|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
2.6.2010 8:39:26   
lidik
pa witch sej boš videla kako bo potem fino ko bo tega brezveznega izpita konec. Ti bo spet dogajalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker itak jaz vem da boš nardila. Samo povej kdaj naj stiskam pesti. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.6.2010 8:56:58   
witch
Popoldne ob štirih ga imam. Je ti res fejst močno stiskaš pesti, vedno naredim user posted image user posted image user posted image
Aja za napotnico sem pozabila... meni je G zadnjič rekla, da ona napiše napotnico za njega. Zdaj pa nevem. Itak pa se še pol leta moreva truditi, da naju bo pregeldala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.6.2010 8:59:34   
PipiLangstrumpf
Živjo,
spet je mal bol slabo vreme, tudi moje razpoloženje je bol tko tko... Se mi nič kaj ne da.  user posted image A je še katera danes tko "lena"?
Majči, tudi od mene en  HURA user posted image za odločitev.
Sem tudi sama tik pred tem, da zamenjam šiht. Bomo vidli kako bo šlo na razgovoru... Upam, da mi rata!
Sem pa ful v precepu. Vem, da me novi delodajalec v bistvu ne sme direktno vprašati ali mislim met (kmalu) otroke, ampak vrjetno pa vpraša "zakamufliano"? In glede na to, da delava na otročku in upava, da nama čim prej uspe... Kaj pa pol? kdaj pa moraš najkasnej povedat, da si noseč? Pri kerem mesecu?
Vsem, ki delate izpite tudi user posted image . A me pride katera v r** brcnit? Bi tud js morala še par izpitkov naredit... user posted image
Za vse čakajoče pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem!

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.6.2010 9:11:48   
witch
PipiLangstrumpf jaz mu nebi nič povedala da načrtujem otroka. Ko bi bila pa user posted image pa mu rečeš da se je pač zgodilo. V bistvu pa te res nima kaj spraševati o teh stvareh... ampak ko je to le teorija, praksa pa druga user posted image nažalost....
Evo ni glih brca v rti user posted image ampak si predstavljaj da je  user posted image Jaz se trudim, da bi to čim prej naredila, ker vem, da če enkrat pustim izpite pa grem na šiht je konec s tem. Tak da te popolnoma razumem. Držim pa pesti, da se boš čim prej odločila in to uredila user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.6.2010 9:15:37   
lidik
Ja in danes bom spet močno držala pesti !!!!!!!! Jupi, mi zadnje pol ure v službi ne ob treba nič delat, ker imam izgovor. Moja witch mora narediti izpit in jaz moram stiskat pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.6.2010 10:00:16   
PipiLangstrumpf
U, hvala witch... user posted image Res upam, da bo zaleglo!
Zate pa tudi jaz močno stiskam pesti danes. user posted image

< Sporočilo je popravil PipiLangstrumpf -- 2.6.2010 10:03:12 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.6.2010 10:07:21   
lily32
PipiLangstrumpf praviloma te o teh stvareh ne smejo spraševati in če te, jih imaš pravico prijavit. Delodajlcu moraš povedati za user posted image , ko se bilžaš koncu prvega trimesečja. Je pa od tebe odvisno, kaj boš naredila. Osebno sem šefici povedala že prej, saj sem novo delo dobila ravno tisti mesec, ko sem zanosila in sem takoj povedala in s tem tvegala, da me ne bodo vzeli, a se na srečo to ni zgodilo. user posted image

witch veliko sreče, bom močno stiskala pesti user posted image
Tudi sama upam, da ima moj dobre user posted image , ki imajo dolgo življenjsko dobo.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.6.2010 10:41:16   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

witch meni je moj G rekel, da mora moj iti k svojemu zdravniku po napotnico za spermiogram. user posted image user posted image user posted image In ko sem klicala njegovo zdravnico mi je tudi rekla, da lahko pridem jaz z njegovo kartico tja, pa mi bo napisala. A tvojemu bo pa tvoja G napisala?
no samo midva potem itak nisva rabla. Ker to sva imela namen narediti, če aprila ne bi uspelo.

