

vsem ostalim pa ki še čakate na lulanje pa želim en velik +.user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.6.2010 9:45:05   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja čvekica tebe je pa spet lepo videti tukaj. Ej veš kaj sem študirala. Kako ima tvoj naslednji četrtek službo - torej 10.6.? Sej veš tisti sladoled še imava na dolgu. user posted image user posted image user posted image user posted image Joj glede dela v službi pa raje ne sprašuj. Ker ja za znoret. Sej skoz delam zraven. Res. Pridi pogledat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem vidla ja da maš delo...ko si že od 8 tu gori....user posted image moj dragi ma pa od 7.6-17.6 dopust!!!!More še starga ponucat.
Sam nič ne de,midve se usen lahka vidive pa greve na čvek,predvsem pa na tist sladoleduser posted image

ke se pa wich skrivauser posted image rabim jo....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.6.2010 9:57:18   
lidik
Res? No potem mu pa sporoči da boš ti v četrtek 10.6. nekje od štirih naprej za kakšno urco odsotna, ker greva midve na sladoled !!!!! Bo šlo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Reč mu, da mu bom čokolado poslala, sam če te spusti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tetka witch pa zadnje čase samo zjutraj pride pokukat, pol je pa ni več. user posted image

Aja, ja prijavljena sem pa skoz to je pa res ja, samo delam zraven res no !!!! Pridi pogledat, sej ti pravim. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.6.2010 10:18:46   
mladika

Res? No potem mu pa sporoči da boš ti v četrtek 10.6. nekje od štirih naprej za kakšno urco odsotna, ker greva midve na sladoled !!!!! Bo šlo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Reč mu, da mu bom čokolado poslala, sam če te spusti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tetka witch pa zadnje čase samo zjutraj pride pokukat, pol je pa ni več. user posted image

Aja, ja prijavljena sem pa skoz to je pa res ja, samo delam zraven res no !!!! Pridi pogledat, sej ti pravim. user posted image

Ni panike!!Me tut za ceu dan pusti,sam da bom jst njemu računalnik pustilauser posted image tak da sva komot tut 2 uri odsotni,pomojem sploh nav opazu da me niuser posted image user posted image user posted image Sej wichi pride še pol mau popoldne gor ko pa tebe ni večuser posted image
Ok ti verjamem da delaš,sej če ne drugega se delaš da delašuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.6.2010 10:28:08   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Ni panike!!Me tut za ceu dan pusti,sam da bom jst njemu računalnik pustilauser posted image tak da sva komot tut 2 uri odsotni,pomojem sploh nav opazu da me niuser posted image user posted image user posted image Sej wichi pride še pol mau popoldne gor ko pa tebe ni večuser posted image
Ok ti verjamem da delaš,sej če ne drugega se delaš da delašuser posted image

ja ja ti mu kr povej da računalnika ne bova zraven odnesle, tako da lahko si da duška medtem ko se bova midve potepale. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.6.2010 10:32:09   
mladika
OK bom mu rekla!!no poli me pa pokliči drug tedn da se zmenive kje pa kdaj se dobive,umes bove pa še kle mal počvekale!!user posted image
vidim da mave sam midve dialoge kle gor...kam so use pobegnleuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.6.2010 10:58:29   
lidik
hmmm kaj pa vem, upam, da se niso ustrašile, da ne bi prišle do besede, ker sva midve malo bolj zgovorne. Ja itak te pokličem naslednji teden. Lahko pridem tudi jaz po tebe tako kot zadnjič, pa parkirava potem tam kot zadnjič, pa greva malo na sprehodeca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa njami na sladoledeka. Upam, da bo toplo, ker v dežju kr ne bo lušt po njemu. Hmmmm ok, tole sem se ti pa malo zlagala - je zdajle kr mrzlo, pa bi ga vseeno papcala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja drugače pa lahko greva še na eno tortico pa potem še naslednjič na sladoledeka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.6.2010 11:21:45   
mladika
vrjetno sva jih res prestrašile!!user posted image Ma meni se sladolet lušta u usakmu vremenu,tko da ni panike,res pa da se ni luštno sprehajat po dežu!!Sej bo lepo u četrtek boš videla,bo moglo bituser posted image važy boš pa ti prišla pome tak kot zadnič pa ob isti uri kt zadnič!!user posted image zdej pa grem u trgovino,pol pa mal pospravljat!!
Se čujemo še kej!!Aja pa glej da boš mela slikce od nuhalne s sabo!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.6.2010 11:23:45   
lidik
hi hi hi...Ja jih bom prinesla. No v glavnem jaz bom šla ob pol štirih iz šentjurja. Bom prišla kr direkt iz službe. Bo vredu? Tak da ja računam da bom nekje malo pred četrto že tam.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.6.2010 11:51:59   
witch
lepo to da me pogrešate user posted image ah če je pa toliko dela da bom umrla zraven tega user posted image user posted image user posted image potem pa zjutraj pridem vas malo pgledat, grem delat, pa ko imam pavzo in kuham kosilo sem takoj na rr user posted image user posted image user posted image user posted image pa po večerih je malo več časa...
Zdaj pa vse pokomentirat user posted image user posted image

anonimna bm držim pesti, da dobro opraviš pri G in prideš z dobrimi novičkami nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image glede ff pa ti je lidik odgovorila user posted image hvala za dobre želje user posted image

mojamura user posted image user posted image user posted image user posted image ah jaz sem pa upala, da te barvam roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

mladika ti odgovorim za ff user posted image pa graf zraven pošlejm. En graf sem prilepila nekaj dni nazaj. Da vidiš kako je izgledal. Tega novega do danes pa ti pošljem še. Bom probala na zs

lil_ ooo ko bi se le obe selile pod februar user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.6.2010 11:53:29 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?