|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
26.5.2010 15:37:32   
Ella31
Hmmm, niuser posted image . Mislim pa, da je enkrat ena od punc pisala, kako se naredi. Ce malo pobrskas za nazaj.

Ampak je pa super, da se je ze tako zgodaj srcek videl!!!

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.5.2010 15:41:12   
spaghetek
Jst ne morem na Shrani.si, ker se ne nahajam v Sloveniji :( Sej nekak mi bo menda ze uspelo ustimat.

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.5.2010 15:43:33   
agataema
Spaghetek, kaj pa če daš tukaj na RR v svoj album, pa bomo tam pogledale?

Neposredna povezava do sporočila: 528
26.5.2010 15:51:50   
spaghetek
Evo... dodala album na RR, sam ne vem kok lahko tocno vsi pridete do njega.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 529
26.5.2010 15:56:11   
agataema
Spaghetek, jaz sem že videlauser posted image . Super pikicauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 530
26.5.2010 16:25:44   
aischa1
Spaghetekuser posted image  super da je vse v redu zelo lepa majhna pikica.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 531
26.5.2010 16:44:55   
planikica
O, kako lepe novice! :) Čestitke, spaghetek! Kdaj bi po novem imela PDP?

< Sporočilo je popravil planikica -- 26.5.2010 16:45:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 532
26.5.2010 19:33:33   
baby1978
Pozdravljene punce, srček veselo bije. Včeraj sem imela UZ, veliki smo 8,4mm, moja nosečnost pa 6tednov in 6 dni.Še vedno moram bolj kot ne počivat, zaradi rjavkastega izcedka v ned in pon.
Moja slabost pa je zelo zelo močna, saj nič ne bi jedla, ker mi vse smrdi. Shujšala sem 3 kg, katastrofa. Upam, da se mi počasi odpre....

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.5.2010 19:39:07   
aischa1
user posted image Baby1978 samo da poteka vse v redu a tudi ti si imela rjav izcedek kaj sr ti je umirilo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.5.2010 21:22:41   
briljantina
baby1978 - čestitke, sva pa očitno zelo blizu nosečnosti, jaz sem včeraj imela prav tako 6 t in 6 d, veliki smo pa 7 mm. user posted image Kdaj imaš pa ti PDP?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.5.2010 21:24:25   
Janci F
Nekaj za nas, ki imamo težave s slabostmi.user posted image user posted image user posted image

Otroke mater, ki so se v prvih tednih nosečnosti spopadale z jutranjo slabostjo, od svojih vrstnikov loči višji inteligenčni kvocient, trdijo kanadski znanstveniki.

Od danes naprej bom vedno vesela, ko mi bo slabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.5.2010 7:27:16   
briljantina
Dobro jutro mladenke! user posted image

Kako kaj vaši bušiji? Meni je bilo danes zjutraj prvič ornk slabo, no, vsaj nad školjko nisem visela, ni pa veliko manjkalo.user posted image

Drugače že hodim okrog v pajkicah in tunikah - luštno, preprosto in vremenu primerno.

Janci F - če pa znanstveniki trdijo, potem bo že držalo. user posted image

Želim vam prijeten dan, tiste, ki imate pa pregled, držim pestke in javite, kako je bilo!

Pozdravček.

briljantina

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.5.2010 7:32:06   
agataema
Jutro,

Briljantina sva pa uskaljeni, jaz sem se tudi danes zbudila z orng slabostjo. Mali me je že ob 5ih zbudil in iz posteljice vpil mami, mami, meni je bilo pa tako slabo, da komaj da sem ga dvignila iz postelje. Sem samo vzela knjigice in ga nesla v mojo posteljo, da sva še eno urco ležala. Zdajle gre že malo na bolje.

Se bom tolažila z ugotovitvijo kanadskih znanstvenikovuser posted image .

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.5.2010 7:32:12   
mojani
Dobro jutro vsem januarkam  še iz moje strani!

Samo toliko, da vas pred odhodom v službo malo pozdravim.
Upam, da se počutite "nosečniško" dobro, tako kot jaz.

baii,
pa lep dan želim

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 539
27.5.2010 7:40:50   
anerin
Dobro jutro želim tudi jaz.
Jupi jaz imam pa jutri pregled ze ob sedmih zjutraj. Vam javim kako bo.
Včeraj mi je bilo pa slabo kot še nikoli. Bruhala nisem samo blo je za znoret. Sem dve uri ležala popoldne , bila zelo utrujena in zaspana.
No danes zjutraj je blo pa vredu. Sem takoj pojedla dva prepečenca in je blo ok.
Se beremo.
Lep sončen dan.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.5.2010 7:56:50   
Ella31
He he, zanimivo, tudi meni je bilo vderaj zvecer in danes zjutraj prvic konkretno slabo. Zgleda, da so res taki dnevi al pa luna:-).