Za mojga mi je kr moj g napisal napotnico za spermiogram,... sem mela k sreči njegovo zdravstveno s sabo. je pa tko da se v postojni kr čaka,... jst sem klicala 15.4. in mi je dala datum 3.7., pol sem klicala še enkrat mal jokala da to je tok cajta pa da more narest 2 v razmaku 2 mesecev, pol me je pa na prvi spermiogram vštulila že 8.5., tko da bomo meli drugega 3.7.
Nevem kak je na štajerskem?
Witch držim pesti danes,... jst se bom tud začela učit ko napišem ta post,... zdej k sem doma mam kup časa,...
aja za vse ostale: sem bla prek študenta sam sem delala že 2 leti normalne delavnike 8h na dan 40ur na teden celo leto,... zato ni razlike al bi mi on dal odpoved al bi jst,...

bomo pa diplomiral zdej ko sem domauser posted image user posted image  pa kakega user posted image nardil, k ni stresa user posted image

lp se grem učit

aja lidik,... res lepo da vstrajaš z namiuser posted image user posted image ,... kako pikica?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.6.2010 11:32:35   
twetka
Dan pupe, evo pa smo v juniju. da vas malo pokomentiram glede PCO-sa. Brez zamere, samo drage moje kdo vam je reku da se pri pco-ju nebi smelo jest mlečnih izdelkov??? Dejte no, fora je res v ravni insulina ki urvnava ta hormon, od katerega je odvisno, če pride do O, to je res, samo da pa mlečih izdelkv nebi smel jest to je pa brezvezna fora res. Pri pco je bistvo, zmanjšat telesno težo in vnest v življenje čimveč gibanja in s tem ko zmajšaš telesno težo se stvari v veliko primerih uravnajo same od sebe, ker telo začne tako funkcionirat. Hujšaš pa lahko na več načinov, sem probala že milijon diet in moje mnenje je da te diete samo psihirajo človeka in telesu povzročajo nenadno spremembo, temu sledi hitro hujšanje potem telo pozroči jo- jo efekt in dobimo duplo nazaj kilogramov. Telesa ne smemo stradat in mu odžirat določene stvari, ker ko mu enkrat spet to damo začne to kopičit, tako je meni povedala moja zdravnica in mi svetovala najbolj učinkovito hujšanje jest 5x na dan, jest vse samo v manjših količinah in do zdej se je meni to obrestovalo. Ni tisto hitro hujšanje, ne gre nazaj, je bolj učinkovito res, ker telo ne doživi šoka kot pri dietah. Kar se pa tiče še mlečnih izdelkov, js tega trenutno v fazi hujšanja pojem zelo veliko, ker gledam malo na kalorije in se odpovem samo hrani ki se mi po lastni presoji zdi mastna in preveč kalorična, če pa že jem tako hrano jo pa jem v manjših količinah. Jogurt ali pa kozarec mleka imata okoli 60 kalorij in če to zaužiješ za en obrok je to čist ok po mojem mnjenu. Js jem joguurt za zajtrk za malico, pa še mogoče popoldan kakšnega za popoldansko malico in če gledam po sebi, da se še temu odpovem, potem mislim da res lahko živim samo še od zraka in vode, tako da punce moje, telo rabi neki hrane pa doječek gor al pa dol. Treba je poiskat zdravo mero hujšanja in mislim da kljub temu če ješ mlečne izdelke lahko zanosiš, se bom js to pozanimala zdej ko bom imela pregled pa da vidim kaj bo moja G rekla, glede mlečnih izdelkov. Js mislim da če ješ vse v zdravi meri, ni nič škodljivo. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.6.2010 12:01:24   
PipiLangstrumpf
Lily, tole info sem rabla, ja. user posted image Hvala.
Je pa res, da sem tudi jaz za fer play in mislim, da nebi bla sposobna na direktno vrašanje odgovorit z lažjo. Na vsak način bi pa povedala takoj po 1. pregledu. Seveda se pa ne izide vedno (ok, če smo realni se skor nikol ne izide) tko kot pri tebi. Bravo za tvoje šefe! user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.6.2010 12:14:44   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Little Star

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz sem mislila danes zjutraj da je prišlauser posted image . vsa žalostna se  obrišem spodaj....bilo je bolj rjavo kot rdeče. vstavim si tampon. potem ga grem čez nekaj časa menjat, pa ni bil krvav ali umazan...potem spet ponovim isto pa je tampon bil čist. zdaj pa res ne vem kaj je to. danes pa je 27. dan ciklusa

vgnezditvena .. user posted image user posted image

izpod tvojih prstov v božja ušesauser posted image

sicer se mi pa nič ne da- ne vem če je vreme krivo ali kaj. najraje bi šla spatuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.6.2010 12:26:28   
lidik
ja majčii nekako ne morem brez vas, ste vse tako super punce in mi je tako super, ko lahko z vami čvekam.

