twetka
|
Dan pupe, evo pa smo v juniju. da vas malo pokomentiram glede PCO-sa. Brez zamere, samo drage moje kdo vam je reku da se pri pco-ju nebi smelo jest mlečnih izdelkov??? Dejte no, fora je res v ravni insulina ki urvnava ta hormon, od katerega je odvisno, če pride do O, to je res, samo da pa mlečih izdelkv nebi smel jest to je pa brezvezna fora res. Pri pco je bistvo, zmanjšat telesno težo in vnest v življenje čimveč gibanja in s tem ko zmajšaš telesno težo se stvari v veliko primerih uravnajo same od sebe, ker telo začne tako funkcionirat. Hujšaš pa lahko na več načinov, sem probala že milijon diet in moje mnenje je da te diete samo psihirajo človeka in telesu povzročajo nenadno spremembo, temu sledi hitro hujšanje potem telo pozroči jo- jo efekt in dobimo duplo nazaj kilogramov. Telesa ne smemo stradat in mu odžirat določene stvari, ker ko mu enkrat spet to damo začne to kopičit, tako je meni povedala moja zdravnica in mi svetovala najbolj učinkovito hujšanje jest 5x na dan, jest vse samo v manjših količinah in do zdej se je meni to obrestovalo. Ni tisto hitro hujšanje, ne gre nazaj, je bolj učinkovito res, ker telo ne doživi šoka kot pri dietah. Kar se pa tiče še mlečnih izdelkov, js tega trenutno v fazi hujšanja pojem zelo veliko, ker gledam malo na kalorije in se odpovem samo hrani ki se mi po lastni presoji zdi mastna in preveč kalorična, če pa že jem tako hrano jo pa jem v manjših količinah. Jogurt ali pa kozarec mleka imata okoli 60 kalorij in če to zaužiješ za en obrok je to čist ok po mojem mnjenu. Js jem joguurt za zajtrk za malico, pa še mogoče popoldan kakšnega za popoldansko malico in če gledam po sebi, da se še temu odpovem, potem mislim da res lahko živim samo še od zraka in vode, tako da punce moje, telo rabi neki hrane pa doječek gor al pa dol. Treba je poiskat zdravo mero hujšanja in mislim da kljub temu če ješ mlečne izdelke lahko zanosiš, se bom js to pozanimala zdej ko bom imela pregled pa da vidim kaj bo moja G rekla, glede mlečnih izdelkov. Js mislim da če ješ vse v zdravi meri, ni nič škodljivo.
|