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.5.2010 8:49:51   
štručka30
Dobro jutro vam želim tudi jaz.
Lepo je brat, da imate prve preglede že za sabo, do mojega je pa še tako daleč.
pa kaj vsa res tako hlače že tiščijo? Jaz imam še vedno raven trebuh. Razen rahlo bolečih prsi, ne čutim nič.
V katerem tednu pa ste začutile slabosti? Jaz sem po mojih izračunih sedaj v 5T4D. Edino kar me muči  je, da ko zakašljam se mi dvigne:).
Upam, da tako tudi ostane.
Priznam, da me na trenutke zagrabi panika, da je GV prazna. Kaj se da to kako preverit:). Res sem neučakana:)

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 542
27.5.2010 9:14:11   
Arwenko
Jutro,

evo sem dobila termin za nuhalno, 1.7. pri dr. Pelkičevi v MB, tako da se že veselim, še 1 mesec pa bo. user posted image
Drugače pa je meni slabo predvsem ob večerih, tako da zna bit kr kriza, pa ful mi voda zastaja in mi teža posledično ful niha gor in dol, eh brezveze, bomo že videli,.

Uživajte, imam sestanek čez 15 minut.

(odgovor članu štručka30)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.5.2010 11:08:45   
planikica
baby1978 čestitke za srček :) Jaz sem ti pa malo fovš, ker sem se 1kg zredila :( Postane mi slabo in vrti se mi v glavi, ampak pomaga, če kaj malega pojem... potem se pa nabere user posted image

Današnje jutro je bilo obupno. Spala sem precej dlje kot ponavadi, ampak se vseeno kar nisem in nisem mogla zbuditi in sem se komaj spravila do službe. Vrtelo se mi je v glavi in bila sem čisto slabotna. Ni šlo brez kave, pa je ponavadi sploh ne pijem. Zdaj je boljše, ampak bi vseeno kar šla spat. Ponavadi je ravno obratni. Malo spim in imam polno energije. Tegale nikakor nisem vajena user posted image  Kje je postelja?! user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.5.2010 11:59:17   
briljantina
planikica, tudi meni se danes že skos fajn vrti, mogoče je za to krivo tudi vreme. Potem se pa nažiram, kg se pa stopnjujejo. Zeha se mi non-stop, popoldan se tudi učiti več ne morem, ker me zmanjka. user posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.5.2010 12:20:25   
Loni76
Naj se še jaz malo javljam. Čestitke vsem za prvi pregled user posted image . Jaz ga imam šele drug teden, ko bom noseča že 9 tednov.
Še vedno imam hude slabosti user posted image , školjko objemam najmanj enkrat na dan. Tako, da nisem za nobeno rabo zadnje čase. Bo pa vsaj otrok pameten user posted image .
Uživajte v prelepem sončku in čim manj slabosti.

Neposredna povezava do sporočila: 546
27.5.2010 12:24:57   
agataema
Pol je pa res danes vreme tako. Meni se tudi vrti in slabo mi je. Sem zdajle dve uri preležala. Popoldne imam pa s tamalim zaključek v vrtcu, pa sploh ne vem a bom lahko šla al neuser posted image . Nič grem pod tuš, morda me bo to malo zbrihtalo.

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.5.2010 13:09:21   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Loni76

Naj se še jaz malo javljam. Čestitke vsem za prvi pregled user posted image . Jaz ga imam šele drug teden, ko bom noseča že 9 tednov.
Še vedno imam hude slabosti user posted image , školjko objemam najmanj enkrat na dan. Tako, da nisem za nobeno rabo zadnje čase. Bo pa vsaj otrok pameten user posted image .
Uživajte v prelepem sončku in čim manj slabosti.

Ali ti hodiš v službo ali si na bolniški?

Jaz grem jutri prvi dan po porodniški in dopustu nazaj v službo in po pravici povedano me je groza teh slabosti.
Dopoldnevi so zame katastrofalni kar se slabosti tiče, če se pa še z avtom peljem je pa še vsaj 5x slabše.
In glede na to, da bom šla jutri zjutraj v službo in bila najprej vsaj pol ure v avtu, ne vem kakšna bom prišla v službo.
Malo čudno bo izgledalo, da pridem po porodniški spet v službo in sem vsa zelena in po možnosti še celo bruham.

V prvi nosečnosti sem imela cca. 14 dni slabosti, potem pa sem imela cca. 2 meseca bruhalno sezono in bila večino časa na bolniški, saj sem skoraj cele dneve preživela v wc-ju. Začetek je enak tudi v tej nosečnosti, le da še nisem prišla do bruhanja, prav daleč stran pa tudi nisem.

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 548
27.5.2010 13:17:20   
poka29
Sem vesela za vse, ki ste že videle svoje pikice. Tudi jaz že počasi odštevam, čeprav je še kar dooolgoo do tja, imam pregled šele 9.6. Me je kar malo strah, da ne bi blo kaj narobe...
Očitno pa so se začeli naši dnevi-user posted image , pa utrujenost-jest bi skoz sam spala. Kar se  tega tiče je pa dobro, da sm na bolniški..
Se še kaj pišemo, uživajte 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 549
27.5.2010 13:36:32   
Anonimen
Hej, hej!

Evo, v službi imam malo pavzice in sem že na RR user posted image . Upam, da ste fajn, danes je še en fajn sončen dan, potem pa spet slabouser posted image . Mi gremo pa jutri za par dni na morje in upam, da bo tam  kaj boljše vreme...
Drugače pa...men ni nič kaj slabo ampak vsak dan imam pa določene stvari, ki bi jih jedla...danes npr... paradižnikovo juho in sladoled....sladoled sem ravnokar, juho bom pa za kosilo user posted image .

Lep popoldan,
anonimna user posted image

(odgovor članu poka29)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?