Midve s pikico pa ravno site kot sod. Sem bila na malici in za spremembo sem celo pojedla meso, ki mi že nekaj časa ne diši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa komaj čakam torek, ko grem na nuhalno. Jupi, samo še 6-krat spat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.6.2010 12:40:34   
majčii
lidik :)
pri meni se pa stvari keki čudn razpletajo,... drugi šef me je klical zakaj me ni v službo,... mu prvi ni nč povedal (pri nas sta 2 šefa)... in je čist znoru da kaj se gre prvi šef, da mene rabjo in da sem dobra delavka in da se da zanest name in da sem super sploh :) :) :)  kak se mi fajn zdi :)he he he,... bomo vidl kaj se bosta zdej zmenla :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.6.2010 12:41:19   
mojamura
lidik, lepo da se dobro počutiš in verjamem da bo tudi nadaljna user posted image lepa. skratka uživajuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.6.2010 12:49:38   
lidik
majčii !!!!!!!!!!!!! Kaj to zdaj pomeni???????????? Da možno da bo 2.šef dal direktivo, da te zaposlijo???????????? Ampak res čisto zares zaposlijo????????????? Jupi !!!!!!!!!!! Sej sem vedela, da bo se dobro izšlo. !!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.6.2010 12:50:25   
lidik
mojamura hvala. Jaz pa stiskam pestke za tebe, da je res bila to vgnezditvena. Ker pri meni je bilo enako. In čez dva ali tri dni se mi je pokazal velik in lep plusek. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.6.2010 12:53:03   
majčii
mislem da čist zaposlit me ne morjo kr so dal lih 2 na čakanje ampak je možnost da mi poveča plačo in se lepo opraviči,... je pa tko da je reku da če se situacija popravi da me zaposli (in se vmes zareku da so zaposlil punco od prvega direktorja ker je noseča)... bom jst isto rekla da lahk sem še prek študenta ampak v primeru da zanosim hočem šiht! pa seveda opravičilo prvega šefa ne uide, če me hočjo še vidt tam :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.6.2010 12:54:31   
majčii
mojamura držim pestke da bo user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.6.2010 13:12:14   
lidik
joj majčii kako bi rada bila muha, da bi videla tvojega 1.šefa kako se bo opravičeval. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.6.2010 19:59:46   
lil_
pa sem prsla mal pojamrat...
...ze dva dni me boli mehur, na wc-ju sem vsakih 5 min...da nardim tiste tri kaplce. jajcniki me skos neki spikajo...vse je narobe...vse me boli tko kt da sm fasala ksno vnetje...res se mi samo se tega manjka user posted image

pustimo jamranje, ker nima smisla.

vidm, da dons pa niste prov zgovorne...kaj ste vse pridne in user posted image ...ja kok fajn...kok bo to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.6.2010 20:05:27   
Little Star
Ojla bejbike.. user posted image  kaj novega? Je že kakšna na palčko lulala? Je že kakšen user posted image  ?
Dejmo, dejmo.. smo že 2. junija user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.6.2010 20:08:47   
lil_
jst sm tut ze cist neucakanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
2.6.2010 20:13:00   
Little Star
Se mi zdi zdi, da je po opisu sodeč Mojamura na dobri poti.. rahla krvavitev  nekaj dni po ovulaciji ... utrujenost.. utrujenost.. herpesi... user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.6.2010 21:21:13   
lil_
sm kr mal fous tistim k so pred dnevom D ...men se dnevi od O do user posted image tooook vlecejo...drugac pogledan pa 14 dni tok hitr mine, da sploh neves kdaj user posted image

se vedno drzim pesti za cim vec user posted image ta mesec user posted image user posted image user posted image
da bomo vse srecke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
2.6.2010 22:18:38   
witch
Punce hvala vam za pesti user posted image stvar še ni zaključena, ker moram nekaj še dopolniti potem pa upam da dobim podpis user posted image

majčii držim pesti, da si bosta šefeka premislila in da dobiš redno službo user posted image

mojamura držim pesti, da boš res roza ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

lil_ boga s tem mehurjem... daj veliko čaja popij (jaz imam doma nabrane liste brusnice) in mi ful to pomaga. Držim pa pesti, da se čim prej pozdraviš, ker zelo dobro vem kako boli user posted image user posted image user posted image user posted image

Litlle Star kako si pa ti? Pridno user posted image ? ŠE malo pa bo O pri tebi user posted image bom držala pesti, da bo tisti en user posted image našel pravo mesto user posted image user posted image

Jaz mislim, da se tudi pri meni nekaj dogaja user posted image me že ene dva dni boli spodnji del trebuha, sluzi je več (ni še čisto beljakasta user posted image ), včasih me špika v jajčnikih, tudi BT se vsak dan dviguje... tak da bi mogoče lahko bila to počasi O. Dva dni nazaj sem delala test in se mi je zdelo, da se vidi rahla senca od črtice. Ga bom čez kakšen dan ponovila. Tako da zdaj midva pridno user posted image in upava da kaj tudi prislončkava user posted image user posted image

Bi bil čas, da  začenemo barvat user posted image user posted image kje ste z novičkami? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?